37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
N1tro #4695 Tudnátok felvenni legalább néhány perces RB-s gameplayt? Ami bemutatja azt a RB érzést. Mindenki csak arcade-ot rak fel youtube-ra.:( -
Droughert #4694 Nálem nincs ilyen gond, lehet hogy driver, vagy valami beállítás ami elkerülte a figyelmedet (esetleg bug). -
Nazarov77 #4693 repülősben viszont tökéletes a hangerő alapból -
Nazarov77 #4692 Egyébként ami böki a csőrömet a bétázás óta azok a hangok. Maxra van húzva az optionsben és mégis nagyon halkak.
Amennyire fel szoktam tekerni a hangszórót más játékokban és megfelelőnek érzem az itt nagyon halk, pedig mindenhol maxon van, keverőn is és ingame is. -
Droughert #4691 Ja, és jó az új map is (ireland ha jól rémlik). -
Droughert #4690 Mentem pár kört az új tankokkal (csak német oldalon), az arcade battle nekem nagyon nem jön be, kicsit el is ment a kedvem az egésztől, de 16óra után már behívott RB-be, na ez valami eszméletlen. Nincsenek sniper oneshotoló ferdik minden sarkon, lehet messzire is lövöldözni, de mivel semmi nem jelöli, hogy hová csapódik a lövedék, hol fog átütni, gyakorlás és skill kell ahhoz, hogy valaki messziről is eredményes legyen. Nagyon jó kis csaták mennek, RB-nek hatalmas hangulata van, nem lehet rusholni, vigyáznod kell az egy szem tankodra. Remélem RB-t is kiadják megjelenéskor, nekem ezek után arcade-ban semmi kedvem nem lesz menni. Nagyon jó ahogy pásztázod a domboldalakat,bokrokat és keresed az ellenséget, bár mikor jöhet lövés, ami akár végzetes is lehet. -
Tiger II gameplay
-
Ilosz #4688 Tádám, az új tankok statjai + képek a szexi ISU-ról és Ferdinandról :D
http://www.flickr.com/photos/116091295@N05/sets/72157640829042915/ -
Nazarov77 #4687 Jól, azt február közepére mondták. Héten, vagy jövő héten indul. -
Ninju #4686 Jól sejtem, h a mai update még nem a harmadik fázis? -
nemeth989 #4685 Sejtettem, hogy ők még jönni fognak, mondjuk elsődleges a Tigris és TigrisII. Utána jöhet a többi vas :) -
Nazarov77 #4684 Ugyanazok mint a repülőknél, és meg merem kockáztatni, hogy Olaszok is lesznek különálló treeként. Jelenleg van pár olasz repülő a németeknél, vagy ez lesz a tankokba is, vagy amit pletykálnak hogy maaaajd különálló nemzetként lesznek.
Utóbbinak jobban örülnék. -
setchoo #4683
-
Glo #4682 Majd jönni fog később az USA, Brit.. de az még odébb van. -
Zero 7th #4681 Eh, igaz, benyomom kedvencnek, aztán figyelem, mikor lesz 9999 új üzenet. :P -
nemeth989 #4680 Azt lehet tudni, hogy milyen nemzetek várhatók még a német és oroszon kívül? -
Ninju #4679
-
Ilosz #4678 A Ferdinánd brutális, mindent onehsottol és meg se kottyan a rivális ISU vagy házon bellül a 88mm-es löveg. Imádnivaló!
-
-
setchoo #4676 Nem titkolom, hogy én is azt várom. A wot-ot is nem másért toltam annyit, a német közepes harcjárgányok miatt.
Bgabor bocs, hogy említem a wot-ot. :) De nem igazán tudom máshoz hasonlítani. Így utólag ismerjük a WG hibáinak a következményeit. (IS-7) Szerintem a WT fejlesztő csapata és főnökeik nem CCCP-s pólóban reszelik otthon a répát. Bízom benne, hogy elfogatható keretek között hozzák ki a német vasakat. Ebben minden jóindulatom benne volt... és reményem! :D
-
Vannak itt annyian a fórumon, hogy gyorsan észre vennéd, ha lenne hír... :) -
Zero 7th #4674 Van már hír nyílt bétáról? -
bgabor #4673 Nem lesznek egyáltalán fantázia harckocsik, csak szovjet oldalon bekerültek a korai hidegháborús T-54/IS-3/IS-3 típusok, azzal pedig elég nehéz racionálisan szembeállítani valamit német oldalon. Ezért került be a Panther 2 és a Tiger II/105mm, nem másért.
A War Thunder időszaka a Koreai háborúig terjed, ha majd bekerülnek az Amerikai és Brit tankok akkor már lesznek élethű ellenfelei a szovjet szutykoknak.
