2846
swbw.jpg
  • szomferi
    nem most kell venni, hanem később, ennyi
  • Jim Morrison
    régen 12k volt egy teljes játék, ma már 38k :(
  • Bagoly81
    ha jol látom 38e forint a minden dlc-t trartalmazó játék kiadás? nem sok az egy kicsit? 120 euro... te jó isten....
  • ChipHazard
    Ugy látszik lesznek külömböző napszakok is, az a kora esti jelenet Víz partnál ahol Luke és az uralkodó összecsap nagyon hangulatos. Kiváncsi leszeke arra is hogy míg a lázadóknál vannak Twileke, meg Rodian meg Zabrak stb, karkaterek, addig ezt a birodalomnál hogy fogják változatossá tenni esetleg a páncélok kinézetét, mert mást nem igen lehet.
  • MrStokes
    Jatszhato lesz, csak akkor mar hivatalosan release-elt verzionak fogjak hivni!
  • R0GUE
    Ha esetleg valaki nem bírná addig Sw nélkül...

• Tikal #667

Boba Fett: That won't happen again! ( szakadtam a röhögéstől :DD )
  • zenoka
    Mar csak 3 het!!:D
  • Master91
    Aaaaaaaaa
  • TDC Geronimo
  • antiqueA
    A telepített béta törölhető vagy játszható lesz majd release után?
  • mulli1986
  • Jim Morrison
    kis statisztika a bétáról:
  • simonl #660
    Minden tiszteletem, így beszél egy igazi családapa
    Egyébként minden szavaddal egyet kell értsek. (nálam 2 kis csecsemő padawan)
  • zenoka
    regota nem volt 3 oram egybe jatszani szoval ezzel nem lesz gond:))
  • ratgab
    Valószínű....
  • lac coo
    Hátha a DICE is olvassa , és csinál vele valamit ! :)
  • ratgab
    Csak azt nem értem akkor minek jársz ide? Ezt meg már leírtad vagy 5x...Komolyan nem értem...
  • lac coo
    Hát én 3 óra alatt meguntam, de ha te bírod hónapokig, akkor persze, megéri ! :)
  • Árnyvadász

Ez valóban nem egy összeg napi 1 óra szórakozásért/anyázásért. Arányaiban az utóbbi is benne lesz, de még úgy is megéri.
  • zenoka
    en elorendeltem mert kiszamoltam ha jatszom vele 3 honapot casualkent (az napi egy ora jatek csecsemo, feleseg es munka mellett estenkent) akkor az also hangon 90-100 ora jatek ami kb 140ft/ora szorakozas:) az olcsobb mint egy doboz kola naponta.. tehat nekem megeri.. a tobbit leszarom:)
  • Sigmar
    Bocsánat, hogy ki mertem próbálni a bátlöfrontot ezt a hibátlan és csodálatosan nem konzolra tervezett programot, majd jól górcső alá vettem a remek 5letek tárházát, és hogy ezt le is mertem írni. Mert a battlefront topic, egy fórumon nem erre való.
  • R0GUE
    Az hogy jön ide? Diretkbe trollkodsz ebben a tpoikban is ahogyan teszed azt a Battlefield 4 topikban.
    Unalmas, be lehet fejezni. Kutyát nem érdekel a problémád Smithwardennel és a BF/Dice fanokkal.
  • Sigmar
    Aztán melyikünknek is van felkiáltójel a neve mellett?
  • R0GUE
    Nem unalmas az állandó folyamatos trollkodás???
  • Sigmar
    ne szidd a dice, mert jön a smithswarden és beperel!
  • alyr2
    Itt nem a DICE a problema , hanem az EA, a programozok azt csinaljak amit kernek a megrendelok, ennyi..Kapnak x osszeget, es csinald meg y-t belole. A beta alapjan nagyon jol megcsinalt termek lett, de amit mutatott az kevés. a 70 euros arat nagyon nem kozelitette meg.
  • Bogdogege
    Alapból már mindent konzolra+kontrollere csinálnak (jövő hónapba meglepem magam egy újgenerációs masinával) butított szutyok mindegyik, semmi újítás ,csak csilivili , semmi tartalom, meg közeleg a film bemutatója mindenki nagyot akar kaszálni a pénz a lényeg , három hónap mint a Hardline aztán kuka senkit sem fog érdekelni ez a kiváló ea-dice termék.
    Utoljára szerkesztette: Bogdogege, 2015.10.21. 15:46:22
  • adam46
    Ezt a sok rinyapinát.
  • MoRT2195
    "csak így kisbetűvel" Jómegaszontad.
  • Gyuszopapa
    Szégyen amit a SW univerzummal és a BF sorozattal műveltek.Az EA és a dice csak így kisbetűvel.
  • Nagydög
    A BF szeria a BC2-vel indult "arkadosodas" ellenere meg mindig korrekt cucc. A BF4-et mar meg se vettem, de ugy hallom, mostanara egesz jo lett. A legnagyobb baja eppen a siker, mert az EA megerezte a verszagot, es elkezde a fel jatekokat kiadatni teljes aron, aztan a masik felet ismet eladjak DLC-kent.
    A Hardline mondjuk teljesen illeszkedik a sajat temajahoz: szegyentelen rablas. Kifejezetten jo kis DLC lett volna a BF4-hez. De teljes aru jatek? Komolyan?
    Ez a mostani Battlefront meg... Semmi. Ez mar tenyleg csak ures csomagolas. nem mondom, annak nagyon szep, de nincs benne semmi. Neztem rola a videokat, es teljesen erdektelen. Lemaszik a keprol olyan gyonyoru(A falba/sziklaba csapodo talaltok szikraesoje. Azt a ku..), a hangok tokeletesek, es egy pillanatra sem fordult meg a fejemben, hogy meg kene vennem. Ez a Delux faszakodas meg vegkepp gaz. Nem az vele a gond, hogy elonyt jelent, hanem eppen az, hogy boven lesz eleg hulye, aki siman ad plusz 10 dollart semmiert. Igy aztan legkozelebb is megprobaljak majd elsutni. A Season Pass meg egy teljes jatek araert, mikozben loszart sem tudni mit kapsz erte, ha egyaltalan valamit...

