TITANFALL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még kaphatsz, én is ma reggel kaptam e-mailt. (vagy akár kereshetsz giveawayt steameken)
BalikaHUN
Nálam semmi lagg vagy akadás nincsen, fps még nem mértem.
i7-870, ati 7870, 8gb ram

Dragon Multi Gaming Clan - dmgc.hu BF1:Baliozus

Malakai
Akik betrükközték magukat azoknak tudtommal sokaknak csak megjelent.
Aki normálban várja (olyan hülyék mint én) annak emailt is kellene kapnia, de a key trükközés miatt ki tudja mi lesz.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Nekem e-mail jött hogy rajta van az Originen.
BalikaHUN
Én a live supporttól kértem hozzáférést a beta-hoz, nagyon készséges volt.

Dragon Multi Gaming Clan - dmgc.hu BF1:Baliozus

Nektek email jött a bétához vagy egyszerûen az originen vált elérhetõvé?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

elitehun
controls-ban be lehet állitani, hogy csak akkor célozzon, ha nyomva tartod a jobb egérgombot
Az autócélzás alatt azt értem amikor az a kis pisztoly magától becéloz.

#493 - De nem egy olyan nagy eltolás mint sok egyéb játéknál volt, mert ezt nevezhetjük bétának, még ha ez is csak egy hónapig lesz, és pont ezért lehet remélni, hogy kiadásra már nem lesz benne.
m1garand
Üdvözlünk a MS felhõben. SZVSZ az akad. A Firefall is eszt csinálja.

makett.tk

TDC Geronimo
Optimalizálás szerintem gáz. Néztem fpst és 45 fpsnél is olyan mintha akadna pedig annyinál nem szabadna. Ilyen mikro akadások.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

"Sokaktól olvastam hogy az autócélzás milyen rossz,"

PC verzában is automata célzás van?

Szerintem egész jó lett.
Végre valami ami kicsit más a megszokottól, de ugyanakkor nem is mentek el negatív irányba, szerintem megtalálták a határt (persze azért lehet rajta mit javítani).
Optimizálás se lett olyan rossz, mert a kisebb akadásokat nyilván kijavítják majd, de ezen felül semmi problémát nem észleltem.
Sokaktól olvastam hogy az autócélzás milyen rossz, hát tényleg ellustítja az embert, de mondjuk az zavaróbb tud lenni, amikor már hozzászokott az ember a többi játéknál hogy amikor céloz és felengedi akkor abbahagyja, de itt akkor is céloz.

Összességében, így elsõre nem is rossz.
TDC Geronimo
Megmondom õszintén elsõ 1-2 körben én se ájultam el tõle meg szarul is ment, mert böngészõt úgy hagytam, de minél többet toltam annál jobban tetszett. Igazi játékosokat meg meg lehet elég könnyen különböztetni szerintem. Eleve nevét kiírja, ha ráviszed a célkeresztet meg a mozgásból is rá lehet jönni. A botok nem sprintelnek, nem másznak falon, nem ugrándoznak stb. Egy idõ után simán ki lehet szúrni. Botok engem nem zavarnak legalább kitöltik a terem amíg nem találkozol játékossal.

Malakai
Lol, dejó, most akkor becsalják magukat az emberek bétára, tuti be is telt akkor a létszám...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Érdekes nekem nem jött semmi pedig még reggel elküldtem a ticketet, de egy visszajelzõ mailen kívül mást nem kaptam 😞

Smithwarden
De ez miert is jo? 😊
Nekem pont csak az a "nem hagyomanyos es megszokott" amikor "csak" emberek ellen nyomom, akiknel mindenki kulon-kulon egyenkent logikazik es taktikazik.
Na az a skill...nem pedig a botokat szamolgatni es lovoldozgetni halomra. 😊
Nem lehuzni akarom egybol a jatekot, mert sok szempontbol faxa, csak ez a resze nekem biztos nem jon be es ennyi.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Szory, GMG-n.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

10 dollár/euro/font-os voucher

VP22M7-Z9DLF3-3NPTIT

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Vándorr
megkaptam az aktiválást kb 1,5 óra alatt 😊

http://youtube.com/indieGoTV

Ozzyehh
Sokkal nagyobb kihívás megkülönböztetni egy bizonyos idõ alatt a botot a húsvér embertõl és pont ezért jó, mert nem a hagyományos és nem a megszokottról van szó... neked gyorsan kell döntened, a mozgásból és a viselkedésbõl kell olvasnod😊 azért ez nem annyira könnyû és sztem ehez kell skill

