TITANFALL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Lehet ám! 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Atyaég megint milyen kört toltam 😄

Már értem miért van 90 sec várakozás meccsek között. Le kell nyugodni közben 😄

Annak külön örülök, hogy ilyen jó a gamepad support benne és teljesen jól lehet érvényesülni az egeret használók ellen is <#eljen>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sheltem
Greetings,

Thank you for contacting us with your inquiry regarding the Titanfall Closed Beta. We are delighted to inform you that the account shown below has been flagged for access to this exciting phase of testing. Please visit www.origin.com to begin your download.

Hát ezt gyorsan megkaptam 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

letöltöttem,települt,játékra kattintok és semmi.nem ír ki semmit.háttérben activationui.exe fut. van rá megoldás?
Megy még valakinek a chat ? Nekem már van bétám, de havernak mondtam, hogy írjon live chaten és egy másik haver 5 perccel azelõtt chatelt és kapott kódot de most már nem mûködik a chat, vagy nem tudom mert nekem nem jön be meg neki sem.
Ja és persze pc-sként.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Emailes cdkulcs panasz.
Netrõl használt Xbone kulcs vadászás, majd ímélben szépangolosan megfogalmazva hogy valamiért nem tudom aktiválni a kulcsom, régi vásárlótok vagyok kipróbálnám a játékot, blabla.😊

Kb 40 perc és jött az elnézéskérés meg az aktiválás.

JaSoN HuNTeR
Chateltetek valakivel vagy csak simán jelentkeztetek?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

BuriP
Az a gond hogy a livechat-es dolog nem nem jó nincs az az angoltudásom, (németül menne)Az Xbox-PC kódos dolog mûködik?

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Én a kulcsproblémás ímélt választottam kb 40 perc és jött az elnézéskérés és a BETA aktiválás, havernak szintén.😊

drop
én kaptam leírtak alapján a játék k jó

JaSoN HuNTeR
Begin a live chat session with an EA Game Advisor
Chat Now
Wait Time: between 5 - 10 minute

ha letelik az 5-10 perc automatán elindul a chat?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Sheltem
Na megpróbáltam mindent:
-sima jelentkezés a zárt bétára
-livechat kérés a megjelölt problémával : nem kaptam béta kulcsot
-"different platform" probléma, hogy xboxos kulcsot kaptam pcs helyett, email nekik a "rossz" kamukóddal

😊 meglátjuk kapok e.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

JaSoN HuNTeR
System Error
Whoops! That wasn't supposed to happen.
We are working on the issue and we should be up and running shortly
In the meantime, there are some really great discussions going over at AHQ. Take a Look.

Nekem ezt írja :S

Lentebb megtalálod a trükköket hogyan szerezz kulcsot. Mindenki kap.😉

JaSoN HuNTeR
Amikor jelentkezek bétára nekem nem jön Email hogy jelentkeztem, nektek jött?

BoneDragon
Ahhoz képest, hogy source engine elég szarul van optimalizálva...meh
Viszont marha jó játék lesz ez, hihetetlen pörgõs!

ProGabe
Van, aki laptoppal próbálkozik? Elindult neki?
i5, 635m és feljön egy üres négyzet originben, de nem indul a játék. WTF? 😞

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TDC Geronimo
19én reggelig itteni idõ szerint mostani állás szerint, de Vince írta twitteren tegnap, hogy lehet kibõvítik. Tegnap ugye fél napot álltak amúgy is. Nekik is jobb, ha tovább tesztelnek.

TDC Geronimo
Nem ér? Ha ügyes vagy úgy szétkapod a titant mint a szart. Nagyon jó a pályadesign is, faszán lehet manõverezni pilótákkal. Szerintem a balance nagyon jó minden téren. Fegyvereknél és a titan/pilóta szituáció is tökéletesen ki van balanceolva. Sose éreztem, hogy valami túl erõs lenne pedig belenyomtam már vagy 5 órát.

Meddig tart a béta idõszak ?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

LocalPatriot
Nyomtam 3 meccset, nekem tetszik. A hangok nagyon jók, és szerintem jól is van optimalizálva. Ami kicsit zavar, hogy a titanokat a rakétavetõ szinte nem sebzi. Ergó egy ember a titán ellen nem sokat ér. Mondjuk beta, lehet lesz még kicsit balanszolva.
V43 1105
Na nekem is megjött kicsivel több mint 40 perc alatt, cool!

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

BoneDragon
A menüben jobb alsó sarokban ki lehet választani a szervert. Úgy tûnik csak a kelet eu van lehalva. Többi megy.

tutituti
Sajna kifagy amikor elindítom

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Malakai
Ahogy mondtam szerver-stresszteszt, azaz most lövik be a szervereket, mennyi kell majd, stb.
Ez benne van egy ilyen "bétában".

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Tatyla
jó hogy feltelepült pikk-pakk csak játszani nem lehet vele mert folyamatosan connecting ablak van...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
ez így van nekem is belerakták 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Igen igaz egybõl aktiválják a fiókba és mehet a móka....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Ja elfelejtettem hogy online vagyok originen sry a link miatt<#falbav>

LocalPatriot
Igen, én is ott kértem, de ott nem kódot adnak, hanem az originbe belerakják a játékok közé. Én is írtam, vártam a választ de semmi. 1 óra után, már ott volt a játékok között😊
EA live chat katt

Itt lehet kérni kódot,csak várni kell!

BoneDragon
Nekem is jött a mail, szóval zúzhatom. 😊

Nyugodtan küldjél emilt te is ha gondolod. Szerintem automatice küldik válaszban a béta kulcsot.

én is mehet a letöltéés 😊

BuriP
Most egy kicsit úúúúúúúúútáálllllak.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

tutituti
azaz a!
meg is kaptam az emailt 😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Hurrá:<#violent><#violent>

Fpocok
Én megvárom, míg kapok. Nincs rohanás... 😊

MÁS:

Parasite Eve 2, best game EVER!

V43 1105
The same..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ez szuper erre bejön az EA help felület ahol eddig bármit választottam vagy fórumra irányít vagy Email....Chat nuku.

BalikaHUN
A live chat link-je itt van.

Dragon Multi Gaming Clan - dmgc.hu BF1:Baliozus

BalikaHUN
Aki még nem tud betazni de akar, EA support live chat-tõl lehet kérni beta hozzáférést.
leirás
Én 1 órát vártam a soromra aztán 5 perc múlva már ott is volt az accountomon. Eddig mindenki kapott aki kért.

Dragon Multi Gaming Clan - dmgc.hu BF1:Baliozus

Én is betrükköztem 2 órával ezelõtt, és most jött a mail. Éppen töltöm.
V43 1105
#FUCKTHATSHIT

Fpocok
Én még nem kaptam. Valszeg lenyomoztak SG-n és direktbe 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

V43 1105
Lesz elég key.. aha.. menjenek a pibe 😄

elitehun
Egyre jobban tetszik a játék, tuti vétel 😄
Én sem kaptam csak egy visszaigazoló emilt hogy 14napon belül jelentkeznek és válaszolnak,valamint biztosítottak róla hogy nagyon örülnek annak hogy felvettem velük a kapcsolatot! 😄
Röviden:ez nem jött be.......de legalább tegnap néztem a streamet késõ estig!

BoneDragon
Én nem kaptam emailt és nem is jelent meg originen, pedig reggel küldtem. 😞