37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Vaktermesz #4815 Szerintem senkinek sem kellene egy olyan rendszer ahol nyílt terepen mozgás közben egy előtted lévő Maus eltűnik 90 méterre. Mert megtörtént, és tegnap is hallottam ahogy ismerősöm a max sebességgel mozgó scoutot szidja mert eltűnt nyílt terepen. -
Caterpillar #4814 WOT féle láthatósági rendszer? Mármint arra a trágyatengerre gondolsz amit még a wotosok is szidnak? 
Egyébként a WOT-ban is lőnek ki láthatatlan tankok, mert nincsenek felspotolva, spot rendszer pedig itt is van.... A difi annyi, ha itt valaki nincs spotolva, attól még nem tűnik el, csak nem lesz ott a neve a feje felett. -
Rue East #4813 a harmadik ilyen után nem fogod kersni az exit game gombot, hanem alt+f4-el fogsz távozni ..
Ha egyes szám második személyben beszélsz, az mióta a saját véleményed? -
csak az az egy baj van, hogy a mondanivalódba nem fogalmaztad, bele, hogy szerintem szar... hanem tényként közölted, hogy egy szar :D van egy kis különbség. -
Ytar #4811 persze, nincsenek láthatatlan tankok. .. hajrá, vedd észre őket .. az a baj, hogy a jelenlegi formában álló tankot kiszúrni gyakorlatilag lehetetlen. helyből az van előnyben, aki áll. kemper paradicsom. az a baj, hogy nem csak RB-ben megy ez, hanem arcadeban is. :/ arcade csatákban igenis hiányzik egy WOT féle láthatósági rendszer.
az meg evidens, hogy ez az ÉN véleményem, ne kelljen már külön a ti kedvetekért odaírnom. nem más nevében beszélek bazze'. -
Droughert #4810 A másik meg, hogy az említett 8pixeles valami kilő egy lövéssel pontosan az arcade battleban fordul elő, mert ott a célzás/átütés segítő kis x. Realistic csatában ilyen nincs, nagy távolságról nem olyan egyszerű eltalálni valamit, főleg ha az még mozog is, és ha el is találod nem biztos, hogy gyenge pontot találsz el, simán megy majd tovább sérülés nélkül. -
Azért az is dönt valamit hogy a crew skill kivan-e húzva. -
én is az ő videóit néztem, minden helyezkedés kérdése, teljesen jól megvannak csinálva sztem a gyenge részek és a vastag páncélos részek a tankokon. -
Caterpillar #4807 Egyébként nem értek valamit, aki ekézi a WT -t szinte kizárólag azt hozza fel hibának, hogy egy lövésből kivesznek, de ez egyáltalán nincs így.
Ahogy néztem a videókat, pl eNtak Panther videóját, ott is a Ferdi szembe fordult a Pantherrel és csak második lövésre volt meg... Akik egy lövésből halnak azok többnyire, vagy kis tankok, vagy oldalt-hátul állnak annak aki lő.
Aki meg háttal áll az ellenfélnek....
-
Vaktermesz #4806 A valóságban sem rohangáltak körbe körbe egymás körül, ahogy azt a WG kigondolta, furcsa módon sok ember hiszi azt, hogy a tankokkal akció dús test test elleni küzdelmek voltak, pedig ha azt nézzük a németek Normandiában sem ugrottak neki a szövetséges tankoknak, hanem szépen várták, hogy eléjük kerüljenek, majd 1 lövéssel ki is iktassák őket. Részemről pont ez az élvezetes, ha meg az ember nem talál ellenfelet, akkor arrébb megy, nézi a térképet, és látja hol az akció, majd odamegy lőni párat, de ki kell hangsúlyozni ez még mindig CBT, nincs értelme leírni egy játékot 3 hónap zárt béta után. -
Droughert #4805 Mennyi RB meccset mentél? Ott nincs tömegnyomor mint arcade csatában, kemplehetsz a csata végéig, lehet sok killed, de ha nem foglalsz zászlót nem fogsz nyerni, max. ha kilövöd az összes ellenfelet. A játék picit rákényszerít arra, hogy mozogj a pályán mert különben bukni fogod a meccset. Nekem meg pont magasabb tierben jöbb be a játék, a nagy vasakkal élvezetes volt játszani. Általánosítani, hogy szar hülyeség. Neked nem jön be, más lehet pont azt keresi egy játékban amit te éppen hibának állítasz be... -
Caterpillar #4804 Egyébként nem lennék meglepve, ha esetleg valami ilyesmi bekerülne, elvégre a távolságmérőt is még csak most vették ki, ki tudja miket fognak még változtatni.... :) -
N1tro #4803 Foglalom tovább a pontot, lövöldözni, a csapattárs odébbtol. -
Phara #4802 Mondjuk ez megoldható lenne úgy,hogy ha vannak még ott ellenségek akkor tovább lőhetnénk őket.Majd ha ott elfogytak és csak hátráltatnád így a csapatot akkor kiszállsz,mint a repülőből kényszerleszállás után. -
sulouos #4801 Végül is még harcképes maradhat a tank motor nélkül is. A gépi toronyforgatás kiesik, meg a szellőzés, löveg kifúvatás, stb., de a torony kézzel is forgatható a legtöbb tankban, a löveget meg amúgy is kézzel töltik. Bár nem tudom, ha a motort kilövik, akkor ott sok üzemanyag kerül rossz helyre, az meg tüzet okoz.
