37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Gottfried
    Hát én nem tudom miért akar mindenki a tigrissel menni.Ma végre volt időm és mentem vele jó néhány kört RB-ben és simben.Azt kell mondanom hogy az egyik legszarabb tank a játékban.
    Ilyen szarul még semmivel nem ment.Szinte bármi találja el,egyből kilövik az ágyút,a javítás alatt meg szétkapják.Már rég óta játszom a bétával és eddig nem sikerült felhúznom magam de ez a kurva tigris kikészít.Egyszerűen egyetlen jó kört nem sikerült menni vele.Természetesen kurszkre még véletlenül sem rak be,csak ezekre a kicsi szar arcade mapokra amin 50 m-ről lövöldöznek rá.Röhely...
  • PiciPanzer
    Én orosz oldalon IS-3-nál vettem észre, hogy páncélzat is van az orosz tankokon :)(KV-2től kezdtem), úgyhogy szokj hozzá, hogy te lőj először és pontosan, gyenge pontokra, ill. flankelj ahogy tudsz.
  • Ulvar
    Egyedül? Hát nem sok. Csapatban inkább tudnék mondani dolgokat. 3 T34es tapasztalatból mondom hogy nagy pirítást tud végezni akármi ellen a maga ellenfelei közül.

Milyen lőszert használsz?
  • Malarki
    Akinek nagyon megy a T-34-gyekel az adjon már tanácsot hogy mégis mi a bánatos lópikulát kellene ezekkel csinálni? Távolról esélytelen, közelről meg instant halál. Gyorsnak gyorsak, kár hogy csak annyit érek el vele hogy hamarabb lőnek ki. Most a 41-esnél járok, de hát már egy PzIIIL is lazán kiszed, nem beszélve a Stugokról meg a PzIV-ekről.
  • Trucker39
    Köszönöm. Valóban, már el is indult.
  • sulouos
    Minden nap magyar idő szerint 14-22 között, a rendes szerveren, az eventek között megtalálod.
  • Trucker39
    Teszt szerver mikor szokott lenni?
  • Dagohun74
    Megnéztem már jelentették a dolgot. És mivel nincs képem a játékból így feleslegesen írtam volna legközelebb csinálok képet.
  • Glo
    Legkirályabb bugreport cím: "Too many research points awarded after win."

Nem könnyű a bányászok élete!

• sulouos
    Posztold ide:

Link
  • Dagohun74
    Találtam egy bugot aki tudja jelentse v hasonló indulnék a csatába egy t-34/85 el erre azt írja a progi: Aircraft not ready. Akármit csinálok nem enged és ezt az üzenetet nyomja. Egyébként a TD-k nem jönnek be nekem, bár lehet hogy próbálgatni kellene őket.
  • gezu1025
    Most miért? :D A su-122 az egyetlen vas amit igazán élveztem eddig az orosz ágon. :P Brutálisan vicces, és kellően fürge is.
  • sulouos
    "Szerencsére" elég keveset adja a Kurszk térképet, pedig ott nagyon meglátszik a német ágyúk pontossága meg a T-34-ek nagy sebessége. Ezek a bunkerbontó vackok meg mehetnek a sunyiba :D
  • Megamax
    Probáljátok ki a SU-122 est de ne az antitank skulóval hanem csak a sima robbanóval HE vel és élvezzétek a németek oneshotolását. Igaz lassú az ujratoltés de ha jól csináljátok és van elég szerencsétek akkor egyedul képesek vagytok lehozni egy meccset. Nekem és 13 kill utánn már nem volt ellenfél. Haláli szórakoztató tud lenni , foleg mikor HE vel egyenes az ellenfél lovegjét lovod ki nagyon idegesek szoktak lenni. HE majdnem úgy mukodik mint WOT ban tuti visz valamit magával mindegy hol találod el.
    Viszont amit utállok benne az a Kursk mapon egy átok tud lenni a lassú ujratoltés. Oda semmiképp sem ajánlom a SU-122 est.
  • Glo
    A T34-57 után én is átálltam a heavy ágra. Az IS1 után viszont visszamentem a Medre, az Arty segítség csodákra képes (double JagdPanzer kill mekkora ütős volt) >o]

A nagy köpő (D5T) már átveri a tigriseket is, a Pantherekről nem is beszélve. A medből visszaülve már a heavy-t is óvatosan viszed, nagyobb a túlélés.
  • Dagohun74
    Eleinte nem tetszett a t34 ág, de most jobban élvezem vele mint a heavykel főleg ha van már tüzérségi támogatás.Az IS-eknek a fordulása valami rémálom.
  • ToMy_
    Viszont ezzel a minimapos piros-kék pöttyözéssel csinálhatnának valamit, leginkább kapcsolják ki a francba, vagy hagyják meg az arcade- és realistic módban kizárólag, a simulator módból meg nyom nélkül tüntessék el.
  • ToMy_
    T34 ág instant szopás. Mind papírtank, 10-ből 8-szor 1shot-1kill módon végeznek ki, kb. bármilyen irányból.

