Star Wars: Battlefront I - II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
lol, mivel szednéd le máshogy a vadászgépeket? pont ezen lepődnék meg ha földi egység nem tudná ezt megtenni

és miért vagy ki akadva ezen hogy egy scifi világba egy csávó a válláról indítható szarjával szét szed egy vadászt?
Komolyan kérdezem a DICE-nál megőrültek ??????
Az egyik kiszivárogtatott alfa videóban látható volt ahogy egy hőkövető rakétával leszedik az X-winget illetve a hósiklót.
Mi ez, mit keres egy (stinger) a Star wars világban ???? Még hogy nem BF4 szarság! Ettől tartottam csilli-villi grafika, tartalom meg a majmok szintjéhez igazítva. (Egy szerencséje volt eddig is ennek a surmó társaságnak, nincs a bf3, Bf4-hez hasonló játék a piacon.)
zooleeh
Hetfon vege

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Meddig lessz alpha?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Fpocok
//www.youtube.com/embed/TOi_16HcpQc

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
sajátjaid?

Kandurex
grafika hatás első osztályú...már majdnem film kategória...sőt...<#eljen>

...viszont, mint játék egy ordas nagy .... <#bdead>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kíváncsi leszek, hogy működik-e?:D

angelus1991ster.blogspot.hu

Adam Jonas
Néhány kép az alfából (1080p, ultra beállítások): http://imgur.com/a/OdNpK

Igen és annyi.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

mulli1986
Ezt csak úgy vagy regeltél?

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

mulli1986
Az ok, de ezzel, full graff FHD ban 60+ fps? Vagy ez egy minimum?

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

szomferi
alpha gépigény

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

mulli1986
Ez a minimum gépigény vagy WTF?

scomcomputers
Nekem sikerült.....elfogadta a jelentkezést.....<#hehe>

* Scomcomputers the future of computing!*

Fpocok
Azt olvastam, hogy szar az oldal. Vaaki azt mondja, hogy csak NA, valaki UK ból is tudott, valaki nem. MO-ról szerintem nem lehet.

Engem nem engedett jelentkezni :D, de szerintem ugy is lessz nyilt béta is valamikor nyár végén vagy kora összel, legalább is remélem.
szomferi
nem... majd a béta alatt pótolunk :D

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Szabi
kapott valaki meghívást ?

szomorú, hogy a BF3, BF4, BFH alfa és béta tesztek után itt kimaradtam, ehh.. -.-

ja és amúgy az alfa gépigénye:
CPU: Quad Core CPU e.g. Intel Core i5-2300 @ 2.8 GHz or AMD Phenom II x4 955 @ 3.2 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz
RAM: 6 GB
OS: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64-bit operating system required)
Video Card: NVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon HD 7970 with 2 GB of Video Memory
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.27. 09:19:15

"Nulla tenaci invia est via"

szomferi

AnuluWork
Csak bolygóközi lesz.

//www.youtube.com/embed/lg_ht2GfQJU

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Adam Jonas
Így videók alapján nekem is tetszik a cucc, bár igaz, én egyik korábbi Battlefront játékkal sem játszottam. A Star Wars hangulat a videók alapján megvan számomra, és talán ez a fontos. (Ezzel a szakaszos dologgal meg sokat nem veszítünk szerintem, BF3 során se nagyon volt már értelme, 50 alkalomból max. 2x, ha normálisan össze lehetett dolgozni a társakkal. Vagy letojták az egész csapatmunkát, vagy teljesen az ellenkezőjét csinálták, mint amit kellett volna.)

szomferi
//www.youtube.com/embed/uHbDD4D7TD8

-úgytűnik egy fansite-on:
https://sg.hu/cikkek/113103/star-wars-battlefront-a-palya-folyamatosan-valtozik

troll -> hater , gyűlölködő , már bekerült a köznyelvbe ebben az értelemben

Mi a faszt csinálni? Mi ez újbeszél? Óceániában vagyunk?

Utolsó mondatod a lényeg...Engem is az áradó sw hangulat fogott meg. Megláttam a Hoth-i csatát és rögtön emlékeztem az előző részekben szerzett élményekre.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ozzyehh
hát nem tudom srácok, én nem nevezném magam elfogultnak, hanem inkább olyannak akit meggyőzött amit látott. Említettem hogy szkeptikus voltam én is.. sőt nem voltam boldog amiért egy rebootot jelentettek be, de most már várom a játékot.

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

...és ájuldozni is :D

Az elfogultak áradozni fognak meg musthave-zni, ja meg hater-ezni.

