2846
-
ratgab #753 Tényleg Jango volt..My bad.... -
ChipHazard #752 A rohamosztagosok nem klónok, pláne nem Boba Fett Klónjai, mert Jango Fett DNS-éből klónozták őket aki Boba "apja volt". Tulajdon képp kért magának egy nyers klónt akit fiaként nevelt fel.
A Rohamosztagosok pedig egyszerü emberek voltak akiket a külömböző Birodalmi akadémiákon képeztek ki, lehettek Nők, Férfiak, fehérek és feketét, hupililák is :D A lényeg hogy emberek legyenek.
De nem kell aggódni ha tényleg anyira többségben vannak azok akik ellenzik a sisak nélküliséget, akkor nem valószinü hogy sürün láthattok Rohamosztagosokat sisak nélkül, elvégre nem kötelező olyan karaktert használni, és késöbb fel lehet oldani a Scout Troopert, és a Shadow Troopert, valószínüleg inkább azokkal lessz majd tele a harcmező
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.11.14. 09:45:07 -
MaRee #751 A rohamosztagosok nem klónok ( akik meg Jango Fettből lettek, nem Bobából), lentebb már ki lett fejtve.
Utoljára szerkesztette: MaRee, 2015.11.14. 09:40:06 -
ratgab #750 -
ratgab #749 Mindenki elfelejti, hogy a rohamosztagosok ugyanúgy emberek. Elméletileg mindannyian Bobba Fettből lettek klónozva ergó ugyanúgy van arcuk, mint bármely más embernek. Annyi szerintem már játék szempontból megengedhető, hogy kicsit testreszabhassuk a Bobba Fett klónunkat (amúgy is csak az első három részben látszódik a valódi arca, amit ha jól tudom nem tekintenek hivatalos történeti szálnak sem...Azaz alternatív történetnek tekinthető....) Ez utóbbi gondolatmenet alapján nem ismerjük Bobba Fett arcát...Akár nő is lehetne....Innentől kezdve a klónjai bárhogy kinézhetnek a sisak alatt. Amúgy meg nem hinném, hogy sok sisak nélküli rohamosztagos fog szaladgálni a játékban...Egyszerűen túl badass az a rohamosztagos fejfedő ahhoz, hogy a birodalmi játékosok ne használják.
Ui.: Ha néztétek volna a Star Wars rajzfilmsorozat pár részét akkor nem érdekelne ez a dolog ennyire. Ott sűrűn mutatják őket csatán kívül és bizony nincs is rajtuk sisak.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.11.14. 09:30:29 -
#748 Nem tudom miért olyan nagy próbléma ez? Rohamosztagosok sisak nélkül:
-
SoulMonkey #747 100% agree. A Birodalom katonái nem egyéniségek, hanem egy háborús gépezet "kellékei" Nevek nélkül, egyforma egyenruhában arra képezve hogy egységesen engedelmeskedve a diktátornak - nagyon leegyszerűsítve. Hogy nézne ki egy náci hadseregben ha az egyik SS legény melegítőben lenne? :)
Viccet félre téve, a birodalmi rohamosztagos az fehér/fekete EGYENruhában és sisakban van. -
#746 Remélem kapunk majd színeszhető AT-AT-t is, alig várom a rózsaszín lépegetőket a harcmezőn!!!
Agyfaszt kapok ettől a customization hülyeségtől, ez nem egy rpg, tojok rá hogy milyen feje van valakinek, úgyse látom, csak közelről, és 1 másodperc után csak egy lesz a sok közül akit lelőttem.. azt viszont látom, hogy nincs rajta a rohamosztagoson a sisak, és eléggé illuzióromboló... ez gáz, és ha körül nézel a fórumokon rengeteg helyen téma ez.. -
SoulMonkey #745 Nem. A SW világába nem illenek bele. Ennyi. -
#744 Mint egy duzzogó ovis -
SoulMonkey #743 Remélem nem lesz 1000 féle színű rohamosztagos meg sisak nélküliek. Egyszerűen megölné a hangulatot. A rohamosztagos gyalogosok fehér/fekete sisakos katonák és kész. -
ChipHazard #742 Gyakori tévedés, A klonok gyártásával le áltak a háború után, és kihaltak. Ugye gyorsabban is öregedtek, 20 évvel a háború után már nem voltak Klonok
A Rohamosztagosokat egyszerü besorozott katonák alkották, mit gondolsz miért lőtek mellé?
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.11.13. 15:32:28 -
Betyar070 #741 Mi lett az egykori klónkatonákkal ??? Miután leverték a nyomorult jediket, ők alkották az első birodalmi hadsereget. Lehet, hogy ők vannak a maszkok mögött?
(Ez lenne a logikus. )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.13. 15:05:16 -
ChipHazard #740 Van ott Ásziai Rohamosztagos is, egyébként nem tudom miért van kiakadva mindenki, ugy értem nem igazán lehetett látni hogy ki van a maszk mögött. A Birodalmiak amugy is csak az idegen fajokat közösítették ki, az emberekkl nem volt semmi probléma. -
Betyar070 #739 OMG! színsebőrű rohamosztagos! Mi jöhet még. spanyolul vartyogó R2-D2 ?
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.13. 14:14:55 -
zenoka #738 ertem, koszi! -
Betyar070 #737 Az biztos, hogy a grafikusok kitettek magukért. Meglátjuk hogy ez elég lesz-e az üdvösséghez.
