TITANFALL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Parasite Eve 2, best game EVER!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Amikor már sokadjára fordult elõ hogy bénán egy méterrel mellélõttem valakinek erre HEADSHOOT és összeesett na uninstall....😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
On: A Brink is úgy indult a számomra hogy tök jó játék de ha lett volna beta válszeg nem vettem volna meg mert kb 20 órát játszottam vele.
Lényeg a lényegben a Titanfall vagy totál bukó lesz vagy egy új trilógia (rókabõr széria) kezdete.
Dragon Multi Gaming Clan - dmgc.hu BF1:Baliozus
Az árát vissza lehet kérni...Csak nem 50-100 órányi játékidõvel...
Egyébként haldoklik akárcsak a COD. Értelmes közösség nincs benne, a legtöbben azért tolják mert nincs más alternatíva kidobni meg azért kár. A maradék pedig tele hülyegyerekekkel, csalókkal, stat mániás barmokkal, meg pár olyan emberrel akinek gõze köze nincs milyen is volt anno egy jó multi és élvezi mert nincs összehasonlítási alapja...
Off vége...
Bugos a sebzés, bugos a killcam, 1 hit killek, eltûnõ célkereszt, lagol a 64es CQ állandóan (rubberbanding) jármûirányítás egy okádék, jármûvek minden szarba elakadnak meg beragadnak, killed in action a semmitõl, bugos reload jármûvekbe, 1 találattól felboruló helikopterek meg sorolhatnám szerintem ezt reggelig.
DICE siman megoldja a folytatasok elbaszasat (az EA-val kez a kezben). <#rolleyes>#rolleyes>
Elozo BF-ekkel is voltak problemak, es a 4. resznel ezekre is raraktak egy lapattal: kapkodva adtak ki, total bugosan.
1-2 komolyabb patch talan rendbe tudna rakni, de ezt nem tudni osszehozzak-e valaha.
Geronimo:
PS4-en mennyire bugos most a BF? Az elso 3 legidegesitobb hiba mi nalatok (netkod, fagyas, mas)?
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Azért is vagyok kíváncsi a beta-ra hogy van e olyan jó a hangulata hogy feledteti a botok jelenlétét a játékban, ha nem akkor úgyse veszem meg ill. ha mégse jelenik meg a PC-s beta (sajna még mindig van rá esély) akkor szint úgy felejtõs.
Botok ellen nem vagyok hajlandó multit játszani.
"NEW FULL CHAT LINKS POSTED
TITANFALL OPEN BETA CONFIRMED FOR XBOX ONE XBOX 360 AND PC!!!!!"
link
Tényleg nem sajnálom hogy nincs a játék körül õrült hype, meg lehet nézni hova jutott a COD vagy a BF....De azért információt nyomhatnának már így alig másfél hónappal a megjelenés elött...
Így részemrõl vesztettek egy vásárlót mert ha vak ez a 6vs6 lesz akkor nem érdekel a cucc 😞
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Viszont ha semmilyen hozzáférés nem lesz az meg ismételten szívás ha mondjuk egy csaló téved a szerverre...
Modok jönnének ki, egyedi pályák stb...
Ha cloud szerver lesz az annyit tesz, hogy nem adják ki a szerverfileokat, és semmiféle hozzáférésed nem lesz a szerverhez. Nem tudsz akárhonnan bérelni stb...
Ha csak ms cloudban megy csak, akkor még saját szervert sem lehet bérelni szerintem...
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
De azért olyan információk hogy milyen játékmódok is lesznek, szerverek, fejlõdés, hány map, valami bármi..Nemártana...
Eddig kb azt tudni hogy van 1 játékmód megerõsítve, hogy felhõs virtuál szerver lesz, és lesznek nagy dög robotok meg gépi ellenfelek illetve 6v6...
A játékmódok, pályák száma azért szerintem elég sok embert érdekelne..😊
A dedikált szerverek kapcsán pedig szóba se került a platform annó.
ui.: A Titanfall az xone egyik nagy címje, ez a nyílt teszt lényegében arra jó, hogy a konzol startjához kicsit közelebb hozták a játékot. Elsõsorban médiafogás és csak másodsorban tényleges stresszteszt.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Pc-rõl egy szó sincs...
Itt jelenlegi állás szerint a microsoft féle felhõben futó dedikált szerverek lesznek.
Az MS féle szerverek viszont nem csak a boxokért vannak, szóval PC-n is ugyanez lesz várhatóan.
A játékoknál a dedikált szervert nem szabad keverni a dedikált hardverrel, tehát ami felhõben fut az attól még dedikált szerver.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Illetve miután source engine-re építkeztek, gondolom azért tették ezt, hogy minél nagyobb részben ki tudják használni a motor már meglévõ adottságait, és ne kelljen újraírni egy egész rendszert. Úgyhogy várható az srcds...
(Bár l4d-nél is van lehetõség arra, hogy lobbyból saját szervert indítson az ember...)
Kíváncsi leszek azért, hogy fog végül elsülni a dolog.
Gondolom az állandó harcot akarják fenntartani a botokkal, mert oda irányítják majd õket, ahol szükség van rájuk, illetve nem fognak majd kempelni egy sarokban.
Pc-n a szerverek hogy lesznek? Azt láttam hogy konzolon a felhõ virtuális szerverei...És pc-n? Csak mert ha az MW2 szerû "játékos a szerver" megoldás lesz pc-n akkor már most lehet temetni...
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|