2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka

• Fpocok
    Én is most olvasom. EPIC FAIL!
    Amúgy nekem valami 8v8 rémlik a demóból vagy rosszul emlékezem?
  • Smithwarden
    Az igen.
  • TDC Geronimo
    Most olvasom respawn twitteren hogy a 6v6 hivatalos. Csodás...
  • Malakai
    Nem mondanám, elég ritka volt ahol hosszabban lehetett menni, az általában száguldozós rész volt eléggé szegényes környezettel. Egyébként meg kiemelkedő abban, hogy mennyire gyakran áll meg tölteni.
  • ProGabe #127
    "Semmi nem derül ki a videóból, kb az nézheti meg, aki eddig azt se tudta mi ez a játék."
    Ahogy nézem elég sokan rátaláltak most a topikra, így szerintem nem volt hiábavaló.

Lehet olvasni egyébként beszámolókat, kivétel nélkül, mindegyik ajnározza a játékot. Nagyon frissnek hat, kellő 'skill' kell hozzá és nagyon jó a balance.
  • RYO21
    HL2-ben azért voltak egész nagy mapok is
  • Malakai
    Azért a forrását nem ismerjük a sourcenak, szóval megfelelő belenyúlással lehet képes rá.

@ProGabe: Semmi nem derül ki a videóból, kb az nézheti meg, aki eddig azt se tudta mi ez a játék.
  • kifli
    nemnagyon van source engine játék hatalmas mapokkal
  • Skyline
    Hogy milyen motorral fut az egy dolog....
    Pályaszerkesztés kérdése...Ekkora baszomnagy robotohoz azért ilyen CS és COD szintű mapoknál csak nagyobbak lesznek benne...:)
  • kifli
    hát, túl nagy mapokra ne számíts, source engine alapokon készül játék, ami nem a hatalmas pályákról ismert...
  • ProGabe #121
  • ProGabe #120
    Azért ez egy kicsit erős. Tényleg alig tudunk valamit a játékról, de szobros verziót, meg egyedileg textúrázott és túlárazott perifériákat már lehet venni^^
  • MaRee
    De ha botok is lesznek a pályán akkor már nem mindegy lenne ha legalább 10v10 van vagy több, nem értem. Én azt hittem nagy epic fightok lesznek 40-50 ember lövi egymást titánokkal miegymás, ez a 7v7 nagyon kevésnek hangzik. És igen jobb a BF-ben 64 emberrel. Persze ha kis lofac pályák lesznek, mint cod-ban az nem jó, legalábbis én nem szeretem.
  • kifli
    80 fős szerveren is tudtunk anno teamplayesdit játszani arma 2-vel. Mondjuk az szervezett játék volt, és kisebb egységekre voltunk szedve országonként.
  • ProGabe #117
    " jó lenne valami igazi tímpléjörösdi taktikázós cucc."
    Izé, nem erre való a kántősztrájk? :)
    Ám értem, amit mondasz. Ez egy jó átmenet lehet, amolyan arany középút.
  • kemotox
    7v7 az nagyon király lenne. Nem is kell (sokkal) több player. Ekkora haveri társaságot össze lehet szedni simán, össze lehet játszani rendesen, stb. Sok playerrel már nagy a káosz. Persze van akinek bejön az agyatlan feszültség levezetős, agykikapcsolós lövöldözés, (nekem is) de olyan játékból van már elég, jó lenne valami igazi tímpléjörösdi taktikázós cucc.
  • ProGabe #115
    De ha egyszer erre lesznek megalkotva a pályák? Tényleg milyen jó pl. Bf3 metrón, 64 emberrel^^
    A lényeg a jó design, az élvezhetőség. Remélhetőleg erre áldoztak fel mindent, még a single playert is.

Meglátjuk az elkövetkező hetekben, mi is lesz ez. Lehet leveszem róla keresztvizet, ha olyat látok, ami nagyon nem tetszik, de ennek a csapatnak megadom a bizalmat. Remélem nem kell csalódnom!
  • MaRee
    7v7? lol
  • Malakai
    Több játékos nem jelenti azt, hogy attól jobb is a játék.
  • Fpocok
    Ááá... több lesz ennél.
  • TDC Geronimo
    7v7? atyaég :D
  • Malakai
    Semmi fix infó, de egyelőre úgy néz ki, hogy 7v7, vagy 8v8, plussz a botok. Az E3-as demó 7v7 volt.
    Mapok méretétől függ ez megfelel-e, CoD szerű kis-közepes mapoknál pl kb ez is a max élvezhető létszám, de a titánok miatt kétlem, hogy ne lennének nagyobbak. Persze ott lesznek a botok is, szóval üresnek nem fog hatni.
  • TDC Geronimo
    Azt tudni, hogy hány vs hány lesz? Igazából nem is értem mit csinálnak a játékkal, mert 2 hónap múlva megjelenés és szinte semmit se tudni róla és mutogatni se mutattak 2 videón kívül semmit.
  • Fpocok
    Lesznek botok.
  • Muttley
    ez csak ONLINE multi
    vagy lesz benne OFFline multi is AI bot-ok ellen?
    (úgy mint anno a BF2-ben)
  • ProGabe #106
    Most hallottam EBBEN, hogy lesznek úgynevezett popcorn-ellenfelek. Ezek botok lesznek, abból a célból, hogy mindenkinek legyen sikerélménye és/vagy ne legyen unalmas az öldöklés. Ezt én nagyon jó ötletnek tartom, kíváncsi vagyok, mennyire lesz népszerű. Hiszen biztos vagyok benne, hogy skálázható lesz ez mind a mennyiséget, mind a nehézséget illetően.

