2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka
-
#372 Ha valaki megkapja a kulcsát, azért szóljon már vagy valami :D -
BryceHUN #371 Új trailer.
-
#370 Béta* kezdődik már pénteken, csak a bekerülés megy 17. végéig (nálunk kedd reggel).
* – Ami persze nem béta, max szerver stressz-teszt. -
hugopareiros #369 1 hét -
#368 szerintetek 17.-től meddig fog tartani? -
#367 Jelentkezz Titanfall Bétára! -
#366 -
Skyline #365 Már lehet jelentkezni a Titanfall webldalon...Teljesen ugyan az mint az alfára jelentkezés...
Origin acc-ot megadni és kezet összekulcsolni.... -
#364 Tonight at 6pm PST there will be a website to sign up for #titanfall beta access. The website will be announced shortly before 6.
Hajnali 3 itteni idő szerint -.- -
#363 Abbie a CM most szállt fel repülőre amivel EUból utazik haza LAbe és azt mondta ő postol mindent úgyhogy ma már nem lesz semmi itteni idő szerint... Hihetetlen amúgy amit leművelnek ezzel. -
#362 ah, az biztos... -
hugopareiros #361 Titanfall @Titanfallgame 16 min
@Wilkes03_ More beta details coming soon!
sooon sooooon helyett lehetne rightnow -
bigmano #360 Hol a legolcsóbb a Titanfall perpillanat? -
#359 Jöjjön, jöjjön! -
#358 Good progress. Should be beta news tomorrow. There will be signups. So close!
Tegnap írta Zampella twitteren. -
#357 Remélem, hogy nincs köze a TF-hez. -
#356 Igen, köszi :D
Beugrott, hogy egy vidiben is láttam
Reméljük, hogy nem csak kamuzik :d -
#355 Jó, megvan már... -
#354 Community Manager, az állás amire a szociális hálókra rágyógyult nőket veszik fel. :) -
#353 ja...ez ki? :D -
#352 https://twitter.com/abbieheppe/status/431613402998247424 -
#351 Most tudtam meg, hogy 17-18.-án nem lesz suli, tehát muszáj bejutnom a bétára.... :D -
#350 Vagy, ne adj isten, tényleg valami gond van a portolással :D -
#349 Nyilván sokan vannak, akiknek van már új gépük, de megvan még a régi... viszont ismerőseinek csak a régi van, ezért arra akarná venni. Például. -
#348 Folytatásoknál ez jellemzőbb akkor már.
De új címnél... -
Skyline #347 Hidd el van olyan fanatikus aki egy játékért képes gépet venni ha a saját platformjára késik... -
#346 Nem hiszem. Akinek one-ja van úgyis azt vesz, akinek 360-asa az mit kezdene one-os példánnyal? -
#345 Szerintem inkább azért, hogy Xbone verziót vegyék. -
#344 Az xbox 360-as verzió két hetet fog csúszni, hála a portolást végző Bluepoint-nak -
#343 A diablo 3-nál is ez volt, hogy csak kóddal lehetett bétázni (mondjuk ott egy idő után boldog boldogtalan is kapott kódot, és ha igazat mondtak itt is az lesz, hogy hullámokban akarják beengedni az embereket). Tehát a lényeg, hogy akinek több kódja volt az elején, vagy sajátját nem tudta végig használni az odaadta másnak. Fel volt osztva, hogy mindenkinél egy napig volt, és lehetett jelentkezni. Szerintem itt is meg lehetne ilyesmit csinálni. -
#342 Erre gondoltam én is. -
#341 hajaj -
#340 Respawn @Respawn 1m
Hey, we love all your excitement about the beta, news will be coming early next week!
Húzzák, mint a rétes tésztát -
#339 ez most komoly? erre vártam erre benyögik, hogy nem open beta lesz... elder online... jövök :) -
#338 Az EA-nál meg van minden okuk ezt gondolni főleg a bf4 után, a magam részéről ha nem tudom kipróbálni nem veszem meg. -
hugopareiros #337 "nem nyílt béta lesz...tuti azért mert sz*r a játék és a gonosz EA nem akarja hogy sok játékos lemondja az előrendelését"
sok dióda erre gondol rögtön -
#336 Mármint? -
#335 Ezzel kúúúúúúúúúúrvár@ bűzlik valami, jobb lesz kivárni a +1-2 hónapot. -
hugopareiros #334 "Írta: Vistaboy | 2014-02-06 09:40 "
A legtöbb ember ilyenkor iskolában / munkahelyen van és nem ér rá fórumozni. :D -
#333 Oh, valaki azért belinkelhette volna.
Kösz.