2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka
-
#652 Aki még nem trükközte össze, az aki eredetileg regisztrált a bétára még 15-én vagy előbb annak elméletileg meg kell jelennie pár órán belül Originen.
És ha minden igaz csütörtök hajnal háromig megy a béta (magyar idő szerint). -
#651 hogyan fút neked? -
#650 amugy elsőre azt hittem valami Call of Duty mod. :D -
#649 akkor nem lesz para. :D -
#648 Source motoros. :D -
#647 na az jó ha nincs nagy gépigénye. -
Skyline #646 Nem durva a gépigénye már van Xbone összehasonlítás, ott Phenom II-vel és gef 660-al tesztelték 1080p-ben maxolva, stabil 60fps (ismét ennyit a Bone erejéről is amin láthatóan gyengébben fut és gyengébben néz ki)...:) -
#645 live chat ablakot viszont nem találtam...:S -
#644 oks thx. :) angolul nem nagyon tudok az a baj. :D -
#643 Most valami e-mail-t kértem magamnak, az első linkből amit megadtál remélem sikerül majd. -
#642 Ha beszélsz angolul ird le hogy regeltél bétára , de kulcsot nem kaptál.. vagy másold be ezt. :-) -
#641 köszönöm. az infókat mindenkinek.
Amúgy durva gépigénye van?
Live Chat-en is ugyanezt a szöveget irjam annak aki majd rámír? -
#640 Írtok EA Live supportnak és addolják az origin accotokhoz ..
menj fel ide : http://help.ea.com/en/contact-us/?product=titanfall Majd nyiss egy "ticketet", az a leggyorsabb, de egy live chat ablakot is indíts el, igaz ott kb 55-60 percet kell várj. A ticketben kéri, hogy adj meg valami üzenetet, én ezt írtam be, nyugodtan használhatod : Hello, I signed up for the Titanfall beta when the signups started and I didn't receive the key for it. I've been a long-time EA customer (as you can see from my account), and I wanted to try Titanfall before buying it. I would be grateful if I could receive the key. -
#639 jaj szuper.
És azt majd simán ea accountból leszedhetem a klienst? -
#638 Elvileg holnap már mindenkit beengednek. -
#637 üdv ha nem késő gyors valaki tudna segíteni hogy tudnék csatlakozni a mókázoz?
Ha kulcs kell hozzá, lehetne még valahonnan szerezni?
-
#636 Írj nekik . -
#635 Akkor adhatsz egyet... -
#634 EA Live chaten most is tudtunk még simán kettő kulcsot kérni .. -
#633 Legalabb te tudtal kulcsot szerezni :D -
#632 Igen tudunk :-) -
hugopareiros #631 mindketten pl nyugat eu-s szerveren vagytok? -
Apocalipto #630 Más tud origin barátokkal játszani? Nekünk nem működik, egymást offline-nak mutatja a friendlist, pedig fenntvagyunk mindketten.. -
bigmano #629 Azt kell mondanom ez egy tisztességes iparosmunka a Respawnos srácoktól!
Ha kell egy kis pörgős game akkor a Warframe mellé ezt ajánlom mindenkinek!
Kár hogy a csapatmunka nem jellemző,de talán később,meg ezeket az idióta BOT-kat lecserélhetnék!
-
Batistuta07 #628 az kemény.nekem win7-em van de csak nincs annyi különbség.lehet érzi hogy van helye terjeszkedni és megteszi :D -
hugopareiros #627 nekem is 1.5 - 2 gigát eszik fullon -
janihunk #626 8.1 -
#625 Win 8.1 vagy 7-en? -
janihunk #624 Nekem is 4-5gb ot eszik. Full on. -
#623 nálam 6GB-ot ír ki feladatkezelőbe.
Minden MAXon, stabil 75FPS. -
Batistuta07 #622 nekem 4 van ,szóval ha akarna se tudna annyit enni.maxon majdnem minden -
#621 Nálam max 1400 megát zabál =) -
#620 Nagyon érdekes hogy 6GB ramot eszik... -
#619 hozzáadtalak -
hugopareiros #618 Az elmúlt 4 óra alapján a negatív gondolataim:
*Ezt a 250 pontos határt felemelhetnék 500 vagy 750re. Nagyon gyorsan vége van a köröknek.
*A területfoglalós játékot remélem megtanulják idővel játszani, mert ez nem TDM -.-. Ezért nem is volt kedvem vele 4-nél többet játszani.
*A last titan standing játékmód nem tetszik. Nekem már ott is sok a 12 titán a pályán. (Megjegyzem, hogy alapból nem sokat megyek a titánommal. Inkább lerakom és guardkodjon csak magának.)
*Sajna hiába jár négyszeres pont a pilóták leöléséért, rengeteg körben tapasztaltam, hogy a botokat ölik csak. Lespawnol a gép 4et egy helyre, odamegy egy shotis és 4 lövéssel meg is van. Átlagosan 3-4 pilótát öl meg 1 ember ami számomra elég demoralizáló.
*A rúgás szánalmas...telibe lövöm shotival, de mivel már lefutott a scriptje én halok meg a rúgástól.
A pozitívak:
*Szép a grafika és tökéletesen fut. Ennél jobb grafika nem is kell szerintem egy online fps-hez.
*Rendkívül jó a balance. Nem érzem azt, hogy ha szembekerülök egy titánnal, akkor nekem úgyis lőttek.
*Még nem találkoztam buggal.
*Nincs chat. (nem is lenne rá mondjuk idő használni:D)
*Szépen kidolgozottak a pályák. Sok lehetőség van ugrálni.
*Jók a hangok és a zenék. Hangulatossá teszik a lövöldözést.
*Örömmel tölt el, amikor a láthatatlan módban kempelő automata célzós pisztolyos csávókát telibelövöm shotival és elterül. -
#617 Origin: fazerzje :-) -
#616 Hozzá lehet tenni, hogy ez tegnapi post még, szóval elméletben ma kéne lennie, de én kétlem. -
#615 Ha még mindig áll én benne vagyok :D -
#614 Vince Zampella @VinceZampella
Follow
Opening XB1 first, at some point tonight. PC will follow, maybe tomorrow. -
#613 Valaki game ? :-D