2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka

• elitehun
    Hát amiket láttam én vidiket, abban voltak botok, harcoltak is, lőttek is ránk. Sőt, a statban külön számolják hogy hány botot és hány igazi ellent öltél meg, illetve hány titánt. Nyilván a botok érnek a legkevesebbet
  • Ozzyehh
    Bocsánat... az előző megjegyzésemet korrigálnám, nem tudom, hogy hogy lesznek a botok inkább nem jelentek ki semmit amíg nem láttunk bele a dolgokba, viszont arra jöttem rá, hogy ez a 6v6 mégsem annyira rossz, mivel néztem egy pár videót és a respawn time eléggé gyors sőt pár másodperc így fent marad a folyamatosság érzése, mivel nagyon hamar újra spawnolhat az ellen :D szóval gondoljatok bele 20v20 vagy 15v15 esetében gyors spawntimal tele lenne az egész szerver titánokkal és lépni nem lehetne, így átgondolva teljesen logikus a 6v6
  • Ozzyehh
    Amúgy én azt hallottam, hogy nem ellenünk harcoló botokra kell számítani,hanem a mapokon elhelyezett ilyen hogy is fogalmazzak, szóval elkezdődik a map és találkozol az officerrel, meg az ilyen "letett katonákal" vagy valami ilyesmi, tehát 6v6 lesz csak lesz egy kis körítés, tehát az a 6v6 az tényleg 6v6 lesz ,a botok nem fognak ránk lőni.... de majd meglátjuk valami ilyesmit hallottam
  • elitehun
    Vagyis igy belegondolva nem is kell annyira optimalizálni a botokat, csak legyenek kicsit bénák, mert gondolom abból semmi előny nem származik ha azt ölöd meg, csak ők ne öljenek meg nagyon téged xd
    És mivel mind a két oldalon ugyanannyi és ugyanolyan bot lesz, ez ki is zárja őket az egyenletből. :D
  • elitehun
    Nekem nincs bajom a 6v6-tal, pláne a botok miatt többnek tűnik. És azokkal sincs bajom mellesleg xd
    Már ha sikerül megfelelően optimalizálni őket.
  • Ozzyehh
    Ez mondjuk jogos... , de azért lehet már egy kis infót találni, ha szétnézel :) van pár review, de igazad van majd a bétával többet fogunk tudni.
  • Skyline
    Engem nagyon érdekel, csak baromi kevés az infó,még nem rendelem így elő... Majd ha a beta jó lesz,és végre valami infót is kapunk...
  • Ozzyehh
    Engem is ez motivál :D remélem nem fogunk csalódni :/ sajnálnám, ha amúgy egy tök jó koncepció ennyire érdektelen lenne, bár láttunk már számtalan példát, meg hát ugye mindenkit érdekel ez a 6v6-téma ja a másik , meg, hogy jó lenne valami baráti gépigény ha már source engine :)
  • elitehun
