2846
-
#2074 Arra gondol, hogy ugyan olyan szar e irányítani őket, mint az első részben? Ez mondjuk engem is érdekel. Az első részben borzalmas volt. -
gebali #2073 Nem, kötelező a joytstick használata... Vagy mire gondolsz? Persze hogy egerrel kell irányítani (plusz A-D-vel lehet a tengelye körül forgatni). -
#2072 Ugyan az az egerrangatos urhajo " fizika " van benne mint elozoben ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.04. 15:26:38 -
gebali #2071 Kb. egyórányi játék után nekem ez nagyon bejön. A Fondor feletti űrcsata igazából jobb, mint a SWBF2 (2005) űrcsatái, mert van űrállomáson belüli kergetőzésre lehetőség. Engem ez a béta nagyon meggyőzött, hogy maradok a megjelenés napi vásárlásnál. -
ratgab #2070 Jobban belegondolva előrendeltem a Konzolokszervizénél csak elfelejtettem. Most reggel küldték a Béta kódot...Kissé meglepődtem...Ergó mától már tolhatom én is a Bétát. -
#2069 fura ez a keveredése a korszakoknak... -
gebali #2068 Nem. Majd átvételkor. -
kalif #2067 De te ki is fizetted már ? Gondolom nem ... -
#2066 -
gebali #2065 Vissza lehet mondani az előrendelést ;) -
ratgab #2064 Nem rendeltem elő. Azért a biztonság kedvéért megnézem azt a bétát. -
gebali #2063 Nekem megjött a bétakulcs :) -
#2062 Vicc az egész. :) Engem csak a klónók miatt érdekel .. -
kalif #2061 Senki nem várja a holnapi bétát ? Nagy a csend ! :) Kódot mára ígérték, de még mindig semmi ! Itt csak ketten rendeltük elő ? -
kalif #2060 Én sem kaptam még semmit, pedig 1 nap múlva már béta ! Hívtam őket, nem tudnak semmit :( Másnál is ez a helyzet ? -
gebali #2059 Én a Konzolvilágnál rendeltem elő de egy automatikus emailen túl nem kaptam semmi értesítőt. -
kalif #2058 Sziasztok ! Aki előrendelte a játékot, megjött már a kódja ? Ha jól tudom szerdán 10-től már él a béta azoknak akik előrendelték. -
gebali #2057 Nekem mondjuk kifolyik a szemem az Overwatch láttán :D Megegyezhetnénk abban, hogy megveszi, aki akarja, és nem veszi meg, aki nem, és befejezzük egymás győzködését? A topic meg megmarad a játékról való beszélgetésnek. -
Árnyvadász #2056 110 órát valahogy sikerült beletenni az előző részbe. Elértem közben a maximális szintkorlátot és ennyi idő alatt azért jó párszor újrajátszottam a pályákat és egyéb plusz tartalmakat. Ez a mostani második rész tartalmasabbnak tűnik, de én az első részbe beletett órák után meguntam a játékot. Így hiába a kampány, az új pályák, hősök és egyéb, sajnos még akkor sem tudna visszavonzani, ha nem kéne érte fizetni.
Pláné, ha ugyanaz az árkád lövölde marad, hiszen akkor marad minden a régiben. No meg azóta már megjelent egy Overwatch, ami után nehéz már leülni ezekhez az egyszerű lövöldékhez. Star Wars ide, SW oda. Ugrabugra puff puff, bumm. Kevés. -
#2055 Ezt kilora merik, az szamit...? :) -
gebali #2054 Lesz benne 16 pálya, három éra, űrcsaták és OFFLINE MÓD. Innentől kezdve köröket ver az első részre. Illetve bennem nincs meg az a keserűség, hogy bedőltem az első résznek, amiről bűzlött, hogy gáz lesz ;) -
#2053 Én azok közé tartozom akik megvették az első részt és a season passt. Hát jó kis tanuló pénz volt. Oda kell figyelni srácok.
Nem lesz benne Obi, Anie,Mace, Dooku(legalábbis startnál) Prequelből csak 3 map.... lol , cross era hősök mert kevés a hős. Luke-ot meg bobát egy az egybe copyzták az elsőből, annyi fáradságot nem vettek, hogy Luke-nak a futás animációja más legyen. Ugyan az az outfit Luke-on. Ez nem ér meg 25 öt a deluxért, sőt még 16 ot se(legalábbis egyenlőre). Hanyag lusta munka. Lehet támadni, de most mindenki felült a hype vonatra, mondhatok akármit. Az az érzésem, hogy ugyan az lesz mint az 1el.
