37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Sajna elég lassan töltődik le nekem...:( -
Inkább ne, még van mit javítani. -
Köszi, működik. -
twi452 #6092 de ha már ilyet csinálnak akkor lehet mégis benne lesz a következő nagy patchben a tank beta nyitás.. hmhm :) -
twi452 #6091 engem átrakott egyből a Ground Forces Tester csoportba szóval lehet h nem csak a hétvégére él :) -
Itt lehet most CBT-re kulcsot igényelni. Azonnal küldik. Valószínű, hogy csak hétvégére szól.(3 napra) -
Rue East #6089 Te tudod melyik játék az, mert a Benelux államok és környéke azért elég nagy. -
Nazarov77 #6088 Q&Aban volt róla szó hogy dolgoznak városi pályákon -
flashpointer2 #6087 nagy távolság-> kevés akció
Nekem a városi pályák hiányoznak remélem pótolják őket, és a motor alkalmas a rombolható épületek/fedezékek kezelésére .
-
Glo #6086 Abban sincsenek nagy mapok. Akkor inkább az ARMA sorozat. -
lammaer #6085 Te sztem a WWII online-t keresed... :) -
Nazarov77 #6084 Nem tudok ilyenről, nem hangzana rosszul. Hátha a world war mód majd valami hasonló, de ha nem pont ilyen valami nagyszabású lesz. -
Egyébként nem lesznek nagyobb játékterek? Több playerrel?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valami egész nagy map sok idővel ami nem fix emberekkel menne hanem be és ki lehetne közben lépni. És több órás is lehetne. Városokat meg reptereket lehetne foglalni.. respawnolni meg stb... nagy távolságokkal...
-
Ha jobb lesz a rendszer és jobban fog kinézni... akkor a wot vagy fejlődik vagy veszít.. mert onnantól csak azok fognak megmaradni ott akik már túl sokat áldoztak rá. (én szerintem) -
Nazarov77 #6081 Fent kell tartaniuk azt a látszatot hogy nem félnek semmitől és nem tekintik konkurenciának még ha ez egyáltalán nem igaz :)
Az mondjuk tény hogy a wotnak nagyon nagy előnye van azzal hogy régebbi game és nagyon közismert, WTnek sokkal nehezebb dolga lesz így betörni pl az Esportba. -
Glo #6080 Ez a duma egészen az OBT-ig fog kitartani :)) Aztán majd valami mást kell kitalálniuk :)) -
Nazarov77 #6079 Á meg is találtam FTRen :D
- War Thunder Tiger model looks really good, because according to Storm, it was a showcase model where many polygons were used, while later models have significantly fewer polygons -
Nazarov77 #6078 Na, a butthurt konkurencia! Ők jobban tudják, hogy mi hogy lesz mint a készítők :D
Q: WoT claim that Tiger in CBT is just showcase and in OBT, Tiger will has less polygon than CBT... what do you think about that?
A: We do not plan to reduce the quality for any of our current models implemented as there is no reason for that at all. We’re working on providing people with low-end PCs with option to reduce models quality a bit, but this will be only for those who does have really low-end PCs. -
zsír király köszi amúgy! Hátha...bár én sose nyerek ilyenben :D. -
bgabor #6076 Ott elfogytak a kulcsok már, itt még lehet igényelni. Ez sorsolásos alapon megy, az nem. Nem ugyanaz. Kösz Glo! -
Glo #6075 Az érkezéses alapon ment, ez meg sorsolás, szal sztem nem ugyanaz. -
Érdekes, ez tegnapi hír, ugyanaz mint amit Lengyelül nyomtam tegnap be. -
Glo #6073 http://www.vg247.com/2014/04/03/war-thunder-ground-forces-1500-beta-keys-to-giveaway/
Akit esetleg érdekelne, gyorsan nyomja be az email címét, mert ma húznak (hogy mikor az passz). -
Caterpillar #6072 Én miután szemből telibelőttem az Il-2 -t, valszeg a motorban rendeztem el a hengereket saját ízlés szerint! 
Nem zuhant le azonnal, "repült" tovább, mikor megfordultam, hogy lássam mi történt, csak azt láttam füstöl, majd megállt a légcsavar, már csak várni kellett...
-
Glo #6071 Viszont a találati pontosság is így csökken. SB-n max a lassú, lomha, alacsonyan repülő nagy dögöket lehet leszedni (mint engem pl Wellingtonnal..) 8) -
Sith #6070 Az sem mindegy hogy milyen nehézségi szinten játszottál, Aracedban pld ha van egy marha nagy lyuk a szárnyadon oké kicsit rosszabb az irányitás de simán repülsz tovább realisticon már küzdeni kell hogy irányitsd a gépet simulatorban pedig lezuhansz mint egy kő. -
Nazarov77 #6069 Páncéltörővel lövöd akkor ez simán előfordulhat, az keresztül repül a gépen és egy adott kaliberű lyukat hagy maga után, ha semmi létfontosságú dolgot nem talál el, vagy nem sérül tőle komolyan a szárny akkor nem zuhan le.
Ha viszont HE találná el akkor annak ott annyi lenne valószínűleg. -
flashpointer2 #6068 Hát én is lőttem arcon már egy gépet ahogy szemből közeledett, eltaláltam és füstölve továbbrepült de még irányítható módon... Mondom oké! -
Nazarov77 #6067 Én egy Yer-2t szívattam meg, biztos úgy volt vele hogy na majd az op sok bombájával de jót fog szívatni a tankok között és milyen jó dolga lesz, jött is nagy arccal kör legelején, arra nem számított hogy kapott goldból vettem egy P-47et és szétlőttem :D -
Elég jól fizet a repülő lelövésért.Egyszer 2 il2-t lőttem le egy csatában.Igaz hogy a második bombája már úton volt és nem is éltem túl.Egy élmény mikor nagy arccal egyenes vonalban rárepülnek a tankra,aztán kapnak egy hetvenötös gránátot a képükbe. :D -
Nem programhiba.A csata betöltő képernyő előtt tudod beállítani a lőszert.Ott ahol arcade-ban tankot lehet választani. -
Nazarov77 #6064 Jobb felső sarkon a kiírást nézzétek :D
Jött felénk egy B-25 APCR volt betöltve, nem cseréltem lőszert, és elég jó szögben jött felém úgyhogy rálőttem, és talált is, utána azt láttam hogy érdekes szögben ment a föld felé és bumm xD
-
e57 #6063 A hangárban beállítom az alapértelmezett lőszer típust. Csatában nem az van bent elsődlegesnek.
Ez programhiba, vagy én hibáztam valamit?
-
önmegsemmisítés :D felrobban xD -
twi452 #6061 kiugranak ernyővel?
bocsi :D -
flashpointer2 #6060 Igen, ugyanúgy van megcsinálva -
végülis realisztikus... :D Amúgy van Scuttle, avagy tank elhagyása gomb, mint a repülős résznél? -
flashpointer2 #6058 megvárjuk a javítást persze, amíg tervez és legyárt a legénység egy új hajtóművet :D
-
Caterpillar #6057 Ha elfogyott az aranyam (Free XP convert + crew skill) lehet valahogy igényelni, vagy innentől jön a keserű grind? :D -
Caterpillar #6056 Megint dójcsland elnyomás van 90 német 0 orosz vár tier 3ban :(
Most húzzam ki az oroszokat is? :D