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Smithwarden
Kiprobaltam...nem rossz...de azert nem ajultam el tole. :o
Persze csak keveset toltam vele, tobb idobe fog teljesen letesztelnem, de az fix, hogy amitol feltem az bejott: abszolut nem tetszenek a botok a palyan.
Oke, hogy halnak siman, de most osszevissza keresgeljem egy multis jatekban, hogy ki is az igazi ember a sok gepi ellenfel kozott?
Ez total nem tetszik. 😞
A rugas meg marha eros. Lovom, lovom, lovom, csomo talalat bemegy, odaugrik es egy rugassal fekszem is. :p

elitehun
Na, király 😄
Nekem már telepiti, de a durva az, hogy a telepités tovább tart, mint a letöltés...😄
TDC Geronimo
Hát ez valami gecijó 😄

Optimalizálás még nem a legjobb, mert vannak ilyen mikroakadások szinte állandóan, nem tudom mitõl, de idegesítõ. Amúgy nagyon nagy fun és marha pörgõs. Nagyon tetszik, fõleg a titanokkal a harc.

elitehun
tegnap megcsináltam olyan 11 óra körül, és hajnali kettõre már jött is az e-mail. Most meg épp töltöm le
Vándorr
na erre kíváncsi vagyok, elküldtem most

http://youtube.com/indieGoTV

Ozzyehh
Kipróbáltam én is 😄DDDDDD hátha nekem is felrakják

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

ProGabe
Hehe, nekem is felpakolták az accountomra, egy órával a bejelentés után.

X1 kód: 64J3X-CV2R7-T3KFW-266XX-JTYTZ

Ez kell csinálni.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Smithwarden
Ugyanez...bar nekem tok gyorsan lejott (10 perc), de akkor mar szet voltak halva a szerverek. <#gonosz3>

TDC Geronimo
Én szerencsém, hogy mire lejön addigra baszódnak el szerverek -.-

scomcomputers
Hogyan tudom meg hooogy bejutottam ....<#vigyor2>

* Scomcomputers the future of computing!*

BoneDragon
Ja igen, azt valaki írhatna egyet privátba! 😊

elitehun
én is kipróbálom gyorsan...csak nem találok kódot... 😄
BoneDragon
Na jó ezt gyorsan kipróbálom! 😄

Smithwarden
Igen, mukodik a dolog. 😊
2 haver mar igy tolja 1-2 oraja, nekem kb mostanaban fog megjonni.

TDC Geronimo
Amúgy nem kaptam kulcsot. Van az hogy sokan xbox kulcsot kaptak PCs helyett. EA tudja a hibát és csináltak egy support részt ahol le van írva, hogy ha elküldöd a kulcsot nekik becserélik PCsre. Na most én neogafról kimásoltam egy xbox kulcsot, amit már felhasználtak, elküldtem nekik mondom próba szerencse... erre jött 3 órára rá a mail, hogy elnézésemet kérik és rárakták origin accomra a betat...és tényleg ott van 😄

elitehun
hajrá, játssz helyettem is ://
TDC Geronimo
Na szedem betat :y

ProGabe
Egyszerûen csak unalmas, hogy fikázni jársz ide. Keress erre más topikot pls!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

elitehun
ájjj, nekem sem jött (még) sajna :/
Fpocok
Tipikus magyar, hogy tipikus magyaroznak. Ami meg szar, az szar.

Parasite Eve 2, best game EVER!

ProGabe
Egyelõre nincs szó e-sport támogatásról, de ha lesz, akkor gondolom kiveszik a botokat és megy a sima 6v6.

Tipikus magyar mentalitás Fpocoké: szar, azt' kész. Gratulálok hozzá!

TDC Geronimo
Ez a játék nem errõl szól. Bemész, szétlõsz mindent és élvezed. Ennyi. Ilyen is kell, jó levezetésnek egy hosszú nap végén

Különc
Nem úgy tûnik, hogy ez valami competitive játék lesz, szórakozni, lövöldözni viszont annál inkább

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Fpocok
Semennyi. Ez már videókból kiderült.

Parasite Eve 2, best game EVER!

kifli
nézegette gameplayeket, és kicsit elgondolkodtam, mennyire lehet ezt a játékot csapatban játszani taktikázva?
Fõleg a botok miatt van kétségem afelõl, hogy lehetne. Belegondolva, hogyha mondjuk cs-be valaki kilép kompetitívbõl és botot rak be a gép helyette, már lõttek a taktiknak. (kis túlzással)

Akinek van már beta hozzáférése, leírhatná, hogy mennyi eszük van a botoknak.
BuriP
Magyar nyelvû stream itt lesz youtubeon este 9 körül.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

TDC Geronimo

Viszonylag kevês játékot veszek meg a multi miatt ez spec az!
A single meg virágboltival mgoldható.....

Ezekszerint el elmúlt pár évben nem igen vettél semmit, lévén manapság a játékokból még demót se csinálnak nemhogy beta-t...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Jobb lett volna ha nem CBT-t csinálnak,mert így eléggé kérdésessé válik a vásárlás.
Másodkézbõl származó infók után nem szivesen adok ki pénzt egy termékre,szeretem magam kipróbálni azt amiért pénzt adok.....