2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka
-
#772 2014-van :) Azért tart már ott a technika, hogy a full low is bőven szép látvány nem úgy van mint 5 éve hogy a low=takony textúrák elmosva minden életlenül :) -
#771 ok -
#770 Azért akad neked is, vedd le High-ra. -
#769 Nekem is Insane...
Furcsa hogy full LOW-on is kellemes a látvány!!! Nagyon kellemes. -
#768 Meddig tart amúgy a béta? -
#767 MEgnézem akkor. Árnyékok mindig sokat dobnak fpsen. -
#766 Ennél észre se venni kb :D -
#765 A textúra eszi a legtöbbet, ráadásul ha insanre volt nekem rakva akkor egy csomó textúra meg effekt hiányzott, High-on viszont jól fut és szép is. -
#764 aha hát furcsa.
amugy baszott jó lenne ha nem lennének ezek a kis akadozások. -
#763 Azt nem próbáltam, nekem csak lowon volt... néhány játéknál shadow kikapcsolva nagyon randa :D -
#762 A legnagyobb baj, hogy amikor 60al fut néha akkor is olyan mintha akadna. Nem igazán értem miért, de nem én vagyok az egyetlen, aki ezt észrevette. -
#761 nekem érdekes full minimumnál felmegy már 50-60fps-re de időnként ha hirtelen forgolódok baromira megtorpan, 20fps körül, baszottul ingadozik az a baj. -
Skyline #760 Nem magas az, only multi...Mintha a BF4-ben meg a hasonló multi fps-ekben baromi nagyot dobna az amúgy teljesen felesleges single...:)
A maximálisan felesleges kategória a single... -
#759 Ja optimalizálás érdekes. Viszont árnyékokat kikapcsoltam többi maxon van és így nyertem angel cityn majdnem 20 fpst és 60al fut már ott az esetek 95%ban. -
#758 Közbe rájöttem hogy nekem a support regelt be egy példányt :) -
#757 Srácok valaki már meg tudta oldani hogy a steam-en nem telepitett játékként úgy fel lehessen ismertetni, hogy ne csak az első 3 másodpercben jelezze ki? -
#756 :D -
#755 Hát tőled nem is vártunk mást :D -
#754 én is apritok ölést nézve, szerintem a statom szinte mondig 5:1-es aránynal végződik, pedig csak rohangálok. -
bigmano #753 Ez engem is érdekelne bár most 14-es a max szint....
De sok értelmét nem látom,egy délután alatt megvan a 14-es szint! -
#752 Grafika beállításoknál: kicsit furának találom, hogy az Insane textúra minőséghez oda van írva, hogy 3 vagy több Gb VRAM kell. 7850-el amin csak 2Gb-van elég nagyon nagy FPS esések vannak 60-ról. Vissza is teszem HIGH-ra. Valakinek fut stabil 60-on azon a beállításon? :D -
#751 Kurva vagy fos a netkód vagy már tele van született hyperpro gyerekkel ez a játék... Lv4es gyerek 3 köröm ellene, 10-20 : 0 -s statja van. 200 pinggel játszik, shotgun 1-hit 100 méterről stb... -
#750 Hát én 11-ért láttam de szerintem még a 9,5 is magas, igen. -
#749 Valami jobb kifogast varunk toled, mint a nincs idod ra, aki az eleted 90 %-at gep es jatekok elott tolti :)
-
#748 Only multi? Az magas. -
Tababo #747 "Na meg az ára az szerintem kicsit magas"
9 félért neked magas az ára? -
#746 UT-ben lathatatlansag? Ja amikor nagy ritkan lehetett talalni 1-1 felveheto cuccot. :D
Az messze nem ugyanaz, ha mindenki ki-be tudja kapcsolgatni. :)
A botok azert nem igazan hasonlithatoak a DOTA-s creepekhez, mert ott ugye egybol latszik, hogy egy jatekos van a botok kozott, itt pedig keresgelni kell folyamatosan. :p -
Skyline #745 Gondolom a véglegesben mivel valamiféle sztorit építenek a multiba, ott fog nagyban számítani ez epilógus menekülés...
