2846
-
#593 "Én meg inkább magam farmolom ki a 3 tárgyat, a 2 emote a lőtéri kutyát nem érdekli 10 dolcsiért, a bónuszpályát meg mindenki megkapja."
Akkor hol itt a probléma? -
ratgab #592 Hol írtam, hogy legyen mikrotranzakció, hol írtam, hogy legyen x fegyver? Hol írtam, hogy adjanak extra tárgyakat? Se extra tárgyakról, se extra fegyverekről nem szóltam (nem véletlenül egyébként)!
Ha erre gondolsz "valami tényleges pluszt", akkor az például lehetne a season passból mondjuk 1 db pálya (többet érne mint ez a mostani semmi amit adnak). Jó lenne ha előbb olvasnál utána oltogatnál. Mert semmi ilyesmit nem írtam, de még hasonlót sem ahhoz amit állítasz.
Jelen állapotában ez a deluxe egy kalap szart sem ér. Én meg inkább magam farmolom ki a 3 tárgyat, a 2 emote a lőtéri kutyát nem érdekli 10 dolcsiért, a bónuszpályát meg mindenki megkapja.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.10.18. 19:09:40 -
#591 Már úgy bekavarodtál itt, hogy csak baromságokat beszélsz... az baj, hogy ha valaki korábban hozzá fér 3 dologhoz, de ha olyan dolgokat adnának a Deluxe-hoz, ami az alapjátékban nincs, azzal már nincs gond, sőt szerinted jó is. Gondold már át ezt rendesen légy szíves! Már jó, hogy nem támogatod mindjárt a mikrótranzakciót is. Tegyenek a játékba 200 fegyvert, abból 180 darabot valód pénzért lehessen kiváltani. Az tetszene? Szerinted az extra tárgyakkal, fegyverekkel nem lennének előrébb? Sokkal előrébb volnának, mint 3 tárgy korai feloldásával. -
gumiki0 #590 Én se standardot rendeltem elő, de szégyellem is magam, ezért csak indulás után 2-3 órával fogom kezdeni a játékot, mikor már többek is unlockolták a fegyvereket, amikért én nemdolgoztam meg :( -
#589 Messze van még a csalástól ez a pár plusz eszköz. BF4 is így startolt. -
Betyar070 #588 Ebből is pontosan látszik a célközönség ( szigorúan csak fanoknak és kisdedeknek !!!! )
(+5 dodo és kapsz egy plusz szőrcsomót Chubaka kobakjára, +10 dodoért már Leia hercegnőt is láthatod tangában....)
Szerintem meg vicc és lehúzás az egész SWB projekt úgy ahogy van. -
ratgab #587 Miért te minek nevezed azt, ha fizetsz, akkor előnnyel indulsz a játékban? Mert én azt fizetett cheatnek hívom. Főleg egy többjátékos módú játékban, ahol egy 0. szinten elérhető ion gránát vagy ion torpedó győzelmet és vereséget választhat el egymástól. Han Solo legendás fegyveréről nem is beszélve (ki tudja mennyire lesz op).
Namármost lesz a mezítlábas sima kiadásos user és lesz a deluxe kiadásos játékos a 3 early access cuccával. Utóbbiak első pár szinten előnnyel indulnak az tuti biztos a többiekhez képest. Én ezt nem tartom fairnek, ergó cheatnek minősül..Innen a fizetett cheat szókapcsolat.
-
#586 fizetett cheat... az :D
aki akarja, az megveszi, aki nem, az nem fogja, ilyen egyszerű, a piacot ki kell szolgálni -
ratgab #585 Az emotokkal meg az a baj, hogy ma még animációt adnak el neked, holnap már küldetéseket is, vagy harcrendszert...Holnap után meg arra eszmélünk, hogy csak egy grafikai motort kapsz az alapárért és minden másért pluszban kell majd perkálni (ezt sugallja Angry Joe is, csak nem mondja ki nyíltan). -
ratgab #584 Ha az embernek belefér, hogy fizetett cheatet vesz 10 dolcsiért, akkor nincs baj. Én speciel nem szeretem. Mellesleg a saját élményedet rombolod egy ilyen dologgal, mert ezeket már nem kell unlockolni tényleges játékkal, hanem megkapod kezdéskor. Ennyi erővel meg lehetne olyan pack is, amelyben minden unlock fel van már megjelenéskor nyitva. Poén lehet, de értelme nem sok van, mert így a fejlődési rendszert egyáltalán nem használod. Saját játékélményedet rontod vele szerény véleményem szerint.
