Star Wars: Battlefront I - II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Based on our own testing, Electronic Arts' recommendation of a GeForce GTX 970 will give gamers 60 frames per second and above at 1920x1080, with medium detail settings, in the Walker Assault's 40-player battles. Higher detail levels will require more powerful GPUs, such as the GeForce GTX 980 and 980 Ti, as will higher resolutions."
sw-bf-beta-nvidia driver
A GeForce Experience szólt, hogy új driver érhető el a holnap induló béta miatt. De azért nem gondolta volna, hogy a GTX 970 csak a közepes beállításon lesz képes tartani a 60 fps értéket.
Holnap mindenesetre kiderül mi az igazság. (16 GB memóriáról nem is beszélve.)
Bár elképzelhető, hogy jövőre már ez lesz az alap a komolyabb játékokhoz. Mondjuk ez éppen nem gond, a memória olcsó mostanság, de a VGA kártyák nagyon el vannak szállva árazásilag. Lassan ott tartunk, hogy a kompromisszummentes játékhoz nem árt egy GTX 980Ti. Némi túlzással értve, de fél év múlva már nem lesz túlzás érzésem szerint. Mondjuk Doom4, FC: Primal, esetleg a hamarosan érkező Just Cause 3 is akár beletartozhat ebbe a körbe. Tippre persze.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2015.10.07. 22:01:34
bizonyára rendkívül népszerű kijelentés lesz ez (...), de mondjuk egy Battlefield 3 taktikai színvonalát megüti-e majd? mert az azért még rendben volt (a 4 már csak dara, a HL meg, hagyjuk is). vagy sima ugri-bugri tyujj-tyujj? mert arra napok alatt rá lehet unni.
nagyon sokat vártam volna ettől a játéktól, de egyelőre úgy tűnik, hogy nem fogom megvenni, pedig ezt elképzelhetetlennek tartottam volna mondjuk még két hónapja. de egy ilyen eye candy ugri-bugri puttyogtatásra én már nem vagyok vevő. a videók alapján sem taktika, sem csapatmunka nem kell, elég, ha jól rángatod a troppereket, és célzás nélkül lősz, mert a térkép túloldalán is lesz találatod.
ami tetszik, az a power upok, valamint az, hogy 1 percig ülhetsz az AT-AT-ben.
<#worship>#worship>
* Scomcomputers the future of computing!*
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Ugribugri kijelentésen meg csodálkozom, mert totál ugyanez a rendszer volt a korábbi játékokban is annyi kivétellel, hogy itt most nem teljesítményhez lesz kötve az erőhasználó, mint a korábbi részekben hanem fel kell venni egyfajta tokent (ezt se fogja sűrűn generálni a játék azt is mondta a srác)...viszont random módon fogja letenni ezeket a pályára és még ráadásul 100 másodpercet tudod majd használni. A srác a videóban leírja, hogy elég könnyen be lehet ezzel is szopódni, ugyanis ha nagy harc közben aktiváljuk akár pár másodperc alatt is szétkaphat az ellen... Tehát szó sincs itt túlságosan erős dologról.
Én semmi olyat nem láttam a videóban, amit nem láttam már korábban a korábbi epizódokban is. Azért azt tartsuk szem előtt, hogy ez egy star wars játék, tehát ha a fejünk tetejére állunk sem lesz kihagyva az erőhasználó opcionális használata (az is kiderült a videóból, hogy csak 1 jelenhet meg egyszerre a pályán mindkét oldalon). Newsflash: Az erőhasználók meg már csak ilyen ugrálós, bárkit lekaszabolós, rohamosztagost és felkelőt 10-esével fogyasztó rosszfiúk....Ez van.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Minimum
64-bit Windows 7
Processzor (Intel): Intel i3 6300T vagy egyenértékű AMD
Memória: 8GB RAM
40 GB szabad hely a merevlemezen
Videokártya (NVIDIA): nVidia GeForce GTX 660 2GB
Videokártya (ATI): ATI Radeon HD 7850 2GB
Ajánlott
64-bit Windows 10
Processzor (Intel): Intel i5 6600 vagy ezzel egyenértékű AMD
Memória: 16GB RAM
40 GB szabad hely a merevlemezen
Videokártya (NVIDIA): nVidia GeForce GTX 970 4GB
Videokártya (AMD): AMD Radeon R9 290 4GB
Újabb minőségi PC-s portot kapunk. <#levele>#levele>
Sebaj, erre sem kell költenünk. A DICE ismét fullba nyomja a kretént! <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.06. 17:24:23
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A legelso video alapjan azert en komolyabbra szamitottam...
