2846
-
#2115 A béta alapján azonnali vétel lett volna. Kicsit lassabb BF1, gyönyörű grafika, Galactic Assault játékmód stb, szóval nagyon tetszik. Viszont ezen videó után, ahogy AngryJoe rámutat a pay-to-win mivoltára a játéknak, meggondoltam magam. Mindenképp kivárok pár hónapot, hogy így marad-e. -
Tirion #2114 720 lootbox x2 USD = cca1500 USD = cca 405000Ft!! :D -
#2113 hát ez így hatalmas csalódás...
-
Tirion #2111 azért egy kissé még mindig mindenki 200-al tud rohanni 0/24-ben....még nyugodtan lehetne lassítani 20-30%-al a játékoskat -
Tirion #2110 seems working, kiszedtem a billentyűket és külön az egér slotban állítottam! thx -
#2109 Nem tudom te mit csinálsz, de simán átállítom a Starfighter irányításánál a WASD-t a nyilakra (előtte a nyíl gombok helyére rakj be random gombokat). Az egérgörgő lenyomását is beveszi és berakja MOUSE2-re. A görgetésre is reagál és berakja Mouse scroll Y-t. Ha egér gombot akarsz beállítani a mouse oszlopban állítsd. -
Daditsx #2108 Azért az objectet se pontozza rendesen. Ha véded a társad akinél van a tankelhárító fegyó semmit se tesz hozzá a te pontodhoz. Az tény, hogy sokat segít a győzelembe, ha nem lövik le, de a saját pontjaidon semmit se dob. Ezért inkább marad az öldöklés. Illetve, ha rohamosztagos vagy akkor se ér semmit, ha véded a fegyót, hogy ne tudják felvenni. -
Tirion #2107 Hatalmas pozitívum a játékban,hogy nem a KILL-re ad sok pontot hanem a csapatjátékra és az objectivekre! Ezzel próbálják kordában tartani vérpistikéket,hogy hiába darál le 30 embert harmadannyi pontja nem lesz mint a 2 másiknak akik egymást fedezve/segítve az OBJ-ot csinálják!
sajnos rengeteg a fosógép akik állnak mint egy balfax,meg próbálnak bújkálni, nem érzik a ritmust, nem jönnek veled, nem fedeznek, féltik az életüket...nem akarnak meghalni...ha sok ilyen van és kevés a tökös játékos eléggé elbassza a te játékodat is! "régen minden jobb volt" a duma,de ez sajnos az elmult 10 évben minden játékban jelen van,hogy fosnak az emberek és töketlenül játszanak, épp elég ,hogy WOW-ban is ilyen a játékosok 90%-a PVP ben ha ellenséget lát "elszalad" tipus
Nem tetszik viszont,hogy épp az OBJectek miatt egyes játékmódokban kb másfél perc alatt lehet nyerni ha a csapatban egy féltucat ember rááll az OBJ-re , túl gyorsan nyerni a kört....
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2017.10.08. 13:13:16 -
Tirion #2106 ez nem teljesen igaz,mert pl a középső egérgombot egyáltalán nem érzékeli, se a görgőket se azt,hogy tudom jobbra/balra dönteni /nekem ez az 5 funkcio must have FPS ben/ még jó,hogy tudom programozni az egeret,de nem értem miért nekem kell pöcsölnöm ilyen alap funkciókkal.....
a WASD-t pedig nem tudom a nyilakra configolni repüléshez :( pedig ugye nem tudok egyszerre repülni meg FPS-t tolni, nem értem miért nem lehet 2 játékmódban más ráconfigolva. -
Játék a Aod és a Nawisokkal. -
#2104 Mindent arra állítasz amire akarsz, csak ha már használatban van egy gomb akkor előtte az meg kell változtatni.... Nem lehet két dolog azonos gombon. -
Tirion #2103 miért nem lehet 2018 derekán azokra a gombokra tenni a képességeket vagy egérgombra ahova ÉN szeretném?! Miért kell nekem WASD-al repülnöm ha én a numerikus melletti billentyűzettel szeretnék? miért nem lehet az egér middle gombját reloadra használni? /nem is érzékeli a game....
razer black widow bill éslogitech G600-van és egy rakás gombot nem enged konfigolni :S -
sztar007 #2102 Olyan játékmód nem lesz benne amiben bázison kezdünk, felszállunk a tie fighterre, beszállunk az ellenség bázisára majd ott leszállunk és gyalog kell elfoglalni a hajójukat? Mert sokat dobna rajta és jobb lenne mint ez a sima légi harc... -
ratgab #2101 Hagyjuk... -
#2100 Nem mondtam hogy op, csak ilyen ketpalcas bovli, minek ilyen egy SW jatekba ? :)) -
ratgab #2099 A pajzs is az autocooler is könnyek kitaktikázható egyáltalán nem OP képesség. Egy hős például sokkal op-bb, egy sniper kaszt sokkal op-bb, sőt még az assault kaszt is sokkal op-bb.
