2846
swbw.jpg
  • AnuluWork #553
    Valahogy úgy ébredtem, hogy ez kicsit hiányzik.

• MrStokes
    Lejjebb nem biztos, hogy fog menni, de ugy mar jartam, hogy kiadast kovetoen hirtelen felugrott a hivatalos ar kozelebe minden ilyen "szurke" oldalon.
  • seepheeerd
    Hírek...
  • Szabi #550
    majd megjelenés előtti nap.. :D
  • Kazagor
    G2A ~12500Ft
    G2Play ~ 13600Ft
    CdGalaxis ~ 14000Ft

Ha valaki tud ennél olcsóbb helyet, kérem, ossza meg velünk. Köszi.
  • AnuluWork #548
    Aha. Nem nagyon töltött fel senki semmit. Ritka. :)
  • SzirmosSzisza
    Open béta révén nem hiszen, hogy volt bármi megkötés.
  • AnuluWork #546
    Sokan töltöttek fel videókat, meg volt pár képfelrakás eredményekről. Hogy van most ez a képekkel kapcsolatban? NDA?
  • lac coo
    Az szerintem rendben !

De az emberke animációja, kb a Tom és Jerry szintjén van...Ha már csak ez lenne normális, már dupla ilyen jó lenne ;)
  • Sigmar
    Na ez trollkodás.
  • MaRee
    Az annyát, pedig most akartam belépni kicsit lövöldözni. Aki látja valahol a játékot 15-20 euroért, szóljon.
  • MoRT2195
    Ja, ma 17:00-kor vége lett. A következő béta megjelenése november 19-én várható, csak ezért már fizetni is kell.
  • SötétBarom
    Vége a betanak?
  • MrPredator
    A lépegető mozgása rendben van koma? Én láttam egyet Szentgotthárd mellett, kb úgy mozgott mint a játékban.
  • Sigmar
    Az esetek nagy %-ban igen, ebben van igazság.
  • Borg
    Alliance-ban amúgy nem az űrben kellett irányítani ezeket?
  • MaRee
    g2play
  • adam46
    Igazából, mivel nem létezik, ezért senkinek lövése sincs, hogy hogyan kéne működnie. Szóval felesleges felhozni, hogy x játékban, hogyan funkcionál, mert Te azt már megszoktad...
  • Master91
    lol
  • Sigmar
    A légiharc egy különbejáratú vicc, mint mindig a dice játékokban a bf2 óta, azóta sose csinálták meg rendesen. Valaki sw x-wing alliance? na úgy kell működniük a sw járműveknek, nem úgy ahogy itt, vagy ahogy a a dice gondolja, hogyan is működik a vadászgép, a 700 méteres magasságplafon mellett.....
  • mikuc
    Hol a legolcsobb most?
  • Betyar070
    Vader nagyúr Mortal Kombatozik is
    http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/ajnRjoq_460sv.mp4
    (a centrifugális erő tuti vele van)
  • scomcomputers
    No így a végére csak belejöttem, a járművek irányításába is,nálam tuti vétel lesz!

• Betyar070
    "Ha rendszerkövetelmény csak szoftveresen van meg, de harveresen nem igazán akkor egyáltalán nem indul el a játék?"
    OMG! Ez most komoly ???
    Pedig ez pont a te játékod lenne.
  • MaRee
    Csak ez az Imperial Era lesz a játékban, vagy lesznek klónok, stb? (ha más nem, majd jó pénzért DLC-vel )
  • Nos
    Azért ez mégiscsak egy multi fps, ha csak egy kicsit megy el a gépeden, akkor nem sok örömöd lesz benne.
  • Pongyi
    Hali. Ha rendszerkövetelmény csak szoftveresen van meg, de harveresen nem igazán akkor egyáltalán nem indul el a játék? Mert feketeképernyő van folyamat, de már mindent kipróbáltam amit találtam neten "black screen fix"-ként. Ha nincs meg a minimum attól még futnia kéne csak szarul nem? Am GTA5-öt is ezzel toltam végig...
  • ChipHazard
    Az tényleg nagy Feeling lehetet.
    Bár még mindgi tul nagy előnyben vannk a Bridoalmiak, az az ötlet amit ez a LevelCap vagy m ia neve a youtube-rol mondot, hogy pl a Birodalmiak ne tudjanak beülni a lázadók lövegeibe pl egy jó kezdet lenne, kurva irritáló hogy folyton hátba lőnek, és szét kell kurnod a saját lövegeidet azt mikor jön az idő nem tudjátok a At-At ket lőni. A felvehető dolgok is rosz helyre vannak eltéve, az egyik X-wing pl közvetlen az egyik up link közelében van karnyujtásra a birodalmi erőktől amit igy igen csak kellemetlen megszerezni és ha nincs fent Légi támogatás akkor a TIE fighterek is kurva iritálóak lővik a földi egycségeket és igazából nem is nagyon tudod leszedni őket, ha mázlid van felkapsz valami ön müködő letehető ágyút azt az esetleg lekapja, a Kamikaze akciók is irritálóak. Azért ezek igen csak élmény romboló dolgok, szóval Balance az majd nagyon nagyon kell, de az alap ötlet szórakoztató.

oh amugy csináltam egy resetet az irányítás belításoknál, és most ugy tünt hogy megjavult, legalábbis az A-wing most nem bukfencezgetett jobbra balra
    Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.10.13. 07:32:47
  • MoRT2195
    A szemeteskuka droid. :D
  • MrPredator
    Nem tapasztaltam még ilyet. Viszont most nyomtam egy WA-ot és olyan élmény volt a vége hogy befosás...
    Az egyik lépegető fél HP-n, a másik szinte fullon. Már majdnem odaértek a generátorhoz, meglátok egy snowspeedert mondom defeat előtt kicsit mókázok egyet. 2 Tie volt fent, egyik seggbelőtt, mondom leszarom lövöm a lépegetőt mert már mindegy, miért ne? Hopp vontatókábel aktív. kioldom mondom kipróbálom. És basszus végigcsináltam, a lépegető eldőlt, de a csík már full piros volt felül. Időközben egy másik snowspeeder is megcsinálta és a másik lépegető is feküdt és WIN. Hát ez kész :)

