2846
-
MaRee #513 A francokat, engem össze vissza is berak. Van hogy folyamatosan spawnkilleznek, mert berak az ellen közé nem egyszer. Az oké, hogy utána kiirja, hogy mitől halok meg, de amikor valaki 100méterről belém lő kettőt sima puskával és meghalok, én meg pötyögtetek rá százat és futkározik tovább hiába találok, az érthetetlen.
Ami még zavaró számomra, az a turretek és egyebek irányítása, vagyis a velük való tüzelés. Igen könnyen lehet irtani velük az ellent, viszont ha a célkereszt (vagyis a kör) közepében levő ellent lövöm, simán felé lő. Alá meg felé kell célozgatni, még ha közel van is. AT-ST-nél szintén feljebb van a célkereszt, mint ahova lő, mondjuk én nagyon szeretek a lépegetőkkel menni, főleg az AT-At-val lehet jo kis plusz killeket szerezni :D
Repülésbe is kezdek bele jönni, mondjuk manöverezni nehezen tudok, és ott pl az A-wing lövi totál felé vagy alá a rakétát, mint ahova célzok. Még ha egészen közelről próbálom az AT-AT-t le rakétázni, akkor is elszáll felette. -
#512 "tipikus BF-bug"
sem a 3-ban, sem a 4-ben nincs ilyen elbaszott spawn rendszer. a TDM-ben időnként fordul a spawn, de az meg viszonylag logikus és kiszámítható. a Hardline pedig kakukktojás, ugyanis köze nincs hozzá a DICE-nak. ott vannak valóban borzasztó spawnok. de az, hogy "tipikus BF-bug", nem igaz. -
#511 Engem tegnap pl. kapásból egymás után 2x is az ellenfelek közé spawnolt, gondolom azt mondanom se kell, hogy esélytelen volt kivédenem a dolgot. De egyszer az ellenfelet is volt, hogy tőlem 3 méterre spawnolta le, úgy, hogy az ellenfelem előttem volt, szóval mire szerencsétlen már felfogta, hogy honnan lőnek rá, addigra spawnolhatott újra. Ez viszont tipikus BF-bug, amit évek óta tojnak kijavítani. -
#510 mindenben. játékmódok, fegyverek, kártyák, skinek, stb. -
#509 A játék a pályákon kívül miben lesz több a bétánál? Nem vagyok egy starwars fan, de a béta az bejön a 10 perc alapján amit játszottam vele. -
#508 Nem lehet tovább vinni semmit, mindent előröl kezdesz a teljesben. Amúgy meg a "szintlépős csík" minden meccs után teli van az 5. szint felett...
Amúgy úgy döntöttem, hogy mégis megveszem a játékot, mégpedig rögtön a megjelenéskor. :) Ha gondoljátok vegyetek fel Originen (nevem: MoRT2135), aztán majd nyomhatjuk együtt a multit, vagy a coopot. :) -
ratgab #507 Nem tudom írta-e valaki, de holnap estig meghosszabbították Dice-ék a bétát a nagy érdeklődésre való tekintettel! -
ratgab #506 A végére egész jól belejöttél (feltételezem saját videó). Az az orbital strike 44 percnél az nagyon szép volt! -
ratgab #505 Ezzel kapcsolatban azt figyeltem meg, hogy amit még menüből beállítasz azt fogja automatikusan bedobni (tehát pl hiába állítod át közvetlen meccs előtt azt nem jegyzi meg ez tény!) -
ratgab #504 Nagyon szivesen. :-) -
#503 Egyelőre azt sem jegyzi meg hogy milyen fegyverrel játszottam utoljára :) -
#502 Star Wars | Battlefront Beta - Ötödik és egyben az utolsó előtti nap | Élő
-
Amper92 #501 Off- Ratgab, köszönöm a válaszodat:)
Utoljára szerkesztette: Amper92, 2015.10.12. 18:35:46 -
