11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Pluskast
    Háát. Igaz én csak tegnap tudtam először kipróbálni de kicsit nyomasztó volt, hogy majd mindegyik csatában a pz II-es illetve a pzIIIE harckocsim ellen T-34, KV-1 (de volt, hogy KV-2) illetve SU-122 jött. A helyzetemen az sem javított amikor megszereztem a Pz IV C-t. Egyszerűen ezek ellen hatástalan volt a harckocsim lövege. Való igaz, hogy ez így volt a második világháborúban is, na de azért ez kicsit rontott a játék hangulatán meg azért ez mégiscsak egy játék na :) Ok ok zárt béta tudom én és biztos lesz majd változás e téren ezért sem vagyok kiborulva vagy nem is kritizálni akarok, inkább csak kérdezném, hogy fejlettebb szinten jobb é a balance :) De akkor ezek szerint igen:)