Epic ez a game :)
  • ChipHazard
    Akkor furcsa mert nincs bekötve semmi, lehet hogy elnyomtam valamit, egyszer megprobáltam a Mission modot Xbox controlerrel, de azóta kihuztam. és X-wing Meg TIE -k nél nicns ez a probléma. De kössz a tippet ;)
  • sirpalee
    Akkor csinalja, ha be van kotve valami joy (pedal, gazkar, stb) a gepbe.
  • ChipHazard
    Nekem az a bajom a snowspeeder-ekkel és az A-winge-kkel, hogy maguktol forognak össze vissza, felkaptam pont a vége elött egy snowspeeder, gondoltam megpróbálom megcsáklyázni a lépegetőt, de a közelébe nem tudtam menni, mert pár méter után megfordult magától. Az A-wing meg mindig oldara perdül. Ez biztos valmi Bug lehet nálam mert nem hiszem el hogy ennek igy kell lennie.
  • MrPredator
    Ha járművezni akarsz akkor personal shield kell és elnyomod amikor aktiválod a gépet. És ha belejössz egész sokáig lehet benne húzni. Itt a járművek csak támogató szerepre vannak, lesz majd pálya repülőknek is. Pl x-wing jó a légi fölényhez, ha nincs ellen akkor AT-ST irtásra is kiváló. Tie dettó. A hósiklót meg azt hiszem nem kell ecsetelni. A többi gépnek kell biztosítani hogy tudjon buktatni AT-AT-t. Van itt taktika, de most még mindenki hentel mert teszteli milyen móka. Nem egyszer nyertem lázadó oldalon, ha tényleg mindenki teszi amit kell, foglalnak és védik akkor nyerhető.
  • RepeszElek
    Igen, én pl. arra számítottam hogy olyan lesz mint a BF4 csak star wars-ban erre a régi jó bevált dolgok helyett más opciók jöttek.
    Sok más dolognál mint pl. az autóknál megtudom érteni és látom az okát hogy egy jó bevált motort miért cserélnek le mégis a gyártók, de itt miért változtatnak??
  • Adam Jonas
    BFBC2-ben is volt jó pár olyan meccsem, amikor betett jó pár ellenfél elé közvetlen, én meg néztem, mint a tök, hogy mi a szitu.
  • Sigmar
    bf4től vehetnének példákat, az sokkal taktikusabb mint ez, pedig az is arcade .A perk kártyák egy vicc, járművek gyak csak dísznek vannak, mert 1 percél tovább nem lehet benne, plusz nem egyszer haltam amiatt, mert a jármű aktiválását vártam.....
  • RepeszElek
    Valóban sok a gond vele, de ez még Béta szerintem nem kell izgulni, de egyenlőre a BF4 ezerszer jobb számomra, pedig az már nem mai:)

A filmeben egy lövéstől egyből kinyiffantak ami nem kivitelezhető a játékban értelemszerűen de a lázadókon nem hogy lézerálló hanem még golyóálló mellényt sem mindig látok, és észrevettétek milyen sokat kell belelőni?
    Elég hülyén veszi ki magát, és kicsit odabassza a hangulatot mikor egy egész "tárat" eresztek a csávóba amin olyan ruha van, hogy gyanítom a sherpa kabátom többet bír :D
    Viszont én sem tudom hogy oldottam volna meg hisz a szereplők olyanok mint a filmben, minden esetre én inkább rohamosztagos szeretnék lenni ha élesben menne :)
    JÁTÉK!
    ÉS lécci ne bántsatok amiért szidtam attól még tetszik és én biztos hogy meg fogom venni! :)

Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.10.12. 23:00:49
  • Amper92
    gyerekek, ez kész!!:D
  • ChipHazard
    " Hero Hunt mód . Mint ma megtudtuk, ez egy 7v1 játékmód lesz, melyben egy játékos egy hőst (vagy gonoszt) alakít, míg a többiek lázadóként vagy birodalmiként megpróbálják eltenni láb alól. Aki az utolsó találatot beviszi, átveszi a helyét, és ő lesz a célpont. Aki a legtovább tud hősként/gonoszként játszani, az nyer a meccs végén

A Cargo mód a Capture the Flag egy variációja. A lázadóknak és a birodalmiaknak egyaránt van egy bázisa, ahol található egy szállítmány. Ezt a szállítmányt kell ellopnia az ellenséges csapatnak, és visszavinni a saját bázisára, de a pontszerzéshez nem feltétel, hogy az épp pontszerző csapat saját szállítmánya a bázison legyen. A pontozás 5-5-ről kezdődik, ha valamelyik csapat pontot szerez, 6-4 lesz az állás az ő javukra. Akinek 15 perc után több pontja van, az nyer.

A harmadik mód a Droid Run, melyben három GNK droidot, avagy három mozgó célpontot kell megszerezni. Mielőtt elfoghatnánk őket, el kell kapni. A 6v6-os meccsek során a lényeg, hogy mielőtt a 10 perces játékidő lejárna, megszerezzük mind a hármat. Ebben a módban csak fegyver power-upokat vehetünk fel, járműveket és hősöket nem. "

http://www.gamestar.hu/star-wars-battlefront-hero-hunt-cargo-droid-run-jatekmod-pc-ps4-xbox-one.html
    Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.10.12. 22:16:10