2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka
-
Skyline #211 Ez a bajom hogy elvileg, de neten csak a nextgenes mellveregetést találom ahol arról írnak hogy nem a "játékos a server" dolgot köszörülve inkább a microsoft felhőben lesznek virtuális szerverek...
Pc-ről egy szó sincs... -
#210 Sok játéknál van arra lehetőség, hogy magad indítsd, a szerver csak annyi, hogy a dedikált szerver külön is futhat, nem csak kliensről, játék közben.
Itt jelenlegi állás szerint a microsoft féle felhőben futó dedikált szerverek lesznek.
Az MS féle szerverek viszont nem csak a boxokért vannak, szóval PC-n is ugyanez lesz várhatóan.
A játékoknál a dedikált szervert nem szabad keverni a dedikált hardverrel, tehát ami felhőben fut az attól még dedikált szerver. -
#209 Azt szerintem felismerték már, hogy nem járható út egy fps-nél.
Illetve miután source engine-re építkeztek, gondolom azért tették ezt, hogy minél nagyobb részben ki tudják használni a motor már meglévő adottságait, és ne kelljen újraírni egy egész rendszert. Úgyhogy várható az srcds...
(Bár l4d-nél is van lehetőség arra, hogy lobbyból saját szervert indítson az ember...) -
#208 annyira nem zavarnának a botok, de nem ilyen arányban.
Kíváncsi leszek azért, hogy fog végül elsülni a dolog.
Gondolom az állandó harcot akarják fenntartani a botokkal, mert oda irányítják majd őket, ahol szükség van rájuk, illetve nem fognak majd kempelni egy sarokban. -
#207 Elvileg dedikalt szerverek lesznek. -
Skyline #206 Népek.
Pc-n a szerverek hogy lesznek? Azt láttam hogy konzolon a felhő virtuális szerverei...És pc-n? Csak mert ha az MW2 szerű "játékos a szerver" megoldás lesz pc-n akkor már most lehet temetni... -
#205 48 fős mapp 6v6 player többi bot most ez komoly ? 2014-ben ? Ne vicceljünk már könyörgöm :S.... -
#204 Még 2 videó
Első
Második -
#203 Hagyjuk ezt a alpha meg beta jelzéseket mert ez már a teljes játék és nem nagyon fog változni. A botok 0 IQ-val fognak rohangálni mint akármelyik sriptelt lövöldében hogy a 12 éves pistike is le tudjon vkit lőni és legyen sikerélménye. Nagyon érdekelt ez a játék az elején de így botokkal max 3-4 ezret ér. -
KaBuTo666 #202 Akkor beta. :D -
#201 Alfa, persze... másfél hónap múlva megjelenés. -
#200 Alpha, de mindegy, hagyjuk. Szidjak csak. -
#199 Kedvenc részem 1:27-nél kezdődik. (most hagyjuk azt, hogy csávó olyan balfasz, hogy nem veszi észre, ami a képernyőn van) Ott vakarja a bot a hátát másodpercekig és nem tudja megölni. EZAZ BOTOK! KURVA JÓ LESZ ! WOW4 -
#198 Sikerült megragadnod a lényeget. Így videók alapján nekem bejön. Majd kipróbálom élesben is, aztán meglátjuk milyen.
Akinek meg nem tetszik, az keressen mást. -
#197 Botok ellen aztán nagyon élvezetes, valóban. -
hugopareiros #196 Gondolkoztam hogy BF4 / Cod Ghost-ot vegyek a multi miatt. Inkább megvárom, hogy megjelenjen ez :)) -
#195 Ez a játék tökéletes vegyítése az old-school játékmenetnek egy csomó új dologgal. Ezek a videók ezt talán nem is tudják jól visszaadni. Ez nem a csilli-villiről szól, inkább a 200-as pulzusról :) -
#194 Nem, de ennek balance okai vannak. Lerombolnának mindent titánok nem maradna a pilótáknak hely a manőverezésre meg a titánok elkerülésére. Nem véletlen lehet velük falon futkározni meg háztetőkön ugrálni. Titanok meg csak a földön mozoghatnak. Elég jónak tűnik így a balance a titanok/pilóták között. -
#193 Rombolható épületek nem lesznek? -
#192 Jól tolja :D :D Botok lövi le legtöbbször :)
Azért mondják hogy jó a balance mert a botokat jó lőni :D :D -
#191 Itt van még egy ez youtubes úgyhogy lehet nem sokáig lesz fent.
-
#190 Az a titan harc :O
Jól tolta srác. Amennyire nem érdekelt a játék még egy hónapja most annál jobban várom. -
#189 Jó lesz ez! Mindenhol azt írják, hogy mennyire jó a balance. Végre egy játék, amiben megint figyeltek erre. -
#188 Végre jó minőségben -
#187 http://www.dailymotion.com/video/x19x61p_tf_videogames -
#186 6 játékos és 18 bot lesz egy oldalon. Így összesen 48an lesznek egy mapon, de abból csak 12 lesz játékos. -
#185 6v6 real player és a többi "játékos" pedig bot. -
Since #184 Olvastam hogy botok is lesznek a játékban, ez konkrétan hogy fog működni? -
#183 Meg kell vásárolni! -
#182 új offscreen gameplay -
#181 Alpha videók alapján infók
Loadoutok, HUD, stb -
#180 Nekem tetszik. Főleg a mozgás szabadsága, jetpack, falonfutás/felkapaszkodás stb. Látszik, hogy direkt úgy van designelve, hogy a pilótáknak is legyen esélye titánok ellen, azok nem tudnak ugrani, a pilóták viszont jó gyorsan közlekednek a tetők között is.
AI viszont kibaszott buta, reméljük csak az alpha miatt. Elvégre csak szervereket tesztelnek. 1 hónapja még nem igazán érdekelt a játék, de már egyre jobban várom. -
RYO21 #179 A titanos rész az egészen érdekes, viszont azon kívül semmi különleges sincs benne. Neméri meg ezért fejlesztenem a gépet, és megvenni sem fogom.
-fav -
#178 -
#177 -
#176 Majdnem rakerdeztem, hogy miert nem PS4-re veszed meg, de csak most latom, hogy csak win/x360/xone-ra adjak ki...de genyok. :p :) -
#175 Hát ezzel kivételt kell tennem. -
#174 Te amugy most mar csak PS4-en tolsz mindent? -
#173 Lehet, de azert olyan durva kommenteket amiket linkeltel ritkan olvasok egy jatek closed alfa verziojarol.
Persze masok velemenye egy dolog es vegleges velemenyt majd akkor mondok rola, ha kiprobaltam es tenyleg en is ilyen jonak talalom a cuccost.
Remelem lesz PC beta... -
RYO21 #172 Olyan nincs, hogy nincs benne auto aim. Minden konzolos lövöldében van valamilyen kisebb rásegítés.