TITANFALL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
talán ha egyszer majd leárazzák egy 75%-al megveszem 😊
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
olvastam hogy sok minden hiányzik még. nagyon demó verzió.
9/10 idáig szintén.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
az én picike configommal is megvan az 50-60 fps full grafon
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Parasite Eve 2, best game EVER!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Parasite Eve 2, best game EVER!
Elrohanok pár grunt mellett és mondják: -Watch out, we got a pilot coming through.
- About time, we could use some badasses right now
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Pozitivumok:
- hangulatos effektek, hangok, szituaciok
- nagyon porgos jatek (tul porgos?)
- netkod / hitreg / tickrate jo (nem ugy mint a BF vagy COD-ban mostanaban)
- ellenseges lepeshangokat hallani normalisan (nem ugy mint pl BF4-ben vagy Far Cry 3-ban)
Negativumok:
- hangulatos a jatek, foleg az elso par oraban vagy kb 1-2 napig... de utana konnyen elillanhat ez a hangulat, akar unalmassa valik a game, tobb dolog miatt is
- tul eros rugas / melee
- nem kell sok skill a celzashoz, nyomd a gombot tovig es kesz, spray and pray
- botok... (raadasul perpill atomhulyek)
- ha meg erositik oket, akkor konnyen "csiterek" lesznek hozzank kepest, az sem lesz jo
- csak 6v6 "igazi" jatekos a palyan
- a mapok kisse szukek, foleg titanokkal, lehetett volna nagyobb terepeket is berakni, tobb igazi jatekossal
- tul porgos jatek, talan tulzottan is porgos es tul rovid, gyors menetek... a ritmust fel lehet venni, nem az a gond, csak sokszor mar eszetlenul kell kapkodni, olyan gyorsan tortenik minden az ember korul, kis teruleten
- grafika lehetne jobb is 2014-ben... nem elsodleges szempont, csak szamit valahol ez is
- automata celzo fegyverek
- lathatatlansag
A leirt negativumok tudom masnak nem biztos azok, ez "csak" sajat velemeny...
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
amik legjobban érdekelnek.de ezenkívül lesz még pár.
persze hogy azok hogy sikerülnek az még kérdés.
Gondoltam játszom pár kört, az elsõbe a kör közepén/végén dobott be, és vagy 100 ponttal le voltunk maradva. Mondom nem baj, majd a következõ körben nyerünk. Hát nem...a 4 körbõl amit játszottam mindegyiket elvesztettük, de volt hogy amikor az ellenfél elérte a 250 pontot mi akkor jártunk hatvannál....
Legjobb estben meg elérték a 250-et és mi valahol 150 körül jártunk.
Azért az ilyen kicsit frusztráló.
a rúgást mi is beszéltük spanokkal hogy nevetséges.
nekem így a játék a titánokkal és a lightos parkour elemekkel nagyon tetszik.
kíváncsi leszek még milyen titánok kerülnek bele. ugye most csak az atlas van bent.
sok cod és bf maszlag után felüdülés.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
A cél, hogy teljesen lerogyasszák a szervereket, megnézzék mennyit bír el a jelenlegi.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Mindazonáltal ez a rúgás dolog...Kivehetnék néha kicsit nevetséges. De mind1, összességében a game elõrendelve, ez üt.😊
Gyakorlatilag javarészt az lett amire számítottam. Egy minden tekintetben minõségibben összerakott multiplayer a DICE csodájához képest ami mostanság kezdett a rakás szarból az enyhén szar felé közelíteni...😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
<#banplz>#banplz>
gyönyörû szépen fut (minden fullra téve).
semmi problémám nem volt vele. semmi lag, akadás,recsegés stb
jó pár dolog nem került bele a bétába de ez nem probléma (béta).
565: ja ez igaz én is kerestem folyamatosan havert remélem ezt majd javítják. engem még a botok is zavarnak kicsit. lehetne több játékos is.
pozitív csalódás, de tényleg. holnap folyt köv. idáig 90% a megvétel.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."