37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Droughert
    De nem ment át a gránát, mellette lévő tank egyszerűen felrobbant.
  • Sherman0070
    Ez csak arcade battle :D Majd realisticbe kell megnézni mennyit bírnak a tankok :D
  • bgabor
    Attól hogy átmegy az elsőn a gránát, és megáll a másodikban. A valóságban megesett, és tudtommal a játékban is lehetséges.
  • kissssss
    lehet tengeri blokád alatt tartják gaijint
  • Coral Springs
    Biztos elfogyott a Gaijin -nál a vasérc, így műanyagból gyártja a tankjait.
  • Phara
    Nem,írta a játék oldalt,hogy a társa gyújtotta meg mikor felrobbant.
  • Droughert
    Ilyen volt nekem is, egymás mellett álltunk, ferdi kilőtte a mellettem lévő tankot, aztán pukkantam én is, kicsit furcsának találtam.
  • sulouos
    Nem biztos, a lövedék át is mehet az egyik tankon, hogy közvetlenül kilőke a másikat, és az első tank mondjuk kigyullad, akkor lehet hogy két tankot is kilőhet egy lövéssel.
  • Phara
    Rájöttem,hogy a megsemmisített robbanása gyújtja meg a társát ami kicsit fura azért.
  • Phara
    Megnéztem Baron éjjeli felvételét,és érdekes.Nem egyszer van,hogy az ellenből 1 tank 1 lövéssel 2 tankot semmisít meg egyszerre.Kiváncsi lennék mitől robban fel kettő tank.
  • Phara
    Jah tényleg,rosszat néztem.
  • Coral Springs
    Láttál te crew skill pontokat külön a repülőkhöz, külön a tankokhoz ? Én annyit láttam hogy volt 16 skill pontja a példának bemutatott crew -en, amit mindkettőre elkölthetett volna elvileg.
  • Phara
    Köszi!De sajna a vidiből nem úgy tűnik,hogy érdemes lenne gyűjteni az XP-t mivel nem közös. :(
  • Coral Springs
    Azt takarja hogy majd a repülők mellett tankokat is elvezetnek. A skill pontok kiosztásnál pedig lesz egy opció a tankoknak is.
  • Phara
    Az a jelenlegi felállás szerint mit takar,hogy közös a crew?Ha gyűjtöm nekik az XP-t akkor majd elkölthetem a tankokhoz náluk mikor megérkezik az open?
  • Coral Springs
    Teljesen együtt, tulajdonképpen a játék ki lesz majd bővítve a tankokkal. A research tree -ben lesz egy Army és egy Aviation fül, a crew pedig közös.
  • Thoryne
    Van egy fórum posztban egy link "Instrukciók" néven - ami nem elérhető, amíg nincs aktiválva az accod CBT-re.
    Szerintem majd jön az e-mail, hogy aktiválták az accod, akkor majd meg tudod nézni a külön kliens letöltésére vonatkozó instrukciókat (legalábbis szerintem így lesz). A legjobb, ha be is linkelik a levélbe a fórumposztot.
    (Én is alig 10 perce vettem meg egy csomagot, aztán egyelőre erre jutottam. Ha valakinek vannak tiszta és biztos információi, akkor átadom neki a helyet :D )
  • Gottfried
    Valahol mintha úgy láttam volna hogy egyben vannak és ki lehet választani hogy tankkal vagy repcsivel akarunk e menni.
  • Gottfried
    Megint egy kis segítséget szeretnék kérni,mivel az angol tudásom némileg hiányos. :D

Megvettem a sörmi kezdő csomagot.A leírásból úgy vettem ki hogy úgy február közepéig bekerülhetek így a zárt bétába.
    Arra lennék kíváncsi hogy ez hogy megy.Gondolom küldenek egy meghívót vagy kódot.Ez után mi lesz a teendő?Le kell szedni majd új klienst vagy a repülősben lesznek a tankok is?
    (ha nagy hülyeségeket kérdeztem,akkor sorry!! :))
  • Commandier
    Üdv!:) A gépigényről tudtok valamit mondani? Amim van: dell inspiron i5 2410m, 4 gb ram, gt525m vga. Mire számíthatok? A repülős viszonylag szépen elmegy, csak az nyílván más amikor a levegőben vagy szinte tereptárgyak nélkül, meg amikor csörtetsz át a tökön-paszulyon keresztül, rengeteg fa, bokor, levelek stb-stb.
  • Torzonborz
    Egy kliensben lesz .

