37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
bgabor #4855 Az majd a World of Warplanesben lesz. :D -
lammaer #4854 Ha ettő jobban érzed magad amikor ingame felgyújtanak... :D
(nyilván Nazarov se azért reklamált mert ez unrealisztikus...) -
van most teszt szeró? csak mert olyasmit ír hogy sikertelen profil betöltés :S
és a mútlkor is igaz akkor már épp hogy 18 óra előtt próbáltam lehet az volt a gond.. de most nem tudom mi van vele :S -
Caterpillar #4852 Olaj, sok, és az ugye eléggé ég... :) -
Nazarov77 #4851 Jajj de hiányzott ez:
"Added possibility to caught fire when transmission is damaged." -
lammaer #4850 +1 -
sulouos #4849 Á, mindegy az hogy milyen löveg amíg csak olaszok ülnek mögötte... :D -
Renegade #4848 ej srácok, mindig mindenki megfeledkezik a 88-as verő, olasz 90mm-sről :)
90/53 -
Caterpillar #4847 Használták is, méghozzá elég eredményesen... -
Malarki #4846 És ez a WoT-ban páncélvadászként szerepel... -
sulouos #4845 De a legtöbbje telepített légvédelmi löveg volt, nem önjáró. -
BaleniX #4844 A nagy amerikai bomberek ellen már a háború vége fele is 8.8-asokat használtak. -
sulouos #4843 Szimpatikus, köszi! -
Ragnaer #4842 Válasz a Kérdésre:
-
Pares #4841 Remélem a Rheotron és a Röntgenkanone is benne lesz a játékban!
-
sulouos #4840 Egyébként volt 37-40mm-esnél nagyobb kaliberű mobil AA a világháborúban? A legkomolyabb fegyverzettel a Kugelblitzet (2x30mm MK 103), a Wirbelwindet (4x20mm bonyolult nevű gépágyú) és egy halom 1x37mm vagy 1x40mm-es légvédelmi gépágyút találtam. Valami nagyobb, pl. 88 vagy 105mm-es légvédelmi ágyút nem építettek páncélosra (vagy féllánctalpasra) légvédelmi céllal? -
flashpointer2 #4839 most sem írtak évet melyit spring :D -
twi452 #4838 Developers Diaries 1.39
ami ebből ide érdekes az az utolsó bekezdés
Ground Forces
A lot of work has been dedicated to our Ground Forces. It is too early to say if player controlled ground units will appear in 1.39. CBT is at full blast and many of CBT members think that the game can be released for open test, we still want to fix, check and finish a lot. Ground Forces may be released in 1.39 but most likely it won’t happen before Spring. -
vajakos21 #4837 Ezért lenne jó aa frb mód.Aki kiégetné a retináját mehetne ott. -
Vaktermesz #4836 Banner alá ki lesz írva, de most még rejtély. -
lammaer #4835 Én speciel nem vagyok realizmus párti. Inkább legyen egészséges egyensúly ami szórakoztatóvá teszi a játékot.... ez speciel ebben a játékban max az arcade lehet, számomra. És ezért nincs bajom a másik játékkal se.
WW2 Onlineban volt már szerencsém a full reális spotrendszerhez - nem vagyok türelemjátékos, szóval a kempingezők ownoltak :D -
Hát nehéz megjósolni.... utolsó hullám volt vagy lesz nem tudom pontosan az CBT-be utána valamikor... lehet, hogy jöv hónap, de akár később is lehet... -
Olyan kérdésem lenne mivel nem látogatam az oldalt így nem tudom mikor fog majd végleg benne lenni a játékb a tankos így az a kérdésem hogy mikor is? -
Sith #4832 Csak hogy közbepofázzak én is:
Bírom ezt a realizmus kell, de ne legyen kempelés dolgot. A valósgához sajnos vagy szerencsére hozzá tartozik a kempelés is. -
Caterpillar #4831 Trú-trú! 
Mindenesetre én sem értem... Nem indítottam el lassan 3 hónapja a WoT-ot, pedig van benne pénzem T34,Panther M10 a garázsban, de nem érzem hogy az jó lenne nekem, mégsem hittérítek a WoT topicban...
Mindegy, egyszer csak kijön már végre... :) -
lammaer #4830 De nem szarok bele a másik topikba :) -
Caterpillar #4829 Azért te is tudod osztani a WT -t a WoT topicban... 
-
lammaer #4828 A fenét, elém jut mindenki :D -
lammaer #4827 Nemtom, BF topikban előfordultam olykor olykor, de ilyen szintű topikbaszarást amit egy egy próféta elköveta másik játék topikjában még nem láttam. -
Caterpillar #4826 WoT vs WT, BF vs CoD, FIFA vs PES, PS vs XBOX, PC vs konzol... az emberek ilyenek, a legtöbb nem tudja elképzelni, hogy van olyan akinek mindkettő egyszerre tetszik.. :/ -
Glo #4825 És a végén egy Pápua-Új Guineai törzs által tisztelt isten elé fogunk jutni mindannyian
-
lammaer #4824 Úgy látszik ez a WT vs WoT macskaharc sose fog végetérni.
Nemtom miért az mindenkinek a fixa ideája hogy csak az egyikkel lehet játszani és az kizárja a másikkal való játékot...
Mint valami egyházi harc, áll a két papság és ostorozza egymást hogy "csak mi vagyunk az igazak, mindenki más a pokolra jut". -
Droughert #4823 Leg egyszerűbb a terepet pásztázni, ahol a füst/porfelhő ott van valaki, a lövés szépen elárulja a tüzelő pozícióját. -
Glo #4822 A láthatósághoz annyit, hogy kb 30 meccs után tudni fogod egy pályán, hogy ott nincs olyan szikla, mint ami most épp ott dekkol. Bezoomolsz, és voilá, ott lesz az enemy :)
Meg ugye amit a többiek tűz alá vettek, mert ők észrevették, akkor oda Te is odapörkölhetsz, mert az a tank ott lesz, ki lesz rajzolva, max nem lesz felette ikon.
Akinek meg a WoT jön be, az maradjon annál :) -
Coral Springs #4821 Én úgy gondolom hogy az egyéni skill -hez az hozzá tartozik, hogy spot nélkül is kiszúrj egy tankot. Erre a WoT -al ellentétben itt van lehetőséget, és sokan élni is fognak vele. Akinek viszont ez lehetetlen annak ott a spot bizonyos távolságon belül, ezt a crew opció alatt fejlesztheted is. Lényegében itt annyival másabb a helyzet, hogy a jelöletlen tankok fizikailag láthatók maradnak. Akinek ez nem tetszik hát' istenem, menjen WoT -ozni. -
Droughert #4820 Kár ezen lovagolni, a WOT-be kell az a rendszer. Aki karja megtanulja a működését, aki meg nem akarja, vagy nem tudja az mehet GF-ezni. Csak abba gondolj bele, hogy a WOT milyen lenne a láthatósági rendszer nélkül?
KB. az lenne mint ami most is megy arcade csatákban a GF-ben, a kezdő pontokról lehet lövöldözni egymásra, még csak mozdulni sem kell, hogy legyen mondjuk 6-killed. -
Vaktermesz #4819 Ezen felröhögtem :D -
Bár szerintem még rendszernek sem lehet nevezni:D -
Remekül jellemzi a WoT láthatósági rendszerét :D -
Caterpillar #4816