Játszunk már, játszunk már, játszunk már!.....
-
ChipHazard #736 A Videok egyrésze PC-s része az egy rendezvényről van, Youtube-rek mint LevelCape meg hasonlok kaptak meghivást az EA-től ahol kipróbálhatták a teljes játékot minden Unlockkal feloldva. Ilyen példáúl a Star Wars HQ 1-órás videója
Itt pedig Levelcap mesél a Feloldható kártyákról,
Itt pedig a Skineket és Emotokat mutatja be, de egyéb iránt neki is van egy 40 perces videója
De az is lehetséges hogy valóban 10 óra alatt meglehet az 50 szint, elvégre elég casual a játék :)
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.11.13. 13:50:20 -
zenoka #735 en azt nem ertem, hogy lehet, hogy vannak mar lvl 50 es gameplay videok.. EA acces keretein belul nem 10 ora limit? es mar meg lehetett csinalni lvl 50 ig 10 ora alatt? -
zenoka #734 jo lesz ez.. azt kenne meg kitalalni hogy mennyi ideig birom alvas nelkul mert csak abbol tudok lecsipni idot jatszani:) -
ChipHazard #733 Egy teljes Walker Assault Endoron. Nagyon szép pálya. Néztem pár Single player missiont is, ot van olyan változat is ahol ép esik az eső, nagyon szép.
Walker Assault Sullust
Walker Assault Tatooine
Tudom hogy nézni nem olyan élvezetes mint játszani, van egy 47 perces video is Levelcap-tól is XD de én személyszerint szeretem megnézni a videókat, képben lenni a pályákról. :)
-
zenoka #732 majd kapnak thermal detonatort a pofajukba a kis szemet lazadok! :) -
Betyar070 #731 Biztosan! Csak 10millió helyről lőhetnek ki majd a kis camperek. -
zenoka #730 azt hiszem sokak kedvenc palyaja lesz az Endor!
igen szepre sikeredett!:) -
ratgab #729 Hát sajnos azt kell mondjam meg kell vennem ezt a játékot... -
ChipHazard #728
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.11.13. 06:27:17 -
ChipHazard #727 -
#726 Az új részből jöhetnek :) -
#725 Jakku az Endori csata után 1 évvel történt úgy tudom
-
ratgab #724 Jó, de akkor még a mostani filmből jöhetnek hero-k. Szerintem egyébként fognak is jönni. Elvégre Jakku-i csata az eredeti trilógiában nem volt ha emlékeim nem csaltak. -
#723 Yoda már nyugdíjas, Obi meghalt, bár jöhet még, Chewbacca szintén... az új trilogiából nem akarok senkit látni ebben a játékban, az végképp élményromboló lenne. -
ratgab #722 Hősök 6-an vannak ezt a Base Commandból egyértelműen meg tudom erősíteni. -
ratgab #721 Gondolom azokat majd frissítések során kapjuk, vagy ami még valószínűbb majd inkább dlc formában...
Hát azért ott van még például Yoda, Obi Van Kenobi, Chewbacca, és akkor még az első 3 részből nem is raktak be senkit. Mondjuk ez utóbbihoz mindenképp szükséges lenne a droidokat is bevonni a csatába....Ezt mondjuk elismerem. -
ChipHazard #720 Add elő igy leközelebb a mondadóat és akkor olyan ostoba emberek is mint én majd jobban megértik. 3 ! jel meg 2? jellel + a kis smile val kicst drámaiban jött át, mintha valami szentségtörés lenne egy kis kreativitás. De azért elnézést kérek a kirohanásomért.
Ami a Hősöket illeti valószínüleg majd DLC-ben, tekintve hogy már néhányan a teljes játékkal játszanak hála a korai hozzáférésnek, azt hiszem X-1-en 10 órát játszhatnak így akik előrendeltek vagy EA acessel vagy mivel rendelkeznek, és nagyon ugy tünik hogya Hősök egyenlőre csak 6-an vannak. -
#719 Mintha írták volna, hogy lesznek még hősök, de nem tudom kikre gondoltak, végül is megkaptunk minden fontos karaktert, nem?
-
#718 LOL, azt se tudod mi az a trollkodás :DD
Leírom neked még egyszer, mert látom egyszerű gyerek lehetsz: a sisak nélküliség zavar, az nem zavarna ha csak egy lenne, vagy kettő vagy három. De legyen mindig a rohamosztagosokon.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.11.12. 16:57:07 -
ratgab #717 A járművek és a hősök száma kicsit kevésnek tűnik így végignézve a választékot a career lapon a játék honlapján belül.
Egyébként az összes küldetés, achievementek és minden itt megtalálható és részletesen tanulmányozható. -
ChipHazard #716 Akkor meg mi a faszt trolkodsz ha leszarod, majom vagy te
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.11.12. 16:44:51 -
#715 Anyád a hülyee te majom, vegyél vissza, mert nem szóltam be neked.
Nem picsognék, mert leszarom, hogy három sisak vagy egy sisak, ha öltöztetni akarok egy bábut akkor megyek Sims-ezni.
-
ChipHazard #714 Mert amugy kurva választékos lenne az a 3 sisak féle ami a Roham osztagosoknak van. Akkor meg azért picsognál , Hülye
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.11.12. 16:33:49