Star Wars: Battlefront I - II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Relive and participate in all of the classic Star Wars battles like never before. Play as one of a number of different soldier types, jump into any vehicle, man any turret on the battlefront, and conquer the galaxy, planet by planet
Viszont pár év múlva vért fogunk vizelni, hogy megszerezzük a legelsõ részt, mert mindenhol ez, a harmadik lesz már csak.
De ha van infod osztd meg velünk!
Ha nem szólnak bele :-(
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
És látványos is. Szerintem.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Bizonyítsd ipvel te faszkalap, mielőtt vádaskodsz és bannolsz!
Bizonyítsd ipvel te faszkalap, mielőtt vádaskodsz és bannolsz!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Csak kéne majd hc mod, hogy 1 lövéstöl meghaljon a lázadó pont mint a filmben 😄
Meg remélem fps lesz majd.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
#8: Szerintem ha ez jól szerepel induláskor már állnak is neki
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
\"jobb, ha az okos hülyéskedik, mint, ha a hülye okoskodik ...\"
Vagy a disney két vasat tart a tûzben?
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás