2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka

• hugopareiros
    http://gamepod.hu/hir/titanfall_nem_lesz_nyilt_a_beta.html
  • elitehun
    Hogy mi? Mióta tudjuk? Honnan??
  • BuriP
    Az előrendelők remélem kapnak.
  • TDC Geronimo
    Titanfall ‏@Titanfallgame 32s
    Titanfall has arrived in London, stay tuned for updates and news around our upcoming Beta. #Titanfall pic.twitter.com/RWu6tAaMGS

Beta mint tudjuk tegnap óta NEM open beta lesz. Kulcs kell hozzá. Hol lehet majd szerezni meg hogyan még senki se tudja...
  • elitehun
    Ami ennél is szomorúbb, hogy elvileg egy játékmagazin húzza le ilyen miatt...:/
  • Skyline
    Az hagyján mekkora vicc hogy ebből cikk születik..De az milyen hogy a hírre előrekerülnek ugyan azok a trollok akik a 6v6-nál és a 3 robotnál is rögtön mentek fröcsögni mekkora szar lesz a játék és most az origin miatt is megy a fröcsögés mintha nem lett volna teljesen egyértelmű hogy origin lesz...:D
  • Fpocok
    gamespot lehOzta breaking news hírbe, hogy origin kell a titanfallnak. Ezek ennyire hülyék vagy mi?
  • Fpocok
    gamespot lehúzta breaking news hírbe, hogy origin kell a titanfallnak. Ezek ennyire hülyék vagy mi?
  • Skyline
    És az XBO mégse bírja 1080P 60fps-t...:)
  • Fpocok
    Lófasz játékhoz lófasz gépigény dukál.
  • TDC Geronimo
    Ahogy számítani lehetett. Lófasz gépigény.
  • TDC Geronimo
    Vince Zampella ‏@VinceZampella 1m

Min: 64-bit Windows 7, 8, 8.1
    AMD Athlon X2 2.8GHz or Intel Core 2 Duo 2.4GHz
    4GB RAM
    512MB VRAM, Radeon HD 4770 or GeForce 8800GT
  • Ozzyehh
    :DDDDDDDDDDDDDDD csak random kimásoltam őket
  • elitehun
    50 Cent: Blood on the Sand
    Ez kész xDD
  • Ozzyehh
    egy kicsit utána szaglásztam a fejlesztőknek , mert érdekel, hogy milyen projekteken dolgoztak eddig... gondoltam bemásolom ide is hátha valakit érdekel, hogy milyen emberektől számíthatunk a játékra

Call of Duty: Modern Warfare 2
    Call of Duty 4: Modern Warfare
    God of War Ascension
    Call of Duty 2
    Call of Duty
    Medal of Honor: Allied Assault
    Resistance 3
    Overstrike
    Soul Tax (Indie Game)
    StarCraft: Ghost
    Vampire: The Masquerade - Redemption
    Legendary
    Medal of Honor: Airborne
    Medal of Honor: European Assault
    GoldenEye: Rogue Agent
    Warhammer 40,000: Space Marine
    de Blob 2
    Company of Heroes: Tales of Valor
    Dawn of War 2
    Saints Row 2
    50 Cent: Blood on the Sand
    Frontlines: Fuel of War
    Hellgate: London
    Dark Angel: Vampire Apocalypse
    Doom 4
    Borderlands
    America's Army: True Soldiers
    Ghost Recon Advanced Warfighter 2
    Black Mesa Source
    Fuse
    Resistance 3
    Battlefield: Vietnam
    Battlefield 2
    Battlefield 1942
    Codename: Eagle

csak pár darab említésre méltó és szinte az összes dolgozónál ott van past projectben az itt felsoroltak közül minimum 4-5
  • Ozzyehh
    már csak 9 nap a bétáig emberek :)))
  • BalikaHUN
    Nekem még ha tetszik is a beta akkor is csak megjelenés után veszem meg mert nem szeretném bebukni mint a bf4-et + jó lenne vmi olcsó kulcsot találni hozzá mert ez a 10k elég drága érte.
  • Smithwarden
    Mondjuk neha tovabb lehet vinni a beta eredmenyt, de az szinte csak free-2-play jatekokra evrvenyes, kozvetlen megjelenes elotti open beta fazisbol.

