2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka
-
#732 Jaaa...hat nem is irtad oda, hogy melyikre gondoltal, ezert alapbol az elsore gondoltam automatikusan. :)
Nem mind1 abszolut, hogy melyik resz.
Az elso utan egyre szarabbak lettek csak az ujak... :D -
#731 Titanfall:
1280x720
MSAA = 8x
FOV 90
Többi beállítás fullon.
27-32 FPS -
Tababo #730 4re már rá sem néztem.:)
a 3-at végig bétáztam, de pénzt már nem adtam érte. bc2-nél leragadtam.
Titanfall viszont beszippantott.
jó lenne többen tolni. tegnap ugye hárman vittük is a köröket.:D -
Skyline #729 Lemaradtál a legutóbbi UT címről amiben bizony volt dupla ugrás, falról ugraszkodás, recoilmentes fegyverek, járművek tankok, láthatatlanság öv stb?:)
-
#728 Ha elkap a gépszíj egy ember is eltudja intézni a gépembereket :D -
#727 Naaa...
UT-ben azert sokkal tobb skill kellett a celzashoz, meg minden mashoz, mint itt. Minusz ugye a lathatatlansag, csodabotok multiban, a "titan-tankok", falon atlatas kepesseg, atom-rugas, stb. :) -
Skyline #726 Ha a készítők neve nem lenne a COD-hoz köthető akkor nem lenne a játék a COD-hoz kötve.
Mi a hasonlóság a menün kívül???
Pörgős? Melyik multiplayer cím nem az a BF-en kívül manapság? Ennyi erővel quake, ut, serious sam is hasonlít
Grafika látvány? Rohadtul nem, eleve más motor...
Lövöldözés? A COD egy árkád lövölde ahogy ez is itt ki is merült a hasonlóság, lévén a COD-ban rohangálhatsz, ugrálhatsz kicsiket meg rendszerint valódi fegyvernevekkel lövöldözöl és nincsenek járművek... Ebben a játékban meg eleve falon futsz házak között ugrálsz teljesen kitalált környezetben kitalált fegyverekkel JÁRMŰHASZNÁLAT melett... Sokkal inkább hasonlít így az UT-re ahol ezek nagyjából kipipálhatóak.
Menü? Hoppá. Na az egyetlen dolog ami valóban COD-os de ez meg abszolút nem zavar ha egyszer átlátható, gyors és nem a browserből kell nevetséges módon mindent állítgatni a játékból való ki/be lépegetéssel.:)
Ennyit a COD-ról, gyakorlatilag az MW2-ig ezer órákat öltem a COD szériába aztán abbahagytam mert blőd lett. Ez igen messze áll a blőd kategóriától és ahogy írtam a menün kívül semmiben sem emlékeztet a COD-ra...
Nem is értem miért áltatják itt egyesek magukat hogy ez a COD..:) -
#725 3 tök jó lett patchekkel stb azért még boldogan adtam pénzt, de a 4 akkora egy büdös fos lett hogy rohadjon meg aki kitalálta :D
-
#724 Pont jó most ahogy van a balance is.. a fegyverek is jók.. sőt.. Titant is simán elintézik 1-2 ember.. -
Tababo #723 3 után volt még bátorságod a 4. részre?:D
amúgy ja egyetértek. -
Skyline #722 És bizony igen ha ilyen lesz a full mint a beta és 15 pálya+tartalom akkor nemhogy kiváltja a BF4-et de el is veri, lévén hiába nincs rombolhatóság meg csak 6v6 játékos... A jó netkód, hitreg, a korrekt taktikai lehetőségek (mert bizony van) és a hangulat messze a BF 4 fölé viszi ami gyakorlatilag csak folyamatosan veszíti a játékosait a gyengélkedésével...
A két címet egyébként nem raknám egy sorba egyébként mert játékmenetben teljesen más kategória, és minőség tekintetében és és föld a két cím a TF javára... Mindenesetre multiplayer címek és abban a BF4 le lesz mosva nyugodtan könyvelhető.:)
-
#721 Ember azt hinné, ha már nagy robotok, akkor nagy pálya, sok játékos.
Aki meg tagadja, hogy bármi hasonlóság lenne ez és a cod között... én nem is értem őket, miért áltatják magukat. -
Skyline #720 A Titanfall sehol nem volt a hype ügyben, se agyonreklámozás se agyoninfó árasztás semmi...Csak hogy lesz, és pár infómorzsa...
A CODhoz pedig csak a menüben lehet hasonlítani, sem a motor, sem a játékmenet nem egyezik, ez inkább egy Unreal Tournament szerüség COD menüvel mintsem egy COD.:)
-
#719 Teljesen jó így, azt a szar BF4-et meg itt meg se említsétek, gyönyörűen bizonyított a DICE és Tsa...... -
#718 Kétlem.