Nagyon várom ezt a játékot, végre valami új a poshadt, langyos lábvízben, amit FPS-nek hívnak.
  • dr Kotász
    Jól látom, hogy a pályák nem rombolhatók? Kicsit sajnálom, másrészt érthető, meg kell őrizni a „robotkompatibilitást”.
  • ProGabe #104

• Smithwarden
    Egy kis nvidia TITAN support (+Shield) a Titanfall fejlesztoinek.
  • a.carkey
    Március 11.
  • ProGabe #101
  • ProGabe #100
    Meg a TÉKelés is? :D
  • Smithwarden
    Ja csak temaindito!.
    Akkor mehet a trollkodas a topikban, jeee...
  • Fpocok
    Nem vagyok HG. :D
  • Smithwarden
    Engem pedig egy community managernel (vagy fejlesztonel) a kovetkezok erdekelnek inkabb: hozzaallas, stilus (nem oltozkodes), az infok amiket kapunk tole es hogy mennyit kamuzik a kozossegnek.
    Inkabb ezek, minthogy csudaszep oltonyben, nyakkendoben vagy hude trendi cuccokban osszevissza hazudozzanak. :D
  • alma2
    o nem fejleszto, meg csak az kellene, egy pr-os "community manager" munkatars az igenyelenebbik(kulsore) fajtabol aki csacsog, az se biztos, hogy tudja mirol. Ugyenez a helyzet akar Steve Jobs oltozkodesevel kapcsolatban is, amit kepviselt az ilyen rendezvenyeken vagy a legtobb emberke amit itt megenged maganak, az igenytelenseg minden fogalmat kimeritve. Ettol nem lesz "bensosegesebb" a viszony az eloado es a kozonseg kapcsolata, nem hiszem el jobban eppen mint almodozik, beszel, sot meg hulyere is vesz a vilag egy leggazdagabb embere, de ilyen szakadtan a boltba nem megyek le, mint ahogy ok kineznek altalaban. Ha epp fejlesztot mutogatnak, akkor se a legugyefogyotabb kulsejut kellene, mert nem tesz jo benyomast es ha a legjobb elme igy nez ki a cegnel, akkor beszeljen a fonoke az ilyen helyen, ahol szinten kovetelmeny szokott lenni kishazankban, hogy nezzen mar ki valahogy.

Nezz meg barmilyen mas jellegu kiallitast, bemutatot, rendezvenyt, vagy eleg, ha elmesz egy normalisabb uzletbe. meg csak nem is ekkora tomegek elott.
    Mindenhol csinos, de legalabbis normalisan feloltoztetett emberek vannak, de itt nagyon nem divik ebben a vilagban, fura modon az E3-mon tudjak, hogy a csinos lanyok odavonzzak a figyelmet.

Mintha valami olyan bena latszatot akarnanak fenttartani sok eve, (amiben regen es kiveteles alkalmakkor most is van valami, szemelyes tapasztalat) hogy a informatikus kockas flanelingben jarkal, es nem borotvalkozott 2 eve, mint ahogy fodraszt sem latott egy ideje es nem a kulsoseg arulkodik arrol, hogy mit tesz le az asztalra. (Pedig reszben az is megnyilvanul a munkajaban)

A lenyeg engem ez a hozzaallas inkabb taszitana barmilyen termek megvasarlasanal, persze ha ez nyomba nalam a latba a jatekoknal, ami szerencsere ebben az esetben nem igaz :)

• Smithwarden
    Ok akkor a te kedvedert legyen "Respawn csapattag"...
    Bar ebbe is bele lehet kotni, mint minden fuszalba. :p
  • Malakai
    Community managert azért kicsit túlzás játékfejlesztőnek nevezni. :P
  • Smithwarden
    ( Fpocok, pls torold a 91+93-as hszemet. Thx. )
  • Smithwarden
    Egy jatekfejlesztonel kb leszarom, hogy mennyire jo csaj.
    Ez nem szepsegverseny. :D
    Hogy viszont "jo fej", az mar szamit egy bemutatonal (es a jateknal). :)