TITANFALL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
Én is erre gondoltam, csak féltem hogy megbántok pár embert

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Fpocok
Hogy akik nem tudnak lõni (a célközönség), így is pronak érezzék magukat.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Különc
És ennek mi értelme van akkor, ha semmire nem jók?

Attól hogy ma nem kaptunk, hétfõig van esélyünk kapni, mert folyamatosan küldik ki õket. Ezt írta is Zampella twitteren.

Malakai
Nem sajnos.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Te benne vagy a CBT-ben?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Igen így utólag átolvasva valóban nyersen fogalmaztam egy kicsit,elnézésed kérem!
Az hogy ki az ostoba nézõpont kérdése,maradjunk annyiba hogy nem is tartozik szorosan a témához ;D

Lesz@rhatod, de ettõl te vagy az ostoba 😊
Amirõl te írsz, az nem sima gameplay videó, hanem játékelemzõ vidi / tesztelõs videó / valami ilyesmi.

Malakai
Igen, konkrét harcban sok vizet nem zavarnak, gyorsan halnak és alig sebeznek, nem pilóták, nincs jetpackjük, falra nem másznak és titánt nem hívnak.
Két féle van, de hatalmas különbség nincs, Grunt és Spectre. A Spectrék robotok és a sebzésük is magasabb valamivel, anti-titan fegyverük is van, plussz azok meghackelhetõek, akkor átáll a teoldaladra és amíg nem mászkálsz úgy ahova õ nem tud menni jetpack híjján addig követ is.

Pontot érnek, külön számolja õket, de csapatpontba beleszámít, tehát a gyõzelmet is eldöntheti. Tehát oda kell erre is figyelni.
Tehát kicsit olyan moba jellegû dolog.

Na meg a szokásos, folyton van kire lõni, vannak a pályán ellenfelek mindig, de titánt csak emberek hívhatnak és nincs az se, hogy ne tudnál titant hívni azért mert mások hívtak.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BuriP
Igen, max 12 játékos van és a játék folyamatosan spawnol mellé bot-okat. Ezeket írja a játék Grunt-nak, a játékosokat Pilot-nak.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Nem az a lényeg hogy szerinted mirõl szól mert azt én lesz@rom,én szivesebben nézek magyar gameplayt,ahol elmondja egy kicsit érettebb gondolkodású ember a véleményét a játékmenetrõl,balanszról,a titánok szerepérõl a játékmenetben a single multi összekapcsolódását és a fejlõdési lehetõségeket!
Te meg nézegesd hogywn lehet futni meg lövöldözni..

Különc
Izé, akkor most 6v6 a játékosok száma, de a játék rak be nem játékos karaktereket is?

a gameplay videó szerinted mirõl szól? 😊

Ha téged csak az érdekel hogy hogyan lehet futni meg lövöldözni ahhoz nem is kell.....

BoneDragon
Stream! Ha valaki nem kapott...

minek kell ingléz ahhoz hogy nézd a játékmenetet?

No áble inglesh szenyor...

Pc-n addig lehet eladást produkálni amíg nincs tört verzió.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Fpocok
Tele van a youtube videókkal.

Aki bejutott pár gameplayt tollhatna fel ide a többieknek.....

Malakai
Elõre szóltak, ha jól rémlik külön színnel emelte ki jelentkezés befejezésekor is, hogy nem mindenki kap, aki jelentkezik... 😊
De egyébként még van idõ, a publikus jelentkezõknek mégcsak ma kezdték kiosztani, persze letöltésre várás az szívás.

ui.: Arra kíváncsi lennék, vajon régiózzák-e, hogy hova mennyit osztanak, mert akkor lehet mi itt nem járunk jól. Gondoltam is jelentkezéskor, hogy bekamuzok másik országot. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ozzyehh
én se kaptam... azért ez elég nagy kibaszás rohadnának meg :/ 😊)))

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

TDC Geronimo
Senki más nem kapott? Fasza reménykedtem benne pedig, hogy kapok, mert az a 12 giga se 2 perc mire nekem lejön 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Emilre ment vagy originen keresztül?