• Bogdogege
    köszi
  • adam46
    Ne okoskodjatok már úgy a BF4-ről, hogy nem is játszotok vele, plíz.
  • Betyar070
    Véleményed első felével még egyet is értek.
    Azonban attól még nem biztos, hogy jó egy játék mert százezrek tolják. Nincs más hasonló játék a piacon !!!!!! Rengeteg pénzt kell beletolnia a kiadónak egy ilyen projektbe erre csak a mamut kiadók képesek. (EA, Ubisoft...) Azért azt te sem gondolhatod komolyan, hogy csak a DICE fiúk lennének képesek lerakni normális multi lövöldét?!
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.10.20. 12:25:30
  • Árnyvadász
    Engem a béta meggyőzött. A COD sorozatnak évek óta vásárlója vagyok a többjátékos mód miatt, de idén már nem akarom huszadjára megvenni "'ugyanazt". Valami másra vágyom és ezt a szerepet a Battlefront be fogja tölteni. A Killing Floor 2 és a Titanfall mellett, harmadik multis játéknak tökéletes lesz. Most az, hogy mennyire fogják a DLC-vel feldarabolni a tartalmat az más kérdés.

Titanfall esetében ingyen megkaptam, amúgy meg általában jól elvagyok az alapverzió pályáin is. Ha azok jók, akkor a nem vágyom az újabbakra. Ha 100 órát ad a Battlefront multija, akkor már elégedett lesz. Szerintem ez a béta alapján esélyes lehet.

Többet nem várok tőle. Ha ezt teljesíti, akkor részemről megérte. Persze valami kulcsos oldalról akciósan megvásárolva. Origin-es árak azok közröhej szintjén mozognak.
  • Betyar070
    A grafikát leszámítva csak a tartalom és a megvalósítás.

(Nem részletezem ez nem az a topik )
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.10.20. 12:06:12
  • Sigmar
    A termék tényleg nem lett rosszabb, hanem alapból szarra van méretezve, tervezve, hogy a 20 iqval rendelkezők is tudjanak pontot gyűjteni benne. Ezért van benne 700 méteres magasságplafon repülőknél, nem azért mert realisztikus akar lenni. És ezért szarok az új bfek a bf2 óta. Elég megnézni a repülési modelt.....
  • adam46
    Tartalmas válasz, gratula.
  • MoRT2195
    Én nem vagyok régi BF-es, a Bad Company 2-vel játszottam először, de azzal is a BF3 megjelenése előtt fél évvel kezdtem el. Annyira imádtam azt a játékot, hogy a kedvenc multis fps-em lett, akkoriban még nagy CoD fan voltam, de azokra is szartam bele, a BC2 sokkal jobb volt. BF3 természetesen rögtön elő lett rendelve. Eljátszogattam vele egy nagyon keveset, de hamar beleuntam, mert rá kellett jönnöm, hogy ez sokkal másabb, mint az előző. Persze nekem olyan gondjaim voltak, hogy sok a 64 játékos, sok a jármű és baromi nagyok a pályák, de aki ezeket szereti, annak biztos nincs gondja a játékkal. Viszont a BC2-ben ezt úgy belőtték számomra, mintha nekem tervezték volna azt a játékot. :D Egyszerűen tökéletes volt, a pályák nem voltak nagyok, de nem is CoD fél kis pályák voltak, járműből volt pár, de nem sok, és a játékosok száma se volt olyan nagy. Mondjuk én ettől függetlenül nem mondom, hogy szar, mert biztos jó, csak hát a méretekkel és a számokkal kicsit elszálltak. :)
    Szerk.: Persze tudom, hogy a BF az alapból ilyen, a BF2 is ilyen volt, és igazából pont a BC2 volt az ami kicsit más lett, mint a többi a rész.
    Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.10.20. 07:46:35