Star Wars: Battlefront I - II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arról nem tudtam, hogy az EA megerősítette a fizetős ládákat. Ettől függetlenül szerintem nem akkora nagy probléma, de elhiszem, ha titeket zavar.
1. Amúgy nem gondolnám, hogy alap loottal is ne lehessen könnyedén nyerni. Bétában is ment.
2. Igen ezt benéztem.
3. Igen erről sem tudtam, elnézést érte.
4. Ha te mondod, hogy OP akkor tőlem legyen úgy. Ettől függetlenül a játék szerencsére nem csak a killről szól és 1 fecske nem fog tudni nyarat csinálni (ha másik 19 gyenge játékossal van attól még a droidok betörnek a palotába és elfoglalják ha a bétából indulok ki)
5. Harmadszorra is jogos.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lac coo
Badarsag, ket azonos kepessegubol az a nyero akinel a kezi ionagyu van.... 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

😄 😄

akkor foglaljuk össze még egyszer ennek tudatában!:

1: nem teljesen random csak 90%-ban....,de jó hurrá,hogy legalább 2x nem osztja ki ugyanazt,de így is macera lesz mire a neked megfelelő 3-as kombó összejön /persze ha fizetsz majd gyorsabban/

2:na itt egyetértesz,hogy a jutalmazás szar
3😛Ay 2WIN confirmed
4:BOBO háti rakétája pedig nagyon is OP a 100% reductionnal nézd csak SACRIEL miket művel vele, ha ésszel tartod a levegőben konkrétan örökéletü, a paytowin ismét confirmed
5:paytowin confirmed

nos végül is semmi pozitívat nem mondtál
TBTPumpa
Dunkey már a nyáron megmondta:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

p2w ennél a játéknál nincs. Ha egy noob-ot felcuccolsz a legjobb motyókkal akkor se fog sokkal jobban szerepelni. A pro-k meg tök mindegy mivel nyomják.
Most olvasom, hogy megerősítették, hogy lesznek fizetős ládák...Ennek függvényében a pay to win részt tekintsétek tárgytalannak.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Veled azért nincs értelme beszélgetni erről a témáról, mert neked a játék alapjaival vannak gondjaid. Nem neked való.

Az okfejtés rossz, mert tárgyi tévedésekre alapul. Nagyon megtévesztő, de totál fals kitaláció az egész...Persze holnap bejelenthetik, hogy fizetős ládák is lesznek. Ezt én se tudhatom előre. Jelen pillanatban ami a videóban elhangzik az bizony hazugság.

lac coo
Szerintem meg eleve ez a kartya rendszer fasz..ag ugy ahogy van, nem a video ! 😊))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.09. 19:19:47

Amit elmond Joe az 75%-ban baromság. A Pay to Win része meg teljes mértékben. Teória! Vagy lesz belőle valami vagy nem. De hát ennyi erővel kimész az utcára vagy felrohan a járdára és elcsap egy autó vagy nem.

Klikkbait videó. Ne vegyétek komolyan.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.10.09. 19:18:18

Ide is bemásolom egy másik topikba írt véleményem ugyanerre:

Mi a faxról beszél ez az ember most komolyan???

Van Crate a játékban? Van.
Kell érte fizetni? Igen, ingame creditet és semmi mást.
Van bármi befolyással a játékmenetre? Hát egy árnyalatnyival, de semmi jelentős.

Annyi tárgyi tévedés van a videóban, hogy az félelmetes.