    Ó engem is nagyon érdekel. Főleg, hogy most nagyon vágyom már valami jó pörgős multi fps-re, és a cod-ot nem akaródzik feltenni :D
    Meg a hatalams robotok is közrejátszanak szerintem... :D
  • Ozzyehh
    Na, előrendeltem originről, nem azonnal vonja le, hanem amikor megjelenik.. tudom, hogy drága egy kicsit, de ez van.. nincs sorban állás nem kell idegeskednem :) és még lesz pénzem is rá, viszont egy kérdés, csak én érdeklődöm ennyire a játék iránt? olyan kevés a hozzászólás, pedig szerintem van benne potenciál elég rendesen főleg, hogy régi veterán codosok csinálják
  • Ozzyehh
    igazad van teljes mértékben... a tandíjamat nem akarom elherdálni anélkül, hogy ne láttam volna a játékot... az se biztos hogy elfut e egyáltalán:)
  • Zero Hero
    Máshol láttam 32 € környékén, de én is kivárok még az árfolyam miatt. Na meg a beta is sokat segíthet a döntésben. :-)
  • Ozzyehh
    igazad van... nem hiszem hogy ennyiért megveszem főleg, hogy ilyen magas az árfolyam... :/ 18 ezer :D
  • Zero Hero
    60 Euroért? Van ennél drágább hely?
  • Peet81
    egyből levonja a pénzt
  • Ozzyehh
    Köszi a választ, de valaki ha idetévedne aki rendelt már originről azt megköszönném :)
  • elitehun
    Originről még nem vásároltam, (steamen is rég), de ott azonnal levonta asszem. Bár lehet hogy pont aznap vettem meg amikor kijött, szóval passz. De szerintem azonnal.
  • Ozzyehh
    Srácok, szerintetek, ha én ezt most megrendelem originről akkor egyből levonja a pénzt vagy csak ha kijött a játék?:)
  • Zero Hero
    Még jó, hogy 1 pálya lesz, de az A-ból B-be, B-ből A-ba! És a már bejelentett DLC-be mit tegyenek akkor?
  • elitehun
    Hát, azért csak nem.
    Meg azért a titanokról dobtak egy két infot, vagyis kb mindent xd
    meg videókból tudjuk, hogy lesznek classok. De valóban, rengeteg dolgot nem tudunk
  • Skyline
    Javult a Béef..:)
    Meg sztem továbbra is mindenki pislog hogy alig 1 hónappal a megjelenés elött továbbra is csak annyit tudunk hogy 6 v 6 v botok van alpha lesz nyílt beta és lehet egymás ölni...Ez elég karcsú...:)
    fegyverek, pályák száma, játékmódok, stbstb....Seholsemmi infó...
    Még a végén 1 pálya lesz benne és 1 mód, ami a videókban és az alpha/beta tesztekben szerepelt...:)
  • elitehun
    Remek
    Ez a baj, történhetne valami...xd
  • ProGabe #269
    Pont az, hogy rohadtul nem történik semmi :)

