2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka
-
#11 Ez király, végre nem az fps huszárok lesznek a nyerőek, hanem aki tényleg jól céloz. Szerver oldali lövés kalkuláció, na ez hiányzik a mai fps multi játékokból. -
#10 Mert a mennyiség egyenlő a minőséggel?
Isten ments, hogy a codbòl 30 òrás játékot csináljanak. örülök ha azt a pár òrát végigtudom szenvedni, azt is csak azért, hogy elmondhassam mekkora trágya game a cod az mw1 òta. -
#9 Kicsit félre értettelek akkor, de szerintem igen is sok a jelentősége 1 Cod sorozatba hogy milyen single-el jött létre!
De már off témák ezek -
#8 Több mint 10 rongyot ki dobsz 5-6 óra játékra, ezért nem biztos hogy a játékot kéne fikázni, nem?
5-6 óra, de az 5-6 óra roppant izgalmas az agyonscriptelt-parasztvakító cuccok miatt, mert ezek miatt (is) van izgalmas jelenetek, és igen, jó a multija is.
Kell az a single a codnak is ( Bf-be nem tudok nyilatkozni, a 2-vel toltam legutóbb, tetszett az is ,de nem mondanám annak hogy nem kell neki semmi single)
Codnak kell, azért szeretjük leginkább.
És nyugodtan lehetünk rá büszke.
5-6 óra? Akad pár nagy nevű játék ami szintén 5-6-7 órás játék idővel büszkélkedhet szerintem.
Nekem se tetszik, simán nyomnám 20 órákig. :/ -
#7 Nem. Arra értettem, hogy mivel mindhárom címnek a MULTIJA A LÉNYEG... és a bfnél meg a codnál mi volt az első amit megmutattak? Single. Single, ami senkit nem érdekel. SENKIT. -
Ariakus #6 Lehet, hogy a Cod-nak jó kis (agyonscriptelt, parasztvakító) single akciójelenetei vannak, de erre azért nem kéne ennyire büszkének lenni a kb. 5-6 órás végigjátszási idő miatt. Majd ha minimum 20-30 órás játékmenete lesz egy Cod-nak és nem egy délután alatt végigpörgethető kampánya akkor majd lehet dicsérni bőven a játékot. Jobb is hogy a multi meg az MMOFPS irányba mozognak , ki a francot érdekel egy olyan játék amit pár óra alatt végigviszel és fizetnél érte több mint 10 rongyot. -
#5 Igen.
"Igazán példát vehetne a Battlefield 4 és a Call of Duty: Ghosts... A kifejezetten multis játékból sokkal érdemesebb többjátékos játékmenetet mutogatni."
Eh?
CoD-nak van/volt a valaha legjobb FPS single akció jelenetei, dobják el, és csináljanak valami MMOFPS-t mert ez a divat? -
#4 -
#3 Nem is értem, miért nem volt eddig topikja. Csak engem érdekel? -
#2 "“We’re using Microsoft’s cloud compute initiative to run all our servers for it, so it’s all running on dedicated servers,” Owens told Joystiq. “We’ll spin up and spin down servers as necessary, and it’ll do all the AI hosting and physics calculations and all matchmaking and all that good stuff. It’s all dedicated servers, all the time.”
The developers at Respawn Entertainment have described Titanfall as a multiplayer-centric title, but one that blends a single-player campaign experience with the multiplayer. Respanw has not commented on whether Titanfall will feature any single-player whatsoever, instead indicating that the game is entirely built around multiplayer.
Titanfall launches on Xbox One, Xbox 360, and PC spring 2014."
szósz -
#1 Amikor CoD találkozik Hawken-nel...
Körülbelül így is össze lehetne foglalni a Respawn Entertainment új játékát. Ennek a stúdiónak a tagjai készítették el az első Modern Warfare játékot, így a hasonlóság nem véletlen. A videóból kiderül, hogy mind gyalogosként, mind robotba bújva tudunk majd harcolni. Ha hinni lehet a GameInformer-nek, akkor a Titanfall PC-re is ki fog jönni Xbox One mellett. Igazán példát vehetne a Battlefield 4 és a Call of Duty: Ghosts... A kifejezetten multis játékból sokkal érdemesebb többjátékos játékmenetet mutogatni.