1. Nem teljesen random a kártyanyitás, mert egyrészt amit már nyitottál abból nem kapsz még egyet (ha mégis akkor azt a rendszer átszámolja crafting matériába). Egy tegyük fel bronz kártyának csak az ezüst verzióját vagy annál jobb verzióját kaphatod meg (és egyébként tudod fejleszteni crafting matériából így senki nem kerül igazi hátrányba).
2. Az a körönkénti credit számítás szintén fals, mert én úgy figyeltem meg minél hosszabb a kör annál több kreditet ad a játék (ami egyébként így is szar, mert nem teljesítmény alapú...Azt jól látta Joe, hogy a top játékos és a legrosszabb játékos is ugyanannyi kreditet ad). A jutalmazás így tényleg rossz. Feltételezem, hogy ez még csak a Béta állapot miatt van és nem marad így a végleges játékra. Mondjuk az az előnye megvan, hogy az igazán jó játékosok nem fognak nagyon hamar mások számára csak hosszú grinddal elérhető fegyverrel szaladgálni. Ez a melyik ujjam harapom tipikus esete lenne.
3. Pay to winről szó sincs, a ládák ingame creditből nyithatóak, ergó nem értem milyen centekről meg dollárokról beszél. Semmi ilyesmi nem volt a játékban.
4. Egyik mondatban azt mondja a crate-k nem adnak csak szar dolgokat, másikban meg paytowinezik ,meg azt ecseteli mennyivel op-bb mondjuk egy bobba fett ládából nyitott skillel. Hát most akkor mi van? Kevés a nézettség Joe és kell a cirkusz? Annál a kártyánál amúgy tudni kell, hogy bobba fett nem fog tudni nonstop a levegőben maradni szóval azért az nem lesz olyan hűűde durva képesség.
5. Aztán elkezd megint sírni a paytowin miatt, mellesleg hozzáteszi, hogy manapság a béták már nem is béták, mert ő még egy alkalomra se emlékszik amikor a végleges játékban másképp lett volna valami, mint a bétában....Akkor honnan az anyádból szeded Joe, hogy lesz bármilyen fizetős láda???? Honnan????

Ez a videó egy az egyben egy klikkbait faszság. Semmi más.

Az én véleményem: A játék önmagában jó, nagyon jó! Iszonyat jó. A fejlődésrendszer pedig az amit láttatok a videóban. Kreditet kapsz meccsenként nem teljesítmény alapján, kreditből ládát vehetsz, melyből nyitsz skill kártyát, fegyvert vagy modifikációt, vagy scrapet random módon. Ezeket fejlesztheted scrappel. Minél több és minél magasabb szintű kártyád van annál többet használhatsz,de max 3-at egyszerre.
A fejlődésrendszer el van cseszve! Tény! Paytowin? Távolról sem és szó se volt még csak hasonlóról sem. Egy szavát se higyjétek el ennek a hatásvadász videónak.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.10.09. 19:18:50

wollnerd
Elég szomorú hogy már a PC játékok is ebbe az irányba tartanak... Mindez azért mert először valami ki*****tt idióta kitalálta ezt a modellt a mobilos játék(ok)hoz... Ha nem találta(k) volna ezt ki, akkor ez a PC játékokkal se lett volna sose talán... De az biztos hogy még nagyobb idióta az a pc fejlesztő (cég) aki átvette.<#gonosz3>
Innen szép lassan a PC játékokból is eltűnik a "szépen, becsületesen gyakorolva és fejlődve végig játszom" trend a játékosoknál. <#gonosz3>

Nem is találom már itt az SG-n a "PC játékoknak leáldozott! Vol. 2" topikot... Még a Google keresővel sem. <#whatever>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Gabor77
Ez a rendszer mar "mukodik" nehany jatekban. Foleg Battlefield 3ban es 4en. Szamoljatok ossze, hogy mennyi penzert lehet unlockolni a karaktereket, fegyvereket es jarmuveket. Vagy tobb szaz ora jatek (igaz ott teljesitmeny alapjan kapjuk a cuccokat), vagy tobb szaz euro originen..

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

detto....durva micsoda háttérmunka van egy játékkésuítő cégnél,mert eddig 100%-ra elvarázsolódtunk
Tikal
Elsőre nekem se tűnt fel, mert elvarázsolt a játék és ezzel biztos sokan így voltunk... day1 biztos nem lesz, talán pár hónappal később megveszem, mert a single érdekel.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Nem tudom, nem ismerem az ottani rendszert.. ott nem csak skineket lehet venni?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

KiruHoshino
Ez egy nagyon jó videó. És ezeket észre sem vettük volna időben ha nincs AngryJoe. Az EA most új szintre emelte a lehúzás címszót. Ez egy nagyon durva csapda.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Nagyon gáz, de mivel én 90%-ban SP-ben meg modok ellen tolom majd, teljesen tökmindegy.
hatalmas csalódás ez az okfejtés! mármint csalódás a játékban nem az okfejtés a rossz! igazából a 3 nap alatt észre se vettem,de sokat mond,hogy 3db fejlesztést sikerült vennem ennyi idő alatt 😄 élesben ez baszott mód frusztráló lesz.....a skillek mire random összejönnek az egy örökkévalóság lesz
fazerus
Akkor gondolom a CSGO is xd
Zegi Norbi HUN
A béta alapján azonnali vétel lett volna. Kicsit lassabb BF1, gyönyörű grafika, Galactic Assault játékmód stb, szóval nagyon tetszik. Viszont ezen videó után, ahogy AngryJoe rámutat a pay-to-win mivoltára a játéknak, meggondoltam magam. Mindenképp kivárok pár hónapot, hogy így marad-e.