Amper92 #500 Engem egyhuzamban 4 óra hosszára lekötött a játék, és azt a 4 fegyvert sem untam meg. Készítők sem hülyék, hogy minden fegyvert elérhetővé tegyenek a bétában. Csúnya volna, ha ez a 4 fegyver lenne választékban A Dice-ot meg nem így ismerjük azért... :) Lehet utálni, és szeretni ezt a játékot, de aki kedvelte a csillagok háborúját, azt le fogja nyűgözni a Hoth bolygó fejetlensége! És valóban mikor a lövészárokhoz ér a játék valóban urrá lesz a fejetlenség, de ettől élvezetes, mert alig mersz kijönni az árokból, plussz még figyeld a lépegetőket, meg az ellenséges gyalogos rohamot is.... és engem eddig az sem érdekelt, hogy nem csináltam 50-10-es k/d statot, mert élvezet a játék atmoszférájában lenni:) Amit észrevettem hibát, az a néha irritáló spawn rendszer, mikor az ellenséget a seggembe dobja. lazán megoldhatták volna átgondoltabban, (de ez csak béta, és gondolom tudnak erről a bakiról, hisz ez a lényeg, az esetleges hibák kiküszöbölése. remekül van optimalizálva, régi gtx550-es videókártyámon is akadásmentes, persze nem full hd ban. Most akarok majd újat venni. Én magam ajánlom mindenkinek, bár talán 12-13 ezret sokalltam érte, viszont 7-8 ezret lazán megérne! (szerintem persze) -
#499 nem menti az állást .legalábbis sem a BF4 sem a Hardline nem mentette -
Borg #498 Sosem számolták még a bétát a teljes játékhoz... most sem lesz másképp. -
ratgab #497 Ha kulcsos oldalról rendeltél, akkor azokat megjelenés környékén (vagy előtte 1-2 nappal vagy aznap) küldik majd ki. -
ratgab #496 Na ez egy jó kérdés, erre én is kíváncsi vagyok...Mert ha visszük tovább az állást akkor vagy 10-es szinten fogok indulni...XD -
Amper92 #495 Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy előrendeltem a játékot, a cd kulcs, érkezése a megjelenés napján várható? Mert cd kulcsot, még sosem rendeltem elő, amúgy rengeteget gondolkodtam, előrendeljem e. A másik, (nekem bejött, ráadásul sokan nem látják, de erősen csapatmunkára épül, mert eddig egyedül max 2 játékost bírtam közelharcban legyűrni,) szal nem tudom minek jön mindig mindenki a call of duty összehasonlítással, meg hogy agyatlan hentelés az egész... valóban, talán hiányzik a Hoth bolygón a fő célhoz való "rávezetés" mert sokszor tapasztaltam, hogy a lépegetőket inkább elkerülték a játékosok, és inkább mentek hentelni, holott lehetett volna lőni, a lépegetőt, de ez talán nem a játék hibája. -
manacz #494 Lehet tudni, hogy az origin menti-e a haladásom? Már jó sokszor betöltöttem a szintlépős csíkot de -a béta miatt- csak 5-ös szinten vagyok. ha megvettem e teljest, vajon folytathatom attól a szinttől ahol igazából lennem kéne? Vagy storno? :) -
#493 -
#492 imádom a káoszt benne :D -
gstup #491 "káosz szó lenne a legtalálóbb. Mindenhonnan lő mindenki"-Nekem pont ilyennek tűnnek a csaták a filmben! :D -
ratgab #490 De érdekes, hogy én pl. nem ezt látom. Simán elhatárolható, hogy hol vannak az egyik fél állásai és hol a másik félé. Spawnolás kapcsán 2 helyre szokott Walker Assaultban lerakni a játék csak szólok (nyilván aszerint, hogy épp hol van a támadandó, illetve védendő relé).
Azt se tudod mitől halsz meg: NE már.... még ki is írja mi ölt meg a képernyő alján és, hogy ki....
Egész tár, cserébe a másik elszalad 50 hp-vel: Fejlövésről hallottál már? Amúgy meg sok multis játék sajátja, hogy érdekes módon halsz meg, megszoksz vagy megszöksz. Sok függ attól, hogy honnan lövöd, milyen messziről, milyen szögben, mivel, mennyire célzol....Én Battlefrontban nem nagyon tapasztaltam unfair killeket (csgo-ban már sokkal érdekesebb dolgok szoktak történni, de ez egy másik történet). -
ratgab #489 Akkor világosíts fel bennünket tudatlanokat, hogy mi kéne még a játékba, amitől taktikusabb és "okosabb lenne". Kíváncsian hallgatunk. Mert az , hogy buta lövölde az nem érv, az egy semmi. Mitől tartod butának, mitől jobb más játék, mi lenne az ideális?
