TITANFALL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
én is kipróbáltam a játékot szépen fut fullon minden,de sajnos ez hosszútávon engem biztos nem kötne le,nem tudom a teljes játékban hány pálya lesz talán az lök rajta kicsit,mondjuk olyan szinten pörög a játék nem tudom controllerel hogy lehet gyorsan le reagálni a dolgokat...
talán ha egyszer majd leárazzák egy 75%-al megveszem 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
xboxon open már PCn meg lehetséges, hogy az lesz.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Shep
Na mi akkor a tényállás lesz mindenki számára elérhetõ játék, vagy ez csak kacsa volt?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Systore
csak egy tipp: az electric smoke megöli a titán hátán lévõ pilótát
LocalPatriot
Ja, de az árnyék az off. Minden más high.
nálam is nagyon szépen fut. minden feltolva.
olvastam hogy sok minden hiányzik még. nagyon demó verzió.
9/10 idáig szintén.

LocalPatriot
Az én gépemen minden high, max, és semmi szaggatás nincs. Most se értem hogy... I3 550, Ati 5770 1gbyte, 4 giga RAM. Még a szûrõ is vagy mi 16X-en van.
V43 1105
Nálam semmi szaggatás nem volt, sõt net code is elég jó ahogy észrevettem, itt ott lehetne még balanceolni kicsit eddig 9/10 .. :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

TDC Geronimo
Nálam is 45-60 fps, de akad a kép pedig nem kéne ennyinél. Lehet szerveroldali a dolog nem tudom.

fosul? xD ilyen hülyeséget is ritkán olvasok
az én picike configommal is megvan az 50-60 fps full grafon

Totti5
Mondjuk a Crysis béta tökéletesen futtott PCn? dehogy. Nem kell itt vergõdnöd, majd ha a full is szar akkor igen, de ez csak béta. Netkódban, frémben, grafikai bugokból is bõven van benne. Ha meg ezt nem hozzák fix 60ra akkor az csak is a fjelesztõk hibája, akkor meg huzzák le magukat a WCn.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

V43 1105
A hiba az ön készülékében van ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Fpocok
Lehet így van, bár eddig több helyrõl hallottam ennek ellenkezõjét, mint ezt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

TDC Geronimo
Én tegnap 7 órát toltam, de nem untam. Kis kikapcsolódásra ez mindig jó lesz.

Itt egy kis gameplay videó az elsõ botladozásaimról a titanfall univerzumban....nem vagyok pro játékos szóval csak kíméletesen a kritikával<#awink>

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

TDC Geronimo
PCn is fosul fut úgyhogy ez nem igazán mérvadó.

Fpocok
Azért ez már ultra ciki. 790p-ben nem bírja a source motort, de azt mondták, hogy a felbontást még emelni fogják lol

elitehun
A párbeszédeket figyeli valaki? 😄
Elrohanok pár grunt mellett és mondják: -Watch out, we got a pilot coming through.
- About time, we could use some badasses right now
Shep
Utóbbi 2 engem is érdekel de azért egyelõre vannak fenntartásaim.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Smithwarden
Elsore az tok hangulatososnak tunik a game...de kb hasonlo a velemenyem nekem is, mint neki:

Pozitivumok:
- hangulatos effektek, hangok, szituaciok
- nagyon porgos jatek (tul porgos?)
- netkod / hitreg / tickrate jo (nem ugy mint a BF vagy COD-ban mostanaban)
- ellenseges lepeshangokat hallani normalisan (nem ugy mint pl BF4-ben vagy Far Cry 3-ban)

Negativumok:
- hangulatos a jatek, foleg az elso par oraban vagy kb 1-2 napig... de utana konnyen elillanhat ez a hangulat, akar unalmassa valik a game, tobb dolog miatt is
- tul eros rugas / melee
- nem kell sok skill a celzashoz, nyomd a gombot tovig es kesz, spray and pray
- botok... (raadasul perpill atomhulyek)
- ha meg erositik oket, akkor konnyen "csiterek" lesznek hozzank kepest, az sem lesz jo
- csak 6v6 "igazi" jatekos a palyan
- a mapok kisse szukek, foleg titanokkal, lehetett volna nagyobb terepeket is berakni, tobb igazi jatekossal
- tul porgos jatek, talan tulzottan is porgos es tul rovid, gyors menetek... a ritmust fel lehet venni, nem az a gond, csak sokszor mar eszetlenul kell kapkodni, olyan gyorsan tortenik minden az ember korul, kis teruleten
- grafika lehetne jobb is 2014-ben... nem elsodleges szempont, csak szamit valahol ez is
- automata celzo fegyverek
- lathatatlansag

A leirt negativumok tudom masnak nem biztos azok, ez "csak" sajat velemeny...

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

szerencsére lehetne még sorolni.talán tényleg lesz egy-két jó játék az elmúlt évekhez képest.
Fpocok
+WoD +GTA5 😄

Evolve, Watchdog,The Division

amik legjobban érdekelnek.de ezenkívül lesz még pár.
persze hogy azok hogy sikerülnek az még kérdés.
Shep
És letölteni le lehet már, hogy ne azzal menjen el az idõ?

