2846
swbw.jpg
  • gebali
    Az eltévedéshez annyit hogy nem a fejlesztő akar végtelen pénzeket kaszálni hanem a kiadó. A többi mondanivalód is hasonlóan komolyan vehető.

Amúgy ti tényleg ennyire sötétek vagytok? Oke, multi játék, ó ha bejön tuti nem fogják átrakni single játékokba ezeket a rendszereket. Ja várj, Forza 7, Shadow of Mordor, új NFS, AC Origins.

És ez csak ez emult negyedév, még csak most kezd beindulni a bolt.
  • Kandurex
    Ok, nyilván így más a helyzet.
  • Rony94
    Jól van, hát jó játékot hozzá. Komolyan mondom, kívánom hogy jót szórakozz vele. :)

Csak aztán ne lepődj meg ha a következő Battlefront részben még durvább lesznek a mikrotranzakciók.
  • Tirion
    nem játszottam az első részével....
  • Kandurex
    Mi? Multi? Arra ott az első rész. Copy-Paste az egész, nem ad ez semmivel se többet, mint az első rész. Okafogyott az egész játék.
  • Tirion
    a napi ládákon sírok be amúgy :) most is kaptam 125 creditet meg öt :D crafting parts-t :D

még fél év és EGY darab starcardot feltudok húzni kékre esetleg lilára........:D de akkor 200 napon át minden nap bekell logolni

Utoljára szerkesztette: Tirion, 2017.11.16. 10:52:28
  • Tirion
    single player? az a tutorial kb egy ilyen játékban...ezek a MULTI miatt készülnek és veszik őket az emberek! senki nem akar buta AI-t lődözni
  • Bandras DaSilva #2231
    A single player rész a legtöbb ilyen játékban gyenge és rövid. Az emberek nagy része nem a sztori miatt veszi meg hanem a multi miatt. Mert igen jó tud lenni ha egy jó csapatban vagy. Még akkor is jó tud lenni a multi ha nem vagy jó csapatban. Nekem az 1ből sem hiányzott a single player mode.

Ezt egyelőre nem fogom megvenni bár relatíve sokat játszottam az 1-el. Volt benne pár jó dolog, de egy idő után a DLC-kel együtt sem volt nagy móka. Nem találtam normális fegyvert ami igazán kézre állt volna, volt pár design probléma ami nagyon nem tetszett és az újabb pályáktól sem estem hanyatt. Azért elővettem néha-néha egy pár órára és arra jó volt.

Itt nem kell összetett bonyolult single playert várni. Arra fejlesztettek egyéb jétékokat, bár ezek nagy részét az utóbbi időben kaszálták is.
  • lac coo
    Ugyisvan, pont igy gondoltam ! :)
    Sot meg nem tudok jobb jatekot sem csinalni....! :))))
  • Vicodine
    Ha te nem jatszol, szerintem lehet tuleli a ceg, hiszen van meg parmillio ember aki meg igen. Ne beszelj mar butasagokat...
  • lac coo
    Ha en nem jatszok nincs bevetel.....
    Ne beszelj mar butasagot.....
  • Vicodine
    Olvastam itt sok hozzaszolast es nehany ember kicsit el van tevedve.
    Sokan elfelejtenek egy aprosagot, megpedig azt, hogy a fejleszto nem azert fejleszt jatekot, hogy te jot jatszhassal, hanem az o szamukra ez kokemeny biznisz, futas a milliokert-milliardokert, semmi, ismetlem semmi masrol nem szol az o reszukrol. Ok kinalnak egy szolgaltatast, es te eldontod, hogy igenybe veszed, vagy sem.

Mint a valo eletben, itt is aki tobbet fizet, evidens, hogy kap cserebe valamit a penzeert nem? Aki ilyen hulyesegeken fennakad az minek jatszik online jatekokkal, amik manapsag mar szinte mind igy mukodik, es igy is fog, neha 1-2 kivetel van persze, de az nem lehet elvaras manapsag mastol is.

Ami a lenyeg, ha ugy van megcsinalva a rendszer, hogy penz nelkul is tudsz ervenyesulni rendesen, akkor semmi baj, egyeduli problema ennek ellentetjekor van, de ezt most meg egy atdolgozas alatt allo rendszernel, amit elesben meg ki sem adtak, kar felhozni.
  • Kandurex
    Masszívan széttárt farpofával fosom ketté ezt a lootbox dolgot! Mivel az egész multi része érdektelen! Játszani szeretnél? Ott az első rész! Egy milliméterrel nem ad ez többet annál!

