11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Droughert
    Utolsó atémában,nem akarom szétoffolni a topicot (CIFU törölheted nyugodtan ha úgy gondolod sok volt a nem ideillő komment) Én vadászokkal repülök elsősorban abból indultam ki, de ebben igazad lehet, hogy bombázókkal lehet a legyorsabban kihúzni egy nemzetet, ezt fórumon is javasolták. Most csak t4-ben repülök, amig nincs elég rutin, addig nem akarok feljebb menni, de hb-n 4-5 kill-re kapok kb. 30k-40k xp-t, és azért ez még nem minden második meccsen jön össze, meg még benne van az is, hogy hibázok és kevesebbel jövök ki. Bár azt sem tartom kizártnak, hogy ha valaki tényleg nagyon jól játszik HB-ben, és hozza ezt az átlagot akkor gyorsabban fejlődik mint AB-ben. Viszont amit korábban olvastam, hogy a HB egyfajta szűrő én nem mindig tapasztalom sajnos. TK-zó csapattársak, csata elején kilépők (van hogy 4en is rögtön az elején), földi célokat támadó vadászok, alacsonyan repkedő vadászok (még t8-ban is..), szóval kezd higulni a mezőnyamennyire én látom.