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2017.09.28. 09:34:10 -
ratgab #2052 Nincs mit. -
Betyar070 #2051 Hivatalos gépigénye a játéknak: gépigény
(Lemerem fogadni, hogy, intel oldalról a minimum konfoghoz simán elég lesz egy i5 4440 is. Ha az fx 6350 veszem alapul akkor még egy erősebb i3 is elég lehet a minimumhoz. Általában felfelé kerekítenek a kiadók, de bőven. )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2017.09.27. 15:41:56 -
gebali #2050 Azt tudjátok, hogy működik az előfizetéses zárt béta? Ha mondjuk előfizetek a Konzolvilágnál, akkor kapok egy kódot emailben a bétához? Vagy hogy? -
#2049 Kampány egy warezt megér majd ! :DD -
Betyar070 #2048 Látottak alapján nagyon az az érzésem, hogy a DICE igencsak összekapta magát és újra lerak egy fergeteges játékot. Single player módban 39 féle jármű, 18 helyszín + kampány. Hero, Galactic Assault, Starfighter mod (Hmmm!) A tartalommal biztos nem lesz gond. Ráadásul nem lesznek kisfiús arcú, rózsaszín szoknyás rohamosztagosok sem a játékban. Hát mi történt itt kérem szépen? (Azért a feminizmus jegyében a női főszereplőt bele kellett tenni, ez így EU-s. )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2017.09.26. 23:31:10 -
Betyar070 #2047 Még egy kis ízelítő a várható tartalomból, a többi meg majd a bétából kiderül: link játszunk már! -
#2046 Thx...az infót... -
ratgab #2045 Október 6-9 között open béta! Akit érdekel itt a lehetőség kipróbálni a játékot. Én mindenképp ott leszek a hadszíntereken. -
Betyar070 #2044 Lerántották a leplet a Battlefront 2 Galactic Assault-pályáiról: Naboo, Kamino, Kashyyyk, Endor, Death Star II, Hoth, Mos Eisley,Yavin IV, Jakku,Takodana, Starkiller Base -
Califa #2043 Igen én is megvettem ennyiért de, csak FRAG vagyok mert csak profi játszik már csak vele. -
#2042 5 euro a STAR WARS™ Battlefront™ Ultimate Edition , a STAR WARS™ Battlefront™ Season Pass meg ingyenes.. na ennyit már meg is érhet.. :D -
#2041 Star Wars Battlefront II beta leak..
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2017.09.11. 10:35:04 -
Califa #2040 köszönöm, megnyugtattál :( -
ratgab #2039 2 éves a játék és már szinte csak profikkal futsz össze. Alig játszanak vele pc-n. A hiba nem benned van. -
Califa #2038 Megvettem ezt a .....t. Hát ez valami borzalom csalódás első nekifutásra. Esek kelek , és egy lövésből meghalok. Ez ilyen lesz végig,mert nehezen tudom elhinni hogy nem valami modolt playerekkel van tele a játék. Valaki viditson már fel hogy nem bennem van a hiba. -
ratgab #2037 Én is nyomom már az ipart egy ideje (jövőre lesz 20 éve, hogy aktívan) és bizony régen ugyan nem voltak ilyen csillivillik a játékok, de néha igen megizzadtunk némelyik címnél. Multinál ugye ott voltak a gyógycsomagok amiket szedni kellett mert anélkül nem volt gyógyulás. Azt hiszem az új Cod-ra ezt visszahozzák, de lehet rosszul emlékszem. -
ratgab #2036 Varászkártya rendszer azért át lesz alakítva a 2. részben gondolom azt hallottad (én a videókban nem is láttam egyébként olyan kártyákat, mint amiket az első részben fel lehetett venni (hozzátennem az a rendszer nekem se a kedvencem, sőt).
Repkedő, woodoo varázslatot használó emberek....Azt ugye tudod, hogy a Star Wars tulajdonképpen erről szól nem a lézerstukikról. Tudod Jedik meg Sithek meg az Erő révén fantasztikus képességek.
Lézerstuki és 2 gránát kicsit unalmas lenne már a 10 óra után nem? Az, hogy van 20 féle lézerstuki meg 5 féle gránánt szintén nem lenne túl célszerű egy olyan világban ahol vannak pl. "varázslók" (Erőhasználók).. Hülyék lennének kihagyni a hókuszpókuszt. :-D
Kezdem gyanítani, hogy neked inkább magával az SW világgal van igazából gondod. :-)
-
#2035 Egy SW játék soha nem lesz réteg cucc.