A baj ott van, hogy egy Deluxe editionnek nem a játékban lévő cuccokat kéne adnia, hanem valami tényleges pluszt, amit a mezei user, aki 10 dolcsival kevesebbet ad ki a játékért nem kapna meg. Gyakorlatilag semmivel nincs arra sarkalva a mezei játékos (legyek a példa kedvéért én), hogy deluxe kiadást vegyen. Ha meg nem tudnak ilyen cuccokat gyártani, akkor meg ne legyen ilyen deluxe kiadás. Semmi értelme nincs egyébként jelen állapotában a pénzlehúzáson kívül.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.10.18. 16:29:04 -
#583 Én sem értem ezzel mi a baj. Amíg csak olyan dolgokat adnak pénzért, amik később alapból is elérhetőek lesznek, vagy teljesen lényegtelenek a harcban (skin, emote, ruha, stb.), addig nincs semmi gond. Akinek kell a plusz 2 emote, meg pár fegyverhez korai hozzáférés, az had adjon ki plusz 10 dollárt/eurót. Én tökéletesen megleszek a Deluxe verzió nélkül. :)
Ha olyan dolgokat adnának plusz pénzért amiktől nő az esélyed a csatában (dupla erő a fegyverekre, dupla élet, hosszabb speciális képességek, stb.) akkor megérteném a siránkozást, mert gyakorlatilag Pay2WIn lenne az egész. De az emote-okkal nem lesz előrébb az ember, én nem is fogom egyszer sem használni őket, ez 100%. -
#582 de nem azért ad ki 10$-t, hanem az early access cuccokért... akinek kell, hadd vegye, akinek meg nem, az megveszi a simát... kötelezve nincs senki, hátrány nem ér az olcsóbb verzióval sem, akkor hol a baj? -
Nos #581 Elkezdtem jatszani a Planetside 2-vel miutan kiprobaltam a SW Battlefront betajat, valami sci-fi temaju lovoldozesre vagytam. Eloszor kerultem, mert grafikaban van a PS2-nel sok jobb jatek, de miutan kicsit belemerultem, rajottem, hogy az SWB kozelebe sem er majd a PS2nek, csak grafikaban lesz jobb. -
ratgab #580 Abban igaza van, hogy aki 10 dollárt kiad 2 emote-ért annak gond van az agyával. Vegyünk sima verziót, mert a játék bizony jónak ígérkezik, de ne vegyünk deluxe-ot.
És abban is igaza van, hogy amíg nem tudjuk a season pass-ben mi lesz addig azt felejtsük is el. Majd ha megéri akkor vegyük meg (lehetőleg azért valami leárazásban ha lehet, mert basszus 50 dolcsi az majdnem egy teljes játék ára..kicsit elrugaszkodtak az árakkal az is teljesen jogos).
120 dolcsi meg az ultimate edition-ért...Na ezen meg fel is röhögtem...Jó a játék, de azért ennyire nem. Ehhez már tényleg kéne a galactic conquest meg az űrharc, hogy én 120 dolcsit kiadjak érte. Így viszont simán kizárt dolog!
Mondom ezt úgy, hogy nagyon várom a játékot.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.10.18. 15:28:50 -
#579 pontosan... kutya nem kötelez rá, hogy megvedd, de háborogni mindig jólesik, majd pont az ő kedvéért fogják bővíteni tartalommal a játékot, pláne INGYEN!
