2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka

• Systore #51
    helyes, amúgy is csak a MP miatt érdekelt a játék
  • Fpocok
    Nem kell ez a lekezelő hangnem.
    Borderlands 2 is akkor mmo? Mit értünk mmo alatt?
  • Bucser
    Draga: a Titanfallban nem lesz single, mert drop in drop out multija van amiben jatszod a storyt es mellette vannak az eventek.
  • Fpocok
    Ez annyira lesz mmo, mint a cod legújabb része.
  • Fpocok
    Milyen mmo? Miről beszélsz?
  • Malakai
    MMO-ról szó se volt...
  • grebber
    Kezdetektől fogva sejthető volt ,nem kár érte. MMO-ért fizessen a halál.
  • Sir Quno Jedi
    -fav
  • Fpocok
    Végre egy kiadó, aki érti...

TITANFALL-ban nem lesz singleplayer.

Nem veszi el az időt a fejlesztéstől!
  • darkling
  • kifli
    teccetős fav+
  • benőmenő
    A lényeg, hogy Originnel sem lesz tört szeró :D
  • Nagydög
    Smart pistol, mi!? Jajj!
  • Fpocok
    Igen... 99%, hogy Origines lesz.
  • ProGabe #37
    EA és Steam? :)
    Persze jogos kérdés, hogy EA és Source? Gondolom még akkor kezdték fejleszteni, amikor nem volt kiadójuk.
  • benőmenő
    Hát ha source engines, akkor esélyes, hogy steam-es védelme lesz -> nuku tört szeró.
  • Terawatt
    És majd hallgatod, hogy a 12 évesek a voice chaten vonyítanak törtön. :)
  • Martinez01
    Már várom! :D
    Kajakra mondom tátott szájjal néztük öcsémmel a videót róla. Nekem nagyon tetszik (ez a robotos huncutság +1 pont), ha igazatok van, hogy Source engine fog alatta futni, akkor megnyugodtam, hogy majd az én gépemen is menni fog (remélhetőleg), és majd megveszem a multi miatt (de ha lehet törttel is majd multizni, akkor nem :D :D).
  • DarkSector
    Örülök veled együtt. :)
  • Fpocok
    Zsír lett a banner.
  • Fpocok
  • DarkSector
    :)

Később ha lesz több alapanyag, lehet változtatni, egyenlőre kevés felhasználtható kép van róla. :)
  • Fpocok
    JA bocs... olvastam, csak elfejeltettem emgnézni dropboxot. Jó lett!
  • ProGabe #28
    Hallottam, amikor élőben bemutatták E3-on :)
  • DarkSector
    Fpocok-nak:

Titanfall
  • drop
    hol olvastad hogy milyen motor van alatta?
  • Zomil
    Wow! Source engine? Akkor ez egyenlö ezzel: Jol fut gyengébb gépeken, szép grafika, könnyen modolhato, dedikált szerverek se kizártak.
  • Fpocok
    Ejj baszki... Source enginet utálom. Wiki szerint tényleg az fog futni alatta.
  • tutituti
    Ez source engine?

Azért ez nem semmi!
    a legnagyobb pozitívuma a motornak,hogy gyengébb gépeken is jól fut mert irgalmatlanul skálázható és optimalizált.
    Ezért nagyon örülök hogy ha tényleg ez fog futni alatta
  • ProGabe #22
    +fav

Source engine azért még mindig tud valamit :) Persze azt is tudom, hogy rendesen megbuherálhatták.
  • Zomil
    "Modolhatóság dedikált szervereken jó lenne újra hansúlyos lenne aaa játékban,,, Tudom bilibe lóg a kezem. :)"

Én ilyenröl már álmodni sem merek :(
  • Malakai
    Szerintem egyjátékos mód minősége nem nagyon változott az újabbakban nem jobb mint régen, de nem is rosszabb, inkább más jellegű történetet próbál mesélni.

Ami meg a Titanfallt illeti a bemutató nagyon jól nézett ki, kíváncsi leszek a további részletekre, játékmódokra, stb.
    Modolhatóság dedikált szervereken jó lenne újra hangsúlyos lenne az AAA játékokban,,, Tudom bilibe lóg a kezem. :)
  • Zomil
    Szvsz az emberek cod1-2nél nem ugy emlékeznek vissza a codra, hogy huu milyen jo volt a single része, hanem hogy mekkorákat multiztak benne :)
  • Zomil
    Szerintem meg pont mw után lett nagyobb hangsuly fektetve a single-re, mw1ben még jo volt a multi, utána már csak konzolpistikéknek csinálták a multit, teljesen felejthetö volt mindegyik pár hét után.
  • SzirmosSzisza
    Mikor CoD kijött akkor még netem se volt. Amúgy én régebben minden évben lewarezoltam a legújabb CoD-ot és singlet végigtoltam, mert érdekes volt a történet (aztán ~10 óra után letöröltem és ennyi volt a CoD experience!). De amúgy ja, a legtöbb ember multi miatt veszi meg, mert abba lehet bele ölni X órát.
  • Fpocok
    Talán az első pár codnál még érdekes volt a single, de a mw után senkit... senkit...
  • Jimbo
    De az. Engem például csak a single tésze érdekelt, nem igazán hoz lázba a multi fps.
  • Zomil
    Nem az.
  • SzirmosSzisza
    Azért a senkit erős túlzás :)
  • Zomil
    Senkit nem érdekelt cod1ben sem a single, kizárolag a multi miatt lett felkapva.