2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka

• TDC Geronimo
    Hát szerintem hozzátartozik ehhez az is, hogy új a játék meg húha most bent vagyok az alphaba meg kolbászból van a kerítés stb. Aztán minél többet játszanak vele majd annál jobban jönnek ki a hibák is.
  • Smithwarden
    Hat ez erosen pozitivan hangzik...
    Foleg az utobbi evek sok bugos / veglegeskent is alfa / beta szintu jatekhegyei utan... :P
  • armageddon666
    Arról nem beszélve, hogy boxon van tesztelve. PC-n gondolom más lesz érzésre.
  • armageddon666
    Nekem inkább az jön le, hogy nem veszel el benne, kézre esik minden, és gyorsan lehet sikerélményed. Mi az hogy kell hozzá kis skill? Nincs benne aim assist.
  • TDC Geronimo
    Kevin ‏@kev7080 1m
    Titanfall is by far one of the best games I've played in a while! It's in beta but yet beats games that cost full price. @DMC_Ryan

Cody Beltz ‏@nuketaco42 2m
    O.O That is all. #Titanfall

Nillo ‏@You_Know_Nillo 3m
    Playing that titanfall on xbox one! Game is bad ass!! http://instagram.com/p/jSO_gvnEOw/

Chance Glasco ‏@ChanceGlasco 4m
    I never thought an alpha would be a system seller for me. Titanfall is amazing. Props to @Respawn #titanfallalpha

Luis Morales ‏@SpeedyBlueDude 5m
    After one game of TitanFall... Holy shit. Halo is dead to me. CoD is dead, and Battlefield is also dead to me.

This is fucking incredible.

Ryan Bodayle ‏@ChicoPlaysCOD 8m
    I'm playing the Titanfall server test, all I can say is this game is gonna be fucking awesome.

Lord Mikey ‏@crotana 33s
    Titanfall might be the greatest video game I've ever played. Wow @Respawn good job guys

Pár twitter vélemény
  • RYO21
    Úgy, hogy kelljen hozzá egy kis skill. Az előző mondatból kb azjön le, hogy a hülye is tud vele játszani az első pillanattól kezdve.
  • armageddon666
    "Easy to pick up, hard to master."

Ilyen is lehetne, ki tudja. Nem írta, hogy nem az. Könnyen kezelhető, lehet "érezni" gondolom. Hogy legyen nehéz egy FPS?
  • RYO21
    Szóval túl könnyű? Ajjaj :S
  • TDC Geronimo
    "non-nda breaking impressions from EA Titanfall alpha forum = game is awesome, easy to pick up and play, graphics are great, and gameplay on 6v6 is insane."
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
  • JaSoN HuNTeR #160
    PC.
  • JaSoN HuNTeR #159
    Hogyan lehet jelentkezni?
  • BalikaHUN
    Az igen fail lenne hogy ha X1 exkluzív lesz a beta. Pont mint a MoH Warfighter esetében.
  • ProGabe #157
    "I contacted a representative from EA directly and he confirmed to me that the alpha test would begin on Friday, January 17th with emails and codes all being sent out to the qualifying individuals then. He also confirmed that this test would be exclusive to Xbox One users. No information has appeared yet, regarding any alpha or beta on PC or Xbox 360. In the email, it’s noted that space is limited and to register now. If you have an Xbox One sign-up quick and standby for Titanfall."
    http://moreconsole.net/titanfall-beta-sign-ups-are-apparently-here/
  • RYO21
    Mekkora faszság. Konzolon betáznak, és originnel kell bejelentkezni.
  • ProGabe #155
    ELVILEG X1 béta jelentkezés
  • Malakai
    Dedikált szerverek lesznek. Az, hogy külön hosthoz is kikerülhetnek-e a szerverek, vagy játékosok futtathatják-e az kérdéses. Habár említették, hogy lehet lesz mod support később patchel, ami arra utal, hogy arra is lesz lehetőség.
  • BalikaHUN
    Attól félek a 6vs6 létszám fő oka a dedikált szerverek hiánya.Válszeg az IWnetes féle p2p szerver rendszer lesz PC-n, de ne legyen igazam.
    Nagyon érdekelt ez a játék de ez a 6v6 a botokkal nagy arcon csapás volt számomra.Multiban nem botok-ra szeretnék lődözni.
    Látszik hogy melyik korosztálynak kívánják eladni a játékot.
  • armageddon666
    De mint korábban is írtuk, sokszor nem küszködtek semmit az AI-val, mert bizonyos játékokban egyszerűen nincs igény az intelligens ellenfélre. Képzeld el a COD-ot, hogy a ruszki megszállósereg koordináltan, fedezékből támad. Esélytelen.
  • mester1987
    Azért a Rage is egy szinten mozoghat a F.E.A.R.-rel, de az Arkham City se semmi. Főleg a Rage vége felé, amikor már nem mutánsok jönnek ellened.
  • koschwarz
    Egyben mennyire vicces, hogy a FEAR majdnem 10 éves játék, megírtak bele egy rohadt jó enemy AI-t, a többi játék meg azóta is küzd a kihívással, hogy egy rendes AI írjon.
  • MaRee
  • armageddon666
    Lehet, hogy viszonylag nagyok lesznek a pályák, és az AI játékosokkal akarják terelni az akciót. Szóval a 32 ember lehet hogy el tudna kóvályogni, de ha ebből 24 nagyjából egy helyen van, akkor jobb lesz a hatás. De ez csak egy álmos gondolat.: )
  • TDC Geronimo
    Úgy néz ki 6 játékos mellett 12 AI lesz oldalanként. Már csak azt nem értem, hogy azok helyett miért nem lehet rendes játékos...
  • mester1987
    A Rage-é se rossz. Abban nincs időlassítás, ami könnyebbé tenné a játékot.
  • The Protector
    Ha AI-ról van szó,mindig a FEAR jut eszembe.Annál jobbat soha az életben nem láttam.Kegyetlenül jó.Ami megközelíti az a Killzone-ban látható AI,nehezebb fokozaton.
  • Skyline
    Persze a COD szintű szituációban ami úgy néz ki hogy egy kanyargós csőpályán mész előre és taktikázni nagyon lehetőséged nincs max fedezékekkel játszani..A FEAR 1-ben meg ugye jócskán lehetett többfelé menni és így akár te is kijátszhattad az ellent de ők is bekerítettek ahogy kell néha...:)
    Én csak azt mondom ha jó AI-t nyomnak bele akkor nicns ezzel a bot dologgal semmi gond.