Megrendelni tobb szempontbol sem erdemes a Titanfallt.
    Originen szinte mindig durvan tul vannak arazva a jatekok + euro arfolyam egyre szarabb + minek is, ha lesz open beta a megjelenes elott...
    Kiprobalas utan majd eldonti az ember, hogy megveszi-e.
    Meg ha tetszik is videok es leirasok alapjan, lehet lesz valami olyan dolog, ami miatt nem jon be megsem a jatek es akkor bukja az ember az elorendelesi osszeget.
  • pHNxX89
    Originen és Steam en egyaránt nem érdemes előrendelni és játékot venni mert drágák az euro miatt! Titanfall PC
  • Ozzyehh
    igazad van hülye kérdés volt :D, de már nagyon várom hogy játszhassak vele:)
  • TDC Geronimo
    "I can confirm the embargo for Titanfall footage from this event is 12th February. This is just before the beta starts."

Sigh...

• kemotox
    Te még hiszel az előrendelésben? Nem tanultál a BF4ből?
  • TDC Geronimo
    Hogy maradna már... Nem értem emberek miért hiszik ezt. Minden Beta után törölnek mindent állandóan.
  • Ozzyehh
    Igazából én arra lennék kíváncsi, hogy vajon a bétában megszerzett stat megmarad e a megjelenéskor is ?
  • Ozzyehh
    február 14.-e Valentinnap :)
  • Since
    Már csak az a kérdés hogy mikor lesz a beta :)
  • Ozzyehh
    Elvileg semmivel, a béta teljesen open lesz attól függetlenül, hogy előrendeled e vagy nem..
  • hugopareiros
    Tudtommal semmilyen plusszal nem jár ha előre megrendeled. Javíts ki ha tévedek persze.
  • Ozzyehh
    és az első dlc több mint 1 hónap múlva a megjelenés után fog jönni szóval lesz elég idő ....
  • Ozzyehh
    Csak úgy szólok, hogy hivatalosan megerősített tény, hogy 16 pálya lesz megjelenéskor :)
  • Skyline
    Előrendelés szempontjából nem feltétlenül mind1...
  • hugopareiros
    Szerinted miért írtam csupa nagy betűkkel a MOST-ot?
    Nem mindegy, hogy most vagy megjelenés előtt 1 nappal...neadjisten aznap derül ki?
  • Skyline
    Pedig bizony azon fog múlni, mert akármennyire tetszik amit eddig láttam, ha 2-3 pályával kiszúrják az ember szemét meg 1-2 játékmóddal hogy aztán DLC-kben pótolgassák a játékot akkor bizony rohadtul nem fog érdekelni...

Lehet bármennyire jó a játék ha a tartalom csekély... Bizony egy multicímnél a pályák/játékmódok nem éppen elhanyagolandó kérdések, és ezekről néma csend...
  • hugopareiros
    Van 1 olyan érzésem, hogy nem azon fog múlni hogy megveszed e miután megjelent, hogy MOST megtudd hogy hány pálya lesz.

Ott a sok alpha videó. Abból már lejön kb hogy miként is fog ez kinézni.
    Jön majd a béta amikor mindenki kipróbálhatja.
    Hova kell ennél több? Ezek helyett jobb lenne ha le lenne írva hogy egy Titánban 3700 csavar van és lesz 12 pálya 6 játékmóddal?
  • Skyline
    Épp ez a gond, kis infót találok...
    Amire én várok: Játékmódok, pályák száma, stbstb....
    Ezekről semmi az ég egy adta világon....
  • Ozzyehh
    Valentin napon lesz béta azaz 14.-én ez már biztos :)
  • TDC Geronimo
    Szerintem biztos nem lesz tovább. Ha tényleg 14-e körül lesz beta 1 hétig, akkor utána nem sokkal úgyis jön a teljes.
  • elitehun
    Remélem
    Azt meg még inkább, hogy nem csak egy hétig lesz béta
  • TDC Geronimo
    Jövő héten sajtó event lesz meg mennek youtuberek titanfallt játszani úgyhogy lesz végre infó meg videóanyag. Biztos a beta dátumot is ott jelentik be.
  • Ozzyehh
    Aha, most néztem egy vidit... igazad van :D