11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Gottfried
    Ez a játék még kurva messze van a nyílt bétától.Nekem nagyon tetszik,nem szidni akarom de olyan rengeteg bug van a pályákon hogy szerintem jó ideig eltart míg nagy részüket kijavítják.
    Emellett a balanszon és a játékmeneten is van még munka bőven.
    Karélia pl.teljesen élvezhetetlen a két bázisos módban.Amelyik csapat előbb berohan a hozzá közelebbi bázisra,az nyer.A csata max 2 perc.Ma minden második alkalommal ezt adta és a legtöbb esetben hátulról indultam.Mire ellenséget láttam,már vége is volt.Legtöbbször még egy lövésre sem volt idő.
    Emellett nem ártana még néhány pálya sem a nyílt bétához mert ez a jelenlegi négy(kurszkot most nem számolom mert az csak rb-ben van,bár ma egyszer sem adta)elég soványka.Szerintem maradjon csak zárt míg ezeken a dolgokon nem változtatnak.