Shep
Mi az a sok jó játék, mondj párat!

2-3 óra játék után eléggé unalmas mondható.nem rossz csak semmi extra.összevissza ugráló emberekre kell lövöldözni.modern cod .a mai fiatalok imádni fogják.nekem már inkább csak bohóckodás.de legalább lehet majd válogatni idén ha minden igaz és tényleg sok jó játék jön.egynek elmegy ez is
elitehun
Mi van itt...
Gondoltam játszom pár kört, az elsõbe a kör közepén/végén dobott be, és vagy 100 ponttal le voltunk maradva. Mondom nem baj, majd a következõ körben nyerünk. Hát nem...a 4 körbõl amit játszottam mindegyiket elvesztettük, de volt hogy amikor az ellenfél elérte a 250 pontot mi akkor jártunk hatvannál....
Legjobb estben meg elérték a 250-et és mi valahol 150 körül jártunk.
Azért az ilyen kicsit frusztráló.
Pont ez a lényeg, hogy a konkurencia nem "házon belül" van! <#gun>
mindjart en is kiprobalom XBOX ONE-n de a videok alapjan ez egy COD ami a BF helyett nalam nem alternativa.
1-2 kisebb lagom volt. ennyi.
a rúgást mi is beszéltük spanokkal hogy nevetséges.

nekem így a játék a titánokkal és a lightos parkour elemekkel nagyon tetszik.
kíváncsi leszek még milyen titánok kerülnek bele. ugye most csak az atlas van bent.

sok cod és bf maszlag után felüdülés.

Fpocok
Jah...
Majd akkor belenézünk, mi, akik nem csaltak.

JaSoN HuNTeR
Valószinû hogy megveszem de ennek a játéknak semmi szavatossága nincs. COD 4 grafikája van és igazából a titánokon kivûl semmi újat nem tapasztaltam.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
ÕÕÕ a videókon jobb volt a grafika és a fizika? ez mi ez?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Malakai
Teljesen megnyitják a bétát, "holanp" valamikor elméletileg. 😄

A cél, hogy teljesen lerogyasszák a szervereket, megnézzék mennyit bír el a jelenlegi.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Azért a semmi lag erõs, mert jópárszor elõfordult hogy rárúgtam/lõttem valakire és nem hatott meghaltam a Killcamban pedig csak annyi történt hogy szembementem az ellenféllel és lelõtt/lerúgott én meg nem is csináltam semmit... Igaz ritka.
Mindazonáltal ez a rúgás dolog...Kivehetnék néha kicsit nevetséges. De mind1, összességében a game elõrendelve, ez üt.😊

Gyakorlatilag javarészt az lett amire számítottam. Egy minden tekintetben minõségibben összerakott multiplayer a DICE csodájához képest ami mostanság kezdett a rakás szarból az enyhén szar felé közelíteni...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

elitehun
Hát sajnos :/
<#banplz>
teljesen rendben van. iszonyat pörgõs így a titánokkal a játék.
gyönyörû szépen fut (minden fullra téve).
semmi problémám nem volt vele. semmi lag, akadás,recsegés stb
jó pár dolog nem került bele a bétába de ez nem probléma (béta).

565: ja ez igaz én is kerestem folyamatosan havert remélem ezt majd javítják. engem még a botok is zavarnak kicsit. lehetne több játékos is.

pozitív csalódás, de tényleg. holnap folyt köv. idáig 90% a megvétel.

TDC Geronimo
Remélem azért fullra a partyzást megcsinálják jobban. Nem ártana ha pl más színnel látnád a játékban a partytagokat, esetleg mutatná a hudon, mert sajna így az együtt játszás nem igen lehetséges 😞

Malakai
Én is kivárok, úgyis nagyon kevés idõm lesz jövõ héten játékra, úgyhogy nem mahinálok kulcsért. Megvenni viszont jó eséllyel meg fogom, arról már a viszonylag sok gameplay amit néztem meggyõzött. Persze azért kíváncsi leszek véglegesben mennyire egészül ki a dolog. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BuriP
Már nálam is csorog lefelé! Mikor fogok aludni??

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Systore
ehh, írtam chat supporton, azonnal kaptam Beta accesst.
BoneDragon
*észak

BoneDragon
Válts át nyugat eu-ra a menüben tudod alul...

Sheltem
Mennyi idõ alatt talál nektek szervert átlagban West Europen ? eddig nem sikerült bejutnom...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

JaSoN HuNTeR
aki akar játszani az vegyen fel. mateo019 az account nevem és tolhatjuk együtt.

BEAST
Mert annyira nem érdekel a téma. Ha kapok megnézem. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Hát arra várhatsz ahogy EA csinálja. Van aki 5-6 kulcsot is kap. Össze vissza osztogatják. Minek vársz arra, amikor simán kipróbálhatnád...

JaSoN HuNTeR
Nekem is megjött hála az égnek 😊

BEAST
Majd ha kapok saját kulcsot. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Te láma vagy legalább kipróbálnád mielõtt magyarázol :y