Ízlés kérdése, akinek tetszik a wot úgy ahogy van annak nem biztos.

Aki egy picit több realitásra vágyik annak biztosan.
  • PLaci #4714
    Jobb mint light tankokkal scoutolni... :)
  • Ozzyehh
    Srácok arra lennék kíváncsi, hogy vajon külön kliens kell majd a ground forces-nak vagy egy kliensről fog menni mind az airforce mind a grund és ki lehet majd választani, hogy melyiket akarom tolni? nem tud valaki erről valami infót.. csak érdekelne, hogy hogy oldják meg.. és egy másik kérdés, hogy jobb lesz e mint a wot?:)
  • sulouos
    Úgy olvastam, hogy ezt később megtiltották, mert sokszor lerontotta a tank álcáját, annyi jelzés volt rajta :D
  • ximix #4711

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

NAmégegyszer :) png nem koser

• ximix #4710
    OFF
    Igen elnéztem , a JTiger belsejéről volt egy kép amin kicsiben úgy nézet ki, mintha egyesített lőszer lenne nagyításban már láttam hogy külön vannak.

A rejtély megfejtése avagy miért szerették a németek a hosszú lövegeket.:)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A 128-as nevek

A128-as lőszerek

külön vitték a csövet verzió
    http://weapons-of-war.ucoz.ru/publ/flak_40/41-1-0-486

• Glo
    Volt amikor lehetett, de itt a tankokat tesztelik, nem a repülőket a tankok ellen :)

Szóval aki nagyon akar az mehet kétfedelűekkel.
  • lexlutor
    He-51nel komolyabb gepeket lehet bevinni? Entak tiger2 videoban csak olyan latszott.
  • Caterpillar
    Ami valljuk be ésszerű kritérium, elvégre béta és tele van bugokkal (ami nyilván normális) a sok okos meg még azt hinné, ez a végleges produktum...
  • twi452
    Olyan videókat/képeket nem lehet közzétenni ami direkt a hibákra koncentrál illetve negatív színben tünteti fel a játékot :)
  • Phara
    De úgy tudom,lehet feltenni vidiket,meg képeket bizonyos korlátok közt?Vagy annyira félnek,hogy valami nem oda illő kerül bele ezért nem tesznek fel inkább semmit?
  • Coral Springs
    Azóta ez már enyhítve lett, bárki megoszthat képet és videót.
  • Coral Springs
    Őket kapta fel a Gaijin, azt csináltak celebeket belőlük. A Grmlz mondjuk nem tartozik ebbe a körbe, neki a csatornája sincs kiemelve hivatalosan. Azért bírják sokan mert a tutoriáljai mindent visznek, egy roppant értelmes ember, nem játssza az agyát mint ez a Phly, eNtaK és társai. Ő magának szerzett nézettséget. Akit preferálok még az a Jingles, neki TGN -es múltja van. A többi meg tényleg csak egy celeb, de javítsatok ha valamit elírtam.
  • ximix #4702
    Lejjebb írta valaki hogy a béta EULA-ban voltak feltételek amit ha megszegsz pápá, lehet ők kértek engedélyt rá?
    A WT részéről érthető, hogy komolyabb játékosokat akarnak csak zárt bétára akik észrevételeikkel segítik a fejlesztést vagy reklámozzák őket kulturált formában.
  • Phara
    Azt nem értem mért csak szinte Entak/Baron/Grmlz videókat látunk.Másoktól alig találok valamit.
  • sulouos
  • ximix #4699
    Ha jól sejtem ezt keresed ?

http://www.youtube.com/results?search_query=war%20thunder%20tanks%20realistic%20battle&sm=12
  • Nazarov77
    Nem néztem, WT fórumon azt írták, hogy már nincs bent akkor félreinformáltak.
  • Droughert
    RB elérhető, előbb írtam, hogy mennyivel jobb mint az arcade.
  • Nazarov77
    Azért mert RB nem elérhető.