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

720 lootbox x2 USD = cca1500 USD = cca 405000Ft!! 😄
Tikal
hát ez így hatalmas csalódás...

azért egy kissé még mindig mindenki 200-al tud rohanni 0/24-ben....még nyugodtan lehetne lassítani 20-30%-al a játékoskat
seems working, kiszedtem a billentyűket és külön az egér slotban állítottam! thx
FEARka
Nem tudom te mit csinálsz, de simán átállítom a Starfighter irányításánál a WASD-t a nyilakra (előtte a nyíl gombok helyére rakj be random gombokat). Az egérgörgő lenyomását is beveszi és berakja MOUSE2-re. A görgetésre is reagál és berakja Mouse scroll Y-t. Ha egér gombot akarsz beállítani a mouse oszlopban állítsd.

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

Azért az objectet se pontozza rendesen. Ha véded a társad akinél van a tankelhárító fegyó semmit se tesz hozzá a te pontodhoz. Az tény, hogy sokat segít a győzelembe, ha nem lövik le, de a saját pontjaidon semmit se dob. Ezért inkább marad az öldöklés. Illetve, ha rohamosztagos vagy akkor se ér semmit, ha véded a fegyót, hogy ne tudják felvenni.
Hatalmas pozitívum a játékban,hogy nem a KILL-re ad sok pontot hanem a csapatjátékra és az objectivekre! Ezzel próbálják kordában tartani vérpistikéket,hogy hiába darál le 30 embert harmadannyi pontja nem lesz mint a 2 másiknak akik egymást fedezve/segítve az OBJ-ot csinálják!
sajnos rengeteg a fosógép akik állnak mint egy balfax,meg próbálnak bújkálni, nem érzik a ritmust, nem jönnek veled, nem fedeznek, féltik az életüket...nem akarnak meghalni...ha sok ilyen van és kevés a tökös játékos eléggé elbassza a te játékodat is! "régen minden jobb volt" a duma,de ez sajnos az elmult 10 évben minden játékban jelen van,hogy fosnak az emberek és töketlenül játszanak, épp elég ,hogy WOW-ban is ilyen a játékosok 90%-a PVP ben ha ellenséget lát "elszalad" tipus

Nem tetszik viszont,hogy épp az OBJectek miatt egyes játékmódokban kb másfél perc alatt lehet nyerni ha a csapatban egy féltucat ember rááll az OBJ-re , túl gyorsan nyerni a kört....
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2017.10.08. 13:13:16
ez nem teljesen igaz,mert pl a középső egérgombot egyáltalán nem érzékeli, se a görgőket se azt,hogy tudom jobbra/balra dönteni /nekem ez az 5 funkcio must have FPS ben/ még jó,hogy tudom programozni az egeret,de nem értem miért nekem kell pöcsölnöm ilyen alap funkciókkal.....

a WASD-t pedig nem tudom a nyilakra configolni repüléshez 😞 pedig ugye nem tudok egyszerre repülni meg FPS-t tolni, nem értem miért nem lehet 2 játékmódban más ráconfigolva.
JaSoN HuNTeR

Játék a Aod és a Nawisokkal.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

FEARka
Mindent arra állítasz amire akarsz, csak ha már használatban van egy gomb akkor előtte az meg kell változtatni.... Nem lehet két dolog azonos gombon.

miért nem lehet 2018 derekán azokra a gombokra tenni a képességeket vagy egérgombra ahova ÉN szeretném?! Miért kell nekem WASD-al repülnöm ha én a numerikus melletti billentyűzettel szeretnék? miért nem lehet az egér middle gombját reloadra használni? /nem is érzékeli a game....

razer black widow bill éslogitech G600-van és egy rakás gombot nem enged konfigolni :S
Olyan játékmód nem lesz benne amiben bázison kezdünk, felszállunk a tie fighterre, beszállunk az ellenség bázisára majd ott leszállunk és gyalog kell elfoglalni a hajójukat? Mert sokat dobna rajta és jobb lenne mint ez a sima légi harc...