WoT-ot amúgy ne is emlegesd itt, ez a játék másik dimenzió lesz mint az volt. -
GálTomi #4672 Panther II? Na az se sok vizet zavart. Tán ha két darab elkészült akkor sokat is mondok. Várható hogy itt is lesznek mindenféle eszement fantázia harckocsik mint a WOT ban? -
Ilosz #4671 Rögtön kettő is, bár én azért számítottam volna a Panther II-re, ilyen felállással szemben. -
bgabor #4670 Gondolom most a tesztszerón 2/3 - 1/3 lesz a játékosok aránya a német oldal javára. :D -
setchoo #4669 Végre a Panther! ;) -
Ilosz #4668 A következő tankok jönnek ma bétába és cserélek le azokat a k*rva I-es páncélosokat 
USSR
T-34-85 with ZIS-S-53 cannon - March 1944
T-44 - (1944)
IS-2 mod. 1943 - (1943)
IS-2 mod. 1944 - (1944)
SU-85М - (Mid 1943)
SU-100 (1944)
ISU-122 (Dec 1942)
ISU-122S (Not sure, possibly 1943)
Germany
PzKpfw VI ausf.B Tiger II (Porsche turret) - (1944)
PzKpfw VI ausf.B Tiger II (Henschel turret) - (1944)
PzKpfw V ausf.A Panther - (8-1943)
PzKpfw V ausf.G Panther -(1944)
Panzerjäger V Jagdpanther - (1-1944)
Panzerjäger Tiger (P) - (1942)
-
Caterpillar #4667 2 test és 1 torony készült el összesen... :)
-
BaleniX #4666 A Mausból viszont csak 1db létezett ha jól tudom. Jó célpont lenne a bombázóknak :) -
davidbog #4665 OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kösz a linkeket, főleg a 3. az ami nagyon adatgazdag (természetesen orosz oldal, mi más lenne :)). A 750 m/s az a HE lövedéké a Pak44-nél. A K81 variánsoknál lehet, hogy nagyobb a HE is, mert azok DP (dual porpose - kettős célú) )lövegek. Mintha HE-nél is 900+ m/s rémlene valahonnan, csak azt nem tudom honnan. Majd valamikor megkeresem, most már nem.
Mindkét lőszer osztott volt, az egyesített lőszerek iszonyat nehezek lettek volna, a PzGr43 54,9 kg, az SprGr 51,8 kg, ja és hosszúak is több mint 1300 mm-esek. Ezeket bebűvészkedni a závárzatba, töltényűrbe még két embernek se egyszerű. Vontatott lövegnél még csak-csak, de Jagdtigerben vagy Mausban esélytelen.
Az L/61 azért gyanús, mert az L/55-nél a 370 MPa tervezett nyomás mem kevés. Azzal tudnia kéne az 1000 m/s-ot. A 1946 BIOS report-ban van adat 1000 sőt 1090 m/s-os penetrációra is. Meg vannak átütés-sebesség görbék is, ott a 12,8 cm-esnél ~1070 m/s-ig folytonos a görbe (ép a lövedék a becsapódáskor) azután szaggatott (széttört). Most akkor vagy az van hogy bírta volna az L/55 az 1000 m/s-ot vagy az, hogy ezek az 1000+ m/s-os adatok egyszeri adatok egy-egy teszthez. És akkor az a 370 MPa nem a tervezett maximum hanem csak tervezési (méretezéshez vett) max nyomás és ezt tartósan nem bírta volna a löveg. Csak akkor nem tudom miért adták meg. USA és orosz lövegeknél a max nyomásra azt a nyomást adják meg amit még használtak is, nem a tervezésit.
Örülök hogy újra aktív vagy, mindig csíptem a linkjeidet. :) -
Coral Springs #4664 -
Egy kicsit átírjuk és jó lesz.
-
Glo #4662 Ha már drinking song 

-
Ilosz #4661 Nekem ez a number 1, ha Tolkien költészetről van szó 
-
Caterpillar #4660 -
lammaer #4659 Te kis Tolkien :D
Már csak a dal hiányzik, amit a fiúkkal zengtek miközben izzanak a csővégek... -
ö a lentebb említett 750m/s kezdősebesség nem a tüzérségi 12.8 lőszere lehetett?
A HE lőszer az osztott volt ha jól láttam az AP meg egyesített .
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://www.scribd.com/doc/34026872/Dictionary-of-Explosives-Ammunition-and-Weapons-German-Section-USA-1958
http://topwar.ru/33110-nemeckaya-protivotankovaya-artilleriya-vo-vtoroy-mirovoy-voyne-chast-2-ya.html
http://forum.guns.ru/forum_light_message/42/377075.html
http://www.jedsite.info/artillery-kilo/kilo/k44_series/k44-series.html
http://www.flickr.com/photos/deckarudo/5800340939/in/photostream/
http://www.etoretro.ru/data/media/2355/13777027047d6.jpg
-
Ohoho már varrom is a piros fejszalagomat :)
Pár felhőpamacs komótosan halad az égbolton, szikrázó nyári napsütés.
A levegő vibrál a Wirbelwind páncélja felett. Messzi távolban egy apró villanás, lassan irányba fordítom a Wirbelwind tornyát.
Négy imádni való 20mm-es gépágyú néz a villanás irányába, belenézek a távolságmérőbe és nem csal a megérzésem Lammaer az nincs idő késlekedni kibiztosítok és TŰZ.
Mind a négy cső ontja magából a 20mm lövedékeket, most nem úszhatja meg.
A fiukkal megdupláztuk a tárkapacitást a már elesett légelhárítók roncsaiból már hárman elestek mi vagyunk az utolsók, de nem adjuk könnyen magukat már térdig állok a kilőtt hüvelyekben, a piros fejszalag felfogja az izzadságcseppeket tisztán látom a célt.
Már derékmagasságig állok a kilőtt hüvelyekben amikor a Lammaer gépe fekete füstöt kezd húzni, igen igen végre.
Pirosan izzanak a cső végek, de sikerült a távcsőért nyúlok figyelem ahogy visszafordul és nem értem furcsa manőverbe kezd, mi csinál?
Élesítek a látcsővőn és ekkor látom a fekete füsttel irt betűket "I'll be back "
http://www.youtube.com/watch?v=qQxvSsVQkoU&feature=youtu.be&t=4m57s
-
Nazarov77 #4656 Wirbelwindet én is várom már. Badass masina, gyalogság is szereti :D