37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
hát az már szerintem egy 3 éven túli tervgazdálkodás lenne :D -
Coral Springs #4934 Én személy szerint nem bánnám, ha a WT: A tovább folytatódna a 80-90 -es évekig. Külön játékként tudnám elképzelni 5 tier -el, a keretbe olvasztva. -
lammaer #4933 Nyugi, lesz még ott Tier11+ is, amikor kifogynak a tervrajz tankokból.... máshogy nem tudják fenntartani az érdeklődést. -
miért a World of Tanks névben konkrétan hol van hogy kizárólag 55-ig van pl? :D jó, ők maguk leírták meg van egy saját "szabályuk" ezzel kapcsolatban, na de maga a név az teljesen korrekt :D -
lammaer #4931 Oszt a coldwar nem férne bele? Nem World of 2nd WW tanks :D -
Vaktermesz #4930 Ottm ár t11-nek lassan World of ColdWar-t kéne csinálniuk olyan sok a szép régi tank. Kedvencem azok amik vagy 20 évig használhatóak voltak, minden német elbír velük, főleg tervrajzként, nagy a "költői szabadságuk" az ilyen kék papíros csodák tulajdonságainál. -
lammaer #4929 Sztem a wot "lesüllyedése" mögött nem a tervrajz tankok vannak. Nagyrészt a játékosbázisnak köszönhető meg annak hogy térképgyártáson és tankmodellkészítésen kívül máshoz nem értenek. Ja és persze lassan minden revolveres lesz.
Ha megnézed, a nem tervrajz tierek (T5-T7 mondjuk) pontosan ugyanúgy működnek mint a scifi tier10, tehát neked max a játékmechanika nem tetszik :D
A többség amúgy is rá van izgulva a scifi tankokra, kevés az olyan hadtörténész akit zavar hogy X tank nem volt gyártásban. -
bgabor #4928 Na és ezek közül melyiket állítanád szembe jó szívvel egy Pantherrel, TigerIIvel, Pershingel vagy T-54el? :D
Japánoknak nem az volt a bajuk hogy nem voltak tanktípusaik, hanem az hogy ami nem csak a rajzasztalon létezett, az olyan gyér minőségű volt hogy azt egy korai Sherman-el sem lehetne szembeküldeni. Tervrajz tankokat meg nem raknak be a játékba a fejlesztők, amúgy is láttuk hogy a WoT például milyen szintre süllyedt a tervrajz tankok tömeges alkalmazása miatt. -
Light tanks
Type 92 Jyu-Sokosha Combat Car
Type 93 Light Tank
Type 95 Ke-Nu Rail Tank
Type 95 Ha-Go Light Tank
Type 98 Ke-Ni Light Tank
Type 2 Ke-To Light Tank
Type 3 Ke-Ri Light Tank
Type 4 Ke-Nu Light Tank
Type 5 Ke-Ho Light Tank
Medium tanks
Type 97 Chi-Ni
Type 89 Chi-Ro Yi-Go Medium Tank
Type 97 Chi-Ha Medium Tank
Type 97 Shinhoto Chi-Ha improved Medium Tank
Command Tank "Shi-Ki"
Type 98 Chi-Ho Medium Tank
Type 2 Ho-I Infantry Support Tank
Type 1 Chi-He Medium Tank
Type 3 Chi-Nu Medium Tank
Type 4 Chi-To Medium Tank
Type 5 Chi-Ri Medium Tank
Heavy tanks
Type 95 Heavy Tank
Super-Heavy Tank "O-I"
Csak egy pár Japán tank:), lehetne mazsolázni innen is szal :D -
Vaktermesz #4926 Össznépi tree-t én el tudok képzelni, japánok is magyarok is, olaszok is tengelyhatalmiak voltak, így egy együttest össze lehetne hozni, talán még teljes is lenne heavy tankkal, mondjuk a japánoknak volt vmi nagy cucca, még ha csak tesztig is eljutva. -
11Hunter11 #4925 CB hozzáférést vettem, amit ők marketingfogásként ilyen-olyan pakkokban adnak el, de parázs vitát erről nem fogok folytatni senkivel.
Kérdésemre megkaptam a kielégítő választ/segítséget, amit még egyszer köszönök az illető(k)nek.