Az eddigi videók alapján az akció és a játékmenet pörgős, szóval abszolút nem fog hiányozni hogy 32/64 ember csatáriázzon.
  • armageddon666
    Azért egy COD-ban lévő szituációban elég meredek lenne a FEAR szintű bot-hadsereg... Kétlem hogy azért buta az AI, mert nem tudnak jobban, szimplán erre van igény ebben a műfajban. Legyen sok buta golyófogó.
  • Skyline
    A mostani játékok gépi ellenfeleit tekintve nem csodálom a legtöbb jtáékban még AI sincs csak előre lescriptelt folyamatot hajt végre az ellen (lásd COD-ok)...

Ellenben nézz meg egy régi UT-t vagy akár a FEAR első részét hardon. Na ha olyan botokat kapunk szavunk nem lehet.:)
  • MaRee
    Én nem értek hozzá, azt.
  • kemotox
    Én pont fordítva vagyok, inkább singlezek mostanában a sok agyhalott miatt :D De ez a játék majd visszacsábít a multis játékok birodalmába, el is kezdek gyűjteni:P
  • Smithwarden
    En pont a single jatekokbol "menekulok" regota a multikba, hogy ne kelljen unalmas botok es gepi ellenfelek tolni. Erre itt berakjak oket.
    Eleg furcsan hangzik, de majd meglatjuk.
    Lehet vegul jol sul el, de egy kisse nehezen hiszem el. :)
  • ProGabe #138
    Mert így jó a balance. Így tartják a legtökéletesebbnek a játékot. Miért kell értetlenkedni?
  • MaRee
    De miért nem lehet akkor több játékos a botok helyett?
  • Skyline
    Nem kényszerít valóban. Ám játékosszámtól függetlenül a BF4-ben a netkód ugyan olyan rossz. A megjelenés napja óta tolom szinte minden nap, de ahogyan 1-2 arcon kívül úgy nekem is számtalan problémám van a játékkal amire mindent rá lehet mondani csak azt nem hogy egy kész elfogadható minőségi produktum....
    Ha a régi színvonalat hozza a respawn, egy pillanatig sem fogok gondolkodni azon mivel játszak a továbbiakban, hiába érkeznek majd a DLC-k a BF4-hez amiket már megvettem a prémium tagsággal ha a játék továbbra is félkész hulladék marad...
  • kifli
    gondolom bf-ben nem kényszerít senki, hogy ne 64 fős szerverre meny játszani. 16 fősre nem az agyatlan megy ott sem, és kevesebb játékossal a hitreg is jobb.
  • Skyline
    Lehangolóan hangzik de a videókból kiindulva kellemesek a csaták.
    6v6 ember + botok, Sp tartalomszerüséggel kirakott multi.

Én továbbra is várom, és bízom a Respawn döntésében, ők már tettek le valamit az asztalra és inkább 6v6vbotok jó hitreggel jól megírt netkóddal jó balansszal hangulatos kis közösségekben mintsem 32v32 szar hitreggel és netkóddal tömve agyhalottakkal és mindez vagy használhatatlan vagy túl erős jármű és fegyver arzenállal ergo full balanszolatlanul, lásd BF4....
  • ProGabe #133
    Hát ez tényleg kevésnek hat, de még nem is játszottunk vele, nem véletlenül választották ezt a számot.

"Lots of armchair game designing going on in here. I’d suggest playing before judging a something as insignificant as a number in a vacuum.

Vince is right – we tried a huge amount of playercounts (all the way down to 1v1 and up quite high) and designed the maps, gameplay mechanics, and entire experience around which played best. If anyone wants to chase the numbers game, perhaps we’re not the experience they’re after? I dunno.

And FYI, for amount of stuff happening at once in a map you’ll be hard pressed to find a game that keeps the action higher. I literally have to stop playing every few rounds because my heart just can’t take it some times. Remember, you can get out of your Titan and let it roam on AI mode – meaning there can be 12 Pilots wallrunning around, 12 Titans stomping below, and dozens of AI doing their thing.

Oh, and I keep seeing people thinking we’ve got “bots” when we talk about AI. Thats not how they are. The AI in Titanfall are not replacements for human players. Our playercount is not 6v6 because of AI – AI play their own role in the game and are a different class of character in the game.

Can’t wait! Only a couple months until speculative threads like this are gone and people are actually talking about their experiences with the game. Its truly fun stuff, and I hope everyone at least gives it a try."

Tehát azt nem szabad elfelejteni, hogy a 12 játékos mellett ott lesz egy csomó AI és akár még 12 titan, akik követik őket.
  • MaRee
    Hát akkó ez felejtős.