37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Droughert #4735 De nem ment át a gránát, mellette lévő tank egyszerűen felrobbant. -
Ez csak arcade battle :D Majd realisticbe kell megnézni mennyit bírnak a tankok :D -
bgabor #4733 Attól hogy átmegy az elsőn a gránát, és megáll a másodikban. A valóságban megesett, és tudtommal a játékban is lehetséges. -
kissssss #4732 lehet tengeri blokád alatt tartják gaijint
-
Coral Springs #4731 Biztos elfogyott a Gaijin -nál a vasérc, így műanyagból gyártja a tankjait. -
Phara #4730 Nem,írta a játék oldalt,hogy a társa gyújtotta meg mikor felrobbant. -
Droughert #4729 Ilyen volt nekem is, egymás mellett álltunk, ferdi kilőtte a mellettem lévő tankot, aztán pukkantam én is, kicsit furcsának találtam. -
sulouos #4728 Nem biztos, a lövedék át is mehet az egyik tankon, hogy közvetlenül kilőke a másikat, és az első tank mondjuk kigyullad, akkor lehet hogy két tankot is kilőhet egy lövéssel. -
Phara #4727 Rájöttem,hogy a megsemmisített robbanása gyújtja meg a társát ami kicsit fura azért. -
Phara #4726 Megnéztem Baron éjjeli felvételét,és érdekes.Nem egyszer van,hogy az ellenből 1 tank 1 lövéssel 2 tankot semmisít meg egyszerre.Kiváncsi lennék mitől robban fel kettő tank. -
Phara #4725 Jah tényleg,rosszat néztem. -
Coral Springs #4724 Láttál te crew skill pontokat külön a repülőkhöz, külön a tankokhoz ? Én annyit láttam hogy volt 16 skill pontja a példának bemutatott crew -en, amit mindkettőre elkölthetett volna elvileg. -
Phara #4723 Köszi!De sajna a vidiből nem úgy tűnik,hogy érdemes lenne gyűjteni az XP-t mivel nem közös. :( -
Coral Springs #4722 Azt takarja hogy majd a repülők mellett tankokat is elvezetnek. A skill pontok kiosztásnál pedig lesz egy opció a tankoknak is. -
Phara #4721 Az a jelenlegi felállás szerint mit takar,hogy közös a crew?Ha gyűjtöm nekik az XP-t akkor majd elkölthetem a tankokhoz náluk mikor megérkezik az open? -
Coral Springs #4720 Teljesen együtt, tulajdonképpen a játék ki lesz majd bővítve a tankokkal. A research tree -ben lesz egy Army és egy Aviation fül, a crew pedig közös. -
Thoryne #4719 Van egy fórum posztban egy link "Instrukciók" néven - ami nem elérhető, amíg nincs aktiválva az accod CBT-re.
Szerintem majd jön az e-mail, hogy aktiválták az accod, akkor majd meg tudod nézni a külön kliens letöltésére vonatkozó instrukciókat (legalábbis szerintem így lesz). A legjobb, ha be is linkelik a levélbe a fórumposztot.
(Én is alig 10 perce vettem meg egy csomagot, aztán egyelőre erre jutottam. Ha valakinek vannak tiszta és biztos információi, akkor átadom neki a helyet :D ) -
Valahol mintha úgy láttam volna hogy egyben vannak és ki lehet választani hogy tankkal vagy repcsivel akarunk e menni. -
Megint egy kis segítséget szeretnék kérni,mivel az angol tudásom némileg hiányos. :D
Megvettem a sörmi kezdő csomagot.A leírásból úgy vettem ki hogy úgy február közepéig bekerülhetek így a zárt bétába.
Arra lennék kíváncsi hogy ez hogy megy.Gondolom küldenek egy meghívót vagy kódot.Ez után mi lesz a teendő?Le kell szedni majd új klienst vagy a repülősben lesznek a tankok is?
