37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Ok,fellépek ide kedden és megdumáljuk.
Volt régen egy játék,sajnos nem sokan ismerték.Még PS1-re jött ki,PanzerFront néven.
Nekem az jut eszembe a GF-ről.Persze a grafikát össze sem lehet hasonlítani de még mindig emlékszem rá ahogy berezgett az gamepad a kezemben mikor kilőttek.Ott is nagyon óvatosan kellett játszani mert vagy pattantak rólam vagy kilőttek egy hittel.A célzás belső nézetből volt,minden nemzet tankjának más célzó berendezéssel.(gondolom a valósághoz akartak egy kicsit hasonlítani)Nem célkereszt volt hanem skálák,amik alapján meg kellett becsülni a löveg emelését.Az irányítás is nagyon jól sikerült,a gamepad első négy gombjával,mindkét lánctalp külön mozgott előre és hátra.Jobb előre,bal hátra és meg is volt a gyors fordulás.Elég sok típust lehetett játszani a 2. VH-ból. Az átütések is elég korrektek voltak.Egy pzIII pl csak oldalról tudott kilőni egy T34-et.A T34 a Tigert pedig csak közelről,oldalról vagy hátulról.A Tiger 2km-ről kiszedte a t34-et ha eltalálta.
Rengeteget játszottam vele.A mai napig az egyik legjobb tankos játéknak tartom.Ami érdekes hogy az is Orosz játék volt.És most itt a WTGF realistic battle,ami a videok alapján erre emlékeztet.:) Szóval nagyon el kell szúrniuk hogy nekem csalódást okozzon. -
Nazarov77 #4974 OFF:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt a játékot ismeri valaki? Heroes and Generals a neve. Ma botlottam bele véletlenül, nem is hallottam még róla de elég jónak néz ki. Free to play és Open beta. Olyasmi mint egy jóval összetettebb battlefield. Képen én vagyok a Panzer I oldalára ültem fel, de van benne bicikli is mint használható jármű :D
-
igen van benne egy kicsi camperség, de messze másképp mint a wotban, hogy is mondjam.. itt az ilyen nem "baj" mert aki campel az nem nyer... mindképpen a bázisok elfoglalásával lehet nyerni elsődlegesen.. aki csak áll és várja a killeket az veszteni fog, vagy esetleg lőni sem fog tudni mert itt millió úton lehet jönni menni, nem úgy mint a wotba hogy beállok egy jó kis helyre mert arra mindig jönnek tankok... itt ha tankot akar az ember látni, mindenképp valamelyik zászló felé kell mennie.. :) -
Stuko #4972 Puding próbája...
A GF-től nem várok sokat, nehogy pofára esés legyen. Teljesen más játék, más élmény, amit eddig láttam nem teljesen volt meggyőző, de lelombozó sem. Aki szereti a td-ket a wot-ban -ld. vmi Fritz nevezetű ürge- annak bejön majd a játék finoman camper stílusa miatt. -
lammaer #4971 25K csata után sztem normális hogy az ember megunja. Gondolom benne volt 2-3 éved.... -
nem fogsz csalódni! én is így voltam a wottal mint te... nem bánom pedig nekem is volt 25 k csatám meg egy csomót beleinvesztáltam :S
fillérekért elpasszoltam, de legalább megszabadultam tőle...
viszont az amit majd ez nyújt főleg realisticbe :D itt lehetnek kempelők, nem fog téged zavarni, sőőt majd inkább őt.. mert itt az a csapat aki kempel az nem nyer!
majd kedden mehetünk squadba ha gondolod :) -
Jaja,Frici. :) Itt PanzerFritz néven vagyok mert az eredeti túl hosszú volt és itt nem enged annyit.
A WOT-ból elegem lett.Az új mapokon és tankokon kívül szinte semmit nem javítanak.Randomban nagy tierben teljesen játszhatatlan a kredites gold és a rengeteg idiota miatt.A random átütésekről és sebzésekről már nem is beszélve.Kicsit sajnálom a két accot mert azért benne van 30K+ csata de egy ideje ha belépek,két -három csata után már égnek áll a hajam.Ez így már nem szórakozás,akkor meg minek.
