2846
swbw.jpg
  • Tikal #713
    WTF, Stormtrooper-ek sisak nélkül!!!! Mégis mi a faszt gondolt a DICE, mi ez a faszság?? ?
  • zenoka
    nekem is..:)
  • ChipHazard
    Oh király, kössz az infot rá keresek, lecsekkolom. Nekem majd jövő csütörtökön hozza a postás, hosszu egy hét lessz XD
  • zenoka
    xbox-osok egy resze mar jatszhat van par gameplay kint youtubeon.. jo lesz ez!
  • ChipHazard
    De most hogy ujra néztem a videót lehet hogy benéztem és tényleg nem nőt XD. Akkor bocsánatot kérek azért a tévedésem miatt.
  • ChipHazard
    Vissza ment az csak nem olyan látványosan kb 1 egységnyit, és nehezebb volt kiszúrni mert ugye általában folyton lőtek rád. Itt azért észre lehet venni ha figyled erősen. A levelcap meg a haverja Matimo vagy ki tolta, ide oda váltogatnak a nézőponton ezért nehéz nyomonkövetni, plussz Vadert pl állandóan lövik, de Luke-nál azért látszik hogy fel-fel ugrik 1-1 egységet. De végül is már lényegtelen mert ugye ezt eltörölték :)
  • Tikal #707
    jó jó, de ahogy látom farmolni nem lehet vele a credit-et, mert ha már egyszer megcsináltál egy pályát, azért legközelebb nem ad :(
  • szomferi
    szerintem nem nőtt a hősök csíkja, ha öltél, vagy csak én nem vettem észre? :D
    ahol nőtt kicsit, az az AT-AT volt
  • Betyar070
    Ahogyan annak idején Pokrivtsák Mónika is mondogatta " Játszunk már, játszunk már, játszunk már ... ! "
  • ChipHazard
    Ez jó kis dolog, A carrier menü pont alatt meglehet nézni a külömböző Fej tipusokat, elég választékos . 50-es a maximum szint és azon a szinten lehet unlockolni a a twileket 17ezer kredti, akár csak shadow trooper, meg a többi aline is 17ezer kredit. És a külömböző fegyvereket, meg Kártyákat is meglehet nézni.
    Amugy nem tudm feltünt e de változtattak a Hero rendszeren egy kicsit, most már nem csökken folyamatosan az életed, és nem nő ha ölsz. Amig megnem ölnek addig vagy Hős, ami jó mert sok szor volt hogy mire oda értél a harchoz az aktuális Hőssel addigra lement a fél életed :D. 1%-on ugyan megált de az kb olyan volt mint a szarnak egy pofon. Továbbá Vader és Luke már nem képes a végtelenségig blokkolni a bejövő Lézer lövedékeket.
    Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.11.11. 11:03:25
  • zenoka
    Kijott a star wars battlefront companion app..
    egesz fasza kis strategiai jatek van benne amivel ingame creditet lehet szerezni es mar elore unlockolhatsz a jatekhoz par dolgot (leginkabb kinezetet). Erre a par napra idot elutni/klotyon jo lesz:)
  • lac coo
  • szomferi
    berakom már ide is, ha még nem merült volt fel senkiben

• ratgab
    Na ez már valami... Jó lesz ez tényleg.
  • MoRT2195
    A hangja alapján valahogy így képzelem el (csak nem ilyen idegesen):
  • Tikal #698
    LOL, de ki ez a csávó aki beszél :DD

Baromi jók a pályák
  • zenoka
    Ez a bolygo bejaros cucc jo moka:)

http://starwars.ea.com/starwars/battlefront/planets/sullust

azt nem tudjatok van e friendly fire?.. gondolok itt arra pl amikor AT-AT bol szorod az aldast...
  • ChipHazard
    Apropó, egyből utána néztem a friss dolgoknak, és a video amit posztoltak amiért ujfent köszönet :) az több videóból lett összevágva.

• ChipHazard
    Kurva jó kis játék lessz ez. Endor mennyire szép, az éjszakai változat már most a kedvencem. Han solo : " The things I do for that Princess" - LOL. Az ő kis animációja is ötletes mikor legyőzik, letérdel tarkóra tett kézzel. Sidious sem gyenge. Várom már nagyon
  • AntiHero
  • ratgab
    Egyrészt 1 hét eltérés van a kettő közt, másrészt meg teljesen más a célcsoport. Ritka kivétel vagyok szerintem, hogy engem mindkettő érdekel és mindkettőt veszem is.
  • SötétBarom
    Hol írtam, hogy nem érdekel? Érdekel, csak amíg van jobb, addig jegelem.
  • lac coo
    Olyan opcio soha nincs ,hogy kurvara erdekel, de komoly gondjai vannak az embernek ...? :))
  • MoRT2195
    Akkor mit keresel még mindig itt? Én még csak nem is néztem be a Fallout 4 topikba, mert nem érdekel a játék.
  • SötétBarom
    Én pont a battlefronttal vagyok így. Meg a 60 euros premiumával :DD
  • MoRT2195
    Ja tényleg, pedig láttam is, nem tudom miért jöttem vissza később, és raktam ki ide. :D Na mindegy. Gondolom azért nem történik katasztrófa, amiért még egyszer kiraktam.
  • Tikal #687
    tényleg csak 3 sorral lentebb...
  • MoRT2195
  • MoRT2195
    Ja, engem is Battlefront előrendelve, Fallout 4 pedig esetleg majd 1000ft-ért lesz megvásárolva. Többet biztos nem adok érte, de lehet ennyit sem.
  • bfbc2
    Beleférhetett volna igazán egy Star Wars: Jedi Knight III single.
  • Tikal #683
    Witcher-t se tudtam végig vinni...majd egyszer ha sok időm lesz rá...
  • zenoka
    engem meg csak-csak izgatna a F4 de nincs ra idom az tuti.. az nem olyan hogy leulsz 20-30percekre ele..
  • szomferi
  • Tikal #680
    Nem tudom mekkora átfedés lehet a két játék rajongótábora között, de pl engem hidegen hagy a Fallout 4
  • SötétBarom
    Höhö...

Fallout 4-re időzíteni LOL
  • Pius
    Rablás. Nulla munkájukért meg pláne.
  • mikuc
    Előrendelve......:-)
  • szomferi
    áá, lassan meg kéne már vennem a kulcsot :D
  • zenoka

mar csak 2 het:)
  • R0GUE
    Szó mi szó, 14ezerért belepattinthattak volna ingyé IMAX SW kupont...