2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka

• Fpocok
    Jah...
    Majd akkor belenézünk, mi, akik nem csaltak.
  • JaSoN HuNTeR #571
    Valószinű hogy megveszem de ennek a játéknak semmi szavatossága nincs. COD 4 grafikája van és igazából a titánokon kivűl semmi újat nem tapasztaltam.
  • JaSoN HuNTeR #570
    ŐŐŐ a videókon jobb volt a grafika és a fizika? ez mi ez?
  • Malakai
    Teljesen megnyitják a bétát, "holanp" valamikor elméletileg. :D

A cél, hogy teljesen lerogyasszák a szervereket, megnézzék mennyit bír el a jelenlegi.
  • Skyline
    Azért a semmi lag erős, mert jópárszor előfordult hogy rárúgtam/lőttem valakire és nem hatott meghaltam a Killcamban pedig csak annyi történt hogy szembementem az ellenféllel és lelőtt/lerúgott én meg nem is csináltam semmit... Igaz ritka.
    Mindazonáltal ez a rúgás dolog...Kivehetnék néha kicsit nevetséges. De mind1, összességében a game előrendelve, ez üt.:)

Gyakorlatilag javarészt az lett amire számítottam. Egy minden tekintetben minőségibben összerakott multiplayer a DICE csodájához képest ami mostanság kezdett a rakás szarból az enyhén szar felé közelíteni...:)
  • elitehun
    Hát sajnos :/
  • Tababo
    teljesen rendben van. iszonyat pörgős így a titánokkal a játék.
    gyönyörű szépen fut (minden fullra téve).
    semmi problémám nem volt vele. semmi lag, akadás,recsegés stb
    jó pár dolog nem került bele a bétába de ez nem probléma (béta).

565: ja ez igaz én is kerestem folyamatosan havert remélem ezt majd javítják. engem még a botok is zavarnak kicsit. lehetne több játékos is.

pozitív csalódás, de tényleg. holnap folyt köv. idáig 90% a megvétel.
  • TDC Geronimo
    Remélem azért fullra a partyzást megcsinálják jobban. Nem ártana ha pl más színnel látnád a játékban a partytagokat, esetleg mutatná a hudon, mert sajna így az együtt játszás nem igen lehetséges :(

• Malakai
    Én is kivárok, úgyis nagyon kevés időm lesz jövő héten játékra, úgyhogy nem mahinálok kulcsért. Megvenni viszont jó eséllyel meg fogom, arról már a viszonylag sok gameplay amit néztem meggyőzött. Persze azért kíváncsi leszek véglegesben mennyire egészül ki a dolog. :)
  • BuriP
    Már nálam is csorog lefelé! Mikor fogok aludni??
  • Systore #562
    ehh, írtam chat supporton, azonnal kaptam Beta accesst.
  • BoneDragon
    *észak
  • BoneDragon
    Válts át nyugat eu-ra a menüben tudod alul...
  • Sheltem
    Mennyi idő alatt talál nektek szervert átlagban West Europen ? eddig nem sikerült bejutnom...
  • JaSoN HuNTeR #558
    aki akar játszani az vegyen fel. mateo019 az account nevem és tolhatjuk együtt.
  • BEAST #557
    Mert annyira nem érdekel a téma. Ha kapok megnézem. :)
  • TDC Geronimo
    Hát arra várhatsz ahogy EA csinálja. Van aki 5-6 kulcsot is kap. Össze vissza osztogatják. Minek vársz arra, amikor simán kipróbálhatnád...
  • JaSoN HuNTeR #555
    Nekem is megjött hála az égnek :)
  • BEAST #554
    Majd ha kapok saját kulcsot. :)
  • TDC Geronimo
    Te láma vagy legalább kipróbálnád mielőtt magyarázol :y
  • BEAST #552
    Lehet ám! :D
  • TDC Geronimo
    Atyaég megint milyen kört toltam :D

Már értem miért van 90 sec várakozás meccsek között. Le kell nyugodni közben :D

Annak külön örülök, hogy ilyen jó a gamepad support benne és teljesen jól lehet érvényesülni az egeret használók ellen is
  • Sheltem
    Greetings,

Thank you for contacting us with your inquiry regarding the Titanfall Closed Beta. We are delighted to inform you that the account shown below has been flagged for access to this exciting phase of testing. Please visit www.origin.com to begin your download.

