2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka
-
#852 Ő ugyan azért van itt, mint te a Battlefield topikba. -
Skyline #851 Nem vagyok COD fan és örülök hogy végre pc-re is kerül valami említhető minőségibb multi cím ami inkább az UT-re emlékeztet és a mechwarriorra. De ahogy érzed, egyáltalán minek vagy itt ha nem is tolod nem is tetszik? Megvenni sem fogod csak ugatsz te is hülyeségeket.:)
-
Skyline #850 Véleményt mondtál úgy hogy a játékot ki sem próbáltad és ordító baromságokat írsz le.
Olyan mint a COD csak lehet menni Titanokkal és a graf is ugyan az?:)
Nos TOTÁLISAN más a játékmenet, sokkal inkább hajaz az UT-re mint a COD-ra+ a járműhasználat bizony a COD-ban abszolút nincs jelen. A grafika meg elég nehezen lehetne ugyan az lévén totálisan más motor dolgozik a játék alatt. Hype ráadásul nincs sehol minimális reklám van meg egy két infó + beta ennyi nem több, a rókabő Killzone nagyonn ajnározáson ment át, aztán egy totál középszerű fps lett belőle gyenge multival. Ráadásul COD-ra sokkal jobban hajazva.:)
De köszönjük az érdemi intelligens hozzászólást, megfontolandó minden sora annak amit leírtál...
Fail -
#849 Helyette is írhatok vajon? :/ Nem tud angolul :/ -
Tababo #848 valaki próbálta már a másik 2 titánt? -
Apocalipto #847 Yupp. -
#846 Nincs mit -
#845 Koszi szepen a leirast 5-10 perc es a jatek az accountomon volt. -
#844 EA Live supportnak írni kell, érdemes 2 módon megpróbálni. Nyitni egy ticketet és e-mailben értesítést kérni, illetve még hogy biztos legyen, live chaten a sort kivárni, majd angolul elmondani, hogy regeltél, de nem kaptál kulcsot bla bla és addolni fogják .. -
#843 Várni? Csak azok kerülhetnek be a beta-ba akik regeltek előre. Open beta csak annyira lett sajnos, hogy nem kell már kulcs, hanem aki regelt annak megjelent ma reggel a listában. Nekem meg is van, de bátyámnak szeretnék szerezni egyet, hogy együtt ki tudjuk próbálni. Csak sajnos ő nem regelt be :/ Most próbálok neki vadászni hozzáférést. A support hogy tud ebben segíteni? írsz nekik hogy szeretnél vele játszani? :) -
#842 Ha nagyon nem tudsz várni, akkor írj a supportnak. -
#841 Nincs valakinek egy fel nem használt beta kulcsa véletlenül? -
#840 Micsoda önkritika, végre .. Amúgy csak az szúrt szemet, hogy gusztustalan módon adtad elő .. -
#839 Te is mindenhol ott vagy ahol engem kell elküldeni a picsába :D Csak mondtam egy véleményt, de szinte gondoltam, hogy mindenki utálni fog itt érte :D Na nem is rontom tovább a levegőt cső. -
#838 Kongy és társai ha nem tetszik toljátok el a bringát.. köszi.. :-) -
#837 Így van. Ha csak rosszat tudsz mondani, akkor inkább menj innen :D -
Tababo #836 akkor nem kell látogatni a topikot. háromszor már beböfögted hogy szar téged nem izgat. csak egy javaslat. -
#835 Azért pár órát kellemesen el lehet lenni vele, de nem hiszem, hogy lesz majd annyira időtálló, mint akár csak egy BF, hogy CS-t már ne is említsek :) -
#834 Hát most benézted a dolgokat fiam.... :D PC-n simán tolhatnám, de valahogy nincs kedvem hozzá már így a videók alapján... :D -
#833 Csak gratulalni tudok, hogy bejottel ide es jol beugattal a PCseknek es boxosoknak a bazi nagy PS4 logoddal...sejtem azert nagyreszt, mert a platformodra nem adjak ki a jatekot. :)
Nagyon kemeny vagy srac. :D
(Amugy nekem sem jon be a jatek, szoval nem valami nagy "fankent" valaszoltam, csak a stilusod eleg szanalmas.) :)
-
#832 ja mostmár látom... -
#831 :DDD Ez az egész egy parasztvakítás. Mezei CoD csak most lehet TITÁNOKBAN menni... :OOO Attyaisten mekkora újítás :O Megyek megvenni.... de miez még a grafikája is olyan mint a codnak xd -
#830 Csak a CoD fanok örülnek, hogy idén nem kell egy évet várniuk az adagjukra :D -
#829 Csak pár órát játszottam vele, amennyire odavoltam érte, hogy pörgős olyan gyorsan is untam meg. Ma már tuti el nem indítom. :) -
#828 írja, hogy mennyi volt ember, és mennyi ai. 3 volt embert... -
#827 Valaki elárulná nekem így a béta kipróbálása után, hogy mi ez a nagy felhajtás ekörül a játék körül? Csak mert nem igazán értem. Engem abszolút nem győzött meg. -
#826 mita játszol vele? -
SuLtAN17 #825 Szevasztok! Titeket sem enged be a béta? -
#824 ahogy nézem akkor nem az a lényeg hogy egymást lőjje az ember, hanem hogy minnél több botot. -
#823 Várjál, alig találkoztál valakivel, kb csak botokat öltél és elfogyott a töltény? Huha, ez nem neked való. :D -
#822 :D lehet....robotokra is rálőttem, igaz utolag rájöttem értelmetlenül. :D -
#821 Hát ha megtanulsz célozni akkor nem fogy el. :D -
#820 Azért bazdmeg mert egy másik új beta vagy demo vagy végleges fps-ben ha bemész , tuti nem fogsz az első pár körben olyan arányt csinálni, hogy csak 1x halsz meg, csak itt.
Tudom mert sok fps-el játszottam már, és beta is sok volt köztük, mikor kezdésnek az első pár körbe bementem ilyen nem volt sehol. -
#819 Pont erről van szó, ha beraknak ilyet akkor mi a fasznak? miért nem mind ember? így semmi értelme akkor.
jah valszeg ebből a fele volt ember.
az ucsó leölt mert elfogyott a gépfegyómból a töltény. -
#818 De hát te mondtad, hogy alig találkoztál valakivel... Akkor miért olyan nagy szám, hogy csak egyszer haltál meg? -
#817 Megöltél 9 botot, akik egy helyben állva várják, hogy megöld őket, ennyi a szerepük
Ügyes -
#816 3 emberrel találkoztál szembe a 4. lelőtt. A botok meg olyan buták mint a föld. Én odamegyek és hackelem őket inkább, nem lelövöm... -
#815 nem olyan, mondom oda mentem mindig ahol a térképen voltak piros karikák, de nem tudtak lelőni, vagy botok vannak a játékban vagy sok pro van ezekszerint, pár lövéssel el lehet őket intézni. :)
volt olyan eset hogy 5-6 ember volt 1 házban, és szarrá löttem őket, én meg ugye egyedül voltam.
sőtt ha meglőnek ráfordulok, még ugy is van esélyem, csináld meg ezt bármilyen más játéknál...esélytelen. -
#814 Olyan pályarészen én is tudok futkosni ahol senki se jár,de nem ez a célja a játéknak! -
#813 aki szembe jött és megláttam, meghalt, nem tudok olyat megölni akit nem látok. :D
de akkor is csak 1xtudtak lelőni érted, én most kezdtem el játszani, más játékban szarrá ölnének újoncként.