2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka

• elitehun
    mit értesz gagyisitás alatt?
  • Skyline
    Akkor jó. A COD egyik halála a sok méterekről bekéselő majom...:)
    Csak remélni tudom hogy nem követnek el annyi óvodásoknak való gagyisítást mint a COD-okban...Bízom benne lévén ők a régi még jónak nevezhető COD-hoz sorolhatóak.:)
    A cím továbbra is várós és egyre inkább az ahogy nézegetem a videókat, pályákat..:)
  • elitehun
    a streamek alapján ha mögé lopakodsz, akkor ki tudod törni a nyakát, egyébként meg rúgás van. nem tudom hogy egy rúgás rögtön öl-e (gruntokat igen), mert nem nagyon használják.
  • Skyline
    Csak Cod féle késelés szerűség ne legyen, főként ne a 2 méteres:)
  • elitehun
    Nézek streamet, és most látom, hogy nem csak láthatatlanság van, hanem pl gyorsabb futás helyette. Vagy ez csak nekem új? :D
    streamek
  • Fpocok
    Hát pedig ennél jobban le sem lehetne írni.
  • Malakai
    Mielőtt indul a hiszti, eddig minden korai bétázó azt mondja, hogy nem olyan op, mint aminek hangzik a fegyver, az általad linkelt GT videó is említi.

Éjjel láttam streamen használat közben jópárszor és elsősorban botok ellen hasznos, játékosra elég hosszú idő míg rááll, addig a közelében kell maradni (és a keresőben tartani), egy dologban tűnt jónak, láthatatlan ellenfél felfedezése akár kaotikus körülmények között. A kereső vonal egyenesen rámutat.

Ja és ez csak egyetlen pisztoly tudja, nem általános fegyver dolog, vagy perk. A félreértés elkerülése végett....
  • Ozzyehh
    Az emberek enm értik, meg, hogy itt más, hogy kell alkalmaznia skillt és egyből elkezdenek dobálózni negatív dolgokkal.. itt sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a pályán való mozgásra taktikázásra, hogy hogyan tudod kihasználni a helyzetet...a gyorsaságra, a reakcióidőre, arra, hogy mennyi idő alatt tudod megkülönböztetni a sima játékost a botoktól:D a sok vérpistike ezt nem ismeri fel és habzó szájjal üvöltik, hogy COD COD COD COD COD, COD with TITANS... pedig csak gondolkozni kéne és rájövünk, hogy ez egy rohadt jó koncepció:)
  • Fpocok
    Bazdmeg.
    Amikor már azt hiszi az ember, hogy nem lehet egy játék szánalmasabb... célkövető pisztoly.
  • bigmano
    Rengeteg lehetőség van benne a titánok miatt,remélem minnél többen bejutunk innen is.
    A játékmenet iszonyúan pörgős még a monstrumokkal is,ha pedig pilótaként ugrálsz falról falra,na az aztán beszarás főleg amikor elhalad az embered mellett egy ilyen fémmonstrum,az nem semmi!
  • Fpocok
    Titanfall Beta On Xbox One Runs At 792p, Final Build Resolution Will Be Higher says Respawn
  • TDC Geronimo
    Atyaég 12gb a beta kliens -.-

Fasza lesz, ha be is hívnak szedhetem fél napot :D
  • ProGabe #400
    És hogy élvezi!

Nagyon jónak tűnik. Egy pillanatra sincs megállás, jó balance még ezekkel az op-nek tűnő fegyverekkel és játékmechanikával (pl. wallrun, titán vs. pilot) is.
  • TDC Geronimo
    Jack elég beteg mód tolja :)
  • TDC Geronimo
    JackFrags ‏@jackfrags 16s
    I'll be live streaming PC TitanFall Beta gameplay on http://www.twitch.tv/jackfrags in about 10 minutes
  • Ozzyehh
    sajnos megváltozott a véleményem a stream kapcsán... eléggé unalmasnak tűnik nekem, de ez csak egy saját vélemény, majd meglátjuk:)
  • TDC Geronimo
    Tutorial

• TDC Geronimo
    Megjött Jackfrag videója

• BuriP
    A last titan standing néz ki a nagyobb fun-nak, nekem. mindenki titanban ülve indul neki,ha kilövik mehet gyalog tovább, többet nem hívhat le. Az nyer akinek marad titanja.
  • elitehun
    Nézem a streamet. 3 játékmódot láttam (a srác bement a statisztikákhoz)
    last titan standing, hardpoint domination, attrition
  • TDC Geronimo
    Páran már tolják betat. Youtuberek meg EA employeek.

