2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka
-
Zozo76 #612 nem a bajom hanem a velemenyem -
Skyline #611 Az a tebajod.:) -
Zozo76 #610 szepen futott az ONE-n mig probaltam de 30 perc eleg is volt belole. meg ingyen sem jatszanak tobbet vele. -
#609 kis rechyyy féle ámokfutás :D
-
Skyline #608 Illetve vsync fordítva -
Skyline #607 1080p Insane textúra, minden maxolva 2xmsaa és ha a vsyncet kikapcsolom hogy ne stabil 60fps-em legyen akkor fentvan 110 környékén a számláló.
A látvány pedig frankó a gépigényhez képest.
3570k/gtx 770 -
Skyline #606 Nemv ergődik egy újabb tökéletes példa arra hogy a bogz kevés, ahogy az összes többi multiplatform is tökéletesen bemutatta...
És bizony egy olcsóbb pc-n jobban fut a gáma szebb beállításokkal.:)
Kár hogy ps-re nem jött ki lett volna Microfost fan vicsorgás, meg bizonygatás hogy bogzon is ugyanolyan szép (nem)....:D -
janihunk #605 Nah kaptam én is kódot. Illetve a Support aktivált a játékot nekem szépen ahogy kell. -
#604 Kösz, hát akkor reménykedni lehet. -
bigmano #603 kössz az infót rühellem a kis kullancsokat :D -
#602 én is kipróbáltam a játékot szépen fut fullon minden,de sajnos ez hosszútávon engem biztos nem kötne le,nem tudom a teljes játékban hány pálya lesz talán az lök rajta kicsit,mondjuk olyan szinten pörög a játék nem tudom controllerel hogy lehet gyorsan le reagálni a dolgokat...
talán ha egyszer majd leárazzák egy 75%-al megveszem :) -
#601 xboxon open már PCn meg lehetséges, hogy az lesz. -
#600 Na mi akkor a tényállás lesz mindenki számára elérhető játék, vagy ez csak kacsa volt? -
#599 csak egy tipp: az electric smoke megöli a titán hátán lévő pilótát -
#598 Ja, de az árnyék az off. Minden más high. -
Tababo #597 nálam is nagyon szépen fut. minden feltolva.
olvastam hogy sok minden hiányzik még. nagyon demó verzió.
9/10 idáig szintén.
-
#596 Az én gépemen minden high, max, és semmi szaggatás nincs. Most se értem hogy... I3 550, Ati 5770 1gbyte, 4 giga RAM. Még a szűrő is vagy mi 16X-en van. -
#595 Nálam semmi szaggatás nem volt, sőt net code is elég jó ahogy észrevettem, itt ott lehetne még balanceolni kicsit eddig 9/10 .. :-) -
#594 Nálam is 45-60 fps, de akad a kép pedig nem kéne ennyinél. Lehet szerveroldali a dolog nem tudom. -
hugopareiros #593 fosul? xD ilyen hülyeséget is ritkán olvasok
az én picike configommal is megvan az 50-60 fps full grafon -
#592 Mondjuk a Crysis béta tökéletesen futtott PCn? dehogy. Nem kell itt vergődnöd, majd ha a full is szar akkor igen, de ez csak béta. Netkódban, frémben, grafikai bugokból is bőven van benne. Ha meg ezt nem hozzák fix 60ra akkor az csak is a fjelesztők hibája, akkor meg huzzák le magukat a WCn. -
#591 A hiba az ön készülékében van ..
-
#590 Lehet így van, bár eddig több helyről hallottam ennek ellenkezőjét, mint ezt. -
#589 Én tegnap 7 órát toltam, de nem untam. Kis kikapcsolódásra ez mindig jó lesz. -
bigmano #588 Itt egy kis gameplay videó az első botladozásaimról a titanfall univerzumban....nem vagyok pro játékos szóval csak kíméletesen a kritikával
-
#587 PCn is fosul fut úgyhogy ez nem igazán mérvadó. -
#586 Azért ez már ultra ciki. 790p-ben nem bírja a source motort, de azt mondták, hogy a felbontást még emelni fogják lol
-
#585 A párbeszédeket figyeli valaki? :D
Elrohanok pár grunt mellett és mondják: -Watch out, we got a pilot coming through.