Az igazi problémával kellene ennyit foglalkozni, hogy a single player lett gyenge és rövid :(
  • gebali
    Nyilván az EA azért csinálta ilyenre a rendszert hogy aztán javítsa, tök véletlenül vannak irreális számok :D Elárulom neked, hogy ha ezek a számok jobbra váltanak, akkor azt csak és kizárólag a felháborodott hangoknak köszönheted nem a hozzád hasonló kiváróknak. Úgyhogy úgy szidj másokat hogy tudd hogy ők végzik el helyetted a piszkos munkát.
  • ChipHazard
    Huh micsoda fenyegető hangnem XD " Fel ne merd hozni " . XD. A rendszer ugyan az a lutri, zsákbamacska.
    A jelenlegi probléma amit én sem vitatok, és valoban nem is lehet vitatni, az az hogy jelenleg kevesebb zsét tudsz a játékon belül össze szedni a kiegyensulyozott haladáshoz. Amint említettem ha mecsenként teszem azt 1000 kreditet, simán össze lehetne szedni, plussz mondjuk szintlépésnél is adna egy bonusz ládát, akkor azt mondom hogy valószinüleg kiegyensulyozottan lehetne haladni, elvégre végül is azok a crafting materiálok kellenk a legeresőebb star cardok kikovácsálásához amihez kellenek ugye a dobozok.
    én egyenlőre várakozo állásban vagyok péntekig, aztán majd a többi kiderül, de hiszem hogy lesznek itt változások, az biztos hogy a lootbox rendszer menni nem fog telejsen, de valamelyest át kell dolgozni, mivel a fejlödéshez van kötve ezért van inkább a probléma, valahogy kellő menyiségü kreditet kell biztosítani a játékban.
    Részemröl a téma dobva, további jo eszme futatást :)
  • Rony94
    Fel ne merd hozni példának az Overwatch-ot! Az ottani ládákban KIZÁRÓLAG kozmetikai cuccok vannak, míg itt +20 meg +30%-os sebzés meg shield boost van. Nagyon elvakult játékos vagy sajnos.

Itt egy példa:
    -Te már vagy 3 teljes hónapja nagyban Battlefront-ozol, most hasra ütök, 23-as szintű vagy. Szépen össze is gyűjtöttél pár fegyvert, egy-két fasza star card-ot, esetleg még egy hőst is ki tudtál oldani. Egyik meccsen be is veted a kiunlockolt hősödet aki jelenleg csupasz, mert nincsen semmilyen boostja. Megtámad téged Pistike egy másik hős karakterrel. Te hiába támadod őt mint az állat, hiába próbálsz védekezni, Pistike pár lövésből/ütésből leszed téged 2-3 másodperc alatt, te pedig vakarod a fejed hogy mi a fene történt az elmúlt fél percben.

Másik perspektíva:
    -Pistike megvette a szuper-mega-über-brutál 100 dolláros Battlefront 2 Edition-t. Ő jelenleg 1-es szintű, de már most olyan fegyverei, star card-jai és hősei vannak amivel egy tapasztaltabb játékos tud mit kezdeni. Ő belép egy meccsbe. A meccs haladtával kiválasztja sikeresen az egyik hős karaktert és megöli vele a ChipHazard nevezetű játékost. Ő röhög magában hogy milyen fun az egész és megy tovább öldösni, ChipHazard pedig értetlenkedik hogy mi a fene történt.

Ha azt mondod hogy ez egy hülyeség, akkor oké, elfogadom. De a lenti videó csak engem igazol.

