37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
lammaer #5615 És az hol ad 2x XPt? -
sulouos #5614 A HE érintésre robban, neki nem kell páncélt átütnie. Neki akkora ütést kell mérni a céltárgyra, hogy a környéken mindent összekavarjon (beleértve az embereket is), tehát a HE gránát közvetlen találattal szerintem gond nélkül kiüt egy tankot. Más kérdés hogy a megfelelő kaliberű lövegeket lassan lehet tölteni, és viszonylag kis kezdősebességgel operálnak, úgyhogy RB-n nehéz velük célozni. -
Brenor #5613 7/30 napra ezüstért? O.o
Ezek nem normálisak. Sokkal többre értékelem a WT-s módszert, hogy lelövés/bombázás szám után odaadja örökre. Egy rémálom volt mire H6K-val összeszedtem és 99% hogy talán soha nem repülök vele újra de akkoris megérte :D -
WoT -ban tudsz venni álcafestést normál/sivatagi/téli pályákhoz. 7/30 napra ezüstért, örökre aranyért. -
Gyerekek!! Ma rájöttem arra amit szerintem itt már mindenki tud.:D A KV2 HE lőszere mindent visz.Érdekes hogy papíron a másik lőszer átütése elég durva,a HE meg alig üt át valamit,mégis bármilyen távolságból szinte bármit egy lövésre kiszed.
Gondolom ezt majd megváltoztatják egy kicsit mert így a HE nagyon OP.(a su122-é is) -
lammaer #5610 Mer abban van olyan? -
Szerencsére :) -
Ez nem a WoT. :D -
Igen, ez így már elképzelhetőbb... a játékban nekem valahogy nem volt egyértelmű, mik ezek a szorzók. Hülyeség is lenne, ha egy matrica 2x az XP -t :D -
vajakos21 #5606 Szerintem semilyet,,,félrenézhettél valamit. -
twi452 #5605 én ilyenről nem tudok :D
nem azt láttad, hogy az unlock-olásukhoz rb-ben x2, sb-ben x4 a szorzó?
mármint ha árkádban 8 kill kell egy matrica eléréséhez akkor rb-ben csak 4 sb-ben meg csak 2 kell, hogy megkapd -
Biztosan szóbakerült már itt, de nem találom sehol a választ:
Pontosan milyen bónuszt adnak a speciális festések illetve matricák?
Értem ez alatt a RB(x2), SB (x4) multipliert.
Illetve ezek összadódnak, ha mondjuk van több matrica van a gépen? -
Glo #5603 Elég jó az optimalizációja a játéknak, egy ilyenen vidáman elmuzsikál majd.
Páromnak i5-ös procival van egy 635-ös kártyája, szintén Lenovo.. szépen fut :) -
Mobilnetet felejtsd el ilyen játékoknál , úgy már túl nagy a latency és egyértelmű hátrányt jelent.
DSL/KOAX teljesen jó hozzá. -
Tarczay78 #5601 Érdeklődnék, hogy mennyire befolyásolja a játékot, akár itt vagy másban, hogy mobil internet vagy, vagy kábeles a géphez kötve.
Ha megfelel a mobilnet, akkor esetleg tudtok ajánlani laptopot, milyet lenne érdemes venni. max 250 et szánnék rá, de ha elmegy egy kisebbel az is jó, de ne szaggasson vagy ilyesmi, szép grafika... -
hmmm hát ha a jóapám nem talál ki valami favágást vagy kerítés festést akkor én benne vagyok :D -
Glo #5599 Olvasni kell a CBT fórumot a hivatalos részen :) -
cpthungarian #5598 Amúgy, ha valaki szeretne majd délután kb. 5 óra magasságában tankokkal nyomulni, akkor nyugodtan hívjon meg squad-ba. Cpt_Hungarian néven találtok meg. Tegnap csak RB-t nyomtam, mert most ott van ez az új respawn rendszer és elég jónak tűnik eddig. :) -
cpthungarian #5597 Annyi kiegészítés, hogy elméletileg lánctalpat a "Parts" modul kifejlesztése nélkül is tudsz javítani. -
milyen patch? meg te honnan tudsz ilyeneket?:D am nem tudod véletlenül, hogy van e ilyen közös magyar wt tankos TS?! -
Glo #5595 Akkor tudsz szerelni, ha a Parts-ot kifejlesztetted (a garázsban a tankra klikk, aztán kiválasztod a Modifications-t és ott a parts-nál a Research gomb). HA ez megvan akkor először elkezdi megszerelni (Beginning repair) aztán kiír egy értéket, hogy mennyi idő míg megszerelik. Kb 1 perc szokott lenni.
Az irányítást elég visszatenni úgy ahogy vajakos mondta, a resettel. De elküldöm délután a saját beállításaimat.
Ma jön hozzá egy elég nagy patch, szóval töltögetni így is úgy is kell :)
A sérülés modell ilyen. A kis tankoknál amúgy nagy gondot tudnak okozni a kis 20mm-es ellenfelek is :)
Keress meg innen a fórumról embereket, aztán írhatsz nekik ingame chaten is, vagy felmehetsz valamelyik TS-re. Úgy sokkal egyszerűbb megbeszélni, hogy mit kell csinálni. -
vajakos21 #5594 Irànyitás elállitásnál nem kell újrarakni.Reset to default a controllsban és belöheted újra könnyen.A youtuben nézegess videókat,hátha találsz (biztos) jó tippeket,tanácsokat.(nincs cbt hozzáférésem,de a kibicnek semmi se drága :-) ) -
Tarczay78 #5593 Igazából még nem tudtam átélni, hogy milyen, mert valamit elállítottam rajta, és igaz az előre-hátra irányítást visszahoztam, de utána semmi más gomb nem működött, sem a célzó. semmi... kénytelen voltam az egészet újra telepíteni, aztán meglátjuk mi lesz este. mert mire települt, megint a fórumot hozta be...