Be tudom annak, hogy csak béta és nincs driver optimalizálás. De a látványhoz képest ennél sokkal jobban kéne mennie. -
#717 Nagyobb pályák, több játékos. Így elsőre ezek jutnak eszembe. -
Skyline #716 A menürendszeren és a készítőkön kívül akiknek a neve hálistennek a RÉGI COD-okhoz közhető nem ezekhez az új szarokhoz, semmi más közös nincs a COD és e között..:)
-
Tababo #715 így van. nem nagyon nevezném bétának. inkább valami lightos demo.
engem megvettek pedig nem szeretem a cod szériát. nem is tudom már hol tartanak. talán mw2 volt amit utoljára próbáltam...1 óra után kuka. -
bigmano #714 Biztos lesz nyílt is stressz teszt miatt,megnézik mennyit bírnak a szerverek!
És azért azt tegyük hozzá,hogy ez nem a teljes tartalom a játékból,csak egy kis ízelítő! -
#713 Lövésem sincs :) Teljesen megkavarták ezt a béta, dolgot, elöször zárt volt, most azt irják nyilt lesz....fene se tudja :) -
#712 Irta hogy optimalizálatlan...nem az ő gépével lesz gond, valszeg a szopásos téma, hogy nem ugyanúgy fut minden hardveren. -
#711 akkor hogy? nekem ott van, vagy lehet más miatt??????:D -
#710 Nincs még ott sajnos :) -
#709 Bocs elnézést a "Bétához képest .... " mondatot rosszul értelmeztem, elsőnek úgy tünt hogy hogy most valami mással tolod, nem a beta-val. :D -
Tababo #708 nálad van valami probléma. -
bigmano #707 Én is ezt írtam.... -
#706 Belépsz Origin kliensbe, ott lesz a játékaid közt a beta, kb 3-4 GB-ot szed le, és 12-13GB-ot tesz fel. -
#705 Ez még mindig beta. -
#704 Üdv, nah mindenki tolja a bétát? Csak én maradtam le? :( -
bigmano #703 Miért mire számítottak az fps az fps megvannak a kiforrott elemei amik jellemzik a műfajt,tehát amikor itt nekiálsz codozni az olyan mintha azt bizonygatnád hogy ez fps...igen és?
Nekünk sikerült tegnap originen keresztül behívnunk haverokat szóval működik az a része is.....
Bétához képest szvsz teljessen jó,bízzunk benne hogy a hibákat javítják hamarosan. -
#702 Képeknek nem lehet hinni. Ha majd lesz videó, akkor... -
#701 Tudtam, hogy fog jönni a hiszti, hogy "JAJDEHÁTÉNLÁTTAMCSALÓTNEMONDHOGYNINCSCSALÓ"
Nem, nem mondtam, hogy nincs csalás. Csak oda kellet volna írnom... Csak azt írtam, hogy azok a KÉPEK tuti kamu cuccosok. -
#700 Nem ártana lassan egy házigazda ... -
hugopareiros #699 és ha olyan?
Az új Gyűrűk Urás játék is eléggé Assassin's Creedes, mégis ütni fog sanszosan. -
#698 És mit röhögsz? hátha olyan? -
bigmano #697 Haha na ezen jót röhögtem "olyan mint a cod".....
Miért a bf nem olyan futsz és lősz ennyi,a hangulat a lényeg és nekem bejön.
De remélem azért kevés csaló lesz benne! -
#696 Illetve ha megnezed, adnak pl a bf4-hez, ott vannak videok is fent. Gondolom ide is hamarosan toltenek fel.
Persze ettol meg lehet kamu, pont ez az oldal, de hogy mar most van csalas a titanfallhoz, biztos lehetsz benne. -
#695 Sajnos egeres stutter nálam is fenáll. Alapból teljesen jól fut, még mikor titánok rohangálnak mindenfele akkor is, de amint megmozditom egeret akad.
Ezt mindenképp javítaniuk kell startra, mert úgy tudom elég sokaknál fennáll.
A másik amit mindenképp javítsanak, hogy néha beragad az egyik csapat 0 ponton. Mintha más is említette volna már ezt, de most nekem pár játék alatt 2x is előjött. Abból egyikben konkrétan összeszámoltam több killje és több pontja volt a csapatnak mégis 0-án voltunk a végig. -
#694 Persze, vagy mar 1 honapja vagy regebben tudtak, hogy ugyanugy fog mukodni a cheatuk megjeleneskor, mint az osszes source motornal (bar nem tudom mi a lenyeg ezeknel) Szoval mar nyugodt szivvel kitettek, egy regi kepet feldiszitve jatek hijan.
Jobban hiszek annak a sok like-nak, mint a jogos eszrevetelednek, hogy kamu kep lehet :)
-
#693 Ez szinte biztos hogy kamu, pénzlehúzás csak. A képeket ha megnézed, nem is olyan a kezelőfelülete a játéknak.. Pontokat nem ott felül mutatja, hanem bal lent. Pajinttal behúztak színes négyzeteket egy régen bemutatott videóból kivágott képekre, azt cső. :D