//Arról lehet valamit tudni hogy a BETA mentett állása átmegy a fullba vagy sem?:) -
bigmano #744 Köszi ment a + -
#743 Volt egy kis időm, megnéztem a bétát és szerintem ez a hozzám hasonló Béna Béla koca multisoknak lett kitalálva akik nem akarnak már hosszú ideig fejlődni, meg prová válni, csak be akarnak ugrani egy fél órára lőni egy kicsit úgy, hogy legyen sikerélményük is és ne csak a respawn feliratot kelljen nézniük. Úgy vélem ez konzolokon fog igazán sikert elérni, mert ott van van erre inkább igény. Ami nem tetszett, hogy túl sokat tölt és a meccsek között is elég sokat kell várni, valamint a grafikához képest elég magas a gépigény. Na meg az ára az szerintem kicsit magas, nem lepődnék meg ha alacsony eladási adatokról jönnének majd a hírek. -
#742 Pontok, akinek sikerül elmenekülnie az kap némi plussz pontot a meccs végén.
Ha pedig sikerül megállítania a győzteseknek, akkor ott azt hiszem az egész csapat kap extra pontot. -
bigmano #741 Nekem a bot-interakció is tetszett,megpróbpálja elhúzni a tűzvonalból a társát,az orrod előtt birkóznak ha segítesz neki megköszöni nagyon bejött ez is.
És igen engem is megvettek kilóra,én mondjuk alapból imádom a mecheket szóval nem volt nehéz dolguk.
Ha meg 3-an 4-en össze tudtok dolgozni simán lehozzátok a meccseket!
Bár az epilógusnál nem tudom hogy mi változik ha feljutsz a hajóra vagy sem?! -
#740 Csak ne TF-nek rövidítsük, mert arról mindig a Team Fortress jut eszembe, inkább TFall, vagy valami. :) -
Skyline #739 Nincs semmiféle hype, a BF és COD részek jóval nagyobb hype-ot kaptak..
Jelenleg a BF 4 napi játékos szintje jó ha eléri az 50ezret és csökken. Gyakorlatilag egy BF3 új pályákkal minimal kiegészítőkkel és jóval több buggal és nyűggel.
TF-nél semmi dolga nincs a készítőknek csak tartalommal kitömni. Abban meg úgy tűnik nem lesz gond.
-
#738 az tuti hogy irányításban meg pontosságban, sebzésben nagyon fasza lesz. -
#737 Első UT-ben is volt láthatatlanság, nem kellett mod, volt alapból. És szerintem se egyszerűbb itt a fegyverhasználat, mint UT-ben, csak hamarabb halnak az emberek, életerő kissebb, nincs személyi pajzs, és a bétában az alapfelszerelésben minden fegyver autómata, kivétel a shotgun.
És igen, engem leginkább UT-re emlékeztet valamennyire, én arra leszek kíváncsi még milyen játékmódok lesznek, mert nekem spec TDM az sokadlagos, a DOM nem rossz, de még kéne pár egyéb feladatalapú.
A botokra meg úgy kell gondolni mint a creepek dota-ban pl, egy taktikai lehetőség rajtuk szerezni pontot, és ugyanemiatt valamilyen szinten védeni is őket. És igen, amiatt is, hogy háborús, pörgős hatása legyen a játéknak és ne aréna-harc. -
#736 "a BF4 le lesz mosva nyugodtan könyvelhető"
nem kicsit erős kifejezés, hanem nagyon. fél évet sem adok a titanfallnak. szerintem összhatásában tök átlagos FPS lövölde, amin a jetpack meg a mech-ek nem sokat segítenek, még ha első látásra nagyon jól néznek ki, és lehengerlő, ahogy ott áll előtted egy vagy kettő, de szerintem ez a játék klasszikusan hamar kimúló szeszély, de ne legyen igazam.
nem mondom, hogy most nem szórakoztató a játék, de szerintem csak az újdonság varázsa meg a nem kicsi hype miatt. Én személy szerint nem is látom az időtállóságot. -
#735 Na ezt is kipróbáltuk szerintem nem rossz ez,csak kár hogy én nem vagyok multizos ,mert időm nincs rá! -
Skyline #734 Ez tény de már az első részt is szénné modoltuk MATRIX moddal meg amivel lehetett.:)
De ettől még inkább az UT-re hajaz ez a cím mintsem a COD-ra.:)
-
Skyline #733
Atomrugás nincs. Pont...:)
A legtöbb fegyver norecoil, van láthatatlanság amit láthatóan vidáman ki is élvez a tag...Egy rakat pályán megatankok, járművek. Annó nagy kedven volt.:)
A botok okosabbak, a TF-ben csak azért vannak hogy a bénák is fregeljenek + valamennyire növeli a háborús élményt mert spotolgatnak jelentik ha pilóta van a közelben a sebesülteket huzigálják meg ölik egymást.