- About time, we could use some badasses right now -
#584 Utóbbi 2 engem is érdekel de azért egyelőre vannak fenntartásaim. -
#583 Elsore az tok hangulatososnak tunik a game...de kb hasonlo a velemenyem nekem is, mint neki:
Pozitivumok:
- hangulatos effektek, hangok, szituaciok
- nagyon porgos jatek (tul porgos?)
- netkod / hitreg / tickrate jo (nem ugy mint a BF vagy COD-ban mostanaban)
- ellenseges lepeshangokat hallani normalisan (nem ugy mint pl BF4-ben vagy Far Cry 3-ban)
Negativumok:
- hangulatos a jatek, foleg az elso par oraban vagy kb 1-2 napig... de utana konnyen elillanhat ez a hangulat, akar unalmassa valik a game, tobb dolog miatt is
- tul eros rugas / melee
- nem kell sok skill a celzashoz, nyomd a gombot tovig es kesz, spray and pray
- botok... (raadasul perpill atomhulyek)
- ha meg erositik oket, akkor konnyen "csiterek" lesznek hozzank kepest, az sem lesz jo
- csak 6v6 "igazi" jatekos a palyan
- a mapok kisse szukek, foleg titanokkal, lehetett volna nagyobb terepeket is berakni, tobb igazi jatekossal
- tul porgos jatek, talan tulzottan is porgos es tul rovid, gyors menetek... a ritmust fel lehet venni, nem az a gond, csak sokszor mar eszetlenul kell kapkodni, olyan gyorsan tortenik minden az ember korul, kis teruleten
- grafika lehetne jobb is 2014-ben... nem elsodleges szempont, csak szamit valahol ez is
- automata celzo fegyverek
- lathatatlansag
A leirt negativumok tudom masnak nem biztos azok, ez "csak" sajat velemeny...
-
Batistuta07 #582 szerencsére lehetne még sorolni.talán tényleg lesz egy-két jó játék az elmúlt évekhez képest. -
#581 +WoD +GTA5 :D -
Batistuta07 #580 Evolve, Watchdog,The Division
amik legjobban érdekelnek.de ezenkívül lesz még pár.
persze hogy azok hogy sikerülnek az még kérdés. -
#579 És letölteni le lehet már, hogy ne azzal menjen el az idő? -
#578 Mi az a sok jó játék, mondj párat! -
Batistuta07 #577 2-3 óra játék után eléggé unalmas mondható.nem rossz csak semmi extra.összevissza ugráló emberekre kell lövöldözni.modern cod .a mai fiatalok imádni fogják.nekem már inkább csak bohóckodás.de legalább lehet majd válogatni idén ha minden igaz és tényleg sok jó játék jön.egynek elmegy ez is -
#576 Mi van itt...
Gondoltam játszom pár kört, az elsőbe a kör közepén/végén dobott be, és vagy 100 ponttal le voltunk maradva. Mondom nem baj, majd a következő körben nyerünk. Hát nem...a 4 körből amit játszottam mindegyiket elvesztettük, de volt hogy amikor az ellenfél elérte a 250 pontot mi akkor jártunk hatvannál....
Legjobb estben meg elérték a 250-et és mi valahol 150 körül jártunk.
Azért az ilyen kicsit frusztráló. -
Zero Hero #575 Pont ez a lényeg, hogy a konkurencia nem "házon belül" van! -
Zozo76 #574 mindjart en is kiprobalom XBOX ONE-n de a videok alapjan ez egy COD ami a BF helyett nalam nem alternativa. -
Tababo #573 1-2 kisebb lagom volt. ennyi.
a rúgást mi is beszéltük spanokkal hogy nevetséges.
nekem így a játék a titánokkal és a lightos parkour elemekkel nagyon tetszik.
kíváncsi leszek még milyen titánok kerülnek bele. ugye most csak az atlas van bent.
sok cod és bf maszlag után felüdülés.