Ha már kritizálunk akkor rakjunk már mögé érveket is, mert ez így lóg a levegőben. Már megbocsáss,de így trollszaga van a dolognak és semmi más. -
MaRee #488 A játék jelenlegi mechanikájára a káosz szó lenne a legtalálóbb. Mindenhonnan lő mindenki, össze-vissza spawnolás, azt se tudod, mitől halsz meg. Van, hogy bele lövök egy egész "tárat" az ellenbe és elszalad 50 hp-val, míg én meghalok egy lövéstől. Érdekes -
Sigmar #487 Tudnak változtatni a kész játékuk mechanikáján, ezt már a bf4-el bizonyították. De nem fognak, vagy csak egy év után. -
alyr2 #486 Ugye még jópár map meg mittom mi le volt tiltva. Lehet ott kicsit mas lesz, bar nem vennek ra merget. Ez eddig Titanfall SW köntösben -
Sigmar #485 Aki mást várt, az valszeg azért várt mást, mert a dice reklámjai nem a casual, agyatlanoknak való játékmenetet domborította ki azokban. Akkor még mindig az a hibás, aki mást várt, vagy az aki megpróbálja átverni a leendő vásárlóit. Még jó, hogy van béta, így én nem dobok ki pénzt, a fanboyok meg dice-imádók boldogan és ritmikusan húzogathatják a nemi szervükön a bőrt. -
alyr2 #484 Jelen formájában ez a játék azoknak készült, akik csak annyit akarnak , hogy belogol, map betölt. rátapad a tűzgombra. És élvezkedik 20-30 percet! Aztán 3-4 hónap múlva uninstall. Ha lenne benne lehetőség választani, hogy mi akarsz lenni (sith/jedi rohamosztagos vagy erő használó) az rátenne még kicsit a játékélmenyre és időre. Jelenleg a kért ár felét sem érné meg számomra, de tény hogy a hangulata és grafikája, és skálázódása a processzoron kifogástalan. Nálam High beállításon 90-110 FPS volt a konfigommal. Ami egyedül BF4 mantle alatt ennyi szinte koppra. -
ChipHazard #483 Vegyél már vissza az arcodból. Én 30 vagyok és jól szórakozom, ez egy szélesrétegü játék casual, aki más várt az magára vessen. -
Betyar070 #482 Bocs a személyeskedésért,de tanuld meg a leírtakat értelmezni, ha nem megy kezdd a legoval!
Nem azt írtam,hogy a játék remek lenne, vagy hogy dicséretes amit a fiúk készítettek.Csupán az SW hangulatra utaltam,hogy ezt eltalálták, számomra megfelel a negatívumok ellenére is.
-
Sigmar #481 Tehát a 10 éveseknek készített, ugrbugra, minden taktikai elemet nélkülöző, agyatlan, homlokkal nyomom a tűzgombot mentalitás SW-jé, és még a dice-ot is dicséred. Na hát ezért téged senki nem fog megdicsérni. -
Betyar070 #480 Nos kb10 óra játék után kijelenthetem, hogy pont azt kaptam a bétától mait vártam. Bár a játék több sebből is vérzik, de ennek ellenére is sikerült eltalálniuk a DICE fiúknak a SW hangulatát. Szerintem remek a játék hangulata, a lényegi dolgok ugyan levonnak egyszerűsítve,de a 12 évesekre is gondolniuk kellett. Az viszont már most látszik, hogy biztos nem lesz számomra olyan hosszú életű mint a BF2,BF3.(772,970playtime) Talán, ha kijön egy normális úrcsata mod vagy a fighter mod rendben lesz.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.10.12. 11:18:52 -
#479 60 euróért Originen tudod megrendelni, aki ott teszi, azt tényleg én is csak kinevetni tudom. Illetve aki a Deluxe-ot képes előrendelni Originen azt már le is hülyézném. 10 euró plusz a Deluxe, és mi van benne? Gyakorlatilag semmi. 40 euróért már kapható G2A-n is, de sima magyar boltokban is olcsóbb 60 eurónál. Mindenesetre én biztos nem veszem meg, leghamarabb a minden DLC-t tartalmazó csomagot veszem meg 10.000ft-ért. -
#478 Neeee. -
#477 Kipróbáltam én is. Szép grafika, ostoba, buta lövölde, nekem ér max 4 darab ezrest. Mire lecsúszik annyira, talán már a kutya sem fog emlékezni erre sem. -
#476 Azon a pályán csak akkor nyernek a lázadók ha a birodalom balfasz a lázadók jól tolják. Ha mindketten egyformán jók vagy rosszak akkor a birodalom nyer.
Ettől függetlenül mindig lázadóként megyek :) -
#475 Most lenyomtam rengeteg meccset, és ha jó csapat, vagyis kevés a balfasz, akkor simán nyerhető lázadó oldalról, volt olyan kör mikor szétlőtték a lépegetőket az első szakaszban -
ChipHazard #474 Az mitől van hogy a vadászgépek maguktol repdesnek pirueteznek össze vissza? beülök egybe, és állandón forog jobra balra, csinálja a speckó ki kerülős manővereket. És az is feltünt amit szintén nem értek, hogy hiába van 20 Ion kártyám, nem tudom aktiválni.
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.10.11. 23:53:53