2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka

• N3suten
    When does the Titanfall closed Beta start and end?

The Titanfall beta will start on Feb 14th (Time TBD) and end on February 18th at 6 PM PST
  • TDC Geronimo

Megyek is tolom amíg lehet :y
  • szomferi
    aha, korán reggelig, azt hiszem... az előbb toltam még vele, hát nem tudom, hogy megér-e nekem ez 10 ezret... max majd később kulcsot 4-5e körül (mondjuk most anyagilag se állok úgy, hogy kipengessek rá 10 ezret)
  • V43 1105
    Ugye ma még lesz , illetve van BETA ? :-D
  • elitehun
    Szerintem se op a samrt pisztoly, csak inkább irritáló...
    Viszont a shotgun szerintem szart se ér, vagyis maximum közelre ér valamit, de még úgy se nagyon, nem tudom milyen 100 méterről beszélsz.
  • JethroHUN
    A fenét OP. Messze van attól. A 100 méterre ellövő 1hit-kill shotgun, a vissza rúgás és szórás mentes carbine, na ezek az OP-k. A smart pisztoly semmit nem ér szemtől szembe, illetve befogási távolsága se túl nagy.
  • bigmano
    Outpost 207-en meg állítólag kissebb lesz a gravitáció!
  • TDC Geronimo
    :D
  • Maak
    +1, igazabol elozo hsz-ed is, de annyira nem akarlak elkapatni egyetertes ugyileg, mert eddig egyszer hallgattam rad jatekvetellel kapcsolatban es azt is megbantam jol black cops
  • Skyline
    Nem mindegy mivel van ha mögötted van mert ha ugrálsz házak között a többi fegyverrel céloznod kell a smart meg befog 1-2 másodperc alatt és tyutyu...Halott vagy úgy hogy melléd lőnek 3 méterrel...:)

+ ha jönnek mögötted és meghallod van esélyed kitérni kiugrálni, ha a smart befog akkor nincs.

Jó sokan anyáznak miatta a respawn pc fórumon, meg az is elmond mindent hogy a legtöbb meccsen a legtöbbször ezzel a szarral rohangálnak a legtöbben...A végsőben remélhetőleg jelentősen butítva lesz.

• TDC Geronimo
    f2p hát persze :D

Hát nem tudom kinek mi, de én rég nem szórakoztam ilyen jól fpsel, mint ezzel. BFbe minden körben csak a játékot szidom, itt valahogy a 8 óra alatt még nem nagyon idegeskedtem miatta.
  • Skyline
    A sniperhez kell tudni célozni, rohadtul nem ugyan az a kategória...

Mint írtam a smarttal szemtől szemben csak jól kell mozogni és makkolni. vagy csak szépen utcán / tetőn nézelődni az ugráló embereket 1-2 másodperc befogni és leszedni a playert nemtöbb....
    Így is op, nemhogy még szemtől szemben is shotgunnal szembe hasonlítgassuk...

Egy ordító hülyeség egyáltalán hogy automatán befogja a playereket, ezt ahogy van ki kéne szedni a játékból... Ennyi erővel a csipa is lehetne autolockos meg az összes többi fegyver is..:)
  • TDC Geronimo
    Smart pisztollyal nincs semmi gond. Játékost 2-3 másodperc mire befog, ha szemből találkozol valakivel annyi idő alatt simán le tudod lőni, ha meg hátulról lát meg, akkor meg aztán kurvára mindegy milyen fegyver van nála.

Mondom ezt úgy, hogy használtam a 8 óra játék alatt kb 5 percet a fegyvert.
  • Gyuszopapa
    Nagyon sokan használják azt a pisztolyt,biztos szükséges mert nem tudnak célozni.
    De előnyös nekem mert nagyon hallatszik hogy épp hol van és akkor neki vége.
  • TDC Geronimo
    Egyikkel se, felugrassz és magától felmászik rá
  • Maak
    Ott a pont, kezemben smart pisztollyal haladtam volna at egy ajton, szembol pedig jott egy shotgunos csoka...hadd ne mondjam melyikunk fekudt.
  • R4ng3r
    Artwork Nah itt is van erről beszéltem.
  • Malakai
    Én még mindig nem így látom, szerintem legtöbb esetben egyenértékű a többi fegyverrel, ritka esetben jön csak ki úgy, hogy igazán nagyon jó, cserébe szemtől szemben inkább hátrány.
    Ez kb az a kategória szerintem, mint a snipert op-nak nevezni, mert már dög messziről lő rád...
  • R4ng3r
    Elvileg Február 19/6pm a béta végének ideje. Kikerült az artwork az újságírókhoz és elvileg lesz olyan térkép amin szörnyek fogják baszogatni a playereket,sőt a drónok és tankok is szerepet kapnak a játékban elvileg.... puszta találgatás a book alapján, de nembaj engem kilóra megvett ez a játék
  • Malakai
    Eredetileg de, de kitolták egy nappal.
  • Skyline
    Meddig tart a beta, nem úgy volt hogy ma hajnalban vége?:)
  • Tababo
    igen kezdenek rájönni és leugranak, viszont akkor is nyersz időt.
  • Skyline
    A smart kb 1-2 másodperc alatt befogja a játékost gond nélkül. 180 killt csináltam vele, gusztustalan fegyver. ha valaki ugrál falatmászik elég csak lentről nézni 1-2 másodpercig és tyutyutyu meghal... Arról nem beszélve hogy egy tázharcban ideodaugráló ellenfelet elég csak 1-2szer eltalálnia a képernyő közepén befogatlanul utána a másik 1-2 lövésnél akár totál mellé is célozhat mert talál a skuló...

