2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka
-
bigmano #894 Ez is igaz :-) -
#893 jah de ezaz hogy nincsenek olyanok hogy single elemek, mert az nem single elem ami a multiban van, a single-t nem jellemzi semmi, azon kivűl hogy egyedül játszol. :) -
bigmano #892 Sajnos nem igazán értem mire akarsz célozni,kijelentették hogy nem lesz single!
Viszont a multiban lesznek single elemek,hogy a gyakorlatban mik számítanak single elemeknek na ez a nagy kérdés,a story,a hátértörténet elbeszélése simán belefér egy-egy átvezető mozi kiséretében!
És akkor gyakorlatilag abban különbözik egy hagyományos single játéktól hogy itt a cselekmény folytonossága közben nem gépi hanem élő emberekkel harcolsz.
De ezeket az elemeket bele lehet szőni egy multi játékba is szvsz.... -
#891 Ezt nem bizalom szerint írom hanem mert sok-sok éve ez van sajnos.
amikor arénákba vivsz harcokat, az nem single. -
bigmano #890 Nem tudom de én általában bizalmat szavazok mindenkinek amíg vissza nem él vele...és csak reménykedem hogy nem neked lesz igazad!
Bár az átlag 4óra single játékidő miatt nem fogok öngyilkos lenni ha kimarad az életemből! -
#889 ja ezt ismerem, multiplayer ami multiplayer, bárhogy szinesítik nem lesz semilyen singleplayer, ........értem amúgy te mire gondolsz, de ettől még ez multiplayer marad sajna.
Csak megtekerik egy kicsit a dolgot hogy tudjanak újdonságot közölni, ami nem is hír. -
bigmano #888 A storyhoz kapcsolódó elemekre gondoltam,de csak találgatás szinten annyi hangzott el hivatalosan ha jól tudom hogy a single rész a multiba lesz beleépítve.... -
#887 hát igen. :D akartam is mondani...:D
persze ha tudnék ettől még segítettem volna. :D -
#884 nekem lesz kedvem...
de valamiért nem hinném, pl szintlépés sem single dolog, meg a morzsa sem single dolog. :D
Originid: darkSectorHT -
#883 Gondolom szintlépés, vagy esetlegesen ingame közben valami kis morzsa, vaaaagy az acsikkal kapcsolatosan.
Amúgy, ha van kedvetek ma este is tolhatjuk együtt, max. 6 fős "squadokat" lehet összedobni :-) -
#882 Miazhogy single elemek? -
#881 Szerintem nulláról indulsz, de jó is így. Meg amúgy se divat ez a béta cuccot átvisszük a teljes verzióba :-D -
Skyline #880 Arról lehet tudni valamit hogy a BETA játéka továbbvihető-e a fullba vagy ott nulláról kell indulni?:) -
bigmano #879 Nem lesz single viszont a multiban lesznek single elemek ,gondolom beleszövik a szintlépésekbe a cselekményt..... -
#878 semennyire. -
#877 mennyire vehető biztosra, h lesz a Titanfall-ban
olyan singlep. mód mint egykor a BF 2-ben? -
Tababo #876 elég ha ráhívod a minionokra, de nem olyan egyszerű mert összevissza rohannak. kártyádból max 26 lehet -
Skyline #875 Minimális hype persze lehet van de messze nem akkora mint egy COD vagy BF megjelenésekor...gyakorlatilag 1 hónappal ezelöttig kb annyit lehetett tudni a játékról hogy jön, itt ott nagyritkán feljött egy TFall-os reklám, de kb ennyi...
Ez a hype mennyiség pedig kb fordított arányban van a színvonallal ha mondjuk a BF4-et nézzük ami jó lenne ha nem egy amatőr bugris banda csinálta volna akik még netkódot sem tudnak összeheggeszteni és nem egy mezei BF3-at adtak volna ki új pályákkal fegyverekkel és némi "levolution"-nak hívott parasztvakító effektussal (amik a BF3-ba is simán mehettek volna de valamit kellett újítani a 4-ben) meg kábé négyszer több problémával mint ami a BF3-ban előfordult... -
bigmano #874 Jaja írta Tababo hogy 50 kill kell az Ogre titánhoz.....na mondom ráhívom a botokra amúgy is négyesével spawnolnak,erre kiderül hogy csak a pilótákat számolja -
#873 Pedig sok fejlesztéshez a botokat is kell darálni :-D -
bigmano #872 Ja hogy csak a pilótákat számolja azt hittem a botokat is......:-(
Megmondom őszintén én a kártyákkal nem szoktam pöcsölni van már belöle 26 db kb
Este megpróbálom amit írtál,jó hogy így tudunk infókat megbeszélni..... -
#871 a gun master-t hol találom? -
Tababo #870 nem találtam ilyet. pont tegnap néztük meg. ezt a két lehetőséget találtuk meg.
amúgy kártyából a játék első percétől hívható le ogre nem kell várni.
illetve van még eldugva 2 anti-titan fegyver.
van perk hogy gyorsabban lehívd a titánod. ráugrassz az ellenfélre és amikor kiugrik a járgányból lepattansz és ráhívod a sajátod. 2 kill. ez is egy gyors módszer. -
bigmano #869 Most nem vagyok gépnél de tegnap a movement kill vagy micsoda résznél a challengeken belül mintha láttam volna,de este meló után megnézem ..... -
#868 én nem tudom hova tenni ezt a játékot.. -
Tababo #867 nem. mind a két másik titán unlockolható (stryder, Ogre).
