2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka
-
#91 Egy jatekfejlesztonel kb leszarom, hogy jo mennyire jo csaj.
Ez nem szepsegverseny. :D
Hogy viszont "jo fej", az mar szamit egy bemutatonal (es a jateknal). :) -
#90 Hat ja, ha ugy oltozne mint egy no, picit adna magara, lefogyna es eltuntetne azokat a fortelmesen igenytelen tetovalasait, (ami amerikaban mar nepbetegseg a 13 evesek koreben is)
Akkor azt mondanad jo csaj, ide vele, nem azt, hogy biztos leszbikus :) -
#89 Persze nehez megfogalmazni mitol jo egy jatek, de eddig lattunk jetpack-et, ami mar a duke nukem 3d multijaban is volt a 90-es evekben. meg egy darab "jarmuvet" ami ugy gondolom nem is fog nagyon bovulni, na meg iszonyat nagy porgest, gondolom rombolhatatlan palyat is melle.
Igy azt gondolnam a cod sorozat ellen inditjak, annak a szintjen, komplexitasan porog, az eddig latottak alapjan. Ez van akinek jo eleg, van akinek nem :)
-
#88 Egyetértek. Hamarosan jöhet a DLC-s hír meg season pass hír. Aztán meg valami új gameplay. -
#87 Eddig 10 percet láttunk a játékból. meg ezt a szobrot. Azért ez így kicsit meh. Persze tudom, hogy egyszer majd beindul a marketing gépezet és lesz vagy 100 óra anyag. -
darkling #86 -
darkling #85 Előbb-utóbb lesz.
Mondjuk a Halo 3-hoz, ha kiadják :) -
#84 Egyáltalán, van olyan játék, amihez kötelező? -
Titanfall PC release date confirmed, won't require Windows 8
-
#82 -
#81 Eddig kell szenvedni/kibírni az új coddal/bf-el :D -
#80 Titanfall, the much anticipated mech and first-person shooter from Respawn Entertainment, will be arriving in March 2014 on Xbox One, Xbox 360, and PC, the developer has announced today.
North America will see Titanfall on March 11, 2014 while Europe will get the game on March 13, 2014.
CE:
-
#79 Ez a community manager, Abbie Heppe tok szimpatikus.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem ugy mint Battlefield-nel a balfek Zintho:
Gyorsan beszel, de erthetoen es eleg figyelemfelkeltoen.
Bar erosen valoszinu leszbi a csajszi, de tok8, jo fejnek tunik.
-
#78 -
#77 Mi köze ehhez a Sourcenak?
A Valve nem köti az engine licenset a Steamhez, a játékot viszont az EA adja ki.
Max az lehet meglepő, hogy nem a Frostbite hajtja, amit az EA nyomatni akar, de gondolom a volt IW-osok már úgy mentek az EA-hoz, hogy a Sourceal dolgoztak. -
#76 source engine originen? :D -
#75 Nagyon fasza, nehéz lesz kivárni, remélem lesz valami béta is :)
Egyetlen bajom, hogy Origin-es lesz :( -
Mester01 #74 Ez singel player volt nem de? Nem arról volt szó hogy nem lesz benne SP! -
#73 Jó lesz ez. -
pcgammer #72 -
#71 Most van az EA konferencián. -
#70 Gondolom hasonlo lesz a Brink-hez. -
bbdc77 #69 A single-player úgy lesz jelen a játékban, hogy szvsz minden multi meccs előtt lesz egy kis előre scriptelt intro, ami tkp. a 'sztorit' hívatott továbbvezetni. Ezt itt is láthatod, miután minden player betöltött. -
Mester01 #68 Megjelent már??? Lelehet valahol tölteni???? Tudtok hozzá egy magyar linket ha megjelent? KÖSZI!
u.i: Csak vicc volt! :D -
#67 Nem lesz offline multiplayer botok ellen :DDD -
#66 multi-player
ez alapján akár lehet OFFline is
akkor viszont értem
reménykedjünk :) -
#65 "Zampella goes on to explain there will be some narrative in the game, but it'll all be accessed through the multiplayer modes. Additionally, he asserted that the single-player/multiplayer blend could work if studios have enough resources"
Ennyit tudok. -
#64 ??
ezt nem értem
singlep beépítve multip-be?? - hogyan? -
#63 Singleplayer NEM LESZ BENNE. Bele lesz építve a többjátékos módba. -
#62 most akkor MMO v.
lesz benne singleplayer is? -
#61 Borítók
Na melyik a legjobb? Csak nem ez?
-
#60 Múltkor már akciós is volt. -20% :D -
darkling #59 Origin-en már előrendelhető. -
#58 Nincs. -
#57 Valami új infó, vagy valami? -
#56 Én azt vettem annál észre, hogy egyre szarabb lett, nem hogy javult volna. :) -
#55 Reméljük ez nem lesz olyan fenomenálisan sz@r, mint amilyen a mw2 volt megjelenéskörül (még utána is 1-2 évvel...brrr). -
#54 Respawnosok elmagyarázzák, miért lesz jobb a cloud, mint a sima dedikált szerverek.Angol tudás kell. -
#53 Masszívli multipléjer onlájn ... Szvsz az lesz. -
#52 Engem nem érdekel, ha lessz multi, ha nem, én majd akkor is megveszem majd :D