A Vote kick opció behozása mellett ez a másik dolog amit remélem hogy orvosolnak...Legalább 4-5 mp-es lock-ra...
  • bigmano
  • bigmano
    Köszi ezt nem tudtam megcsinálni, a hackelgetést tegnap próbálgattam az nagyon fun,meg az elektromos gránát is ha bevágod a minionok közé kinyírja az összeset!
    Nézegettem a fegyvereket is a G2A4 tetszik nagyon!
  • Malakai
    Van egy képesség is, Tier 2-ben a Warpfall Transmitter, ami gyorsítja a titán hívást, azzal baromi könnyű ráhívni mások nyakára.

Füst meg eleinte nagyon jó volt, de tegnap már alig tudtam hatásosan használni, megtanulták már az emberek. :)

Smart pistolal egyetértek, egyáltalán nem olyan durva fegyó, persze minionokat darálja, de pilóták ellen nem olyan hatásos, elég sokáig kell rajta tartani, hogy mind a három lock meglegyen. Állítólag van egy erősített verziója burn cardok közt, ami durvább, mert növeli a távolságot a lockra, de nekem nem jött le az a kártya.
    Csakhát az emberek morognak rá, mert nagyon olyan killcamból mintha egyszerű lenne, de legtöbb esetben amikor egy smart pistollal lelő akkor egy gépfegyóval, vagy egy shotival is lelőtt volna. Azt se felejtsük el, hogy a smart pistol az elsődleges fegyó, nem a másik pisztoly helyére megy.
  • DarkSector
    THX az E gombot kerestem, nem tudtam mit kell nyomni ha odaugrok, nem próbáltam még, csak láttam hogy egyszer valaki rámugrott. :D
    kurvakemény. :D
  • Tababo
    electric smoke és halnak is a kullancsok.
    én a vortexet le is cseréltem.

ami nagyon hatásos: rodeó, megvárod míg kiszáll, leugrassz és ráhívod a saját titánod az övére. ha mázlid van titán+pilóta kill. rosszabb esetben is pusztul az ő titánja.:) kicsit gyakorolni kell de kurva hatásos combo.

931: abszolút nem op a smart. handicap ennyi. EVA-8 ami igazán gusztustalan, főleg ha ráhívod az automata lapot.

most nézem 31 órám van a bétában. 220km distance.:D lehet megveszem:)
  • Malakai
    Hozzáteszem a kártyáknak van ritkasága, mint a gyűjtögetős kártyajátékokban, a titan hívó kártyák pedig ritkák, ha minden igaz.
  • Maak
    Ja hogy nem beszallni...vagom.
  • Maak
    Nincs neki olyan, controlleres :D
  • Malakai
    Burn cardal lehet meghívni a béta demóban az Ogrét és a Strydeot (fullban unlockolhatóak lesznek), azt meg véletlenszerűen kapsz mindenféle dologra, leginkább arra, ha challangekben haladsz valamit.

Falon lógáshoz ki kell választani az Enhanced Parkour Kit-et, amikor pedig a falon vagy akkor jobb gomb, mintha célzásra emelnél.

Titánra felkapaszkodni pedig nem kell hozzá nyomni semmit, csak felugrassz elég magasra akkor autómatikusan rákapaszkodik.
  • Maak
    Erdekes, nekem epp ezert tetszik, napi 1-2 meccs pont eleg, hogy az ember agya kikapcsoljon rajta, fuggoseget nem okoz az tuti de nekem bejon. Udito latvanyilag is es minden szempontbol a mostani fostenger fps-ek kozott. Nalam tuti vetel, meg ha nem is megjeleneskor.
  • Fpocok
    Odaugrasz és E ?
  • DarkSector
    hogy lehet a titánokra felkapaszkodni? menyik gombbal?
  • DarkSector
    hogy lehet a titánokra felkapaszkodni? menyik gombbal?
  • bigmano
    Mit kell csinálni akkor pontossan hogy beadja a titánokat?
    Ill mivel lehet megállni a falon?
  • koschwarz
  • Malakai
    Tegnap két Stryderrel is találkoztam, egyik se volt különösebben nagy ellenfél, habár hozzáteszem szerintem nem is használták ki igazán, nem bújtak elég gyorsan amint elkezdte lőni az ember. Az egyiküket kimondottan sajnáltam, mert miután lehívta épp damage coret lőttem be... :)

Ogrét kipróbáltam, persze pont akkor mindegyik ellen Titan épp kihalt és rodeózni akaró gyalogokkal kellett szívjak. :D
  • bigmano
    Még titán sem kell hozzá,két "puhatestű" simán szétkap egy konzervdobozt ez a szépsége a játéknak!