TITANFALL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7-870, ati 7870, 8gb ram
Dragon Multi Gaming Clan - dmgc.hu BF1:Baliozus
Aki normálban várja (olyan hülyék mint én) annak emailt is kellene kapnia, de a key trükközés miatt ki tudja mi lesz.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Dragon Multi Gaming Clan - dmgc.hu BF1:Baliozus
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
#493 - De nem egy olyan nagy eltolás mint sok egyéb játéknál volt, mert ezt nevezhetjük bétának, még ha ez is csak egy hónapig lesz, és pont ezért lehet remélni, hogy kiadásra már nem lesz benne.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PC verzában is automata célzás van?
Végre valami ami kicsit más a megszokottól, de ugyanakkor nem is mentek el negatív irányba, szerintem megtalálták a határt (persze azért lehet rajta mit javítani).
Optimizálás se lett olyan rossz, mert a kisebb akadásokat nyilván kijavítják majd, de ezen felül semmi problémát nem észleltem.
Sokaktól olvastam hogy az autócélzás milyen rossz, hát tényleg ellustítja az embert, de mondjuk az zavaróbb tud lenni, amikor már hozzászokott az ember a többi játéknál hogy amikor céloz és felengedi akkor abbahagyja, de itt akkor is céloz.
Összességében, így elsõre nem is rossz.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nekem pont csak az a "nem hagyomanyos es megszokott" amikor "csak" emberek ellen nyomom, akiknel mindenki kulon-kulon egyenkent logikazik es taktikazik.
Na az a skill...nem pedig a botokat szamolgatni es lovoldozgetni halomra. 😊
Nem lehuzni akarom egybol a jatekot, mert sok szempontbol faxa, csak ez a resze nekem biztos nem jon be es ennyi.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
VP22M7-Z9DLF3-3NPTIT
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Persze csak keveset toltam vele, tobb idobe fog teljesen letesztelnem, de az fix, hogy amitol feltem az bejott: abszolut nem tetszenek a botok a palyan.
Oke, hogy halnak siman, de most osszevissza keresgeljem egy multis jatekban, hogy ki is az igazi ember a sok gepi ellenfel kozott?
Ez total nem tetszik. 😞
A rugas meg marha eros. Lovom, lovom, lovom, csomo talalat bemegy, odaugrik es egy rugassal fekszem is. :p

Nekem már telepiti, de a durva az, hogy a telepités tovább tart, mint a letöltés...😄
Optimalizálás még nem a legjobb, mert vannak ilyen mikroakadások szinte állandóan, nem tudom mitõl, de idegesítõ. Amúgy nagyon nagy fun és marha pörgõs. Nagyon tetszik, fõleg a titanokkal a harc.
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
X1 kód: 64J3X-CV2R7-T3KFW-266XX-JTYTZ
Ez kell csinálni.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
* Scomcomputers the future of computing!*
2 haver mar igy tolja 1-2 oraja, nekem kb mostanaban fog megjonni.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Tipikus magyar mentalitás Fpocoké: szar, azt' kész. Gratulálok hozzá!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Fõleg a botok miatt van kétségem afelõl, hogy lehetne. Belegondolva, hogyha mondjuk cs-be valaki kilép kompetitívbõl és botot rak be a gép helyette, már lõttek a taktiknak. (kis túlzással)
Akinek van már beta hozzáférése, leírhatná, hogy mennyi eszük van a botoknak.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
A single meg virágboltival mgoldható.....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Másodkézbõl származó infók után nem szivesen adok ki pénzt egy termékre,szeretem magam kipróbálni azt amiért pénzt adok.....