szerk.: Mondogatod azt is hogy a játék idővel jobb lesz. De azt is értsd már meg hogy pont azért panaszkodnak ennyire az emberek a neten az elmúlt pár napban hogy jöjjenek a változások. Ha mindenki kussolna, még a mai napig 60 ezerbe kerülne Vader meg Luke Skywalker. Csak is akkor érhetünk el valamit, ha felszólalunk ellene. Az EA meg egy különleges faj, mert náluk még refundolni is kell az előrendelést hogy tényleg egyáltalán elgondolkozzanak azon hogy enyhítsen ezen az undorító üzletpolitikán.
    Utoljára szerkesztette: Rony94, 2017.11.16. 01:41:24
  • Tirion
    1000 körül már oké,de majd ha játszol meglátod,hogy átéagra 150-200-ra jössz ki.........momentán és ugye 2400 a legolcsóbb
  • ChipHazard
    Megintcsak: könyedén javíthato rendszer, agyon anyi kreditet mitn ahány battlepontot szerzel, vagy adja 50%-át , de csak ha mondjuk mecsenkétn össze szedhetsz 1000 kreditet, az nem lenne egyátalán elviselhetetlen rendszer sem.
    De mindegy.
  • gebali
    Megintcsak: Lehet milliókat összespórolni 100.000-es fizetésből? Lehet. Jó móka? Aligha.
  • ChipHazard
    nem én nem Fifázom "haver" , és még sosem költöttem pénzt játékra ilyenekért, mmo-t sem játszom mert nem vagyok hajlando még azért pluszba fizetni egy játékért hogy játszhassam vele, és a dlc-k miatt hagytam abba ano az első Batlefrontot. én se vagyok milliárdos, és én sem szaro ma pénzt ezt a részt vágom

De ha mások fizetik a lootboxokat, ahogy tették a mass effect 3 multi esetében vagy teszik az overwatch esetében, és cserébe jönnek a frissítések azzal semmi gondom. Mind addig amig a játékon belül el lehet érni mindent és nem kell érte külön pénzel fizetni, addig én nem panaszkodom, mert ezek onnantol kezdve már csak az én tudásomon vagy bénaságomon és időmön mulik.

Eltekintve attol hogy valszeg szarul fog futni, mert a béta is szenvedett picit, nem volt rossz tapasztalato ma játékkal eddig.

Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2017.11.16. 00:01:34
  • gebali
    Senki nem mondta hogy a játék szar. Hanem hogy a kiadó egy mocsok. Elmagyarázzam a különbséget?

De ugye azt vágod hogy a DLC-k sem ingyenesek lesznek? :D Az EA hazudott, és hazudott, és hazudott. Ha nem vagy képes ezt felfogni, akkor gondolom te vagy az a fajta játékos, aki évente megveszi a FIFA-t és aztán még költ benne kártyákra is.
  • Tirion
    a játék maga nem szar! kurvaszép, bugmentes, élvezetes
  • ChipHazard
    és ezek olyan problémák amiken valszeg dolgoznak, és meg lessz oldva, már most jöt info rola hogy dolgoznak olyasmin hogy a telejsítményedért jobb pénz járjon mert az most tényleg tök mindegy hogy hogy telejsítesz kb ugyan anyi zsét kapsz , Nem hibátlan a játék ,csak koránsem anyira szar mint egyesek sírnak, és ez megy már napok ota
    Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2017.11.15. 23:49:08
  • gebali
    Én megveszem. Most már lehet véleményem?

Amúgy meg már kijött, barátom, háromszor: Egyszer a béta, egyszer a trial és tegnap a Deluxe Edition megvásárlóinak a Szuper Teljes Verzió. Szóval fuss neki még egyszer ennek az érvnek.
    Utoljára szerkesztette: gebali, 2017.11.15. 23:45:11
  • ChipHazard
    Nem vagyok semmienk a fanbázisa, csak baromi unalmas, az hogy más sem folyik a csapbol csak a rinya, még kise jött a játék baszki. Te is minek vagy itt ? érdkel a játék egyátalán? megveszed majd? ha nem ako senki nem kiváncsi arra hogy álandoan rinyálj, ott a reddit :)
  • Tirion
    nem értetted meg a mondanivalóm...a játéknak az a baja,hogy orbitálisan le van lassítva a fejlődés a playerbase 90%-a részére.....a maradék 10% a munkanélküli diákok akik ráérnek 5-6 órákat játszani naponta... és belekényszerít a lootboxba,mert az extrák nélkül egy target dummy vagy.....
    Utoljára szerkesztette: Tirion, 2017.11.15. 23:40:45
  • Munkie
    Na ez a hozzászólás tükrözi az EA fanbázisát a legjobban. Köszi! :'D
    Utoljára szerkesztette: Munkie, 2017.11.15. 23:38:57
  • gebali
    Lol. Nálam jobban senki nem bízott ebben a játékban. De az elég game breaker, hogy az egész cucc alapjaiból épül a lootboxokra.

Erre válaszolj: miért nincsenek offline űrcsaták? Az AI kész van, multiban be szoktak jönni, mégsincsenek. Talán mert mindenki azt várta? És így kötelező multizni a kipróbáláshoz? Ahol meg aztán lehet költeni?

