37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Lesznek játszható AA -k, amik ellen nem olyan szerencsés repkedni. 
-
hali!
igen lesznek olyan pályák ahol csak tankok tankok ellen, repülők repülők ellen!
Viszont ahol együtt vannak, úgy kell elképzelni hogy van egy alap repülős pálya mint amik most is vannak a WT-ben, és azon belül van egy részletesebb kisebb rész ahol a tankok harcolnak, és oda felé repülhetsz a repülővel és bombázhatod lőheted őket, de a repülőknek is lesz pl külön ugyanúgy a bombázható részek is megmaradnak!
Legalább is eddig így van, és ezeket videokon is láthatjátok! :) -
Szerintem amíg nem megy 7/24 a server addig esély sincs OB-re.
Jelenleg pedig még nem megy. :(
-
Srácok, ne haragudjatok, hogy megkérdezem, de semmi hír nincs az open betaval kapcsolatban? , hogy előre láthatólag meddig tart a closed és mikor nyitják meg a kapukat? pár tipp is jó lenne :) -
nemeth989 #4771 Sziasztok, nekem olyan kérdésem lenne. Ugye a játékban lesznek repülők és egy harctéren fogtok küzdeni, namármost, azt lehet tudni, hogy ugyanott fogtok küzdeni, mint ahol jelenleg vannak a tankok, vagy egy másik helyszínen? Mert valljuk be őszintén, ahol most indulnak a tankok a repülős játékban, azok sac per kb. 4-5 percig vannak játékban.
Másik kérdésem, lesznek-e repülő mentes módok? Ahol csak tankokra lehet számítani? Vagy ez az RB csaták lesznek? -
Armisael #4770 Nézegettem GF videókat és lenne pár kérdésem.
- Tankok tolató sebessége az ugye nem végleges? Mert az a 6 km/h iszonyat. (pl Párduc)
- A kő kerítések látom nem lerombolhatóak se lövéssel se belerohanással.... ezen változtatni fognak ugye?
- Mi a különbség az AB és a HB között azon kívül, hogy nincs pen marker és távolsági rásegítő? Tankok menet tulajdonsága "Combat modelje" más egyszerübb, mint a repülős részben a FM. -
Susarc #4769 úgy,hogy végignéztem a videót és ezek a gondolatok futottak át a fejemben:P -
sulouos #4768 Nem egészen értem, hogy ez hogy jön ide. -
Susarc #4767 milyen "szép" így egy háború.....,de ha aki részt is vesz benne annak kínszenvedés,halál és rettenet! -
Droughert #4766 Nálam a VGA a szűk keresztmetszet valószínűleg. -
Nazarov77 #4765 Nálam 8 giga ram ati 7870 launcherben max van beállítva máshoz nem piszkáltam, 60 fps megvan. -
Nekem jobban tetszik mint a wot, kövezzetek meg :D, a pályák meg minden, szerencsére pont most veszek egy gépet szal pöpec lesz :) -
Droughert #4763 30-40fps, minden maxon, fű kikapcsolva. Erősebb vas kell ugyanahhoz a sebességhez. (16gb RAM, I3770K, ATI6870). -
Commandier #4762 Köszönöm a válaszokat! -
bgabor #4761 A mostani War Thunder jól fut, a tankossal se lesz gond. -
Glo #4760 Nem jelentősen, és még a nagyobb optimalizációk hátra vannak. -
Commandier #4759 Üdv! Még tegnap kérdeztem, de nem kaptam választ. Milyen gépigényre lehet számítani? Mennyivel viseli meg jobban a gépet a sok tereptárgy a repülős verzióhoz képest? -
flashpointer2 #4758 Hát ha a valóságban is így volt (ahogy pl sulous írta) akkor ezen max egy lövegpajzs-modul fejlesztés segítene nem átprogramozás hogy akkor ilyet ne tudjon :) -
Nazarov77 #4757 Azért ezt bírom, hogy rájönnek egy hibára, javítják erre egy későbbi fejlesztésben megint megfeledkeznek erről.