Jó játékot, akinek van már rá lehetősége, én még várok rá... -
Droughert #4924 Prémtankot vettél, amit majd használhatsz is ha kijön a játék. Szépen érthetően le van írva. A cb lehetőség csak extra, az arra vonatkozó rész pirossal ki van emelve, mehetsz bétázni februárban. Sehol nem írták, hogy azonnal kapsz jogot, a harmadik hullámmal csatlakozhatsz, de ez is le volt írva. -
bgabor #4923 A repülős részben már most is van japán nemzet, játszható, szóval tutira lesznek japán tankok is. Olaszoknak szintén vannak bent saját gépeik már, így ők is esélyesek.
Más kérdés hogy van e értelme, mert lássuk be, ez a négy nemzet volt az aki érdemi tankgyártást folytott az e EGÉSZ világháborún keresztül. A japán tankgyártás azért erősen a lolkategória volt, mind minőség, mint legyártott mennyiség tekintetében. -
11Hunter11 #4922 Persze, olvastam is, de a 2014 február elég tág fogalom. Pontos dátum híján max. kitalálni tudom, hogy a 28 napból mikor kapok invet. Meg egyébként is. Ha megvettem, használni akarom, ezért vettem meg. Hiába zárt, meg béta, ha nem áll rendelkezésre, miért árulják? -
Sith #4921 Első körben Német és Orosz tankok lesznek, hogy utána mi lesz az kérdéses, de a repülők közt vannak olasz ausztrál gépek is. -
Angelus1991ster #4920 Attól félek , hogy csak a szokásos szovjet, német, amerikai, angol tankok kerülnek be. Nehogy megterheljék a játékosok agyát azzal, hogy japánok, magyarok, olaszok, románok is a világháború résztvevői voltak. -
Thoryne #4919 De ott van, csak elolvasni luxus. (Segítek: a piros szöveget.) -
11Hunter11 #4918 Az meg a másik. :) -
Hát igen, mindenképpen utána kell járni, mert nem mind1 mire költi az ember a pénzét főleg úgy, hogy most fönt van a pi*ában az euró :) -
11Hunter11 #4916 Ok, köszi mindenkinek.
Írtam a supportnak, hogy ezt mégis hogyan...kíváncsi vagyok, mit és mikor jeleznek vissza.
Nagyon nem szeretem az ilyet. A csomag vásárlásnál szó sem volt arról, hogy majd valamikor meghívnak, miután kifizettem 50 EUR-t. -
Thoryne #4915 Február közepére volt ígérve, de csesztek meghívni minket 19-ig, így sunyiban átírták simán februárra a 3. hullám invet. (tehát febr 28-ig van idejük)
Amúgy híresztelések alapján jövő héten invelve leszünk. (NEM biztos, ez csak HÍRESZTELÉS, igaz, több forrásból...) -
na akkor ilyenkor van "gáz" :S most az van, hogy elvileg még nem hagyták jóvá, vagy nincs "következő" hullám :S sajnos többet nem tudok mondani, írj nekik a supportra hogy most akkor mi is a helyzet?! -
Thoryne #4913 50E -> 50 Euro. -
11Hunter11 #4912 Köszi, de komolyan nem értem.
Nincsen jogosultságom a fórumot megtekinteni.
Ilyenkor mi van? Vettem valamit, amit nem kapok meg?
-
a 2. kedvenc tankom, az első a Pz IV H :D
-
hát nem tudom hogy sikerült neki :S én T34 packot vettem 7000-ért :D -
tehát aki vett, és nem kapott semmi visszajelzést
akkor jelentkezzen be a fórumra és ha erre a linkre kattint és bejön akkor minden rendben, megcsinálod amit ott leírnak képek alapján is egyértelmű:
link
ez pedig a server elérés:
link2 -
11Hunter11 #4908 Hol van ez a fórum?
