Star Wars: Battlefront I - II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De sok eselyt nem latok ra.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
- Visszajön a class system: gyalogság, nehézfegyverzetű gyalogság (anti tank), mesterlövész és tiszt osztályokat említettek. Korok közötti pl. gyalogsági egységek egy fejlődési fára lesznek helyezve pl. a Battle Droidok és a First Order Trooperek egy fejlődési rendszeren belül lesznek elhelyezve, mint gyalogsági egységek. Talán ezzel befellegzik a token rendszernek is? Remélem!!!
- Az összes korból lesznek csaták és ilyenformán ezúttal droidok is lehetünk majd.
- Ismét lesz űrcsata (reméljük nem dlc-ben mint az alapjátékban) és visszatérnek az úgynevezett hero shipek (Battlefront 2-ben voltak ilyenek és a bombázóknak és vadászoknak először szét kellett lőni ezen hajók főbb elemeit és csak utána lehetett belülről felrobbantani őket), ami hiányzott az első rész űrcsatáiból....itt is mehetünk majd az összes korból származó járművekkel.
- Alapból több hős lesz a játékban, mint az első részben. Amiket eddig kiszivárogtattak: Kylo Ren, Rey, Luke, Joda, Darth Maul (az új Kamino pályán pedig látható volt Joda Fett és Obi Van hajója is szóval nagy eséllyel ők is játszhatóak lesznek...mondjuk ilyen alapon Han Solo is, mert a Millenium Falcon is feltűnik a trailerben). Jah és ami nagyon fontos, hogy fejleszthető hősöket ígérnek ezúttal, egyedi képességekkel.
Nem csak a hősök, de a járművek és a már említett karakter osztályok is fejleszthetőek lesznek. Járművek és hősök elérése nem tokenes lesz az már szinte biztos, hanem valamilyen "resource" hoz lesz kötve (talán visszajön a battlefront 1 vagy 2 rendszere és teljesítményhez kötik végre a használatukat? Jó lenne!) Lehet a tokenes rendszer lesz továbbfejlesztve és ahelyett, hogy 1 tokennel már hozhatnád is előre Luke-ot lehet több kell majd. Hősök nem lesznek annyira kemények, mint az első részben.
És csak a végére, mert nem elsődleges szempont, de lesz egyjátékos mód, amivel ha minden igaz külön csapat foglalkozik és nem egymás utánra pakolt multis pályákat fog tartalmazni. A főszereplő egy birodalmi különleges osztag vezetője lesz és a történet fonalát az Endornál megsemmisített Halálcsillagnál fogjuk felvenni. Nagyjából ígéretek szerint 30 évet fog felölelni.
Ezek ha így lesznek mind mind jó változások...Még annyit behozhatnának, hogy aki óhajtja blaster only módban játszhatna és akkor talán mindenki igényei többé-kevésbé ki lennének elégítve. Reméljük a legjobbakat.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.04.16. 12:23:26
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.04.16. 11:28:53
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
<20 év: mutasd meg anyádnak is , hátha odaadja a preorderre a zsetont
>20 év: nyálfolyatás 3-2-1 preorderzseton bizsergés EA részvény vásárlás
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2017.04.16. 11:11:44
A grafika megint szemkápráztató a sok gyerkőc örömére, a játékmenet meg majd kiderül. Mindenesetre nagyon fogadkoztak az EA-nál, hogy tanulva az előd hibáiból jobban összerakott játékot kapnak a vásárlók.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2017.02.28. 15:35:57
https://www.youtube.com/watch?v=MUSdPnrX5hk&t=3s
További videókért iratkozzatok fel! Köszi.
készítettem egy bemutatóvideót a játékról, ha kíváncsiak vagytok, hogy érdemes-e most megvenni, nézzétek meg 😊 köszönök minden visszajelzést, akár tetszett, akár nem a videó!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.12.31. 22:44:16
3,3 Ghz-es E8600-an már elfuthat a játék?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.12.28. 19:14:14
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.12.28. 17:30:46
Utoljára szerkesztette: giornalista, 2016.12.28. 13:30:41
Az hittem ha az alapjáték megvan, akkor csak 20 eurót kell kifizetnem a Season Pass-ért, és így csak 30 eurót kellett volna költenem az alapjátékra és a 4 darab kiegészítőre.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
SW Battlefront Season Pass tartalmazza az alapjátékot vagy csak egy csomag?
Továbbá SW Battlefront Season Pass-al megszerezhetem a Scarif, Death Star DLC-ket?
Válaszokat előre is köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.12.26. 12:00:07
a DPS nagyon alacsony, ezért a gunplay annyira nem élvezetes számomra, de a hangulat baró.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
legalábbis Origin Accesszel, lehet, hogy nélküle 10-10%-kal drágább.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Akkor rá basztam 😞
Gears of War 4 jobb lett volna <#falbav>#falbav>
6500-ért kifejezetten drága volt, Originen pár napja a tolvaj G2A.com kihagyásával is 13 euró volt csak a játék 😊 a dobozos alapjáték is pont ugyanennyibe kerül.
A sztori módot hol lehet ki választani,ha van egyáltalán ?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Amúgy látványos GA2Com on vettem meg 6500ft ért,de ennyiért is sok.
Közel sem hozza a BF szintjét,és a Star Wars zenén,grafikán,hangon kívül ki merült a játék.
A Stori mod meg találtam.
Vant 3 fajta.
Nem tudom az e,ha igen számomra a sztorimód kihagyásával év csalódás a játék.
Arra számítottam megyek lövök,és közben meg mentem a világot.
Nem egy lineáris lövöldébe kezdek.
Segítségeteket előre is köszönöm 😊 !