Star Wars: Battlefront I - II

← ElőzőOldal 57 / 57

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Úgy se igy fog kinézni, de az biztos, hogy kell majd hozzá még egy paks...

Na, megint vehetek új gépet <#zavart1>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Master91
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ide vele !!!!
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Star Wars: Battlefront for Xbox One
Relive and participate in all of the classic Star Wars battles like never before. Play as one of a number of different soldier types, jump into any vehicle, man any turret on the battlefront, and conquer the galaxy, planet by planet
A faszom ebbe az "új" szokásba, hogy egy sorozat x.-edik részénél elhagyják a számot. A fasznak, de komolyan? A következõ úgyis Battlefront 4, vagy B4ttlefront, vagy valami hasonló kibaszott kreatív cím lesz újra.

Viszont pár év múlva vért fogunk vizelni, hogy megszerezzük a legelsõ részt, mert mindenhol ez, a harmadik lesz már csak.

Igen egyenlõre nem van info, gondolom azért mert 2015 magasságában lesz kiadva s most a bf-et nyomják a dice-ék :-(
De ha van infod osztd meg velünk!
Master91
Gondolom ennyi hír van a játékról 😄
Csak nekem "fagyott le" ez a fórum?

Én személy szerint bízom benne,hogy jó lesz!
Ha nem szólnak bele :-(
Skypack
Nem is tudtam, hogy õk csinálták a 98'-as Motorhead-et is mekkora játék volt 😄

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

benőmenő
Én is nagyon várom, de ne felejtsük el, hogy az a Dice csapat, amelyik a játékért felelõs az egy az egyben a néhai Danger close (MoH és MoH Warfighter...brrr de fos volt az utóbbi), csak átnevezték õket.
Ryder62
<#eljen>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

theone91
Hozzák vissza valahogy a kicseszett Disney által elkaszált Star Wars: 1313-at. Abban még volt valami új (felnõtteknek szóló) Star Wars projekt volt. Most megint lesz valami gyermekbarát lövölde aminek a koncepcióját már ellõttük. Meh.

A batlefront nem egy új battlefid lesz!
Ezt mondják Itt
Szerintem a több, "kevesebb" hibái ellenére a DICE játszható játékokat csinál.
És látványos is. Szerintem.
tutituti
majd ha nem alregként irogatod a flame keltéseidet!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Ne irogassál pm-eket, te szar /ezzel csak tõled idéztem/.

Bizonyítsd ipvel te faszkalap, mielőtt vádaskodsz és bannolsz!

Ezt is a dice csinálja ugye? akkor sajnos halott ügy, inkább a régi.

Bizonyítsd ipvel te faszkalap, mielőtt vádaskodsz és bannolsz!

tutituti
ahogy egy nyelvtankönyv is nemdebár? 😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Már jó lenne egy fojtatás 😄
Csak kéne majd hc mod, hogy 1 lövéstöl meghaljon a lázadó pont mint a filmben 😄
Meg remélem fps lesz majd.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Master91
ezazezazezazezazezazezazezazezazezazezazezazezaz
RAZOR27
ennyit mondtak csak, nem tudok én se többet. Nemhiszem hogy terveznek nevet váltani. A dizninek meg semmi köze hozzá (hálistennek?) mivel non-profit a dolog , így sikerült a jogokat megszerezni nekik. Na mind1, mi csak jól járunk 😄 kettõbõl kettõ csak nem ég be 😄

#8: Szerintem ha ez jól szerepel induláskor már állnak is neki

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

balintk
Erre vártam már pár éve, már csak egy újabb Republic Commando kéne és minden happy lenne. <#finom>

schrankszekrény
van egy sanda gyanúm, hogy pár éven belül remake-elve lesznek a SW filmek de nem olyan gyerekes fosok lesznek, mint az eredetiek, hanem mint ez a kis szösszenet <#vigyor1>

\"jobb, ha az okos hülyéskedik, mint, ha a hülye okoskodik ...\"

A battlecry milyen néven folytatja a fejlesztést?
Vagy a disney két vasat tart a tûzben?
RAZOR27
A Battlecry-os csapat is reagált az eseményekre. Folytatni fogják a játékukat a bejelentés ellenére. Szerintem jó pont, fõleg ha neadjisten rosszul sikerül a játék ^^

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

SzirmosSzisza
Egy Star Wars vagy 3-as elfért volna a címben 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fpocok
A cím nagyon nem jó.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Szabi
<#worship>

"Nulla tenaci invia est via"

Lesz Battlefront-unk frostbite 3-as motorral! Már nagyon várom
← ElőzőOldal 57 / 57