Kaptam reggel 05:10-kor béta kódot 😊

JaSoN HuNTeR
Akkor gondolom tört verzió sem lesz.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Malakai
Nem lesz, kizárólag online match making.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

elitehun
Nem hiszem.
JaSoN HuNTeR
Úgy értem hogy a teljes verzió lesz olyan opció hogy offline botok ellen?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

elitehun
dehogy is, nem sok értelme lenne ha egy multi only játéknál a bétában nem lehetne multizni 😄
JaSoN HuNTeR
Csak botok ellen lehet majd játszani?

Malakai
Kedd reggel kilencig, mi idõnk szerint.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

JaSoN HuNTeR
Kb hány kulcsot osztanak ki? Meddig lehet várni a kulcsokra?

Systore
hype

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

elitehun
benne volt ha jól láttam.
BuriP
Viszont "Last Titan Standing" módot még nem láttam, benne van az a bétában?

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

BuriP
Ez a tegnapi stream-eknél is megvolt, inkább irtják egymást attrition pontokért. Gyorsabb a játék, pörgõsebb, mint futkosni oda-vissza hardpointok közt, és õrizni õket. Három embernél több sosem várt erre a módra.

elitehun
Na, csóri csávó streamen, akart hardpointozni, hogy megmutassa azt is, de senki nem játssza azt pc-n...
elitehun
mit értesz gagyisitás alatt?
Akkor jó. A COD egyik halála a sok méterekrõl bekéselõ majom...😊
Csak remélni tudom hogy nem követnek el annyi óvodásoknak való gagyisítást mint a COD-okban...Bízom benne lévén õk a régi még jónak nevezhetõ COD-hoz sorolhatóak.😊
A cím továbbra is várós és egyre inkább az ahogy nézegetem a videókat, pályákat..😊

elitehun
a streamek alapján ha mögé lopakodsz, akkor ki tudod törni a nyakát, egyébként meg rúgás van. nem tudom hogy egy rúgás rögtön öl-e (gruntokat igen), mert nem nagyon használják.
Csak Cod féle késelés szerûség ne legyen, fõként ne a 2 méteres😊

elitehun
Nézek streamet, és most látom, hogy nem csak láthatatlanság van, hanem pl gyorsabb futás helyette. Vagy ez csak nekem új? 😄
streamek
Fpocok
Hát pedig ennél jobban le sem lehetne írni.

Malakai
Mielõtt indul a hiszti, eddig minden korai bétázó azt mondja, hogy nem olyan op, mint aminek hangzik a fegyver, az általad linkelt GT videó is említi.

Éjjel láttam streamen használat közben jópárszor és elsõsorban botok ellen hasznos, játékosra elég hosszú idõ míg rááll, addig a közelében kell maradni (és a keresõben tartani), egy dologban tûnt jónak, láthatatlan ellenfél felfedezése akár kaotikus körülmények között. A keresõ vonal egyenesen rámutat.

Ja és ez csak egyetlen pisztoly tudja, nem általános fegyver dolog, vagy perk. A félreértés elkerülése végett....

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ozzyehh
Az emberek enm értik, meg, hogy itt más, hogy kell alkalmaznia skillt és egybõl elkezdenek dobálózni negatív dolgokkal.. itt sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a pályán való mozgásra taktikázásra, hogy hogyan tudod kihasználni a helyzetet...a gyorsaságra, a reakcióidõre, arra, hogy mennyi idõ alatt tudod megkülönböztetni a sima játékost a botoktól😄 a sok vérpistike ezt nem ismeri fel és habzó szájjal üvöltik, hogy COD COD COD COD COD, COD with TITANS... pedig csak gondolkozni kéne és rájövünk, hogy ez egy rohadt jó koncepció😊

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Fpocok
Bazdmeg.
Amikor már azt hiszi az ember, hogy nem lehet egy játék szánalmasabb... célkövetõ pisztoly.

Rengeteg lehetõség van benne a titánok miatt,remélem minnél többen bejutunk innen is.
A játékmenet iszonyúan pörgõs még a monstrumokkal is,ha pedig pilótaként ugrálsz falról falra,na az aztán beszarás fõleg amikor elhalad az embered mellett egy ilyen fémmonstrum,az nem semmi!