2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka
-
hugopareiros #332 http://gamepod.hu/hir/titanfall_nem_lesz_nyilt_a_beta.html -
#331 Hogy mi? Mióta tudjuk? Honnan?? -
#330 Az előrendelők remélem kapnak. -
#329 Titanfall @Titanfallgame 32s
Titanfall has arrived in London, stay tuned for updates and news around our upcoming Beta. #Titanfall pic.twitter.com/RWu6tAaMGS
Beta mint tudjuk tegnap óta NEM open beta lesz. Kulcs kell hozzá. Hol lehet majd szerezni meg hogyan még senki se tudja... -
#327 Ami ennél is szomorúbb, hogy elvileg egy játékmagazin húzza le ilyen miatt...:/ -
Skyline #326 Az hagyján mekkora vicc hogy ebből cikk születik..De az milyen hogy a hírre előrekerülnek ugyan azok a trollok akik a 6v6-nál és a 3 robotnál is rögtön mentek fröcsögni mekkora szar lesz a játék és most az origin miatt is megy a fröcsögés mintha nem lett volna teljesen egyértelmű hogy origin lesz...:D -
#325 gamespot lehOzta breaking news hírbe, hogy origin kell a titanfallnak. Ezek ennyire hülyék vagy mi? -
#324 gamespot lehúzta breaking news hírbe, hogy origin kell a titanfallnak. Ezek ennyire hülyék vagy mi? -
Skyline #323 És az XBO mégse bírja 1080P 60fps-t...:)
-
#322 Lófasz játékhoz lófasz gépigény dukál. -
#321 Ahogy számítani lehetett. Lófasz gépigény. -
#320 Vince Zampella @VinceZampella 1m
Min: 64-bit Windows 7, 8, 8.1
AMD Athlon X2 2.8GHz or Intel Core 2 Duo 2.4GHz
4GB RAM
512MB VRAM, Radeon HD 4770 or GeForce 8800GT -
#319 :DDDDDDDDDDDDDDD csak random kimásoltam őket -
#318 50 Cent: Blood on the Sand
Ez kész xDD -
#317 egy kicsit utána szaglásztam a fejlesztőknek , mert érdekel, hogy milyen projekteken dolgoztak eddig... gondoltam bemásolom ide is hátha valakit érdekel, hogy milyen emberektől számíthatunk a játékra
Call of Duty: Modern Warfare 2
Call of Duty 4: Modern Warfare
God of War Ascension
Call of Duty 2
Call of Duty
Medal of Honor: Allied Assault
Resistance 3
Overstrike
Soul Tax (Indie Game)
StarCraft: Ghost
Vampire: The Masquerade - Redemption
Legendary
Medal of Honor: Airborne
Medal of Honor: European Assault
GoldenEye: Rogue Agent
Warhammer 40,000: Space Marine
de Blob 2
Company of Heroes: Tales of Valor
Dawn of War 2
Saints Row 2
50 Cent: Blood on the Sand
Frontlines: Fuel of War
Hellgate: London
Dark Angel: Vampire Apocalypse
Doom 4
Borderlands
America's Army: True Soldiers
Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Black Mesa Source
Fuse
Resistance 3
Battlefield: Vietnam
Battlefield 2
Battlefield 1942
Codename: Eagle
csak pár darab említésre méltó és szinte az összes dolgozónál ott van past projectben az itt felsoroltak közül minimum 4-5 -
#316 már csak 9 nap a bétáig emberek :))) -
#315 Nekem még ha tetszik is a beta akkor is csak megjelenés után veszem meg mert nem szeretném bebukni mint a bf4-et + jó lenne vmi olcsó kulcsot találni hozzá mert ez a 10k elég drága érte. -
#314 Mondjuk neha tovabb lehet vinni a beta eredmenyt, de az szinte csak free-2-play jatekokra evrvenyes, kozvetlen megjelenes elotti open beta fazisbol.