Ozzyehh
Ha szerinted a Star Wars fő lényege az űrcsaták voltak ami az original trilogyban igen elenyésző volt akkor semmit nem tudsz az SW univerzumról. A trailerből világosan látszik, hogy szinte teljesen vissza tudták adni a filmek hangulatát főleg a sound effecteknek köszönhetően és a battlefront érzés is benne van. Igen megvettek, azért mert az eddig bemutatott produktum nagyon meggyőző. Minden részt láttam, többször, de ezzel nyilván nem vagyok egyedül. Szkeptikus voltam, de már nem vagyok az. Még lehetnek benne hibák és lesznek is. Bugok, laggok fagyások, de aki azt mondja, hogy a játék kevesebb lesz űrcsaták nélkül és, hogy csak a grafika lett szebb az szimplán értelmetlen trollkodás és szőrszál hasogatás. Senki nem geci amiért kimondja a véleményét vagy szóvá teszi az űrcsaták hiányát, de ez már egy lerágott csont az emberek 80%-a túllépett rajta amint meglátták a trailert, mert árad az egészből az sw univerzum.

Oké igazad van. De akkor a filmben se legyen űrcsata!

Te jó ég. Ez Star Wars. Nem Field/Land Wars. Pont a fő dolog nincs benne. És ha emiatt szót emelek/emelünk akkor én vagy mi vagyunk a gecik?
Egy félkész Battlefront-ért egy kanyit se vagyok hajlandó fizetni. 2015 van. Első résznél ezt elnézte az ember, mert a módolók megoldották. 11 év eltelt és még itt tartunk, grafika lett szebb és ennyi.
DICE-
Te eltudnád pl. képzelni a Battlefield-eket légi csaták nélkül? Nembaj vedd meg. Vagy már megvettek?

Ozzyehh
Befejezhetnétek ezt a miért nem lesz űrcsata rinyálást, mert már nagyon fárasztó...... ,de tényleg, nem lesz és kész, sírhattok tovább, de attól még nem rakják bele. Egyébként meg elképesztő az egész, szerintem sokkal izgalmasabb a földközeli légi harc mint az űrcsata, kis terepen kanyonokban, kemény lesz. EA-ban és a DICE -ban pozitívan csalódtam eddig. (taps)
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2015.06.20. 21:18:28

TBTPumpa
Majd lesz űrcsata DLC. Járműveket lehet használni benne, szóval mehetsz TIE vadásszal meg X-szárnyúval is, de csak a csatamező fölött, az űrbe nem mehetsz ki. Fck logic

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
"Gondolom alapvető dolog, hogy a fejlesztők ránézzenek az első két Battlefrontra is."

:DDDDDDD

Amúgy elvileg nem lesznek űrcsaták.

Adam Jonas
Az, hogy ők ezt minek nevezik, egy dolog. Az meg egy másik, hogy a valóságban mennyire lesz használható. :)

Láttam már olyan játékot, ami EA/béta néven lett kiadva, és mégis 100x használhatóbb, mint egy-némelyik "készként" kiadott cucc.

Lesz űrcsata? Lesznek klónok és droidok? Mert akkor az első rész is sokkal jobb lesz mint ez. Csak régebbi grafikával.
Gondolom alapvető dolog, hogy a fejlesztők ránézzenek az első két Battlefrontra is.
Remélem nem csak Hoth-ból, Tatooine-ból és Sullust-ból fog állni az egész játék.

Battlefront II nagyszerű játék, de sajnos sok hiányossággal. pl. a kampány mód bugyután lett megoldva. Galaxisos foglalósdi meg pláne.

TDC Geronimo
Nem gondoltam volna, hogy PS4en is így fog kinézni főleg, hogy 60 fpsel fut. Nem vagyok egy sw fan, de ez brutál hangulatos. UIn viszont dolgozhatnának, mert nagyon ronda.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TBTPumpa
És a játékosok meg vásárolják őket, ezzel támogatják ezt az igénytelenséget... <#szomoru1>

MIért? Az utóbbi Battlefieldek megjelenéskor alulról karcolták beta állapotot, mostmár ez a precedens :D
TBTPumpa
Hangulatos és szép, DE! Pre-aplha gameplay??? És ezt az idén még ki akarják hozni? Battlefiled 4 és Dragon Age Inquisition public pre-beta/beta szagot érzek 13000 forintért! Na mindegy, szeretjük a fizetős bétateszteket. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.16. 11:31:59

szomferi
//www.youtube.com/embed/QlErxrZcuZw

Ha valami idén gépújításra sarkallhat az a Star Wars Battlefront.... Nem tudom láttátok-e a Coop játékmenet videót, de ott már úgy éreztem SW filmben vagyok szereplő, ahol fps nézetben irtjuk a birodalmi klónokat.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

s0n1c
<#eljen>
lac coo
Zsivány !

Endoros video nincsen ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Master91
MI FEELINGJE VAN AAAAAAAAA
Nem fogok hazudni, a végén együtt tapsoltam a közönséggel :D
Fpocok
//www.youtube.com/embed/jXU5k4U8x20

Végül is jogos, igen lehet, de azért az hogy gyakorlatilag nincsenek, szakaszok, csak 2 lehttek, azért ez igy nem annyira jo. egy 4-5 fős csapat jol összedolgozva erdményes lehet.
lac coo
Miert mi zarja ki, higy haverokkal told ? :)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!