Lehetne valami olyan opció motor kilövés esetére, mint a repülősben hogy elhagyhatod a járgányt ha akarod, de nem muszáj. -
Caterpillar #4800 Motor nélkül mit szeretnél csinálni a tankban? :) -
N1tro #4799 Én azt nem értem hogy miért halsz meg, ha kilövik a motorod? Se tűz, se ammo robbanás. -
sulouos #4798 "ha realizmusra vágysz, keresd meg a legközelebbi toborzóirodát."
WG-ék is valami ilyesmivel küldték el a népet a sunyiba. Nekik se jött be :) -
+1 -
Phara #4796 Itt nincsenek láthatatlan tankok,mint Wot-ban,csak te nem veszed észre.Nem mindegy. -
Rue East #4795 Most hogy megmondtad a frankót, gyakorlatilag be is zárhatnánk a topicot. -
Azért az eléggé relatív hogy mi szórakoztató és mi nem az :)lehet hogy neked nem de másnak igen, szal ez csak a te egyéni véleményed, de javíts ki ha tévedek :D -
Ytar #4793 ha realizmusra vágysz, keresd meg a legközelebbi toborzóirodát.
egy játéknak szórakoztatnia kellene, ez egyenlőre úgy néz ki, hogy nem fog.
a harmadik ilyen után nem fogod kersni az exit game gombot, hanem alt+f4-el fogsz távozni ..
a WOT-ban sírnak a kemperek miatt. na azt a "problémát" itt szorozd meg egy tetszőleges X egész számmal, ahol X nagyobb mint 5.
a CBT elején, amikor még low tier vackokkal rohangáltunk, és volt esélyed túlélni néhány lövést mielőtt megdöglöttél, még tetszett a játék. magasabb tierben szar. pont. .. kár érte. -
Hát ezt én inkább nevezném realisztikusnak mint negatívumnak :D -
Ytar #4791 sokszor van, hogy percekig nézelődsz, keresed a jó pozíciót, aztán miután meggyőződtél arról, hogy sehol senki, megindulsz a következő fedezék felé. ekkor bumm, meghaltál, párszáz méterről a tetőig érő gazból, két bokor közül egylövéssel nyírt ki a láthatatlan 8 pixeles TD .. akkora fun, várjad csak a játékot. :) -
Egy hülye kérdés, ahogy nézegettem a videókat az tűnt fel, hogy nem sűrűn lehet találkozni ellenséges tankokkal van, hogy pár percet menetelni kell mire szembe találkozunk valakivel, ezt csak én vettem észre? ez nem kötekedés nagyon várom a játékot... vagy lehet hogy ez csak a béta!? miatt van... :) -
Glo #4789 Már akkor is tudták, hogy mivel kell illusztrálni az oktatókönyveket, hogy a legénység is megjegyezze
-
http://www.fprado.com/armorsite/TIGER-1%20FILES/tigerfibel.pdf
http://panther1944.de/sdkfz-171-pzkpfwg-panther/vorschriften-zum-panther/panther-fibel/?lang=de
http://de.scribd.com/doc/38076/Schiefibel -
Glo #4787 Voltak skálák, amivel kb be tudták lőni hogy milyen messze lehet az ellenség, de lézeres távmérő még nem volt :) -
Phara #4786 No eNtak új videójában RB-ben már távolság mutató sincs amit nem igazán értek,hogy mért is lett kivéve.Vagy akkor tegyenek be valósabbat,de igaziból is be tudták mérni valamennyire, nem kb-ra lövöldöztekha jól tudom. -
Már alig bírok várni.. hónap végére összeáll az új gépem.... igyekezhetnének az opennel :D, mert addig mondjuk tudok rome2-őzni meg air forces- tolni, de már nagyon kivagyok éhezve erre..... rip wot:) -
Sith #4784 Igazából nem ígérték soha semmit... emlékeim szerint azt ígérték hogy múlt évre lesznek tankok.. végül is lettek csak szerintem senki sem így gondolta :) -
Glo #4783 A CBT-t ígérték decemberre, és az el is indult. -
Azt nem tudom, de jöhetne már mert épp most építek egy új PC-t ennek a csodának az élvezésére :D szal jöhetne már :/ -
Tegnap este pislogtam is! Úgy belém kötött egy AI AA, hogy leesett az A-20 szárnya! -
flashpointer2 #4780 Említették hogy melyik év decemberre gondoltak? :D -
Susarc #4779 ahhoz képest,hogy mintha december körülre ígérték volna kicsit elvannak csúszva:P
Március vége?
-
sulouos #4778 Külön vicces lesz egy Ostwinddel vagy akár egy Nimróddal osztani a népet a földről, tekintve hogy a mostani gépi irányítású AA-k is milyen veszélyesek tudnak lenni. -
még szép ejj de jó is lesz az :D nem kell felmenni 5-6 ezer méterre, közbe meg még aki fent van lehet le is szed egyből :D -
Glo #4776 Meg a repcsiken nem csak bombázót meg csatarepülőt kell érteni, hanem vadászokat is, akik szívesen rázúznak a tankokkal elfoglalt ingyen fragre