2846
swbw.jpg
  • Vicodine
    Mi a lenyeg? Hogy most, a mai napon kiadtak, es minden rendben van. Az, hogy egy kezdetleges teszt stadiumban mi volt, ki a fenet erdekel, a lenyeg az, hogy sokan felultek a rinyavonatra es ossze-vissza faszsagokat beszeltek, amiknek koze nem volt a valosaghoz, teves szamitasokkal riogattak a leendo playereket stb...Mindezt megjelenes elott!!! Ha kiadtak mar, es utana is elesben az van, es van valosagalapja sokmindennek, akkor azt mondom na...De igy...Erdekesnek tartom sokak hozzaallasat egy meg nem jelent jatekrol, ezert volt baromsag a sok rinya amit napokig kulonbozo forumokon, itt is lehetett olvasni. Persze kiadas utan ellehet mondani, hogy a rinyagepeknek lehet koszonni a kiadas utani normalizaciot, mikozben ezt senki sem tudhatja, hiszen kiadas elott minden perc meg tesztelesre szolgal. Na de ennyi eleg is a temarol, lenyeg az, hogy minden rendben van, a sok, hatalmas hos, akik rinyajukkal megmentettek a jatekot(itt oltari nagy ironiaval kell ezt erteni termeszetesen) megnyugodhatnak, levehetik a superhos kopenyt es hatradolhetnek vegre.
  • gebali
    Neked egy információ képes megmaradni a fejedben egyszerre? A legutóbbi, amit hallottál?
  • Rony94
    JESUS!!!!

Nézz már utána a dolgoknak mielőtt kommentelnél bármit is. Ha ezek a "rinyagépek" nem lettek volna, még a mai nap is 60 ezer kreditbe kerülne Vader és ugyanúgy lehetne igazi pénzzel is venni lootboxokat. Inkább hálás lehetnél.
  • VO101Tom
    Ez tegnapi, ha lemaradtál volna róla:
    https://www.ea.com/games/starwars/battlefront/battlefront-2/news/pre-launch-update
  • VO101Tom
    Te miről beszélsz? A pay to win nem "kamu" volt. Tegnap jelentette be az egyik EA fejes, hogy a nagy felháborodásra való tekintettel visszavonják. Nagy különbség!
  • Vicodine
    Na most, hogy elindult elesben, es kiderult, hogy a nagy p2w duma kamu volt es semmi nem igaz belole, es minden ugy megy, ahogyan az egy ertelmes playernek nem fekszi meg a gyomrat, ilyenkor hol vannak a rinyagepek? Nem kotekedeskeppen mondtam amit, csak ezert kar elore picsakolni meg a kiadas elott...
  • Tirion
    amerikában valószinüleg visszakérik majd
  • VO101Tom
    ??
    Fogalmam sincs, hogy ezzel mit akarsz kérdezni...
  • retroid
    Üdv!

Hamarosan én is a csapat aktív tagja leszek, kérdésem lenne hogy digitálisan jelenleg hol a legkedvezőbb beszerezni?
  • AnuluWork #2269
    Oké, oké, és aki már megvette az elmúlt napokban? Elköltött xezer dollárt?
  • Tirion
    bazeee :D
  • VO101Tom
    Ja ja az ilyen mémek már nem csak EA-ról szólnak...

• lac coo
    Pontosan emiatt nem veszek semmifele fejlodeses vackot !':))))
    Meg ez ki is nyir minden jatekot egy ev alatt, egyszeruen nincs uj ember... lasd BF1....
  • Gucsek
    ricsei50 írtam PM-et.
  • Tirion
    korrekt elemzés!

ahogy te is kifejtetted itt már rég nem csak az EA/DICE-ról volt szó! Tuti a Disney is odaszólt,hogy takarodjatok a picsbe szétbasszátok a SW trademarkot ,ráadásul pont a nagy film előtt végképp nem kell efféle botrány!