Most itt repkedek míg ki nem jön a tankos része.Nem vagyok egy nagy repülő rajongó de a WOWP-nél ezerszer jobb a WT,ezért nagyon bízom benne hogy a tankosban sem fogok csalódni.A videókból úgy tűnik hogy egy kicsit több türelem és jóval több skill kell hozzá(rb-ben),így talán az eszetlenül lövöldözni szeretők nem sokáig lesznek itt,ha ki is próbálják.Holnap ha minden igaz,mehetek a zárt bétába. :) Majd megírom itt a tapasztalataimat. -
visszatérve ugye árkád és realistic külömbségre... lehet az IS már az első lövésével kilőtt volna vagy én 2.-3. lövésemmel kilőttem volna őt, tehát semmiképp nem alakul hosszúra árkádban közelharc :)
na meg a su100-as td-t ugye sokkal hamarabb észrevehettem volna, és szintén pontosabban tudtam volna megcélozni és egyhitelni, vagy ő engem... -
nem tudom ilyen külömbséget vársz még! szerintem már így is bőven jó! Valóban másképp mozog a tank, a spottolás pedig sokkal nehezebb, a pontos célkereszt X-et ugye ahogy kivették, azóta az igazi árkádosok alig találják el a tankokat 600 méteren túl, ha egyáltalán észreveszik az embert :D és sokkal komolyabban meggondolja az okosabb illető hogy mennyire támadjon, mert itt egy jó lövés és annyi!
De pl volt egy nagyon jó számomra izgalmas 1 v 1 meccsem..
Én párduc G-vel voltam elfoglaltam egy bázist, szikla és b17-es roncs takarásában... majd látok egy gyanús sziklát messze mintha tank lenne :D
kimentem hogy sniper modban rá tudjak zoommolni és meglesni, hát egy IS2-es volt... (persze nem volt spotolva tehát nem volt pirossal a tank felett a neve..) gyorsan meglövöm az űber AP-vel (panzer granate 40/42) , és nem sebezte... (még mindig nem vett észre... váltottam panzergranate 39-re ennek kisebb az átütése viszont nagyobb eséllyel ad kritikus találatot is) ő közben észrevett és húzódott vissza a szikla mögé... meglőttem az oldalát... volt találat adott rá XP-t meg minden.. aztán ő is meglőtt, de nem történt semmi :) kicsit szögbe állva toltam ki az elejét ugye... aztán megint kibújtam ismét sikeres találat + kritikus is, majd húznám vissza eltalálta a csövem, annyi lett a toronynak meg a csőnek :S szikla mögé beálltam teljes védelembe, és elindítottam a megjavítást! 1 perc 10 másodpercet írt :D
na mondom ennek addigra leesik valami és idejön :D el is indult, olyan 20 másodperc múlva... mire idért még volt 8 másodpercem, szóval elkezdtem vele játszani a szikla körül, körbe körbe :D
viszont rám tudott lőni de nem volt semmi vészes piros lett a torony de még működött :D aztán eltaláltam a motorját (nem gyulladt ki) lassabb lett, és így jobban utolértem, (még mindig a körbe körbe téma volt :D )
a torony alatt lőttem meg a testet oldalról és felrobbant :D minden nyílás kiaszakadt a tankon ott hatalmas lángcsóvák majd felszállt a torony vagy 5 méter magasra :D nagyon megkönnyebbültem, mert egy IS2-es azért már egy max két lövéssel kiszed egy párducot közelről, megvédett a tankom :)
egy tankjuk maradt (nem tudtam mi, mert ugye nem írja, akkor sem ha már valaki látta)
nekünk rajtam kívül még volt egy Tigris II-es ünk.. vesztésre álltunk mert nekünk egy bázisunk volt nekik kettő volt befoglalva... na lementem hogy befoglalom a középső bázist, írtam a tigrisnek hogy menjen foglalni (de nem igazán tette) aztán ahogy mentem lefelé a dombról találkoztam vele, hát kb fele annyira távolságra "kempelt" a bázistól ahonnan én elindultam... de ő akkor is ott maradt jött ment, mintha várta volna hogy elé kerüljön valami :D
befoglaltam a bázist :D már is az ő csíkjuk kezdett el fogyni, viszont a hegyen lévő bázisunkat meg visszafoglalta azaz egy tankjuk.. épphogy ráláttam oda, egy su100-as volt kettőt rá is tudtam lőni sikeresen eltaláltam de csak XP-t adott meg kritikust, utána elbújt :S aztán csak fogyott a csíkunk, annyi idő nem volt már hogy vissza felmenjek és megeressem vagy befoglaljam a fenti bázist, így elmentem a tőle legtávolabbi 3. bázist befoglalni, utolsó pillanatban sikerült, így megint az ő csíkjuk kezdett el fogyni nekünk már csak kb két vonásnyi maradt! (közben persze jeleztem a tigris II-nek hogy hol van és milyen tank, ő lent kiment a nyílt terepre és várta hogy előbújjon a hegyen)
én is elindultam oda a tigris mellé, amikor félúton rám lőtt a hegyről su100-as (spot nem volt, tehát nem volt pirossal a neve) de néztem melyik irányból kaptam a találatot, odazoomoltam, nem láttam semmit a környéken, kaptam mégegy találatot akkor vettem észre, nagy fehér füstöt amikor lőtt, akkor már láttam a tankot meglőttem, de nem sikerült kilőni csak xp-t kapott (jelzem hogy ez nem 5-600 méteres távolság lehetett.. hanem jóval több) aztán elfogyott a csíkjuk és megnyertük!