(ha nagy hülyeségeket kérdeztem,akkor sorry!! :)) -
Commandier #4716 Üdv!:) A gépigényről tudtok valamit mondani? Amim van: dell inspiron i5 2410m, 4 gb ram, gt525m vga. Mire számíthatok? A repülős viszonylag szépen elmegy, csak az nyílván más amikor a levegőben vagy szinte tereptárgyak nélkül, meg amikor csörtetsz át a tökön-paszulyon keresztül, rengeteg fa, bokor, levelek stb-stb. -
Egy kliensben lesz .
Ízlés kérdése, akinek tetszik a wot úgy ahogy van annak nem biztos.
Aki egy picit több realitásra vágyik annak biztosan. -
Jobb mint light tankokkal scoutolni... :) -
Srácok arra lennék kíváncsi, hogy vajon külön kliens kell majd a ground forces-nak vagy egy kliensről fog menni mind az airforce mind a grund és ki lehet majd választani, hogy melyiket akarom tolni? nem tud valaki erről valami infót.. csak érdekelne, hogy hogy oldják meg.. és egy másik kérdés, hogy jobb lesz e mint a wot?:) -
sulouos #4712 Úgy olvastam, hogy ezt később megtiltották, mert sokszor lerontotta a tank álcáját, annyi jelzés volt rajta :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
OFF
Igen elnéztem , a JTiger belsejéről volt egy kép amin kicsiben úgy nézet ki, mintha egyesített lőszer lenne nagyításban már láttam hogy külön vannak.
A rejtély megfejtése avagy miért szerették a németek a hosszú lövegeket.:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A 128-as nevek
A128-as lőszerek
külön vitték a csövet verzió
http://weapons-of-war.ucoz.ru/publ/flak_40/41-1-0-486
-
Glo #4709 Volt amikor lehetett, de itt a tankokat tesztelik, nem a repülőket a tankok ellen :)
Szóval aki nagyon akar az mehet kétfedelűekkel. -
lexlutor #4708 He-51nel komolyabb gepeket lehet bevinni? Entak tiger2 videoban csak olyan latszott. -
Caterpillar #4707 Ami valljuk be ésszerű kritérium, elvégre béta és tele van bugokkal (ami nyilván normális) a sok okos meg még azt hinné, ez a végleges produktum... -
twi452 #4706 Olyan videókat/képeket nem lehet közzétenni ami direkt a hibákra koncentrál illetve negatív színben tünteti fel a játékot :)
-
Phara #4705 De úgy tudom,lehet feltenni vidiket,meg képeket bizonyos korlátok közt?Vagy annyira félnek,hogy valami nem oda illő kerül bele ezért nem tesznek fel inkább semmit? -
Coral Springs #4704 Azóta ez már enyhítve lett, bárki megoszthat képet és videót. -
Coral Springs #4703 Őket kapta fel a Gaijin, azt csináltak celebeket belőlük. A Grmlz mondjuk nem tartozik ebbe a körbe, neki a csatornája sincs kiemelve hivatalosan. Azért bírják sokan mert a tutoriáljai mindent visznek, egy roppant értelmes ember, nem játssza az agyát mint ez a Phly, eNtaK és társai. Ő magának szerzett nézettséget. Akit preferálok még az a Jingles, neki TGN -es múltja van. A többi meg tényleg csak egy celeb, de javítsatok ha valamit elírtam. -
Lejjebb írta valaki hogy a béta EULA-ban voltak feltételek amit ha megszegsz pápá, lehet ők kértek engedélyt rá?
A WT részéről érthető, hogy komolyabb játékosokat akarnak csak zárt bétára akik észrevételeikkel segítik a fejlesztést vagy reklámozzák őket kulturált formában. -
Phara #4701 Azt nem értem mért csak szinte Entak/Baron/Grmlz videókat látunk.Másoktól alig találok valamit. -
sulouos #4700 -
Ha jól sejtem ezt keresed ?
http://www.youtube.com/results?search_query=war%20thunder%20tanks%20realistic%20battle&sm=12 -
Nazarov77 #4698 Nem néztem, WT fórumon azt írták, hogy már nincs bent akkor félreinformáltak. -
Droughert #4697 RB elérhető, előbb írtam, hogy mennyivel jobb mint az arcade. -
Nazarov77 #4696 Azért mert RB nem elérhető.