remélem,hogy a jutalmazást is átgondolják,mert még egy munkanélküli embernek is hónapokba telik mire mindent kinyit,nemhogy egy hétköznapi játékosnak aki ráadásul a kurvára elbaszott rendszernek köszönhetően hetekig csak szopni fog bejárni a játékba

már az előrendelt lila meg kék kártyáimmal , átlagos playerként is halomra szedem a kártya nélküli ellenfeleket :((((((((((
    Utoljára szerkesztette: Tirion, 2017.11.17. 15:06:17
  • VO101Tom
    Ha a leendő játékosok nagy botrányt csinálnak, az csak azért lehet, mert sokakat érdekel a cucc ÉS a kiadó nagyon túltolta ott, ahol nem kellett volna. Hosszú távon ez jobb a kiadónak is, mintha mindenki csak legyintett volna, hogy "eh, ez is egy szar lett" és hagyja a picsába az egészet. Megvolt a shitstorm, ők korrigálnak, mindenki happy lehet. EA-nál tuti hogy osztottak-szoroztak, a cég értéke 34 milliárd dollár. November eleje óta esett vagy 6%-ot a részvény árfolyam (ráadásul, bár mindig van benne hullámzás, most ki kellett volna lőnie, nem hogy stagnálni vagy esni). Ez az implicit veszteség nélkül is több mint két milliárd dollár mínusz a részvény értékben, ez még egy EA méretű cégnek is nagyon nagyon sok pénz ahhoz, hogy ne csináljanak semmit, ráadásul csitulni sem látszott az ügy. Abban is biztos vagyok, hogy a Disney sem nézte jó szemmel, amit az ő franchise-ükkel tesz a botrány, minden egyes Star Wars Battlefrontot anyázó tweet vagy fórum post a SW mozijaiknak sem tesz jót.
    Én nagyon valószínűtlennek tartom, hogy a halasztott bevezetés után változatlanul térne vissza a fizetős rész. Az már büntetőjogilag is csalás lenne.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.11.17. 14:45:28
  • Zegi Norbi HUN
    Elvileg ma hozza a futár :)

Igazából csak jövőre terveztem megvenni, de az az igazság, hogy maga a játék fenomenális szerintem. Szóval a DICE nem csak malmozott az évek során, pazar munkát végeztek ilyen téren az biztos. Elvileg folyamatosan érkezik ingyenes tartalom 2019 őszéig(elég csak megnézni mi fog jönni decemberben), ami szintén üdvözülendő változás a megosztó szezonbérlet helyett. Nyilván ez a pay to win rendszer rontja az összképet, de egyértelmű volt, hogy a plusz bevételről nem szeretne a kiadó lemondani. Sajnálatos, hogy ezt a jelenlegi formájában képzelték el. Viszont azt írták/mondták, hogy átdolgozzák és kitalálnak valamit és valóban csak ennyit kell csinálni, mert a játék maga remek(vagy legalábbis nem olyan szar szerintem, mint amilyennek sokan állítják). Én még mindig azt mondom, várjunk egy kicsit és adjunk nekik esélyt hogy helyrehozzák a hibáikat.

Az egész Boba Fett körül rage is kicsit vicces :D Túl erős lett, na bumm. Mintha nem lett volna ilyen más játékoknál sohasem. Majd balanszolják aztán ennyi volt a történet. Persze a videó alatt árad a gyűlölet az EA és DICE felé emiatt is :D Egyébként láttam olyan srácnak a videóját aki közben röhögött milyen erős a full star cardos Boba, de alig tudott vele összehozni killt :D
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.11.17. 11:37:52
  • Tirion
    köszönjük!

megnyugodtam megvan a mai 125credit meg 5db crafting part :D :D :D is a napi ládámban :P

most már csak a 200 credites átlagos körökön kell dolgozni,hogy ne 2-3 óra játékkal tudj venni egyetlen darab must have lootbox-ot :)
    Utoljára szerkesztette: Tirion, 2017.11.17. 10:41:42
  • Rony94
    "The ability to purchase crystals in-game will become available at a later date"

Na tessék, "be lehet kussolni", mert a mikrotranzakció vissza fognak jönni. Nehogy elhidd már hogy az EA ennyiben el is intézte. Túl naiv vagy!
  • gebali
    Kivéve hogy mondjunk most pont elért valamit a közösség. Szóval egyáltalán nem fölösleges. Egyedül a szart védeni a fölösleges és káros.
  • ricsei50
    Ne haragudjarok, de ilyen faszságokon vitatkozni...elég kemény ami itt folyik. Akinek baja van a játékkal ne vegye meg, akinek nincs az meg vegye. Elég ha a kiadó felé érezteti ezeket a dolgokat a közönség. Nem értem hogy itt sg-n miért kell oldalakon keresztül ilyen szinten vitatkozni. Csak azért írom le, mert feltettem egy kérdést és senki nem válaszolt (egy embert kivéve) és ment tovább a vita. Az meg hogy lehúzás...lehet hogy valóban az, de mintha nem erről szólna a mai világ. Mindenhol ez megy már és sztem jobb ha beletörődtök, mert ez csak egyre rosszabb lesz sajnos.
  • gebali
    Ahelyett hogy megköszönnéd, gyökét.

