2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka
-
#51 helyes, amúgy is csak a MP miatt érdekelt a játék -
#50 Nem kell ez a lekezelő hangnem.
Borderlands 2 is akkor mmo? Mit értünk mmo alatt? -
#49 Draga: a Titanfallban nem lesz single, mert drop in drop out multija van amiben jatszod a storyt es mellette vannak az eventek. -
#48 Ez annyira lesz mmo, mint a cod legújabb része. -
#47 Milyen mmo? Miről beszélsz? -
#46 MMO-ról szó se volt... -
#45 Kezdetektől fogva sejthető volt ,nem kár érte. MMO-ért fizessen a halál. -
#44 -fav -
#43 Végre egy kiadó, aki érti...
TITANFALL-ban nem lesz singleplayer.
Nem veszi el az időt a fejlesztéstől! -
darkling #42 -
#41 teccetős fav+ -
#40 A lényeg, hogy Originnel sem lesz tört szeró :D -
Nagydög #39 Smart pistol, mi!? Jajj! -
#38 Igen... 99%, hogy Origines lesz. -
#37 EA és Steam? :)
Persze jogos kérdés, hogy EA és Source? Gondolom még akkor kezdték fejleszteni, amikor nem volt kiadójuk. -
#36 Hát ha source engines, akkor esélyes, hogy steam-es védelme lesz -> nuku tört szeró. -
#35 És majd hallgatod, hogy a 12 évesek a voice chaten vonyítanak törtön. :) -
#34 Már várom! :D
Kajakra mondom tátott szájjal néztük öcsémmel a videót róla. Nekem nagyon tetszik (ez a robotos huncutság +1 pont), ha igazatok van, hogy Source engine fog alatta futni, akkor megnyugodtam, hogy majd az én gépemen is menni fog (remélhetőleg), és majd megveszem a multi miatt (de ha lehet törttel is majd multizni, akkor nem :D :D). -
#33 Örülök veled együtt. :) -
#32 Zsír lett a banner. -
#31 -
#30 :)
Később ha lesz több alapanyag, lehet változtatni, egyenlőre kevés felhasználtható kép van róla. :) -
#29 JA bocs... olvastam, csak elfejeltettem emgnézni dropboxot. Jó lett! -
#28 Hallottam, amikor élőben bemutatták E3-on :) -
#27 Fpocok-nak:
Titanfall
-
#26 hol olvastad hogy milyen motor van alatta? -
#25 Wow! Source engine? Akkor ez egyenlö ezzel: Jol fut gyengébb gépeken, szép grafika, könnyen modolhato, dedikált szerverek se kizártak. -
#24 Ejj baszki... Source enginet utálom. Wiki szerint tényleg az fog futni alatta. -
#23 Ez source engine?
Azért ez nem semmi!
a legnagyobb pozitívuma a motornak,hogy gyengébb gépeken is jól fut mert irgalmatlanul skálázható és optimalizált.
Ezért nagyon örülök hogy ha tényleg ez fog futni alatta -
#22 +fav
Source engine azért még mindig tud valamit :) Persze azt is tudom, hogy rendesen megbuherálhatták. -
#21 "Modolhatóság dedikált szervereken jó lenne újra hansúlyos lenne aaa játékban,,, Tudom bilibe lóg a kezem. :)"
Én ilyenröl már álmodni sem merek :( -
#20 Szerintem egyjátékos mód minősége nem nagyon változott az újabbakban nem jobb mint régen, de nem is rosszabb, inkább más jellegű történetet próbál mesélni.
Ami meg a Titanfallt illeti a bemutató nagyon jól nézett ki, kíváncsi leszek a további részletekre, játékmódokra, stb.
Modolhatóság dedikált szervereken jó lenne újra hangsúlyos lenne az AAA játékokban,,, Tudom bilibe lóg a kezem. :) -
#19 Szvsz az emberek cod1-2nél nem ugy emlékeznek vissza a codra, hogy huu milyen jo volt a single része, hanem hogy mekkorákat multiztak benne :) -
#18 Szerintem meg pont mw után lett nagyobb hangsuly fektetve a single-re, mw1ben még jo volt a multi, utána már csak konzolpistikéknek csinálták a multit, teljesen felejthetö volt mindegyik pár hét után. -
#17 Mikor CoD kijött akkor még netem se volt. Amúgy én régebben minden évben lewarezoltam a legújabb CoD-ot és singlet végigtoltam, mert érdekes volt a történet (aztán ~10 óra után letöröltem és ennyi volt a CoD experience!). De amúgy ja, a legtöbb ember multi miatt veszi meg, mert abba lehet bele ölni X órát. -
#16 Talán az első pár codnál még érdekes volt a single, de a mw után senkit... senkit... -
Jimbo #15 De az. Engem például csak a single tésze érdekelt, nem igazán hoz lázba a multi fps. -
#14 Nem az. -
#13 Azért a senkit erős túlzás :) -
#12 Senkit nem érdekelt cod1ben sem a single, kizárolag a multi miatt lett felkapva.