A Schmallturmra gondolok. Annak is megvan az a remek képessége hogy a lövegpajzs aljára érkező lövedéket átpattintja a test tetejére amit általában be is szakít.
Szegény Panzer IV S.em nem egyszer járt így. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Úgy tűnik nem is mentem sokat vele, mire megesett... xD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sajnos a replay már nem elérhető a linkről. Megtaláltam, de időbe telik feltölteni. -
-
Ninju #4753 Köszi, akkor bennem maradt meg rossz info valamiért. -
WoT-ban volt olyanom (min. 1 éve, vagy régebben), hogy egy lövedék olyan szögben találta el a T25 AT -mat, hogy:
1.) az elülső felépítmény tetején be
2.) az elülső felépítmény hátulján ki
3.) motortér tetején be
... és a full hp elvesztése nélkül megölt, mert kiütötte a teljes legénységet...
-
Bratyex #4751 Hupsz enyhén!:D Sry -
Ninju #4750 Ok, akkor biztos én emlékeztem rosszul.
HE-vel én is nyirtam már ki magam, de az ugye más kategória. :) -
Droughert #4749 Eltévedtél szerintem. -
Droughert #4748 Max HE-vel tudom elképzelni, olyat még nem láttam, hogy másra pattant volna a lövedék és azt sebezte volna, viszont he-vel sokszor ölik meg magukat egyesek. -
Bratyex #4747 Ram II jónak mondható prém tank? Amcsi legénység húzásra kellene, de tier 7 mm miatt eléggé kiábrándító ezzel a pennel! :S Vagy várjam meg az új tier 7 prém tankot? -
Tauri #4746 Én bő 1 éve WOT ban öltem úgy tankot hogy amit rám lőtt az ellenség az visszapattant és ebbe halt bele -
Ninju #4745 Simán lehet én emlékszem rosszul. -
sulouos #4744 Nekem elég régen volt egy olyan eset, hogy egy előttem jobbra haladó KV-ról lepattant egy lövedék, és abban a pillanatban a KV felől kaptam egy lövést. A KV nem felém nézett, és az ő irányában ellenség nem lehetett, mert már majdnem a térkép szélén voltunk. Lehet valami bug volt. -
Ninju #4743 Én valahogy úgy emlékszem, mintha azt mondták volna valamikor a fejlesztők WoT-ban, hogy a lövedék "kötve"(bound) van ahhoz a tankhoz, amit eltalál. Lepattanás után ezért nem lehet(ett) másik tankot eltalálni. Mondjuk 1 éve nem játszottam vele, nem tudom ezen változtattak e valamit. -
Droughert #4742 Onnan tudom, hogy a velünk szemben lévő ferdi kilőtte a mellettem lévő tankot és én is elpukkantam. Egymás mellett álltunk. -
sulouos #4741 A D és A szériás Panthereknek a lövegpajzsa íves, és a löveg alá érkező lövedéket pont a test gyengén páncélozott tetejére irányítja, amit vagy átüt, vagy csak felrobban és kiüti a löveget. Ezt a G szériában a lövegpajzs alsó részére kialakított [URL=http://www.1-87vehicles.org/images/Military/panther_tank_g_305_ls_lg.jpg]"szakállal"[/URL] orvosolták.
Szerintem működik, elég jól le van modellezve a lövedék mozgása. Az, hogy a lepattanó lövedék mást is eltalálhat, pedig még a WoT-ban is benne van. :D -
Phara #4740 Az mi ha szabad kérdeznem? -
sulouos #4739 Hoppá erről lemaradtam
-
Ninju #4738 Azt tesztelte már valaki, hogy a Panther shoot trapja működik e a játékban? -
Phara #4737 4730. hozzászólás.A társa ölte meg igazából a kiírás szerint. -
sulouos #4736 Honnan tudod, hogy nem ment át? Magától csak nem robban fel, már csak ha a tüzérséget vesszük alapul, telitalálat nélkül még a láncot is nehezen rongálja meg (legalábbis a videók alapján)