Klónok háborújának érája nem rossz. Volt benne fantázia. Csak gyerekek szintjére lett butítva, hogy több legyen a bevétel.
Gondolom a mostani menetrend szerint ( valószínűleg ) 2018-ban amikor kijön a Battlefront IV ( akkor már lesz űrcsata és droidok a köztársaságiak ellen rész is )
angelus1991ster.blogspot.hu
My Life for Freedom!
/avagy 2 percre mi vagyunk a minden6ó /
Utoljára szerkesztette: titani, 2015.10.06. 11:19:19
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Arról esetleg van valami hír, hogy lehet majd együtt játszani XBOX-ról és PS-ről? Tehát konzolok között támogatja-e a crossplay-t?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
Az a kérdésem, hogy lesz-e valamilyen magyar klán, ahol Teamspeak/Mumble segítségével csoportosan tudnánk játszani az új Star Wars Battlefront játékban? Ha igen, akkor megköszönném, ha tagja lehetnék egy barátságos csapatnak. :)
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
A SW világának meg része ez a típusú eszköz (Birodalom esetében a PLX rakétavetőt használják a katonáik amikhez van több rakéta típus is, még önmagát célra vezető változat is amit kifejezetten vadászgépek szivatására találtak ki és az jó messzire elténfereg a célpont után ha kell). Csak ritkán használják vadászok ellen, mert a kérdéses vállról indítható rakéták hatótávolsága erősen korlátozott és a befogás időbe telik mialatt a vadász elpucolhat.
Gépeken meg még filmben is látható volt célkövető rakéta (Geonosis támadásánál a Hailfire robotok is lődöztek ilyet ahogy a LAAT/i gépekről is volt indítva).
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.08.08. 10:59:31
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
csak ne legyen a játékból Titanfall 2.0 emiatt
Utoljára szerkesztette: Systore, 2015.07.26. 22:28:12
Előre bocsátom, hogy nem kötekedni akarok, hanem érdekelne a véleményed, érveid.
"árad az egészből az sw univerzum" Konkrétan miért is, ez a nagy filling ? Mert van benne AT-AT, rohamosztagos, a helyszínek effektek trilógia hűek, mert nincs benne rózsaszín Darth Vader? Ez mind alap követelmény!!! Ugyan úgy ahogyan a gigantikus űrcsaták is, ill az,hogy ne lehessen leszedni mint egy galambot a vadászokat stinger rakétákkal! ( bár lehet hogy itt is lesznek majd chaff csalik, a DICE-tól kitelik, Húúú micsoda SW filling! )
Sajnos ma a vizuális orgiák korát éljük, és erre állt rá a szórakoztató ipar is (mozi, videojátékok...) Ennek remek példánya lesz az SWB is.
Az SWB bármennyire is más szeretne lenni mint egy Bf sajnos játékmenetet tekintve igen csak hasonlít rá. Személy szerint engem ez nem zavar, ha jól összetudják hozni a két stílust.
(Egyenlőre nem ezt láttam a bemutatott videokban)
(pl. a hülye sniper ne evvel menjen fel a hegy tetejére kempelni. Már előre látom a sok kis gyerkőc mit fog majomkodni itt is :( )
Nem a sajátjaim, valamelyik fórumon találtam ezeket a képeket.
Személy szerint örömmel fogattam amikor megindokolták hogy miért nem lehet majd vezetni az AT-AT . Igen, sajnos a hülye gyerekek hamarabb megveszik a játékokat mint a normálisabb fajta, és erre már rég rájöttek az EA-nál is. Ezért olyan a BF3, BF4 is amilyen, egy vicc az egész igaz mindez rombolható környezetben :D ( Melyik a videomagnót érdemes megvenni ? Amelyiken a legtöbb gomb van fiam... )
Viszont én már hallottam torpedóról SW világában vagy láttam de nem emlékszem pontosan ez kézifegyverből lőtték vagy gépekről.
Én elképzelhetőnek tartom ezt a hőkövető rakétát főleg egy Commando-nál!