Én is most vettem meg a T-34 pack-ot, de le se szarnak...fogalmam sincs honnan lehet letölteni... -
lammaer #4907 Jó kis support 50Kért :) -
én sem kaptam semmit, be kell jelentkezned a fórumra és ott a tankos részbe megkeresed a topicot ahol le van írva hogy kell beállítani a servert, nighty servert kell keresni, az a baj hogy nekem se küldtek semmi tájékoztató e-mailt hogy köszi... szóval miután megvetted és a fórumon be tudsz lépni a tankos topicokba onnantól kezdve használhatod! -
sulouos #4905 http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/106559-if-you-bought-tank-pack-after-january-10th-3rd-wave/
Itt azt mondják, hogy aki január 10-e után vett tank pakkot, az a 3. hullámban kerül be, ami februárban lesz. -
*ez nélkül :) -
Február 10-én megvettem a shermant és 2000 sast úgy 50E-ért.Az oldalukon azt írták hogy ezzel februárban be lehet kerülni a zárt bétába.Eddig még a vásárlás visszaigazolásán kívül semmit nem kaptam tőlük.
Van olyan akinek ez sikerült így bekerülni? -
erre csak annyit tudok mondani, hogy így van! :) -
köszönöm szépen! :) -
Bocs a késésért de itt a link :D http://www.flickr.com/photos/116091295@N05/12385536335/in/set-72157640679875084 -
Rue East #4899 Alapvetően az a módja, amit írtál. Most vagy azt gyakorlod be, hogy villámgyorsan kiszámolod a távolságot (szó szerint ránézésre), vagy szemre már tudni fogod a megfelelő távolság beállítást (a különbség a két verzió között, hogy ez utóbbi alatt a nem tudatos meghatározást értem, hanem egyszerű gyakorlással, tapasztalat útján elsajátítottat). Két dolog miatt vagyok szkeptikus: nagyon pontosan úgyse tudod kiszámolni és az átlag játékos biztosan nem fogja szorozgatni a vonásokat (erre céloztam lentebb), ezt tapasztalatból mondom.
Miután a távolság értéked megvan, találkozol az alapvetően két fajta beosztású irányzékkal, a fix és az állítható. A fix az egyszerűbb, jelenleg is ez van a játékban, csak te magadnak kell meghatároznod a fehér kereszt, azaz a becsapódás helyét. Baloldalon van a skála, hektóméterben, te meg egyszerűen az általad gondolt távolsághoz tartozó célkeresztet viszed rá a tankra. A másik fajta az állítható, ekkor te magad állítod a távolságot, diszkrét lépésekben és a célkereszted ennek megfelelően mozgást végez (elvileg, a red orchestra bizonyos verzióiban például nem mozdult el), tehát végig egyetlen egy célkeresztet látsz. Itt egy videó, hogy a különböző játékokban hogy valósították meg a Panzer IV-es irányzékát: http://youtu.be/lPnw0PqUlX0.
Kis távolságokra ez azért nem lesz olyan kardinális kérdés (olyan 5-600 méterig), viszont ha lesznek nagy nyílt pályák, na ott majd elválik ki tud lőni és ki nem. Számomra ez egy tankos játék sava-borsa, szerintem nincs az a Boelter medál (van még ilyen?:D) ami felér egy 1000 méterre, oldalirányban, egyenetlen terepen robogó harckocsi első lövésre telitalálatos kilövésénél. -
hát igen árkádban ott van az a kis X azért azzal elég durván könnyű meg kényelmes játszani... :D bár először nekem furcsa volt hogy nem láttam.. na mondom akkor most mivel célozzak? persze.. fától nem láttam az erdőt :D erre az egész képernyő tulajdonképpen egy célkereszt XDDDD -
sulouos #4897 A halálpontos távmérő csak arcade-ban van, mint ahogy a páncélvastagság és beesési szög kijelzés is. Lehet hogy a spotolt tankoknál megmutatja 100m-es pontossággal a távolságot. -
németeknél lőttem mindennel, és a vonások lövedék típusonként változott..
egyébként engem nem zavar annyira ez a távolság mérősdi... ha látom úgy hogy pirossal van a neve, akkor most hirtelen nem tudom hogy csak árkádban vagy realisticben is de mutatja milyen messze van...
szóval ahhoz hogy eltaláld az esetek többségében ha a tank közepét lövöd meg tuti hogy eltalálod! sajnos még itt sem lehet 2-3 km távolságokra lőni... de még mindig pontosabban lősz 1 km-re mint akár a wotban 300 méterre :D szerintem emiatt ne aggódj! és biztosan lesz valamiféle távoldágmérő, esetleg akkor fogod látni milyen messze van sniper modban, ha fel is van spotolva tehát látni pirossal a nevét!