az, hogy ezért ezen dolgozik vagy 40 ember, kit érdekel, de neki legyen minden ingyen :D -
#578 Az de ettől függetlenül mindenki maga dönti el melyiket veszi, most ilyenen háborogni? Vegye az alapot és kész... Ezek a kib*szott ráérős munkanélküliek mindig ráérnek gerjeszteni a feszültséget :D -
#577 Nem csodálom... g*ci banda. -
#576 Joe kiakadt ismét:
-
#575 nekem egy kicsit sötétebb, itt-ott lávás terep rémlett, úgy emlékeztem, hogy mikor Obi-Wan leszállt a hajójával a bolygón, akkor mutattak olyasmi képeket, de mondjuk már rég láttam a filmet, lehet csak megkavart a memóriám :D -
#574 Szerintem a Tatoohoz hasonlít inkább, mint a Geonosishoz ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
... bár vannak Mustafaros beütései is
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#573 ? :D
https://www.google.hu/search?q=Geonosis&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMI0PftyabJyAIVR94sCh1Bxwy8&biw=1173&bih=733
-
#572 tényleg, a Geonosis volt az... hát a terep szinte egyezik pedig :D -
#571 Genozósion volt, Sullust nem volt a filmekben. -
#570 nem itt volt a 2. részben az a kikúrt nagy csata, meg a robotgyár? -
#569 A bétában csak két mód volt és mind a kettő csapat alapú, szóval aki nem szeret csapatban dogozni, annak is muszáj volt ilyen módon játszania. A véglegesben valszeg több olyan lesz aki csapatban dolgozik, mert ugye lesz DM, meg TDM, oda meg mennek úgy is azok, akik csak hentelni akarnak. Persze így is lesznek hülyék, de kevesebben. -
#568 Egyetértek. -
Betyar070 #567 Remélem nem nagyon fognak belenyúlni a balanceba a Hoth pályán! Rengetegen nyávognak,hogy túl nehéz kilőni az AT-AT-t
( nem nehéz csak tudni kellene játszani, összedolgozni, és nem hülye gyerek módjára COD-ozni. )
Nagyon illúzió romboló lenne, ha a sok vér Pistike miatt agyaggalambot csinálnának egy AT-AT-ből.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.10.16. 20:37:16 -
#566 Akkor minek akarsz sticket venni, amivel az Xbox One kontrollerét tudod vezeték nélkül PC-n használni? Nem nagyon tudlak követni. -
DonPedro22 #565 Mert kb 4 hónapja van Xboxom de még nem szoktam hozzá a kontrollerhez és nagyon szarul célzok XD -
#564 Nekem mondjuk bejött. Talán jobban is, mint a Hoth.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#563 meg nyilván még máshol is, de a filmekről volt szó... -
#562 Meg a Star Wars Rebellionban ... :) -
#561 ?? -
#560 Elméletileg működnie kéne, persze ugyan úgy osztva lesz a képernyő, hiába két képernyőn nézitek. De nem értem, ha adott egy Xbox, akkor mért nem szimplán azon játszotok osztott képernyőn? :D -
DonPedro22 #559 Lenne egy érdekes kérdésem... a PC-s változatban nem lesz osztott képernyős mód, csak az Xbox One-on. A kérdésem az lenne, ha megveszem a játékot Boxra valamint veszek egy október végén megjelenő sticket amivel kábel nélkül lehet csatlakoztatni a pc-hez az xbox controllert és streamelem a játékot boxról pc-re akkor a haverommal játszhatunk coop-ban nem? mert akkor elvileg az osztott képernyőt is stremeli a gépre. Először PC-re akartam csak megvenni de jó lenne haverokkal is játszani boxon, szóval ezt találtam ki, szerintetek működne? -
#558 Mivel 7 mód lesz, és 12 pálya, így biztos nem csak 1-1 pálya lesz. Azt már nem tudom, hogy ez a 12 pálya játékmódonként szétoszlik-e, vagy mindegyik módban elérhető lesz a 12 pálya kisebb-nagyobb formában. -
Vorrhess #557 Arról lehet tudni valamit ,hogy az egy hónap múlva megjelenő alap játékban minden multiplayer módhoz 1-1 map lesz ? -
#556 Valószínűleg igen, de pl Sullust a vulkános pálya az csak az új trilógiában volt... -
#555 mapokról mit lehet tudni?csak az első trilógiát dolgozzák föl? -
#554 Nyomtasd ki, azt rakd ki poszternek.