Hát ezt gyorsan megkaptam :)
  • Batistuta07
    letöltöttem,települt,játékra kattintok és semmi.nem ír ki semmit.háttérben activationui.exe fut. van rá megoldás?
  • renato999
    Megy még valakinek a chat ? Nekem már van bétám, de havernak mondtam, hogy írjon live chaten és egy másik haver 5 perccel azelőtt chatelt és kapott kódot de most már nem működik a chat, vagy nem tudom mert nekem nem jön be meg neki sem.
  • Skyline
    Ja és persze pc-sként.:)
  • Skyline
    Emailes cdkulcs panasz.
    Netről használt Xbone kulcs vadászás, majd ímélben szépangolosan megfogalmazva hogy valamiért nem tudom aktiválni a kulcsom, régi vásárlótok vagyok kipróbálnám a játékot, blabla.:)

Kb 40 perc és jött az elnézéskérés meg az aktiválás.
  • JaSoN HuNTeR #545
    Chateltetek valakivel vagy csak simán jelentkeztetek?
  • BuriP
    Az a gond hogy a livechat-es dolog nem nem jó nincs az az angoltudásom, (németül menne)Az Xbox-PC kódos dolog működik?
  • Skyline
    Én a kulcsproblémás ímélt választottam kb 40 perc és jött az elnézéskérés és a BETA aktiválás, havernak szintén.:)
  • drop
    én kaptam leírtak alapján a játék k jó
  • JaSoN HuNTeR #541
    Begin a live chat session with an EA Game Advisor
    Chat Now
    Wait Time: between 5 - 10 minute

ha letelik az 5-10 perc automatán elindul a chat?
  • Sheltem
    Na megpróbáltam mindent:
    -sima jelentkezés a zárt bétára
    -livechat kérés a megjelölt problémával : nem kaptam béta kulcsot
    -"different platform" probléma, hogy xboxos kulcsot kaptam pcs helyett, email nekik a "rossz" kamukóddal

:) meglátjuk kapok e.
  • JaSoN HuNTeR #539
    System Error
    Whoops! That wasn't supposed to happen.
    We are working on the issue and we should be up and running shortly
    In the meantime, there are some really great discussions going over at AHQ. Take a Look.

Nekem ezt írja :S
  • Skyline
    Lentebb megtalálod a trükköket hogyan szerezz kulcsot. Mindenki kap.;)
  • JaSoN HuNTeR #537
    Amikor jelentkezek bétára nekem nem jön Email hogy jelentkeztem, nektek jött?
  • BoneDragon
    Ahhoz képest, hogy source engine elég szarul van optimalizálva...meh
    Viszont marha jó játék lesz ez, hihetetlen pörgős!
  • ProGabe #535
    Van, aki laptoppal próbálkozik? Elindult neki?
    i5, 635m és feljön egy üres négyzet originben, de nem indul a játék. WTF? :(
  • TDC Geronimo
    19én reggelig itteni idő szerint mostani állás szerint, de Vince írta twitteren tegnap, hogy lehet kibővítik. Tegnap ugye fél napot álltak amúgy is. Nekik is jobb, ha tovább tesztelnek.
  • TDC Geronimo
    Nem ér? Ha ügyes vagy úgy szétkapod a titant mint a szart. Nagyon jó a pályadesign is, faszán lehet manőverezni pilótákkal. Szerintem a balance nagyon jó minden téren. Fegyvereknél és a titan/pilóta szituáció is tökéletesen ki van balanceolva. Sose éreztem, hogy valami túl erős lenne pedig belenyomtam már vagy 5 órát.