Meg amúgy úgyis visszahozzák amint elült a shitstorm.
  • lwb
    Vajon meddig marad így? Ha most kéne fogadnom, azt mondanám, hogy megpróbálnak behúzni egy kezdeti játékosbázist, akik már elköteleződnek a játékok mellett, aztán szépen visszacsepegtetik a mikrotranzakciókat. Eleinte csak kozmetikai cuccok, aztán majd a többi is. Esetleg mellé meglépik, hogy leviszik a játék árát, mintha egy freemium mobiljáték lenne ...
  • ChipHazard
    Nah tessék Be lehet kussolni :D
    Star Wars Battlefront 2 - PAY TO WIN System REMOVED, NO IN-GAME MICROTRANSACTIONS
    https://www.youtube.com/watch?v=n3edOgnsa5E
  • Tirion
    a vér nem válik vízzé....és igen, nem véletlenül mondják
  • Hypo #2253
    hát nem sikerült megfognod a lényeget....de remélem nem maxoltad ki az agysejteket...:)))) Akkor ilyen alapon a Meszaros Rogan Szijjarto Viktor Gyurcsany Vona mind zsidó.....Édes istenkém:)
  • Tirion
    komoly,hogy bevállalta :D Joe nem kegyelmezett a videóiban az EA nak
    ferdít és hazudozik rendesen a kis prodcuer gyerek :S

nagyon spoilerben
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    azért mondanak ezt azt a zsidókról.....hát nem semmi,hogy ennyire pénzéhes producerek vannak az EA-nál és mit ad Isten pont egy zsidó ez is :D

Utoljára szerkesztette: Tirion, 2017.11.16. 15:26:21
  • Zegi Norbi HUN
    Én még megvárnám, mit lépnek a fejlesztők az elkövetkezendő hetekben-hónapokban(már most is eszközöltek pár változtatást). Egyébként sok potenciál van a játékban. A hangulat, a grafika, a hangok mind pazar. Az ingyenes szezonális tartalmak, mint az új egyjátékos kampányok, hősök, kihívások, pályák stb szerintem nagyon ígéretesnek hangzanak és jó ötletnek tűnnek a szezonbérletes marhaság után. Az is egyértelmű, hogy mindenképpen megérte felemelni a játékosközösségnek a hangját(normális keretek közt persze), mert jelenleg azon vannak, hogy kevésbé legyen fájdalmas ez az egész loot crate system. Kivenni szerintem nem fogják, de felőlem maradhat, ha elveszik az egész pay-to-win jellege.
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.11.16. 14:23:31
  • ricsei50
    Akkor gondolom itt nincs senki akivel lehetne nyomatni :D
  • Zegi Norbi HUN
    Paul Keslin a DICE-tól válaszol pár kérdésre :) Érdemes megnézni szerintem.
  • Tirion
    jaja! pedig már akkor a komolyabb streamerek elkezdték ekézni a rendszert...,de pofátlan módon csak kiadták azzal a sytemmel
  • Vicodine
    Persze, azert az osszegert en is lazado vagyok felre ne erts, irtam is, hogy az nem jo osszeg :)
  • gebali
    De az tugye vágod hogy ha nincsenek az általad lenézett lázadók, akkor ezek az árak maradtak volna? Mert azt ne mondd nekem hogy egy heti béta és egy heti early access után az EA véletlenül nem jól lőtte be az árakat.
    Utoljára szerkesztette: gebali, 2017.11.16. 13:09:01
  • Vicodine
    Az nem fix meg, atdolgozas alatt van, amugy az meg igen, nagyon sok. De ezekre a szamokra szerintem terjunk vissza par het mulva, amikor mar az elso nagy "lazadasok" utani variak megtortentek, addig errol kar barmit is vitazni szerintem.
  • gebali
    Egyébként a Titanfall 2 mikrotranzakciós rendszere tök jól működik, persze hogy nem azt vették át, hanem olyat találtak ki, ahol 100% plusz életerőt nyithatsz dobozból.
  • gebali
    Nem a magyar reddirtről indult a felháborodás, szóval hidd el, hogy ezek nem normális árak nyugaton sem.

