2846
swbw.jpg
  • Fpocok
  • SötétBarom
    Annyi tudatlan fasz lepte el mostanában az internetet, hogy egészen megdöbbentő.
  • giornalista
    szerintem a Battlefield-sorozatról az is sokat mond el, hogy nincs riválisa, mert kurva nehéz lenne olyat csinálni, ami mérhető hozzá. több mint 100 fegyver, tucatnyi jármű, 64 játékos, 29 kisebb-nagyobb pálya, nem egy kis projekt egy ilyen játék. abban igazat adok neked, hogy a BF4 nem lett az igazi, de leginkább azért, mert a map design-nál rossz irányba mentek el (túl nagy teret kaptak a "művészek", és túl kicsit a map designerek, tehát sokkal szebbek lettek, mint amilyen jók), illetve mert túl sok felesleges gadget van a játékban.

de a BF3 még ötévesen is marha jó játék, a BF4-et is százezrek játsszák, pedig ez is két éves már, tehát annyira azért mégsem lehet szar. és mondom: nehéz lenne riválist csinálni neki, annyira komplex és összetett. persze értem, hogy a régi arcok divatból fikázzák az úJ BF-eket, mert sokkal-sokkal casualabb, mint a régiek, de ez azért inkább az időknek köszönhető, nem annak, hogy a termék lett rosszabb. szvsz!
  • Bogdogege
    minden
  • adam46
    Mi gagyi van a BF4-ben?
  • lac coo
    BF2 idejében még a BF2 volt gagyi ! :DD

De most egyetértek ,ez tényleg nagy csalódás ...
  • Betyar070
    Én csupán a marketing gépezetre és a kapott valóságra utaltam. Ebben pedig nincs különbség, legfeljebb a SWB-nél nem akkora a hazugság.
    (Egyébként ne védd annyira a DICE munkáit, a Bf2 óta nem tudtak egy normális játékot összehozni, leszámítva a parasztvakítást. Ha lenne konkurens játék a piacon megnézhetnék magukat. Persze ez csak egy vélemény a tapasztalataim alapján ? BF2, BFBC2,Bf3 BF4 ... ez utóbbi már annyira gagyi hogy nem voltam hajlandó a gépemre installálni csak a havernál toltam egy pár órát)
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.10.19. 19:53:07
  • Tikal #626
  • lac coo
    Off :)

• zenoka
    nemtudom.. remelem lehet valasztani:)
  • lac coo
    Nekem gagyi dolog jott le a betabol...de jah, igazsagod van ...:))
  • ratgab
    Igazi fanboy ébresztő....Szép munka a marketingesektől!

Azért ha olyan mértékű csaták lennének, mint ami az utolsó képkockákon látszik azt azért el bírná viselni a star wars fanboy lelkem!
  • ratgab
    Az már szerintem bőven elég, ha sima verziót veszel és nem deluxe-ot.
  • ratgab
    Tényleg ez most érdekest kérdést vet fel. Vajon a végleges verzióban szabadon választhatunk majd, hogy melyik oldalon szállunk harcba, vagy marad a bétában bemutatott módszer miszerint minden második meccs ellentétes csapatban ér majd minket?
  • ratgab
    Szomorú igazság, de mint tudjuk a tények makacs dolgok. :-D
  • adam46
    Azért egy Aliens Colonial Marines ne hasonlítsunk már egy DICE munkához. Még az egy lapon említés is sértő.
  • Betyar070
    Ez most komoly ?

Emlékszik még valaki az Aliens Colonial Marines marketingre ( demo ) ? Volt filling rendesen.
    Na, és a játékra? Köszönöm, több kérdésem nincsen.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.10.19. 14:51:51
  • MoRT2195
    Pontosan értem én. Az ilyen videók nagyon értenek ahhoz, hogy sok még több vásárlót csalogassanak a játékhoz. Ez a marketing... Nekem is tetszett a videó, és a kedvem is hirtelen megjött a játékhoz, viszont nem vagyok hülye. Ha a játék önmagában nem érdekelne, akkor csak egy élőszereplős videó miatt nem venném meg. És a videónak nem az első 45 másodpercéről beszéltem, hanem az utolsó 15 másodpercéről, ami a Hoth pályán lévő Walker Assault akar lenni. Aki játszott a bétával, annak gondolom mondanom sem kell, hogy mennyivel más lesz az egész.
  • szabii98
    Ebből pontosan látszik mennyire nem érted. Ezeknek a videóknak az a lényege, hogy meghozza a feelinget, és nálam elég jól meg is hozta az érzést hogy játszani akarok vele. Valószínű hogy nem fogunk felhőkarcolók közt száguldozni az x-wingekkel.
  • MoRT2195
    Most ez komoly? Én őszintén sajnálom az olyan embereket, akik egy élőszereplős videó miatt döntenek játékvásárlás mellett... a rendes in-game trailerek is sokszor mutatnak valótlan dolgot, de az ilyen élőszereplős videókban olyan dolgokat láthat az ember, amikre a játékban soha nem lesz példa.
  • Szabi #613
    óóóóbaaaaaa*dmeg EA.. csináltok egy hulladék játékot már megint, erre egy egyperces videóval eléritek hogy kinyíljon a pénztárcám.. -.-