Stream
  • Ozzyehh
    mondom mindezt úgy, hogy codoztam évekig
  • Ozzyehh
    Szerintem a két játék nem annyira hasonlít egymásra, inkább vannak az UT-ra és Quake-re hajazó elemek a TF-ben mint a codra hajazóak, nyilván a pörgős játékmenet mind2 játékban megtalálható, de szerintem közel sem annyira hajaz a codra mint azt annyian írják:D
  • Zero Hero
    Hát ha az övékre nem volt jellemző, akkor lenyúlták az új COD-okból!
    Ettől függetlenül kíváncsi vagyok a bétára, de nem kérdés, hogy kit akar kihívni ezzel a játékmenettel... (nyilván nem a házon belüli "konkurenst")
  • Skyline
    Sci-fi így elég nehéz lenne bármelyik fegyvert is szídni amiért nincs recoil, meg nem életszerű...Egyébként az ugrálással inkább az UT-re emlékeztet.:)

//COD-os múlt..Az ő COD-os múltjukra még nem volt jellemző a gyorsított felvétel lásd COD4 és elődei..:)
  • elitehun
    külön számolja a bot killeket meg a pilot killeket
    gondolom érthető okok miatt...
  • Zero Hero
    Le sem tagadhatnák a COD-os múltat: olyan a játékmenet, mintha gyorsított felvételt néznék, a sorozatlövés közben is statikus fegyverek...ehh...
    Jól láttam, hogy kb. a 4 kill után mondta be, hogy "first blood"? Tehát akit addig megölt azok botok voltak és nem számítanak bele a K/D-be?
  • Ozzyehh
    Jaja szerintem is elég nagyok:D jó lesz jó lesz :D
  • TDC Geronimo
    ~7 gb a PC beta kliens kb
  • TDC Geronimo
    Gondolom holnaptól küldik inveket meg biztos ott lesz originbe is. Elvileg 14én kezdődik már, de lehet valaki csak 17én kerül be, mert fokozatosan engedik rá embereket
  • scomcomputers
    Ö és azt honnan tudom meg hogy bejutottam,megjelenik az originben a TF Beta??
  • Skyline
    Annyira nem tűnnek kicsinek a mappok mint amennyire ment a sírás..:)
  • Ozzyehh

itt a kövi:)
  • Smithwarden
    Szerintem siman az Origin > My Account > Pivacy Settings-nel bekattintod a tobbi jatek mellett a Titanfallt is.
    (Contant me about EA's products, newsletter, stb...)
  • elitehun
    Összekeverted. Azt irja, hogy ahhoz hogy regisztrálj a bétára, a newsletterre is fel kell iratkoznod. Tehát valszeg azzal, hogy regisztrálsz a bétára fel is iratkozol.
  • Systore #377
    nem ott lehet bepipálni, ahol regelsz a bétára? ott láttam asszem
  • TDC Geronimo
    Newsletterre hol kell jelentkezni? Elvileg azt írja beta jelentkezés elején, hogy az kell hogy kulcsot kapj, de miután beírod mailt, országot, szül dátumot és elfogadod az EULAt simán írja, hogy köszöni a regisztrálást a betara így nem igazán értem.
  • Ozzyehh
    Hát emberek reménykedjünk, hogy bejutok bétára és még a vége előtt megérkezik az új gépem :D :DDDDD, de ha nem az se baj.. már előrendeltem a kicsikét:))
  • BalikaHUN
    Hoppá :D
  • BalikaHUN
    PC gameplay