Jövő héten beindul a gépezet, hétfőn és kedden lesz EA-event, ahova meghívtak újságírókat és youtube-ereket, lesz egy rakat gameplay.
  • elitehun
    Hirtelen kijött a béta és mindenki azzal tolja vagy mi ez a csend?... :D
  • elitehun
    Igen, olvastam hogy február akárhányadikától. De remélem nem csak az előrendelőknek
  • hugopareiros
    Remélhetőleg ~2 hét múlva lehet nyomatni. :))
  • elitehun
    Van abban valami amit mond. Azzal győzött meg, hogy az tényleg nem lenne jó, ha 24 ember lenne, és mindenki robottal tolná...
    Egyre jobban várom a játékot, szerintem remek lesz. De azért egy nyílt bétának nagyon örülnék.
  • Fpocok
    +1
  • TDC Geronimo
    During our small Closed Alpha, we rolled out 3 new server builds and completely moved players from one build to the next without interrupting gameplay. Players never noticed a difference (other than some bugs went away).

We will definitely be rolling out new server builds to fix issues that we find. Not every issue can be patched entirely on the server, and so some fixes will require a client patch. But new server builds are definitely something we will be doing.

Seamless updates are due to the stuff we've written. The fact that we can somewhat-easily deploy new builds on Azure is due to the Xbox Live Compute team's hard work. This is an area that we've been working on with them for some time now. We originally told them that no-cert, fast server updates were a requirement for us, and they made that happen.
  • TDC Geronimo
    Jövő héten lesz valami titanfall sajtó event. Talán elkezdik a marketinget már meg a hiányzó (van bőven) infók adagolását így 1 hónappal megjelenés előtt...
  • Omlás
    Az utolsó elötti mondatból az a "nem" törlendő :) wtb szerkeszt gomb :D
  • Omlás
    Valószínű, hogy nem az átlag FPS játékosok a célközönség csak hát ez egy fps game és pont az EA lenne olyan nagylelkű és jótékony fejlesztő, hogy rétegjátékra költ el dollármilliókat ? :D
    A 6v6 szép és jó meg taktika meg minden de itt jön ki az ami gond manapság az FPS játékok terén... rengeteg a degenerált idióta aki elbassza a játékélményt. Na most 6v6 esetél elég oldalanként 1 vagy 2 ilyen ember és kereshetsz új szervert ha nem akarsz idegbajt kapni. Nagyobb létszám mellet azért jobban ellensúlyozható pár degenerált figura jelenléte.
    No mindegy belőlem a csalódottság beszél és amit leírtam csak személyes vélemény :) számomra 6v6 miatt nem kihúzta magát a listáról a game. Már csak azért is mert ha játszik a baráti kör arra a 6v6 sehogy sem jó.
  • armageddon666
    Ebben a videóban meg van magyarázva a lehetséges mögöttes logika.
  • kemotox
    Ha 6v6-ra tervezik a játékot, akkor minden bizonnyal a 6v6-ot játszani akaró emberek a célközönség.
    A botos dolgot meg szerintem nem úgy kell elképzelni, mint ahogyan sokan elképzelik. Szerintem nem a játékosokkal egyenértékű karakterek lesznek, csak mint kb a Left 4 Dead 2 Versus módjában a sima zombik, vagy War Thunderben a földi célpontok. Szerintem csak valami olyasmi szerepük lesz, hogy háborús feeling legyen kicsit, illetve lesznek majd feladatok, hogy öljétek le őket, másik csapat meg védi a botokat, vagy ilyesmi. Szerintem (Igen, sok a szerintem, direkt.)
  • kemotox
    Mérhetetlenül szégyellem magam, de mélységesen egyet értek veled. Egyáltalán nem néz ki nagy számnak a játék, de ez miatt várom azért egy picit. 6v6. Szerintem sokkal jobb, mint ha 32v32 lenne. Pontosan a régi codos warok miatt érzek így. Lehetett normálisan taktikázni, nem eszetlen lövöldözés volt.
  • Omlás
    No igen warozni jó a 6v6 csak éppen a célközönség az nem 6v6-ot akar játszani... Plusz magyarázd meg a logikát miért is jó az ha a létszám a mappon 48 player de ebből csak 12 játékos a többi bot ? Ez kb egy co-op esetél elmegy de itt multiról beszélünk... Mégm indíg inkább játszok "bugos" 24v24-et vagy 32v32-őt mintsem 6v6-ot botokkal. Számra ez így 2014-ben óriási nagy baromság és nem is értem a logikát a fejlesztőknél hogy jött ez az ötlet...
  • Skyline
    Igazából a 6v6 miatt sírnak itt sokan. A Sírok közül hány olyan ember volt aki annó COD-ban warozott? Azok is általában ritka esetben mentek túl a 4v4-5v5-6v6 számon.... Nincs ezzel a számmal gond, publicra talán kevés de inkább 6v6 és botok jó netkóddal kevesebb buggal és jól megírva mintsem 32/64 fő akik teljesen random sebzik ölik egymást a netkód és a játék kedvétől függően....
  • armageddon666
    Igen. Valószínűleg a Titánok miatt van 6v6. Mert nem lenne fair, ha nincs mindenkinek Titán, ha meg van, akkor pedig kiegyenlítetlen. Killstreakhez kötni meg fura. A killstreak jó motiváló erő, de azért furcsa hogy a jókat még több tűzerővel jutalmazzuk.
  • Fpocok
    Ha originen lesz nyílt béta, ami valószínű, akkor IGEN.
  • hugopareiros
    Ami úgy működik majd, hogy mint új felhasználó:
    induláskor csinálok egy origin accot
    belépek
    letöltöm a béta-játékot
    lehet nyomulni

?