2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka
-
#812 de nem is csináltál kb semmit :D -
#811 start 18:00
-
#810 Hát én néha azon kapom magam ,hogy nyomkodom az ugrás gombot ami ugye a dash de csak nem akar ugrani a hülyéje. Úgyhogy nem is nagyon titánkodok, olyan béna az a része a játéknak. Mondjuk egy rombolhatóság sem ártott volna, na de kell valami a következő részre is :D -
#809 Hát én megoldottam volna hogy lehessen velük jumpolni, így elég szar, sok minden lófaszba elakadok vele. -
#808 -
#807 tudom értem, bocs hogy 1 orája kezdtem el játszani, de ha nem találok embert?
mindig futok összevissza a térképen a piros pöttyökhöz de ha netán előlem lelövik őket akkor nem tudok mit tenni, nagy a pálya kevés az ellenfél. -
#806 Nem. -
#805 Ha megveszem eredetibe akkor megmarad az eddig elért szintem? -
#804 Ja értem, köszi. Amúgy a titanok nekem nem tetszenek. -
#803 Délután játszottam most, hátőő, rácuppantak a csalók úgy tűnik, vagy kifogtunk valami olyan klánt, akik inviteolták egymást, mindenesetre fél szerver aimbotozott.... :( -
#802 Anonim Alkoholisták? -
#801 Azóta terápiára járok .. -
#800 Amikor a titan már doomed módban van, azaz fel fog robbanni, akkor kell közeltámdást nyomni rá. -
#799 Ha te lennél a házigazda, akkor inkább nyitnánk egy új topicot XD
Jason Hunter: Jobb alsó sarokban a régiót állítsd át másik európaira és jó lesz. Nekem legalábbis jó lett. Picit nagyobb latencyt fog jelezni, de semmiség. (+20ms kb) -
#798 Nekem már be sem lép. Elszámol 1-től 10ig és újra kezdi... Mi ez a sz*r? -
#797 ha már doomed állapotban vagy, akkor az ellenfél egy meele-vel nem a titant üti, hanem átnyúl a már nem létező páncélzaton, és kikap onnan :D -
#796 Na egy kicsit játszottam még vele, elkapott a COD feeling. Jó kis árkádos, rohangászós bumm bumm, jó kis agykikapcsoló. Egy pillanatra már az is megfordult a fejemben, hogy lehet meg kéne majd venni. De sajna biztos vagyok benne, hogy hamar megunnám, és nem érné meg. Kíváncsi vagyok majd milyen tartalom lesz még a teljesben, illetve a DLC-kben. Ha beraknak pár játékmódot még, amik más-más játékmenetet nyújtanak, akkor végülis jó lehet. De ha leragadnak ennél az egyszerű lövöldözésnél, akkor hosszú távon megunható lesz. Szerintem.
Rec..vagyis Smithwarden (gonosz kacaj:D) : Ne tegyél elhamarkodott kijelentéseket, BF3 is jobb volt annó bétában :P De amúgy jogosan írod azt, amit, Source motor mindig is nagyon király volt, nincsenek vele gondok. Már 10 éves mondjuk, nem túl szép, de optimalizált, és rendesen teszi a dolgát. (Majd a Source 2.0-ra kíváncsi leszek) -
#795 Ez a kiszedés amúgy hogy megy? Mert én pl. katapultálnék de mindig kiszednek, kb 2x sikerült kilőnöm magam a levegőbe. -
#794 +1
Csak ne guruljon el a gyogyszered, mint neha-neha szokott masik topikban. :)
Mondjuk itt nem hiszem, hogy tul nagy feszultsegek lesznek, mert a jatekkal mar most a betaban sincsennek nagyobb gondok es problemak, mint pl a BF-eknel voltak/vannak. :) -
hugopareiros #793 250 pontot kell elérnie 6 embernek
emberenként 250 / 6 = ~42
Te szereztél 21 pontot...