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

Hagyjuk...

lac coo
Nem mondtam hogy op, csak ilyen ketpalcas bovli, minek ilyen egy SW jatekba ? 😊)

A pajzs is az autocooler is könnyek kitaktikázható egyáltalán nem OP képesség. Egy hős például sokkal op-bb, egy sniper kaszt sokkal op-bb, sőt még az assault kaszt is sokkal op-bb.

Miért kellenek? Kasztokat valamivel meg kell különböztetni egymástól. Ehhez meg azért nem árt, ha egyedi képességeik is vannak.

Szerencsére már a tokenes rendszer teljesen megszűnt ami viszont jó hír.

lac coo
Kiprobaltam , csak egy sima assaultot, ami feltunt, sokat lassult a jatek, ami jo, bf1-nek is ez kene.
Ami total kiabrandito az a sok idiota kutyu, pajzsos droid autocolleres izevel azonnal lemeszarol...
Ezek nem ertem miert kellenek. Nalam ez total megoli a hangulatot es a jatekot is....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.07. 13:14:05

Azt én is észrevettem. Nem jöttem rá mitől van.

Srácok nekem így hullámoznak a betűk de nagyon. remélem nem ez a design tud valaki megoldást?
CalebJoe
store - browse games - star wars - star wars battlefront ii ott kell lennie hozzáadod a könyvtáradhoz és kezdheted letölteni
Előfordult-e valakinél, hogy az Originből nem indul el a béta? ( fekete képernyő után visszadob az originbe ) Legújabb driver fent, (385.69) Win7 64, SWB1 gond nélkül fut.
<#eljen>
ElfQT
"to download beta for pc open origin through the web browser and go to demos and betas and then add to your library. your welcome."

Vigyázat, a leopárd harap!

Gabor77
Nem. Elvileg 10 óra óta lehet tölteni, de én nem találom sehol originen. 8:00 UTC az 10 óra magyar idő szerint.

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Köszönet az infóért!
Ha jól tudom ma 18órától lehet majd letölteni a bétát az Originről?
Bogdogege
<#hehe>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Galactic assaultot toltam tegnap pár kört . Izgalmas, szórakoztató és néha igazán vérremenő csaták vannak.

Jetpackezés nagyon ritka ellenben szeretnek az ellenfelek a másik arcába mászni és közelről leshotgunozni. Kissé kaotikus volt még tegnap a játék, de ahogy majd beletanul mindenki egyre letisztultabb lesz. Néha nagyon elvertek ,máskor elég komoly adok-kapok alakult ki. Az új rendszer végre díjazza a jó játékosokat (ők tudnak hamarabb elit egységekkel harcba vonulni). Már most nagyon komoly taktikák vannak akár támadó akár védő oldalon. A Naboo-i pálya egészen taktikusra sikeredett.

Egyelőre csak ezt a módot próbáltam még csak.

Itt az én véleményem:
FEARka
Ma kipróbáltam. Első körben nagyon felidegesített az irányítás, hogy alig mozdítottam az egérén és már ment össze-vissza. Aztán pár kör után megszoktam és most már tetszik is. Szerintem jobb lett, mint az első részben.

Mik az első tapasztalatok? A feltett videók alapján ígéretesnek tűnik, bár többen hangsúlyozták, hogy balanszírozni kell majd a végleges verzióig a játékot. (pl. hamar túlmelegszenek a fighterek lézervetői. droid katonák életereje túl kevés...stb ) Mindezek ellenére nekem a látottak alapján egy vérbeli SW lövöldének tűnik a játék. Nem kell tőle többet várni mert nem is akar több lenni. Igazi bumm-bumm, puff-puff lövölde, és jó ez így. <#gun>
Star citizen, X-rebirth, vagy X wing allience szintű játékot meg ne várjon senki SW környezetben, mert nem azt a korosztályt célozzák meg ezek a játékok. Rég volt az amikor egy SW környezetbe ültetett szimulátor játéknak volt megfelelő számú felvevő piaca.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2017.10.05. 09:24:17