Miért kellenek? Kasztokat valamivel meg kell különböztetni egymástól. Ehhez meg azért nem árt, ha egyedi képességeik is vannak.
Szerencsére már a tokenes rendszer teljesen megszűnt ami viszont jó hír. -
#2098 Kiprobaltam , csak egy sima assaultot, ami feltunt, sokat lassult a jatek, ami jo, bf1-nek is ez kene.
Ami total kiabrandito az a sok idiota kutyu, pajzsos droid autocolleres izevel azonnal lemeszarol...
Ezek nem ertem miert kellenek. Nalam ez total megoli a hangulatot es a jatekot is....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.07. 13:14:05 -
ratgab #2097 Azt én is észrevettem. Nem jöttem rá mitől van. -
hapi #2096 Srácok nekem így hullámoznak a betűk de nagyon. remélem nem ez a design tud valaki megoldást? -
#2095 store - browse games - star wars - star wars battlefront ii ott kell lennie hozzáadod a könyvtáradhoz és kezdheted letölteni -
Betyar070 #2094 Előfordult-e valakinél, hogy az Originből nem indul el a béta? ( fekete képernyő után visszadob az originbe ) Legújabb driver fent, (385.69) Win7 64, SWB1 gond nélkül fut. -
Árnyvadász #2093 -
#2092 "to download beta for pc open origin through the web browser and go to demos and betas and then add to your library. your welcome." -
#2091 Nem. Elvileg 10 óra óta lehet tölteni, de én nem találom sehol originen. 8:00 UTC az 10 óra magyar idő szerint. -
Betyar070 #2090 Köszönet az infóért!
Ha jól tudom ma 18órától lehet majd letölteni a bétát az Originről?
-
-
ratgab #2088 Galactic assaultot toltam tegnap pár kört . Izgalmas, szórakoztató és néha igazán vérremenő csaták vannak.
Jetpackezés nagyon ritka ellenben szeretnek az ellenfelek a másik arcába mászni és közelről leshotgunozni. Kissé kaotikus volt még tegnap a játék, de ahogy majd beletanul mindenki egyre letisztultabb lesz. Néha nagyon elvertek ,máskor elég komoly adok-kapok alakult ki. Az új rendszer végre díjazza a jó játékosokat (ők tudnak hamarabb elit egységekkel harcba vonulni). Már most nagyon komoly taktikák vannak akár támadó akár védő oldalon. A Naboo-i pálya egészen taktikusra sikeredett.
Egyelőre csak ezt a módot próbáltam még csak. -
gebali #2087 Itt az én véleményem:
-
#2086 Ma kipróbáltam. Első körben nagyon felidegesített az irányítás, hogy alig mozdítottam az egérén és már ment össze-vissza. Aztán pár kör után megszoktam és most már tetszik is. Szerintem jobb lett, mint az első részben. -
Betyar070 #2085 Mik az első tapasztalatok? A feltett videók alapján ígéretesnek tűnik, bár többen hangsúlyozták, hogy balanszírozni kell majd a végleges verzióig a játékot. (pl. hamar túlmelegszenek a fighterek lézervetői. droid katonák életereje túl kevés...stb ) Mindezek ellenére nekem a látottak alapján egy vérbeli SW lövöldének tűnik a játék. Nem kell tőle többet várni mert nem is akar több lenni. Igazi bumm-bumm, puff-puff lövölde, és jó ez így.
Star citizen, X-rebirth, vagy X wing allience szintű játékot meg ne várjon senki SW környezetben, mert nem azt a korosztályt célozzák meg ezek a játékok. Rég volt az amikor egy SW környezetbe ültetett szimulátor játéknak volt megfelelő számú felvevő piaca.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2017.10.05. 09:24:17 -
gebali #2084 Igazából nem kellett megvenni, csak előrendelni, az meg megjelenésig visszamondható.. :D Szóval egy kis utánajárást igényelt csak. -
#2083 Köszi,közben megtaláltam!
-
ratgab #2082 Péntek. -
ratgab #2081 2 napig csak. Pénteken már tolhatja mindenki. -
#2080 Early Access begins Oct 4 at 8:00 AM UTC. Open to All Oct 6 at 8:00 AM UTC. Beta closes Oct 9 at 4:00 PM UTC. -
#2079 a beta csak azoknak elérhető akik early acces-ben megvették a játékot? ez valami vicc? :D -
#2078 Hali...az open beta mikor indul?? -
gebali #2077 Őszintén szólva az elsővel kb két órát játszottam, nem emlékszem, milyen volt ott az irányítás. -
#2076 Olyan mint az elso vagy nem olyan ? :)
Most nem lenyeg nekem mi borzalmas...
Mondjuk ha olyan meg a demot se toltom le....:))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.04. 17:04:29 -
gebali #2075 Erre nem tudok válaszolni, hogy nektek mi a borzalmas. Nemsokára indul a nyílt béta második fázisa, ki lehet próbálni, ingyen van és 22 giga az egész.