Oké, hogy egyszer haltál..de ez a játékmód nem erről szól. -
#792 Hát én asszem bele is untam, elég is ebből a játékból a béta :) -
#791 +1 -
#790 hát nézd már meg ki hányszor halt meg és futkároztam a pályán...:D
nem öltem annyit mint a legelső, mert valszeg nem találkoztam annyi emberrel, de 1x tudtak megölni.
ez érdekes egy olyan játéknál ahol kb 1 orát se nyomtam. -
#789 Biztos valami magasszintű perk :D -
#788 ez olyan jó? -
#787 Nálam még nem fagyott soha -
#786 Van amúgy egy rohadt nagy hiba a játékban. Másnál is? Ha kiszedek vkit egy szétlőtt titánból, lefagy a program... Feladat kezelőben kell leállítani. -
#785 Hehehehehe
elég 1x halni
-
#784 bocs capslock off. :D -
bigmano #783 Nekem mind 1 nem szoktam vele foglalkozni mi van a fejlécbe írva,meg nagyon hasznát sem szoktam látni szóval részemről lehetsz akár te is ha neked ez jó ;)
Valahol olvastam hogy tesztelik 10v10 is a játékot tud erről valaki valamit? -
#782 Pöccre. -
#781 Másnál van origin játékpanel játékon belül? Ill. működik az invite friend gomb? -
#780 ne ordibáljál xD -
Tababo #779 +1 -
#778 JAJA ÉN MOST BELŐTTEM A JÁTÉKOT, AHOGY SHEP MONDTA iNSANE-RŐL VISSZA hIGH-RA....ÍGY ENGED MÉG 8x ÉLSIMÍTÁST IS, A TÖBBI GRAFIKAI BEÁLLITÁS low-
ÍGY FASZÁN 40-60FPS ÉS KORREKT A LÁTVÁNY. -
Skyline #777 +1 ok :) -
#776 Itt is elég jól látszik szerintem, hogy melyik bot, melyik nem. Máshogy néznek ki, ráadásul a játékosok ki vannak világítva, hogy "nézd már, ez egy játékos!", plussz ott a minimap is, azt figyelni kell.
UT láthatatlanság pedig igen, felvehető volt, de hát UT/Quake erre volt kihegyezve – meg akkoriban minden multi-fps – mindent úgy kell felvenni és az volt az egyik leglényegesebb, hogy megtanuld, hogyan mozogj köztük. És ha valaki jól csinálta sokat lehetett láthatatlan is, nem volt az ritka.
Igen, itt több a láthatatlanság, habár nem látom annyit használni az embereket, nem véletlen, annyira nem hasznos, elég jól láthatóak az emberek, többet ér Titan ellen (az tényleg nem látja). Plussz egy másik nagyon hasznos képesség és aközött kell dönteni (demó választékával), a stim, ami ugyanolyan jó, vagy mégjobb, gyorsabb gyógyulás és gyors sprint. És itt is az egyik lényeg ez a slot a karakternél ad egy bónuszt, egy jófajta bónuszt, ami mindenkinek van és te döntöd el milyen stílusban játszol. -
#775 Nem azt írtam, hogy nincs ellenpélda de a normális játékok esetében azért összetákolnak egy épkézláb motort alá ami nem mondható rondának low-on sem :) -
Tababo #774 erre mondjuk tudok ellen példát -
#773 Sziasztok,
Most, hogy közeledik a megjelenése a játéknak, illetve tart a béta, gondolom egyre több hozzászólás és vele együtt ezzel több hozzászóló fog idetévedni. Éppen emiatt szeretném megkérdezni, hogy mit szólnátok ahhoz, hogyha a topik házigazda jogát megkapnám? Célom normális hangvitelű, tisztességes fórumozás kialakítása, probléma esetén megfelelő szaknciónálás. Nyílván, ha rábolintotok a dologra, akkor a további "adminisztratív" melót én megcsinálom.