nehéz lesz nem megvenni megjelenés napján :-/
  • MoRT2195
    De könyörgöm mi ellen lépjünk fel? A 2 emote és 3 tárgy korai hozzáférése ellen lépjünk fel? Annyira, de annyira nem érdekel az a hülye Deluxe kiadás... aki akarja megveszi, aki meg nem, az SEMMIBŐL nem marad ki. Csak skipeljétek a dolgot, aztán játszottak majd. Attól, hogy valakinek 3-mal több fegyvere lesz kezdéskor, még nem jelenti azt, hogy esélyesebb, mint én, mert hiába gazdag, és tudja megvenni, én oda megyek azt leütöm a fegyveremmel, mert kibaszott idiótán játszik.
  • Sigmar
    A birkák mindig hangosabbak.
  • Betyar070
    Egyetértek veled. A világ azonban nem ilyen, a pénz pénz pénz körül forog minden, főleg a szórakoztató iparban.
    Az EA most is maximalizálni akarja az eladásokat ( hasznot ), ezért lesznek még itt érdekes dolgok egy kis idő után, ahogyan azt már én is leírtam: '#588
    Akiket pedig nem szippantott be a marketing és bírálattal lépnek fel, azokat lekiabálja az elvakult kórus.
    (Részemről tuti, hogy ez az utolsó EA&DICE multi game, ezt is csak a SW hangulat miatt veszem meg, és nem azért mert annyira jó lenne, vagy mert megérné az árát!!!!!)
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.10.19. 11:21:14
  • Sigmar
    A többségnek ezt hiába magyarázod, én évek óta ezt szajkózom, azt kapom a sok tudatlantol, h troll vagyok, és semmi nem tetszik.....
  • zenoka
    ertem, koszi:)
    nah akkor start novemberben a birodalom oldalan:)
  • MoRT2195
    Mindent fel kell oldanod szintlépéssel (fegyvereket, ruhákat, kiegészítőket mint gránát, ion lövedék, pajzs, stb.). Plusz életerőt nem tudsz venni. :) A szintlépésekkel amúgy csak feloldod a tárgyakat, de meg is kell venni őket, hogy tudj használni valamit, pénzt ehhez pedig minden meccs végén kapsz. Hogy mennyit? Attól függ, hogy játszol, számít az ölések száma, hogy nyert-e a csapatod, megcsináltál-e valami kihívást, stb. A szerverek úgy fognak működni, hogy hasonló képességű játékosokhoz dob be, tehát elméletileg nem lesz gondod.
  • zenoka
    Sziasztok!
    en teljesen uj vagyok az online lovoldek vilagaban, itt a level upok mire lesznek jok? csak gear vagy skillek is esetleg eletero? siman elofordulhat hogy egy utkozetben lvl1 kent lvl csilliardas gaz lazadokat kell gyilkolaszni?:)
  • MoRT2195
    A Rockstaron erősen meglepődtem, elvégre az előző két játékuk (Max Payne 3 és L.A Noire) hemzsegett a fizetős a DLC-ktől. Bár talán úgy gondolták, hogy ha már annyian megvették a játékukat (első nap, és 1 hét után döntötte meg sorban az eladási rekordokat), akkor megérdemeljük a DLC-ket ingyen. Idén májusi adatok szerint a GTA V-ből 52 millió darabot adtak el, nem számolva a digitális vásárlásokat és a PC-s verziót, ezzel minden idők 4. legtöbbet eladott videojátéka lett, ami nem kis teljesítmény.
  • Nos
    Az a baj, hogy te idealista vagy, a világ meg nem. Ez nem negatív kritika :)
  • Tikal #603
    tehát mert nem ujdonság már minden oké :D

Egyébként a Rockstar már két éve tolja a DLC-ket a GTAV-höz.. for free.
    PS4-en Driveclub-hoz 25Euroért hat hónapig minden hónapban kaptunk egy DLC... lehet ezt így is.
  • ratgab
    Kifutottam a szerkesztési időből, tehát:

Csak, hogy tisztázzuk: Az én szememben minden, amit nem a játékos saját maga ér el egy játékban ( Battlefront esetében olyan felszerelés megnyílása, amit alap esetben játékkal kellene megnyitni) indokolatlan előnynek minősül. Indokolatlan előny egy multis játékban meg szerintem kimeríti a csalás fogalmát (lehet nyelvtan náciskodni rajta nyugodtan, de én egyszerűen csak így hívom).

Tehát az én olvasatomban ilyet nem szabadna előrendelői ajándékba betenni, mert aki ezeket használja az előnnyel indul a többi játékossal szemben.

Leírtam már lentebb is, hogy én nem szeretem ha tálcán pakolják elém az eredményeket, így inkább kiélvezem a fejlődési rendszer vívmányait és magam nyitom fel ezeket a cuccokat majd a játékban.