hát boldogabb lettem volna ha sikerül kilőnöm...
Viszont ezért szeretem a párducot, mert gyors mozgékony, nagyon pontos erős fegyverzete van, jó páncélja, viszont az oldalát nem nagyon kell mutogatni mert akkor általában annyi, szemből pedig heavy tankoknak is könnyű kilőniük...
ellenben a Királytigris, ami szerintem a legszebb tank, meg nagyon szeretem, nagyon jó páncélja van, szemből T44-el egyszer nem tudtam átlőni... viszont ha abban a csatában Királytigrissel vagyok akkor azt elbukjuk mert mire leértem volna befoglalni a bázist addigra vége lett volna a meccsnek!
úgyhogy én mindenképpen elsőként medium ágat fogok húzni... :) -
twi452 #4966 Nagyon előre sosem szoktak bejelenteni dolgokat. Legalábbis a repülős résznél is 1-1 nagy update-nél ahol tényleg valami jelentős új dolog jön be/változik meg azt is ilyen kb 1 hónappal az éles üzem előtt jelentik be. Addig meg néha pár publikus teszt és bumm kint élesben.
Én ahogy láttam ezen még rengeteg meló lesz, pl a realistic battle semmi több egyelőre csak egy arcade +, ami viszont kevés ha azt nézzük amit ígértek, hogy mekkora szakadék lesz az arcade és a realistic között :D -
Orpheuslow #4965 Folyamatosan olvasom ezt a topicot nyitás óta,a videókat is meskubiztam:) most csupán egyéni véleményekre gondoltam,hogy jelen állás szerint milyen a játék azoknak akik benntvannak és nem két órát hanem azért már több időt elvoltak vele. -
joe38 #4964 Azért tényleg mondhatnának már valamit a fejlesztők,hogy mi az ami már jó,mi kerül még bele,milyen hibák vannak még,meg egyáltalán a 3. lesz az utolsó teszthullám? -
twi452 #4963 Csak így bevásároltad magad, hogy nem tudsz semmit róla? Ez ám a bizalom :)
Yt-on millió videó van már amik elég jól bemutatják hol is tart jelenleg a a tankos részleg.
Meghívóküldés/sorsolás "elvileg" csak a jutalomjátékosok között van akik teljesítettek feladatokat a repülős részben anno, akik vásárolnak pack-ot azok kapnak hozzáférést biztosan következő hullámban. -
Orpheuslow #4962 Üdv! Épp most fizettem be én is magam a zárt bétába,kérdés Számomra hogy érkezési sorrendben küldik ki a meghívókat,vagy van rá némi esély hogy kedden a harmadik hullám érkezésével már be is tudnék jutni a játékba,mert Aznap rengeteg meghívót kiküldhetnek,vagy nem.Mindenesetre kiváncsi lennék 1 két összefoglaló véleményre is hogy jelen pillanatban (ezekben a napokban) hol is tart a játék,milyen a játékélmény,mennyi munka lehet még vele a nyílt bétáig,gondot okoz e a csatákban az állandó kempelés,az egylövéses halál miatt,mennyire szerethető a wot mellett,vagy helyett,aki régen teszteli már vagy aki még csak most került bele a zárt tesztbe,elmondhatná a nem kétszavas véleményét számára milyen is ez a játék most.kösz! -
Stuko #4961 Azaz Fritz :-)
Feladtad a wot-t? -
Sith #4960 Open bétát tavaszra "ígérik", az eddigi ígéretekből kiindulva az tavasz vége lesz szvsz :( -
Szeva Stuko!! Te az MTA-s Stuko vagy? -
lexlutor #4958 kizart a marcius. az egy het mulva van. a kov zart teszt indul majd csak a jovoheten. -
A stug -nak meg a kv-nak csak 1-2 változatát láttuk. Szóval kíváncsi vagyok a többire :D -
persze :) csak már annyit teszteltük a kis tankokat hogy azon kívül az összes volt már... csak jönne már ki.... -
Stuko #4955 OpenBeta márciusra várható?