úgy kell ölnöd hogy az ellenfélre ráhívod a titánod. stryder 30kill, ogre 50kill.
illetve az ogrét úgy is aktiválhatod hogy lefutsz 400 mérföldet.:) -
#866 Pontosan nem tudom. Amúgy az Ogrét is belehet hívni, amelyik a legerősebb :D -
#865 Lehet van hype, de az is tudatos, hiszen valahogy be kell hírezni, hogy később vegyék is, de közel sem akkora minta BF4/Ghosts búcsúnál, amiknél már a csapból is ez folyt, TV spot meg anyám tudja minek a formájában :-D -
bigmano #864 A Strydert akkor kapod meg ha csinálsz 15 cowboy killt asszem?! -
#863 Mondogatod, hogy nincs hype a játék körül...nem tudom, már vagy fél éve akárhová nézek, mindenhol felbukkannak Titanfall-hírek, átlag naponta van egy. Na jó, talán olyan hype tényleg nincs, mint mondjuk a bf4-nél volt, de én már az eddigi videók és hírek alapján tudtam, hogy nem az én játékom lesz. Adtam egy esélyt, ez be is bizonyosodott. De lehet, hogy túl öreg vagyok már egy ilyen "értelmetlen" időpocsékolásra. -
#862 Nem csupán, ahogy mondtam próbálok valami ésszerű fórumozást kialakítani -
#861 Durva vagy!!!
Kaptal egy kis hatalmat es maris megy a diktatura mi???
-
#860 Tegnap behívta haverom a Stryder nevű Titánt és azt mondta, illetve láttam is, hogy jóval vékonyabb a páncélja mint a többinek, viszont atomgyorsan tud rohangálni :-D -
bigmano #859 Az atlason kívül a másik két fajta titánt behívta már valaki kártyával? -
#858 No tegnap kipróbáltam mondhat akárki akármit de az első meccs közben már totál olyan érzésem volt mint anno COD2 COD4 alatt :) ez nem feltétlenül rossz dolog de nekem ez már nem jön be.
Pörgős darálós mint az állat akinek adrenalin pumpálás kell arra tökéletes szerintem hosszútávon mennyire fogja megállni a helyét hát nem tudom nem hiszem, hogy kultjáték lesz belőle.
A grafika szép de láttam már szebbet. A mapp nekem kicsinek tűnik de így legalább folyamatosan pörögnek az események. A robotosdi fun de őszintén megmondom nem dobtam hátast tőle teljesen szórakoztató anélkül is, hogy az ember akár 1x is használná szóval ebből a szempontból nem tudom elég érdekes. Sőt kifejezetten gyengének találom a robotosdit teljesen kizökkenti az embert a játéktempóból szerintem.
Konfigom lentebb található minden maxon nem voltak fps problémáim 40 alatt nem láttam a számlálót. Ellenben amikor 60-on fekszik az fps akkor is néha mintha darabosnak hatna ami felettébb zavaró de ezt betudom a bétának.
Összesítve nem rossz alkalmi rövid darálásra jó alkalmatosság lehet de nekem ez nem ér meg 9K-t max majd ha jó árasítva lesz lehet bekerül a gyűjteménybe. Ha lövölde kell a BF4 számomra még mindig szórakoztatóbb minden nyűgével és hibájával együtt bár hozzá teszem baromira nem egy kategória a két játék az eggyettlen közös vonás maximum az, hogy mindkettő fps :D -
#857 Mostantól legyetek szívesek ne itt megbeszélni a Titanfall Vs Cod/Bf témát, köszi -
#856 Na látom skyline itt is nagyon aktív, hát Fazer sok sikert. +1 a házigazdiságra, de készülj be sok xanaxszal, szívgyógyszerrel, meg törkölypálinkával. Ja és jó ha kikészíted a pszihomókus számát is. -
#855 Attól, hogy van PS-em még nem biztos, hogy a killzone-t ajnározom.. :) Teljesen egyetértek azokkal, akik szerint középszerű lett az új rész is. Egyszerűen az, ennyi. :D -
Skyline #854 Nem igazán, lévén a BF4 megvan és már 100 fölött járok órában benne...:) -
#853 Bazinga! :)