Különösebben nem érdekel a játékbeli sikeresség. Felnőtt ember vagyok, nekem ez csak szórakozás. Viszont azzal meg szerintem nem lehet vitatkozni, hogy ha megjelenéskor level 1-en Han Solo pisztolyával lőnek ki míg te a mezei puskával mész, illetve az ellen már dobálja az iongránátot (ami pl. Walker assaultban akár csataeldöntő képesség is lehet az első pár órában), míg neked még semmi nincs a hátizsákodban amit visszadobhatnál az nem teljesen fair dolog a szememben. Ha ezt azért éri el valaki, mert napi 12 órában játszik hát bánja a fene megdolgozott érte hát használja, viszont, hogy ezzel jutalmaznak, mert te többet pengettél a kasszánál az nem egy jó hozzáállás a szememben. Egyjátékos módhoz adott speckó/ early access tárgyak ajándékba renden van, viszont multinál baromira nem szerencsés.

Nyilván nem dől ettől össze a világ és pár óra alatt ha komolyan belevetjük magunkat a játékba majd behozható lesz a hátrány, de akkor is szándékos előnnyel indítani játékosokat csak azért mert fizetett érte....Szerintetek ez rendben van, szerintem meg nem. Kicsit kezd paytowin irányba menni a dolog....Legközelebb mi lesz? Ha fizetsz érte 90 helyett 150 másodpercet lehetsz a lépegetőben. Vagy 200 dollárért kapásból 50-es szintű leszel? Hova vezet ez az egész? Ma még emotokat adnak el és fegyvereket unlockolnak holnap meg már egyenként kell venni az összes bolygót, csak a játék vázát kapjuk meg? Csak lássuk meg a fától az erdőt is néha, hogy milyen irányt vehet ez "egyszerű, kis bagatel dolog".

Az, hogy itt ki mit gondol rólam ("belekavarodtál", "baromságokat beszélsz", "viccet csinálsz magadból") meg marhára nem érdekel. Nem vágyom az elismerésetekre. :-)

Sikerességem és hangulatom nem ezen fog múlni, de pár cifra szó sokakból fel fog szakadni emiatt ezt már most borítékolom. Tőlem mint mondom akár instant level 30 is lehet bárki, csak ezt ne deluxe kiadás ajándékai közé rakják, mert az az én szemem például szúrja. Ennyit akartam hozzáfűzni a dologhoz, szerintem ki is merítettük ezt a témát teljesen.
  • giornalista
    ne csinálj már viccet magadból. "indokolatlan előny", ez mégis mit jelent nálad?

hamarabb megkap valamit, amit te is elérhetsz a játékban, nem túl sok játékidő után. ha neked ezen múlik a sikerességed és a hangulatod egy játékban, akkor ott valami más baj lesz, hidd el.
  • ratgab
    Indokolatlan előnyt te minek hivod?
  • giornalista
    az early access, mint cheat.

taps-taps-taps-taps-hahota :D
  • giornalista
    könyörgöm, mi ebben a probléma, vagy az újdonság?

aki most megveszi, az vagy fanatikus, vagy hülye. vedd meg az alapjátékot, nézd meg, hogy milyen, tetszik-e, sokan játsszák-e hónapok múlva, érdekes-e neked hetek, hónapok múlva. ha igen, akkor a játék árának duplájáért kapsz még egy rakás, az alapjátéknál kb. 2x több kontentet (legalábbis a Battlefield-del így volt).

az alapjáték is elég, de aki többet akar, fizethet érte. szerintem ez így teljesen rendben van, amíg nem "pay to win" rendszerűek a DLC-k, de a DICE-nál általában nem.

nem kötelező megvenni, akkor is játszhatod a játékot, ha nem veszed meg, ez egy extra.

vagy ha autót veszel, akkor is felháborodsz az extralista láttán?
  • MoRT2195
    4 DLC lesz, melyeknek egyenként az ára 15 dollár. Ez ugye egybe 60 euró, de ha az SP-t veszed rögtön, akkor 10 euróval olcsóbban jössz ki. Évek óta így van az a CoD-oknál, Battlefield-eknél és sok másnál, felesleges most ezen kiakadnia bárkinek, semmi újat nem mutatnak ezzel a húzással. Addig örüljünk amíg nem mennek el még durvább irányba, mint mondjuk a Payday 2-nél, ahol ha megvesszük az összes DLC-t, akkor 110 eurót kell kiperkálnunk... ez a Battlefront + Season Pass ára. Plusz a Payday 2-be még emellett mikrótranzakció is van. De van még sok más játék, aminél még rosszabb a helyzet, mint a Battlefrontnál.
  • Tikal #596
    A Season Pass itt a legnagyobb probléma, 50USD-ért, persze a Deluxe edition se semmi :D
  • MoRT2195
    Na, örülj neki, 10 eurót spóroltál.
  • ratgab
    Vettem volna deluxe kiadást, ha lenne értelme....csakhogy nincs .Ezen kívül semmi az ég adta világon.