TITANFALL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem, nem mondtam, hogy nincs csalás. Csak oda kellet volna írnom... Csak azt írtam, hogy azok a KÉPEK tuti kamu cuccosok.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Az új Gyûrûk Urás játék is eléggé Assassin's Creedes, mégis ütni fog sanszosan.
Miért a bf nem olyan futsz és lõsz ennyi,a hangulat a lényeg és nekem bejön.
De remélem azért kevés csaló lesz benne!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Persze ettol meg lehet kamu, pont ez az oldal, de hogy mar most van csalas a titanfallhoz, biztos lehetsz benne.
szerintem
Ezt mindenképp javítaniuk kell startra, mert úgy tudom elég sokaknál fennáll.
A másik amit mindenképp javítsanak, hogy néha beragad az egyik csapat 0 ponton. Mintha más is említette volna már ezt, de most nekem pár játék alatt 2x is elõjött. Abból egyikben konkrétan összeszámoltam több killje és több pontja volt a csapatnak mégis 0-án voltunk a végig.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Jobban hiszek annak a sok like-nak, mint a jogos eszrevetelednek, hogy kamu kep lehet 😊
szerintem
szerintem
szerintem
szerintem
alma2:van olyan burn card aminek köszönhetõen rövid ideig át lehet látni a falon, egy radar kb
én azért nem is írtam mert már a mai világban ez már alap szinte.indulástól kezdve vannak mindenhol csalók ,ez nem a játék hibája szerintem
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Sokan sirankoztak a 6 vs 6 player miatt, hogy keves, na ez ami utoljara zavart benne.
szerintem
btw: csak te panaszkodsz erre..mindenki másnál tökéletesen fut
Parasite Eve 2, best game EVER!
jól van megcsinálva, nincs annyi bug benne mint a bf4 ben fél év után😊
de pl,tegnap még valahogy rávettem magam hogy fél órát játsszak vele, mára már sajnálom a helyet amit foglal,számomra ennyire volt szavatos a játék.
valami ötlet erre?
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
De ez ugyebár béta demó, egyébként három féle lesz, az Atlas, az Ogre és a Stryder. Az Atlas közepes, ami a bétában is benne van, az Ogre a nehézpáncél/nehéfegyverzet, a Stryder pedig a gyors és könnyûpáncél/könnyûfegyver.
Ogrét most is meg lehet hívni burn cardal, de a fullban választható lesz, akárcsak a Stryder (gondolom x szinten unlock után).
(\__/) ( X.x) ( } . { )
nincs kulacsom.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Azok a hangok, meg a látvány..:😄 Komoly.
Ti melyik titánt használjátok?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Parasite Eve 2, best game EVER!
ismet nem birtad kihagyni az xbox one-t