Ha lefotóznád a beállításaidat, és priviben elküldöd, azt megköszönném... én billentyűzetet, és egeret használok...
nagyon fordulékony, nem tudom, nem hiszem, hogy a valóságban is ilyen fordulékonyak lettek volna ezek a gépek., nah meg, hogy ilyen könnyen felboruljon, ez is abszurd szerintem...
Egyszer meglőnek kigyullad azonnal a tank, nem tudok csinálni semmit maradok ott, se előre, se hátra... Ok nyilván valóságnak megfelel ez tény. :)
Ami még zavar, hogy egyáltalán nem látom az ellenfelet, csak annyit jobb esetben, hogy 0.8 távolságra van valami, de,hogy mi az pasz, igaz nem sikerült célzórendszerrel megnézni, mert nem működött, tehát lehet ennyi baja volt. :)
Meg ugye, én még nem ismerem a pályát, nem tudom hova érdemes bjni, hova nem.. a másik ezek a fák valamelyiket kidönti, valamelyiket nem. ez is akkora hülyeség, most honnan tudjam, melyiket viszem át...? Egynek nekimegyek, mint egy vas villanyoszlop, be is döglött az egész harckocsi, ... egy harckocsi bedöglik egy fától, ez is nonszensz szerintem.. Akkor, ha neki megyek egy háznak meg is halok?? Igaz azt még itt nem láttam.. de elég törékeny jószágok. akkor még egy kérdés, leesett a lánc, írja szereljem meg, rákattintok az U ra, el is kezdi, d a lánc lent marad...
Hírtelen ennyi jutott eszembe.. :)
-
Glo #5592 Na hogy tetszett? :)) -
Glo #5591 Tudom ez olyan WoT-os, de állat :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Brenor #5590 Jajj most néztem a képet amit küldtél. Megvan a hiba :D
Az amcsik nemtom miért vannak benne, de az max dísznek jó oda :D
A tankosba még csak oroszok és németek vannak. Válts át valamelyik másik nemzetre és megjelenik a tankos gomb is ahol most csak az "Aviation" gombot látod :D -
Glo #5589 Nincs TS-ed? -
Brenor #5588 Kérdezz rá itt is hátha előbb beleakad valaki aki naprakészebb :)
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/69786-sz%C3%A1razf%C3%B6ldi-egys%C3%A9gekground-forces/ -
Tarczay78 #5587 Nekem ott csak repülők vannak. sajnos képet ide nem tudok betenni, mert nem vagyok VIP tag... max emailben elküldeni. -
Brenor #5586 A Research gomb a jobb alsó részen. Egy ideje nem tudtam felmenni meló miatt (most meg a gépcsere miatti ban miatt :D) de amikor utoljára néztem ennek az ablaknak a bal felső részén lehetett váltani tank és repülő között. Viszont ha az egyik slot alján lévő cserélős gombra rányomsz ott is látnod kéne a berakható tankokat -
Tarczay78 #5585 Időközben a tutorialt megcsináltam. Viszont nem találom ezt a gépfejlesztős oldalt, már ha egyre gondolunk, akkor én azon nem látok tankos fület. :( -
Tarczay78 #5584 ahaam értem, ok rendben köszönöm. egy kérdésem akkor lenne. Van a tutorialban egy rész, ahol a hajót kell megsemmisíteni, akárhogy is megyek bombázom, bár itt nem adja be a segéd kört, hogy pontosan hol kell ledobni, lövöm is, de csak füstöl, engem meg csak szét szednek a végére.. :( Hogy tudom megsemmisíteni? -
Brenor #5583 Sajnos meg kell csinálnod a repülős tutorialt h tankozhass, sőt ha RB-re akarsz menni akkor az RB repülős tutorialt is meg kell előtte. Utána a gépfejlesztős oldal tetején találsz egy tankos fület és onnan be tudod tenni az alsó slotokba a tankokodat. -
Tarczay78 #5582 Sziasztok. valaki meg tudná mondani megy most a teszt szerver?? Elvileg tegnap telepítve lett nekem, de most a repülős tutorialja jött be, és mindent , mintha újra kéne kezdeni, de csak repülő van nem tankos. Ha a régi repülős fájllal indítok, akkor ugyanúgy a repülős folytatódik nekem... ahol abba hagytam, vagyis már x szinten vagyok vele..
Tud valaki segíteni? -
joe38 #5581 Én is nagyon bízom benne,hogy benne lesznek a célzók . -
Glo #5580 Igen. -
Ja hogy ez nem különálló játék lesz? War Thunderen belül lesz elérhető? -
bgabor #5578 Már meg van jelenve Steamen több mint fél éve már.
Ha végre kijön a tankokat tartalmazó peccs akkor a steames War Thunder is megkapja azonnal. -
Glo #5577 A repülős résznek már van Steam verziója, ha kijön a tankos is akkor az ugyanonnan lesz elérhető. -
Steamen mikor fog megjelenni?