Amúgy mindent kioldani 2100 dollár. Az is csak magyar viszonylattal sok?
  • Vicodine
    Mindenkinek ki kell szamolnia, mi er mennyit. Itt magyarorszagon jellemzoen szar fizetesek vannak, ezert ezeket a penzeket sokan ugy veszik, mintha nagy szamok lennenek, es sokat kernek a kiadok. Pedig nem, hiszen mondjuk egy atlagos orszagban ahol mondjuk orankent 10-20 eurokat megkeresnek, ott ezek az osszegek full apropenzek.
    En azt mondom, mindenki havi szinten bontsa le az osszeget amit raszan, es ugy jol korrigalhato. Mondjuk en mostanaban 1 evnel nem jatszom tobbet semmivel, mert szarokat adnak ki, ezert osszesen 100.000ftnal tobbet nem aldozom ra, de annyit meg igen, mert az kevesebb mint havi 10.000ft, es cserebe egesz honapban szorakozom. Kinek mi mennyi...
  • Kandurex
    úristen, te beteg vagy! Legalább konzolra vetted? Ott legalább eladhatod! Mert PC -n ez bizony dupla anál...
  • Tirion
    hát igen a mikrotranzakció tönkrebassza a játékokat.....24000-et fizettem a BF2-ért ami nem kis pénz...és ez csak a belépő? na elmennek a k anyjukba!
  • Bandras DaSilva #2239
    Itt ugye a fő difi ott van, hogy eleve kifizetsz egy huszonxezer forintot és ezen felül kényszerítenek arra, hogy költsél még pénzt mert egyébként nem leszel versenyben, nem férsz hozzá tartalmakhoz, nlhány esetben olyanhoz sem amivel reklámozták az adott terméket.

Tehát amiről beszélnek az emberek az az, hogy ha mondjuk egy 60-100 dolláros terméket megveszel, akkor az ne csak azt jelentse, hogy ez a belépő ahhoz, hogy még többet fizethess.

Ha valami tök ingyen van és mellette van lehetőség pénzért gyorsítani fejlődést vagy tartalmat venni, akkor abba nem nagyon szoktalk belekötni. Pl. TESO egy jó példa. Megveszed, nincs korlátozás, de az új területekért fizetned kell. Ha még elő is fizetsz, akkor egyéb előnyöket is szerezhetsz.

MMOkban is van/volt egy ilyen modell, hogy megvetted a terméket + havi díj, az is rendben volt valahol mert kaptál hozzá patcheket, fejlesztéseket és nem korlátoztak semmiben. Aztán jöttek szép csendben ezek a mikrotranzakciós szarok és most már mindenhol ott vannak.

Szóval a fejlesztő/kiadó/terjesztő amúgy a pénzénél van ha sokan megveszik a terméket, Itt ugye erről húznak le pár új bőrt, mert külön fizetsz a dlc-kért, skinekért,minden lófaszért. Ezzel sincs baj ha mondjuk csak arról van szó, hogy neked akkor lehet már hupilila péncélod is. A baj akkor van, ha olyan előnyöket tudsz venni pénzért amikkel sokkal sikeresebb leszel a játékon belül.

Mondjuk ez valahol kontraproduktív is mert sokan ezért abbahagyják, de igazából ez jó is mert be lehet szépen szántani az egészet és nem kell pénzt költeni a szerverekre meg supportra. Meg amúgy is jövőre megint kiadunk egy újabb részt ami ugyanaz mint az eddigiek csak beleteszünk vmi parasztvakítást. Az emberek majd ugrani fognak rá és megint elköltenek egy zsák pénzt.

Csak egy furi info, amikor kezdtem játszani már úgy, hogy saját pénzem vettem játékokat (nem warez) akkor olyan 20 dolcsi körül voltak, aztán ez szépen felment 30-40-50 dolcsira. ma meg ott tartunk, hogy sokszor 60-80-100 dollárokat elkérnek. A játékok viszont nem lettek jobbak, de amíg megveszik az emberek addig emelik.