Ha ennyire nem látod át a dolgokat, maradj inkább csöndben. Butaság van elég így is körülöttünk.

Szerk.: Tanulj meg rendesen gépelni mert kifolyik a szemem míg végigszenvedem magam az ostobaságaidon.

Amúgy meg persze, mindent el lehet érni, ahogy havi ezer forintos fizetésből is lehet valaki milliomos csak eltart egy darabig :DDDDDDDDD
    Utoljára szerkesztette: gebali, 2017.11.15. 23:39:14
  • ChipHazard
    és ezért vna a loot-box hogy az oylanok mitn te aki napi egykét orát játszanak, fizessenek, akik meg rá érnek grindeljenek. Mivel semmi olyat nem kpasz a loot-box botl mait játékban ne lehetne elérni, ezért nicns semmiféel pay to win amit előszeretettel imádnak dobálni anélkül hogy tunák mit takar XD. Jelenleg igaz hogy kevés kredit jár, ezen is dolgoznak, majd enyi, ez sme egy oylan probléam amit nem lehet majd megoldani. ha meg fizetős dlc-lene az lenen a hiszti, döntsétek már, el nyafogo szukák
  • ChipHazard
    Semmi extraordanáris, semmi game breaker, vagy olyan amit ne lehetne majd szépen javítani, egyszerüen csak mivel EA ezért utálni kell, kb enyi.
  • gebali
    Ráadásul eleinte még gyorsabban potyognak a rewardok a mérföldkövekért, ez szpen előrehaladva egyre lassabb lesz.
  • Tirion
    napi 1-2 órát játszottam eddig, nem vagyok túl béna ,de űber pro sem...kb első 1-5 ig vagyok menetenként....szóval ilyen teljesítménnyel ami annyira nem szar ,ennyi idő alatt 2000-3000 creditet tudok kiszedni...ami EGY db! azaz 1!!!!!!!! db lootboxra elég :D

na ezért szopjon le az EA! a korlátozott fejlődési mechanizmusával! azthiszem 375 a max credit amit kaphatsz.....a legolcsóbb lootbox meg 2400 credit....egy meccs sacc/kb 8-10 perc átlagban
  • Rony94
    Magával a játékkal olyan hatalmas nagy gondok nincsenek. A baj az EA üzletpolitikájával van, ugyanis hála neki, a Battlefront 2 egy kib*szott Pay2Win mobil játék lett. Az meg a másik hogy baromi lassan lehet csak fejlődni. Kiszámolták, körülbelül 4000 órát kell játszanod ahhoz, hogy kioldj MINDENT.

DE....ha neked úgy támad kedved, fizethetsz igazi pénzzel, ahhoz hogy könnyebben fejlődj. Ez undorító és semmiképpen sem szabad támogatni ezt a zsidó bandát!
    Utoljára szerkesztette: Rony94, 2017.11.15. 21:38:47
  • ricsei50
    Most ezt nem vágom. Mi is a gond a játékkal?
  • gebali
    Jó videó, szépen reklámozza a bálnáknak a lootboxokat.
  • Rony94
    Ezt meg csak így itt hagyom:

Lényeg: NE VEGYÉTEK MEG EZT A SZOTYADÉK JÁTÉKOT!!!
    Utoljára szerkesztette: Rony94, 2017.11.15. 19:38:04
  • lac coo
    Én nézegettem kampány videókat, hát valami szőőőrnyűűűű !
    fura kinézetű Luke-al 10 percig bogarakat csapkodni,,,hááát....
  • ricsei50
    Ma előrendeltem a játékot. Először a kampányt tolom végig, aztán belecsapok a levesbe. Akkor itt van valaki/valakik akivel lehetne nyomatni egy csapatban?
  • Tirion
    Unlocking Everything in Battlefront II Requires 4,528 hours or $2100

There is a grand total of 324 cards. Upgrading these will require a total of 155,520 crafting parts. This requires opening a grand total of 3,111 loot crates which will require 4,528 hours of gameplay.
    The 600 credits received from a hero crate is worth 27% the cost of a hero crate. This is equivalent to 30 crystals. To account for this, I reduced the cost of a hero crate from 110 crystals to 80 crystals. 12,000 crystals can be bought for $100.

Opening the required 3,111 loot crates requires 248,880 crystals. If you only purchase $100 crystal packs, this will cost $2,100.
  • Tirion
    hát ezen meglepődsz ? :P

különben is jön a karácsony, mindent el kell adni