Kipróbálnám a GF-t, de startpack-t azért nem veszek.
Látom sok volt WoT-s "kolléga" is jelen van...
Együtt várjuk a "megváltót"? :-) -
Glo #4954 Pedig jó kis gép az. -
vagy ha nem is legalább V-ös gépeket adnának, Jagdtiger meg ilyenek, viszont attól félek hogy majd kiszúrják a szemünket a köztes tankokkal, pl pz IV aus f G meg azokon a szinteken lévőkkel :S -
Na kedden indul a 3. hullám :D Várom már mert lehet teljes tech tree lesz :D -
sulouos #4951 Nanana, az a gép ami 550 felett nem irányítható, nehezen enne meg egy BnZ vadászt :D -
Glo #4950 Vagy választhatjátok az "Any" szervert is. Amúgy a Cbt alapján egyik oldal se lesz túlsúlyban. -
Droughert #4949 ott a pont :) -
akkor átváltunk orosz serverre :D ott kb ugyanez lesz csak fordítva :D -
én itt a korra gondoltam, nem a nemzetekre :) de szerintem inkább lesz ott még egy koreai ág is minthogy egy vegyes europai... -
Droughert #4946 RB-vel majd 1 nagy baj lesz, hogy szerintem a többség először német ágat fogja húzni, ott hatalmas várakozási idők lesznek, oroszok meg szinte instant lépnek majd a csatába. -
Basszák meg!! :D
Már egy hete nem játszom vele.Simán ott hagytam mindkét accom 30K csatával,t8 prém tankkal meg a kék stattal együtt.Egyáltalán nem hiányzik.Már egy ideje csak az idegeskedés volt vele,annyira játszhatatlan a sok random faktor és az agyhalott játékosok miatt.Néha kis tierekben fun tankokkal még biztos be fogok majd lépni de a fejlesztésekkel,cw-vel,a komoyl játékkal végeztem.
Remélem hogy itt a WT-ben az rb-hez kicsit több érzék kell majd és ez a kezdeti roham után meg fogja szűrni egy kicsit a játékosállományt. :)Persze ez csak remény.....ami utoljára szokott meghalni. :D -
bgabor #4944 SerBék ne tudnák fenntartani az érdeklődést a Wolrd of Tanksban? Hát majd jön a román vagy a lengyel tankág! 
-
The Third Wave is coming!
"Pilots and tankers! We are pleased to announce that the third wave of the Ground Forces Closed Beta will begin this Tuesday the 25th of February!" -
Köszi,ez egyértelmű volt akkor is mikor megvettem.:)
Amiért itt érdeklődöm,annak oka csupán annyi hogy lassan vége van a februárnak és kíváncsi voltam hogy van e olyan aki jan10 után vette meg és esetleg már bekerült.
(mivel az angolom messze van a tökéletestől,a fordító programok meg hááát....,ezért felmerült bennem hogy esetleg én csesztem el valamit.Az itteni válaszokból most úgy tűnik hogy kell még egy kis türelem)
Minden esetre ha valaki mostanában bekerül ezzel a vásárlásos módszerrel,az megoszthatná itt. -
Nazarov77 #4941 A csendes óceáni hadszíntér nem a tankokról szólt, ezért nem voltak komolyabb tankjaik, ellenben viszont repülőik nagyon jók voltak és a hajóik is.
A nem túl jó fordulással bíró német vadászokat megeszik reggelire az agilis Zerok. -
Angelus1991ster #4940 Egy lószart korrekt. Hazug játék a WoT , amíg a többi nemzet tankjai nem kerülnek be. Főleg hazánk páncélosai. -
sulouos #4939 Beteszem még egyszer, hátha a múltkor nem láttátok:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/106559-if-you-bought-tank-pack-after-january-10th-3rd-wave/
Tehát aki január 10 után vett tank packot, az nem azonnal kap hozzáférést, hanem a februárban érkező 3. hullámmal. -
Ha kaptál választ tőlük,légyszi dobd fel ide.
Sajnos a fórumba engem sem enged be,pedig már két hete vettem a csomagot.
"You do not have permission to view this forum." :( -
éjellátó lehetne most is... párducokon volt, igaz nem mindegyiken :D de volt és használták is, külön alakulat is volt! -
flashpointer2 #4936 Húha, azzal jönnének oylanok hogy éjjellátó, hőkereső, netán rakéta, vagy reaktív páncélzat, ami kicsit túlmutatna a fiúk képességein, mert nem a modellezésbe tartozik :D