Megrendelni tobb szempontbol sem erdemes a Titanfallt.
Originen szinte mindig durvan tul vannak arazva a jatekok + euro arfolyam egyre szarabb + minek is, ha lesz open beta a megjelenes elott...
Kiprobalas utan majd eldonti az ember, hogy megveszi-e.
Meg ha tetszik is videok es leirasok alapjan, lehet lesz valami olyan dolog, ami miatt nem jon be megsem a jatek es akkor bukja az ember az elorendelesi osszeget. -
pHNxX89 #313 Originen és Steam en egyaránt nem érdemes előrendelni és játékot venni mert drágák az euro miatt! Titanfall PC -
#312 igazad van hülye kérdés volt :D, de már nagyon várom hogy játszhassak vele:) -
#311 "I can confirm the embargo for Titanfall footage from this event is 12th February. This is just before the beta starts."
Sigh...
-
#310 Te még hiszel az előrendelésben? Nem tanultál a BF4ből? -
#309 Hogy maradna már... Nem értem emberek miért hiszik ezt. Minden Beta után törölnek mindent állandóan. -
#308 Igazából én arra lennék kíváncsi, hogy vajon a bétában megszerzett stat megmarad e a megjelenéskor is ? -
#307 február 14.-e Valentinnap :) -
Since #306 Már csak az a kérdés hogy mikor lesz a beta :) -
#305 Elvileg semmivel, a béta teljesen open lesz attól függetlenül, hogy előrendeled e vagy nem.. -
hugopareiros #304 Tudtommal semmilyen plusszal nem jár ha előre megrendeled. Javíts ki ha tévedek persze. -
#303 és az első dlc több mint 1 hónap múlva a megjelenés után fog jönni szóval lesz elég idő .... -
#302 Csak úgy szólok, hogy hivatalosan megerősített tény, hogy 16 pálya lesz megjelenéskor :) -
Skyline #301 Előrendelés szempontjából nem feltétlenül mind1... -
hugopareiros #300 Szerinted miért írtam csupa nagy betűkkel a MOST-ot?
Nem mindegy, hogy most vagy megjelenés előtt 1 nappal...neadjisten aznap derül ki? -
Skyline #299 Pedig bizony azon fog múlni, mert akármennyire tetszik amit eddig láttam, ha 2-3 pályával kiszúrják az ember szemét meg 1-2 játékmóddal hogy aztán DLC-kben pótolgassák a játékot akkor bizony rohadtul nem fog érdekelni...
Lehet bármennyire jó a játék ha a tartalom csekély... Bizony egy multicímnél a pályák/játékmódok nem éppen elhanyagolandó kérdések, és ezekről néma csend... -
hugopareiros #298 Van 1 olyan érzésem, hogy nem azon fog múlni hogy megveszed e miután megjelent, hogy MOST megtudd hogy hány pálya lesz.
Ott a sok alpha videó. Abból már lejön kb hogy miként is fog ez kinézni.
Jön majd a béta amikor mindenki kipróbálhatja.
Hova kell ennél több? Ezek helyett jobb lenne ha le lenne írva hogy egy Titánban 3700 csavar van és lesz 12 pálya 6 játékmóddal? -
Skyline #297 Épp ez a gond, kis infót találok...
Amire én várok: Játékmódok, pályák száma, stbstb....
Ezekről semmi az ég egy adta világon.... -
#296 Valentin napon lesz béta azaz 14.-én ez már biztos :) -
#295 Szerintem biztos nem lesz tovább. Ha tényleg 14-e körül lesz beta 1 hétig, akkor utána nem sokkal úgyis jön a teljes. -
#294 Remélem
Azt meg még inkább, hogy nem csak egy hétig lesz béta -
#293 Jövő héten sajtó event lesz meg mennek youtuberek titanfallt játszani úgyhogy lesz végre infó meg videóanyag. Biztos a beta dátumot is ott jelentik be. -
#292 Aha, most néztem egy vidit... igazad van :D