A KV-s ág viszont a KV1-től meg csupa móka-kacagás, ha nem zavar a német lőszerek kongása a páncélon...
  • Dagohun74
    Üdv.
    Még új vagyok itt de a játék király. Főleg mikor egy lövésel végeznek ki.
    Van század aki elvesz emberkéket? Aki inkább csak tankkal játszik.
  • Glo
    A két fős squad sajna még itt se tudja megnyerni egyedül a csatát..

• Glo
    Ők "Az elpusztíthatatlan Tigris páncélos"-on nőttek fel :))
  • Glo
    Kursk, T34-57.. kifogyott a lőszerem :D
  • vajakos21
    És ismétlés a ....bocsi a dupláért
  • vajakos21
    Azért tudod így mert nem a Nagy Szovjet Harcokcsi Határozóból nézted az adatokat..és mint tudjuk " Csak a piros csillagos az igazi" :-)
  • vajakos21
    Azért tudod így mert nem a Nagy Szovjet Harcokcsi Határozóból nézted az adatokat..és mint tudjuk " Csak a piros csillagos az igazi" :-)
  • twi452
    *tonk :P :D
  • PiciPanzer
    Is Tiger stronk tenk?
    Egyébként teljesen igazad van.
  • Toby0501
    Elég kiábrándító, hogy sokan a német tankokkal úgy játszanak, mintha elpusztíthatatlanok lennének.. 5 perccel kezdés után azt veszem csak észre, hogy a csapat 3/4-e halott.
  • sulouos
    Most lett meg a T-34-57, és meglepődtem rajta, hogy milyen simán fut a viszonylag hepehupás terepen is, menet közben is lehet vele tüzelni. Régebben valahol azt olvastam, hogy a T-34-esek a csavarrugós felfüggesztésük miatt nem igazán tudtak menetből tüzelni, míg a torziós rugók által stabilizált német tankok barátságosabb terepen akár menet közben is viszonylag pontosan tüzelhettek (bár ezt a Tigerfibel kifejezetten megtiltotta). A játékban eddig pont az ellenkezőjét tapasztalom. A T-34-esek elég simán mozognak, a Panther és a Tiger viszont előre-hátra ingázik mozgás közben, még simább terepen is.
  • sulouos
    Kemény gép ez a Panther, ha nem rambózok vele, sok gondot tud okozni az ellennek. Néha 6-7 tank is áldozatul esik, mire sikerül kilőni :D

A kedvenc pillanatom eddig vele az volt, amikor a dzsungeles pályán a déli hídon egyszerre 2 IS-1 és egy KV-85 próbált átjönni. A KV-85-öt és az egyik IS-1-et felrobbantottam a hídon, a másik IS-1 behasalt egy szikla mögé, de akkor már égett. Később megpróbált lekommandózni, de nem jött neki össze, repült az ő tornya is a többiek után :D

Más kérdés, hogy újabban minden bokornak SU-152 alakja van, úgyhogy lassan araszolok a bozótos pályákon.
  • Ninju
    Ha látod a loading feliratot lassítsd le a visszajátszást amíg el nem tűnik.
    Sztem kiesik szinkronból időnként.
  • twi452
    a tankos replay-ek nálatok is bugosak? megáll a töltés és egyhelyben kaparnak a tankok..:D

előbb volt egy olyan arty-s telitalálatom, hogy öröm volt nézni de így nem tudom felvenni..
  • PiciPanzer
    Inkább játszok :).

Google segit bárkinek:

WT - GF

WOT
  • flashpointer2
    Azért készthetnél melléjük egy-egy képet a játékból is hogy melyik mit tud felmutatni annyi erőforrással :)
  • bgabor
    Lévén hogy a tankos rész még Closed béta állapotban van, nem lehet bele egyszerűen csak regisztrálni. Azt majd akkor ha Open beta fázisba kerül.
  • PiciPanzer
    Korábban a WOT ha a fejem tetejére álltam is nem használta ki csak a GPU 30%át, illetve kb. 1.3 proci magot.
  • PiciPanzer
    Igy jobb lesz:

Most azért úgy tűnik valamit javitottak a WOT-on(maxon 40-50 fps):

A WT(maxon 60-70 fps):

Néha nem árt 1-1 csatára visszanézni WOTba, újra rájöttem, hogy mennyivel jobban tetszik a WT :).
  • kuzso
    új regisztrálóknak nincs lehetőség?
  • PiciPanzer
    Most azért úgy tűnik valamit javitottak a WOT-on(maxon 40-50 fps):

http://kepkezelo.com/images/vqo53pf56le8qscfy2pr.jpg

http://kepkezelo.com/images/yh1z13zsqttiw86e2mfs.jpg

A WT(maxon 60-70 fps):

http://kepkezelo.com/images/bae4gjczyeszuw9cwjzh.jpg

http://kepkezelo.com/images/568q0duvjuder1xw2gne.jpg

Néha nem árt 1-1 csatára visszanézni WOTba, újra rájöttem, hogy mennyivel jobban tetszik a WT :).
  • vajakos21
    A én polírozom már a D5 ös stukát :-) ( ahogy az af - esek jó része ott melegít a pálya szélén gyanítom)