Star Wars: Battlefront I - II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael McWhertor
@MikeMcWhertor
Star Wars Battlefront looks really good. The gameplay stuff we saw yesterday (running on PS4, they say) looks a lot like that trailer.
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2015.04.18. 18:35:54
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Petíció, akinek nem tetszik ,hogy nem lesz űrcsata és egyéb az itt aláírhat<#banplz>#banplz>
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
De majd kiderul.....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De majd kiderul, vegulis Crysist is eleg hitetlenkedve neztem eloszor :-)
De en is szeretnem ha ilyesmi lenne, kicsit lehet rondabb is akar, mert ez brutalis :-)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.18. 12:02:13
Egyelore azert kissevhihetlennek tartom, de majd kesobb kiderul..
EA Games, nekik nem hiszek el semmit....:-)
Niklas Fegraeus @DICEfigge ·
Niklas Fegraeus retweetelte: Cleric Cuco
I got this Dennis. It's 60 fps
Scomcomputers, PS4-re fogom venni😊
nézzetek már rá egy Infamous Second sonra könyörgöm 😄 ami open world játék és röpködnek az effectek és egyszerre több NPC-t kezel a konzol a PS4.... és meleltte brutális látvány van...divat lett lebecsülni a konzolokat, elég szomorú
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2015.04.18. 10:59:49
* Scomcomputers the future of computing!*
Blikkre ez egy monster pc nek is becsuletere valik!:-)
Niklas Fegraeus @DICEfigge ·
Niklas Fegraeus retweetelte: Tyler
Yes, the trailer was filmed in engine, using our in-game models
Srácok, ez így fog kinézni, erre mérget vehettek 😊
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2015.04.18. 10:30:00
Ami nekem kell az egy SW világban játszódó battlefield és kész.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem lesz singleplayer kampány benne, így annyival több idejük marad másra...elvileg 😊
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Aztán hozhatják a Mass Effect "4" és Mirror's Edge 2 játékokat is... Nehéz ellenállni annak az ügyes marketinggépezetnek, amit felépítenek, de ígérem, erős leszek.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Publikus alfa/béta szagot érzek. Kösz, de nem, 14 000 Ft-ért pedig pláne nem.
Részletgazdag és látványos, a Star Wars hangulatot is hozza, de mivel már "ismerem" a fejlesztőket és a kiadót korábbról, így nem szavazok bizalmat nekik. Azt már régen eljátszották. 1-2 éve még elhittem volna a marketinges "meséjüket", de szerencsére most már rafináltabb vagyok! <#hehe>#hehe>
Majd Humbli Bundliban pár év múlva (addigra úgyis elkészül a nem béta verzió és a tonnányi DLC). Az EA cuccai meg amúgy is kis termékéletciklussal (és terméktámogatással) rendelkeznek. 1-1,5 év alatt budget kategória minden játékuk, addig tudok várni.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Edit: Nézd meg a battlefield trailereket, azok is eszméletlenül jól vannak megvágva. Frostbite alatt fog muzsikálni a játék, szóval abból szépeket ki lehet hozni
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.04.17. 20:22:20
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Gyerekkorom óta várom, hogy beülhessek egy hósiklóba !!! 😄D
Több mint 10 órányi gameplay-t írtak ami azért valljuk be nem olyan vészes főleg az Order 5 órája után 😄 és a több mint 10 óra jelenthet 15-öt vagy 18-at is ki tudja. Azt viszont biztosan tudjuk, hogy semmi konkrétat nem tudunk még 😄 (haha). Tehát én azt mondom, hogy DICE ide vagy oda mindenképpen egy esélyt kell adni a srácoknak, hiszen oké, hogy vannak tőlük olyan játékok amik hagynak kívánni valót maguk után, de azt is le kell szögeznünk, hogy alkottak olyat is ami azért valljuk be nagyon jól vagy jól sikerült.
A másik dolog pedig az, hogy személy szerint én már annak is örülök, hogy egyáltalán valaki megcsinálja a "következő" részt. Hiszen ha megkérdezünk szinte minden Star Wars fant vagy Battlefront fant hogy mit szeretnének akkor a negatív kritikák ellenére mindannyian azt szeretnék, hogy igenis valaki csinálja meg és a sors úgy hozta, hogy a DICE lesz az. Ki más lenne? úgy értem a DICE-nak azért van tapasztalata abban, hogy hogyan alkosson meg hatalmas csatákat, hiszen ezzel foglalkoztak évekig. Igen lesznek bugok. Biztos vagyok benne, de nincs az a bug amit patchel ne lehetne orvosolni. 100% hogy kezdetben nem lesz tökéletes, mi az ami egyből tökéletes?Erre számítanunk kell és sokan tényleg jogosan szkeptikusak.. megértem hiszen az embernek bizonyíték kell, ami még jó formán nincsen. Ezért mondom azt, hogy várjuk ki a végét, adjunk neki egy pici esélyt és ha a végeredmény még mindig nem a kedvünkre való akkor, nem vesszük meg. Köszöntem a figyelmet 😊
Jó lenne,ha tanulnának a BF4 s Hardline szar indulásából!!!