2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka
-
Batistuta07 #692 az hogy starttól vannak az lehet,de egy két nap után szerintem mindenképpen lennének.a cod mindig is a cheat-ről szólt publikon.engem ezért nem is lep meg.aki codozott az elmúlt években szerintem vagy csinálja vagy nem érdekli.ezért is vagy te az első aki megemlítette :) -
#691 Es ezt az egy oldalt, gondolj bele csak 1200 ember like-olta. Ha csak a fele vett toluk valamit. -
#690 ok, ez lehet. De gondolom az sem mindig hivhato elo :)
Elso amit kidobott a google...
hack -
#689 Szerintem a jatek hibaja, hogy 0 erofeszitest olnek a vedelmebe. Gondolom mivel source motor a left 4 dead cheatek, 2 perc utan mukodokepesek voltak. Ennyi csaloval utoljara valamelyik cod free napon talalkoztam, amikor megneztem 1-2 eve. Azert ne mar, 3 korbol kettoben csalo. Es total pofatlanul 5x-os 10x-es ponttal a tobbiek elott... -
#688 +a freerun
alma2:van olyan burn card aminek köszönhetően rövid ideig át lehet látni a falon, egy radar kb -
Batistuta07 #687 első napon is voltak.én tök véletlenül vettem észre,valamit csináltam ezért bebújtam egy doboz mögé addig hogy ne öljenek meg.majd valaki lelőtt .annyira nem zavart ,csak kill camon láttam hogy először a falat lőtte mögöttem ,majd megkerülte aztán a dobozt lőtte ami mögött voltam ,végül a doboz mögé jött végig lőve és megölt.kill camon egyáltalán nem látszódtam hogy látott volna bárhol is.
én azért nem is írtam mert már a mai világban ez már alap szinte.indulástól kezdve vannak mindenhol csalók ,ez nem a játék hibája szerintem -
#686 Ellenben maris talkoztam falon atlato emberekkel, 3 korbol kettoben. -
#685 Őszintén szólva már az eddigi videókból is látszott, hogy nem lesz akkora durranás a játék, mint amekkora a hype volt. Rövid távú szórakozás, már most látszik, hogy hamar unható. Vannak benne mech-ek, csupán ez különbözteti meg az összes többi hasonló tucatjátéktól, de szerintem ez kevés. Amitől hülyét kapok, hogy itt vannak ezek a bazi nagy robotok, a pályák meg szűkek és/vagy kicsik. -
#684 Nem igazan ertem ezt a sok cod hasonlatot. Egyertelmuen annak a vetelytarsa csak a masik kiado kezeben. AKit nem szippant be mas jatek mint a cod, annak, tokeletes alternativa csak majd mas kezebe teszi a zsozsot...
Sokan sirankoztak a 6 vs 6 player miatt, hogy keves, na ez ami utoljara zavart benne. -
hugopareiros #683 Amúgy is sz@rozod a játékot, akkor nem mind1 neked, hogy hogy fut másnál?
btw: csak te panaszkodsz erre..mindenki másnál tökéletesen fut -
#682 Levettem a grafikát még egyel, így már játszható, de akkor is botrányosan fos az opt. -
Batistuta07 #681 ugyanezt gondolom.de a fiataloknak és a cod fanoknak tökéletes játék.nekünk meg majd lesz más.
jól van megcsinálva, nincs annyi bug benne mint a bf4 ben fél év után:)
de pl,tegnap még valahogy rávettem magam hogy fél órát játsszak vele, mára már sajnálom a helyet amit foglal,számomra ennyire volt szavatos a játék. -
#680 csak nekem csinálja az Origin, hogy a barátokat offlinenak mutatja? mindketten online vagyunk, de mégse látjuk egymást. relognál megkapjuk, amit egymásnak írtunk, de játszani meg nem tudunk együtt, mert az inv nem működik..
