2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka

• Fpocok
    Valszeg feb 14től.
  • ProGabe #250
    Olvass vissza!
  • JaSoN HuNTeR #249
    Dátum? :)
  • TDC Geronimo
    Sehol. Originen lesz, mint BF betak.
  • JaSoN HuNTeR #247
    Ha lehet akkor hol tudok jelentkezni PC bétára?
  • hugopareiros
    Szerintem ha nem jön be ez a botos cucc, akkor átalakítják a dolgokat és mehet a 16v16 vagy amennyit akar a nép. Viszont ekkor én valami limitet a titánokra beraknék. Ne 16 titán vs 16 titán legyen. Egy csapatból egy időben max 6 vagy nem tudom.
  • Fpocok
    Bétában meglátjuk, de attól, hogy ugrál az ember, ugyanaz. Ja nem is, egyelőre rosszabb (botok, 6v6)
  • TDC Geronimo
    Kicsit más, ha valaki nem úgy akarja játszani, mint egy codot. Szépen használja az új falonfutást meg jetpacket.
  • TDC Geronimo
  • Fpocok
    Hivatalos:

Vince Zampella ‏@VinceZampella

#supersecret announcement time. I'm sure no one has been able to guess from the leaks. PC and XboxOne Beta! Details in the coming days
  • ProGabe #241
    14-19

• Skyline
    Na mondjuk a Planetside 2 is megér egy misét, igaz hogy ingyenes igaz hogy monumentális, de kb 1 órát bírtam elviselni a gépemen...
    Amikor már sokadjára fordult elő hogy bénán egy méterrel mellélőttem valakinek erre HEADSHOOT és összeesett na uninstall....:)
  • BalikaHUN
    Off: 5 hónapja azt mondtam volna hogy az életbe nem rakom fel a planetside2-öt még egyszer de most újra játszom ennyit a bf4-ről.

On: A Brink is úgy indult a számomra hogy tök jó játék de ha lett volna beta válszeg nem vettem volna meg mert kb 20 órát játszottam vele.
    Lényeg a lényegben a Titanfall vagy totál bukó lesz vagy egy új trilógia (rókabőr széria) kezdete.
  • Skyline
    ""Öröm"" hallani hogy nem csak a pc-sek vannak megtisztelve...:D

Az árát vissza lehet kérni...Csak nem 50-100 órányi játékidővel...

Egyébként haldoklik akárcsak a COD. Értelmes közösség nincs benne, a legtöbben azért tolják mert nincs más alternatíva kidobni meg azért kár. A maradék pedig tele hülyegyerekekkel, csalókkal, stat mániás barmokkal, meg pár olyan emberrel akinek gőze köze nincs milyen is volt anno egy jó multi és élvezi mert nincs összehasonlítási alapja...

Off vége...

• m1garand
    *szervezet
  • m1garand
    Kár, hogy nem lehet visszakérni az árát, kellene már egy játékosokat védő szerverek.
  • TDC Geronimo
    Ami létezik minden. Crash már nem nagyon van szerencsére, de játékmechanikák között is szerintem nincs olyan dolog, ami úgy működne, ahogy annak mennie kell. Netkód meg... Sebzés teljesen random, szerintem d100as kockával dobja a gép mindig, hogy épp mennyit óhajt sebezni a fegyver :D

Bugos a sebzés, bugos a killcam, 1 hit killek, eltűnő célkereszt, lagol a 64es CQ állandóan (rubberbanding) járműirányítás egy okádék, járművek minden szarba elakadnak meg beragadnak, killed in action a semmitől, bugos reload járművekbe, 1 találattól felboruló helikopterek meg sorolhatnám szerintem ezt reggelig.
  • Smithwarden
    kis offtopic, sorry:
    DICE siman megoldja a folytatasok elbaszasat (az EA-val kez a kezben).
    Elozo BF-ekkel is voltak problemak, es a 4. resznel ezekre is raraktak egy lapattal: kapkodva adtak ki, total bugosan.
    1-2 komolyabb patch talan rendbe tudna rakni, de ezt nem tudni osszehozzak-e valaha.

Geronimo:
    PS4-en mennyire bugos most a BF? Az elso 3 legidegesitobb hiba mi nalatok (netkod, fagyas, mas)?
  • m1garand
    Nem értem egy folytatást, hogy lehet elb@szni.
  • TDC Geronimo
    Többség szerintem csak azért tolja még, mert nincs más alternatíva egyelőre. Mi is PS4en toljuk még páran haverokkal, de nincs olyan meccs amikor ne szidnánk a DICE jó édes anyukáját :D
  • m1garand
    OFF: Máris kifulladt a BF4?
  • BalikaHUN
    A csapattárssakkal még játszom a bf4-et meg fogom is csak egyedül nincs kedvem elindítani azt a sz@rkupacot. A planetside 2-öt kezdtem el újra kb. fél év kihagyás után.
    Azért is vagyok kíváncsi a beta-ra hogy van e olyan jó a hangulata hogy feledteti a botok jelenlétét a játékban, ha nem akkor úgyse veszem meg ill. ha mégse jelenik meg a PC-s beta (sajna még mindig van rá esély) akkor szint úgy felejtős.
  • Fpocok
    BF4-be két hónapja be sem néztem, amióta wowozom.
    Botok ellen nem vagyok hajlandó multit játszani.
  • hugopareiros
    Aki nem szeret olvasni:
    "NEW FULL CHAT LINKS POSTED
    TITANFALL OPEN BETA CONFIRMED FOR XBOX ONE XBOX 360 AND PC!!!!!"

