TITANFALL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Nem mindegy, hogy most vagy megjelenés elõtt 1 nappal...neadjisten aznap derül ki?
Lehet bármennyire jó a játék ha a tartalom csekély... Bizony egy multicímnél a pályák/játékmódok nem éppen elhanyagolandó kérdések, és ezekrõl néma csend...
Ott a sok alpha videó. Abból már lejön kb hogy miként is fog ez kinézni.
Jön majd a béta amikor mindenki kipróbálhatja.
Hova kell ennél több? Ezek helyett jobb lenne ha le lenne írva hogy egy Titánban 3700 csavar van és lesz 12 pálya 6 játékmóddal?
Amire én várok: Játékmódok, pályák száma, stbstb....
Ezekrõl semmi az ég egy adta világon....
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
És mivel mind a két oldalon ugyanannyi és ugyanolyan bot lesz, ez ki is zárja õket az egyenletbõl. :D
Már ha sikerül megfelelõen optimalizálni õket.
Meg a hatalams robotok is közrejátszanak szerintem... :D
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
Meg azért a titanokról dobtak egy két infot, vagyis kb mindent xd
meg videókból tudjuk, hogy lesznek classok. De valóban, rengeteg dolgot nem tudunk
Meg sztem továbbra is mindenki pislog hogy alig 1 hónappal a megjelenés elött továbbra is csak annyit tudunk hogy 6 v 6 v botok van alpha lesz nyílt beta és lehet egymás ölni...Ez elég karcsú...:)
fegyverek, pályák száma, játékmódok, stbstb....Seholsemmi infó...
Még a végén 1 pálya lesz benne és 1 mód, ami a videókban és az alpha/beta tesztekben szerepelt...:)
Jövõ héten beindul a gépezet, hétfõn és kedden lesz EA-event, ahova meghívtak újságírókat és youtube-ereket, lesz egy rakat gameplay.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Egyre jobban várom a játékot, szerintem remek lesz. De azért egy nyílt bétának nagyon örülnék.
We will definitely be rolling out new server builds to fix issues that we find. Not every issue can be patched entirely on the server, and so some fixes will require a client patch. But new server builds are definitely something we will be doing.
Seamless updates are due to the stuff we've written. The fact that we can somewhat-easily deploy new builds on Azure is due to the Xbox Live Compute team's hard work. This is an area that we've been working on with them for some time now. We originally told them that no-cert, fast server updates were a requirement for us, and they made that happen.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
A 6v6 szép és jó meg taktika meg minden de itt jön ki az ami gond manapság az FPS játékok terén... rengeteg a degenerált idióta aki elbassza a játékélményt. Na most 6v6 esetél elég oldalanként 1 vagy 2 ilyen ember és kereshetsz új szervert ha nem akarsz idegbajt kapni. Nagyobb létszám mellet azért jobban ellensúlyozható pár degenerált figura jelenléte.
No mindegy belõlem a csalódottság beszél és amit leírtam csak személyes vélemény :) számomra 6v6 miatt nem kihúzta magát a listáról a game. Már csak azért is mert ha játszik a baráti kör arra a 6v6 sehogy sem jó.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
A botos dolgot meg szerintem nem úgy kell elképzelni, mint ahogyan sokan elképzelik. Szerintem nem a játékosokkal egyenértékû karakterek lesznek, csak mint kb a Left 4 Dead 2 Versus módjában a sima zombik, vagy War Thunderben a földi célpontok. Szerintem csak valami olyasmi szerepük lesz, hogy háborús feeling legyen kicsit, illetve lesznek majd feladatok, hogy öljétek le õket, másik csapat meg védi a botokat, vagy ilyesmi. Szerintem (Igen, sok a szerintem, direkt.)
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
@
induláskor csinálok egy origin accot
belépek
letöltöm a béta-játékot
lehet nyomulni
?