valami ötlet erre? -
#679 Hát szerintem eddig ez az év legszánalmasabb játéka. Tiszta COD. Pedig ezek a Respawnosok elvileg a régi fiúk, akik még a naggggyonkirály codokat csinálták. De hát ez olyan mintha Call of Duty: Titanfall lenne vagy nemtom. Még a sprinteléses kézlóbálás is ugyanaz :D A menük, a loadout rendszer, a betöltő képernyőn a feliratok ugyanúgy elrendezve.. Esküszöm ha valami laikusnak mutatnánk rávágna hogy ez az új COD. A játékmenet is dettó ugyanaz. De még ez sem lenne akkora baj. Régen nagyon bírtam az ilyen codos "rohanj azt lőjj mint az állat" játékmenetet. Jó kis agyfaszlevezető. De már uncsi nagyon. Kár érte. -
hugopareiros #678 akkor csak a te androidoddal / böngésződdel van a gond :) -
Zozo76 #677 nem eppen -
#676 Amúgy azt írták megjelenéskor lesz 3 titán benne, később még többet is behoznak a játékba. -
#675 A strydert is burn card-al lehet lehívni, én kaptam egyet. -
#674 ja közbe megvan már töltöm de sok idő lesz 12GB. és el is kellene mennem kicsit. -
#673 Előtte is te bénáztál, elfelejtetted lecserélni az alap videó linket a sajátra, akkor van az. -
#672 Pocok a vázra értette, a három féle ami választható perpill az három konfiguráció, de mindegyik ugyanaz a Titan.
De ez ugyebár béta demó, egyébként három féle lesz, az Atlas, az Ogre és a Stryder. Az Atlas közepes, ami a bétában is benne van, az Ogre a nehézpáncél/nehéfegyverzet, a Stryder pedig a gyors és könnyűpáncél/könnyűfegyver.
Ogrét most is meg lehet hívni burn cardal, de a fullban választható lesz, akárcsak a Stryder (gondolom x szinten unlock után). -
Zozo76 #671 most mar almarol szurtam be -
Zozo76 #670 ezt akartam beszurni:
-
Zozo76 #669 Mar nyilt nem? -
hugopareiros #668 1 féle titán van jelenleg, csak a felszerelését tudod változtatni -
#667 nem tudom még nem tudtam leszedni...:D
nincs kulacsom. -
barmi #666 plusz három custom titánod lehet. 14 szint a legtöbb amit el lehet értni, aztán ennyi. -
barmi #665 3 féle van ám (legalábbis nekem :D) ! -
Zozo76 #664 :) -
#663 Úgy érted... hogy a játékban lévő egy titan közül melyiket? :D -
#662 Tegnap mikor 4 titán csapott össze, tiszta Transformers érzésem volt:D
Azok a hangok, meg a látvány..::D Komoly.
Ti melyik titánt használjátok? -
Zozo76 #661 na mondjuk ebben igazad, mert ezektol a robotos, falon maszkalos dolgoktol kiraz a hideg :). persze ez a maganvelemenyem, csak azt nem ertem hogy lehetett a bf-el osszevetni mikor lathatoan sokkal kozelebb van a cod-hoz. -
#660 Marhára nem cod szerintem. Én a codokat nem szeretem, de ez nagyon tetszik. Eleve a mozgás, falonfutás, a vertikalitás meg a titanok miatt teljesen más. -
Zozo76 #659 vagy az android szar vagy a forum-motor (mobil), vagy mindketto... :) -
Zozo76 #658 hat mondjuk nem ezt akartan beszurni, amugyis mi ez??? -
Zozo76 #657 -
Zozo76 #656 az a helyzet hogy a titanfall agyon volt hype-va hogy igy a legjobb ugy a legjobb jatek lesz, aztan ehhez kepest gyakorlatilag egy sima call of duty robotokkal megfejelve. tobben a bf4 topikban odaig mentek hogy ahogy megjelenik a jatek otthagyjak a bf4-et mert a titanfall "kivaltja" vegre azt. hat koze nincs hozza, mezei cod alap rombolhatosag is zero, meg jo ha 12 ember ugral a palyan. -
#655 Igaz, ami igaz... valóban szarul van optimalizálva. BF4 jobban fut pedig az 100szor jobban néz ki és több minden van a pályán. -
Zozo76 #654 "ismét ennyit a Bone erejéről is amin láthatóan gyengébben fut és gyengébben néz ki"
ismet nem birtad kihagyni az xbox one-t -
#653 Megjelent Originben.