link
  • Skyline
    Szuper de amíg továbbra is semmi infó pályák számáról játékmódokról miegyebekről addig nem nyomok rá az előrendelésre sehol...:)

Tényleg nem sajnálom hogy nincs a játék körül őrült hype, meg lehet nézni hova jutott a COD vagy a BF....De azért információt nyomhatnának már így alig másfél hónappal a megjelenés elött...
  • BalikaHUN
    Ezaz bébi, csak győzzön meg hogy a 6v6 és a botok mellett is lehet annyira élvezni a játékot hogy megérje a 10k mert a bf4-től már falat kaparom.
  • Fpocok
  • ProGabe #224

http://www.reddit.com/r/titanfall/comments/1w239s/titanfall_open_beta_confirmed_by_origin_chat_rep/
  • Omlás
    Az arányokkal van bajom nekem is egy ilyen monumentálisnak beharangozott cuccnál mecha párba illetve mecha vs ember kombókról ment a promó ezerrel erre közel a megjelenéshez idevágják ezt a 6vs6-ot hát nem értem a logikát. A 6vs6 szerintem kevés főleg, hogy mellette lesz egy halom bot a mappon... :/
    Így részemről vesztettek egy vásárlót mert ha vak ez a 6vs6 lesz akkor nem érdekel a cucc :(
  • kifli
    csgo warez is halott
  • Skyline
    Az a baj ha kiadják a server fájlokat az nyílt út pc-n a warez felé...

Viszont ha semmilyen hozzáférés nem lesz az meg ismételten szívás ha mondjuk egy csaló téved a szerverre...
  • kifli
    hát, sima dedikált szervernél nemigen van jobban konfigurálható. Ha kiadnák a szerverfilokat, szerintem a nagyobb játékosszámot is megoldanák a moderek. (mint pl l4d-nél is)
    Modok jönnének ki, egyedi pályák stb...

Ha cloud szerver lesz az annyit tesz, hogy nem adják ki a szerverfileokat, és semmiféle hozzáférésed nem lesz a szerverhez. Nem tudsz akárhonnan bérelni stb...

Ha csak ms cloudban megy csak, akkor még saját szervert sem lehet bérelni szerintem...
  • TDC Geronimo
    cloud csak egy PR szó a sima dedikált szerverekre. MS ezzel dobálózik, mintha ők találták volna fel a spanyolviaszt.
  • Smithwarden
    De amugy a cloud rendszeres szerverek = dedikalt szerverek ha jol veszem ki ezek szerint. Csak talan meg jobban konfigolhatoak mint a "sima" dedikaltak.
  • TDC Geronimo
    Azt írta twitteren a CM, hogy "soon" jönnek már az infók... Ideje lenne mondjuk tényleg. Ha netán lesz open beta, akkor gondolom majd február közepe/vége felé lesz originen egy hetes "beta" kb, mint a BFeknél.
  • TDC Geronimo
    PCnél is a boxos cloud szerverek lesznek
  • Skyline
    Hát...Hogy nincs túl nagy hype azzal nincs bajom, meg lehet nézni a BF és COD a nagy hype mellett hol is tart színvonalban...
    De azért olyan információk hogy milyen játékmódok is lesznek, szerverek, fejlődés, hány map, valami bármi..Nemártana...
    Eddig kb azt tudni hogy van 1 játékmód megerősítve, hogy felhős virtuál szerver lesz, és lesznek nagy dög robotok meg gépi ellenfelek illetve 6v6...
    A játékmódok, pályák száma azért szerintem elég sok embert érdekelne..:)
  • ProGabe #214
    Kb. 0 a hype a játék körül, érdekes marketing stratégia :S
  • Skyline
    Jó csak jöhetnének infómorzsák mivel másfél hó a megjelenésig....
  • Malakai
    Mivel nincs nyílt PC-s teszt.
    A dedikált szerverek kapcsán pedig szóba se került a platform annó.

ui.: A Titanfall az xone egyik nagy címje, ez a nyílt teszt lényegében arra jó, hogy a konzol startjához kicsit közelebb hozták a játékot. Elsősorban médiafogás és csak másodsorban tényleges stresszteszt.