2846
-
ratgab #2156 Úgy néz ki. :-) -
#2155 -
ricsei50 #2154 Benne vagyok :) Látom egyezik az érdeklődési körünk. Warhammer, Star Wars :D
Utoljára szerkesztette: ricsei50, 2017.10.16. 18:32:33 -
ratgab #2153 -
gebali #2152 Én is. -
ratgab #2151 Na majd akkor tolhatnánk pár kört. Én is veszem. -
ricsei50 #2150 Köszi.
Tervezem megvenni a gamet, a bétával nem játszottam, se az ez előtti játékkal.
A régi Battlefront 2-vel játszottam singlebe és kb ennyi.
És találhatnék valami magyar útmutatót, hogy mit mire használjak majd a game-be?
Olyanra gondolok, hogy mik ezek a kártyák, mire lehet használni őket? Melyik mit jelent?
Ezek a nyitogatós dolgok is újak, szval jó lenne úgy kezdeni, hogy tudjam legalább azt, hogy mire számítsak :D -
gebali #2149 Elvileg egy még lesz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bossk -
ricsei50 #2148 Tudja valaki, hogy a játékban boba fetten kívül lesznek fejvadászok? -
#2147 Jatekmenet sokat javult, nem porgos hentelos cod feeling...nem ertem, hogy ez hogy lehet rosszabb :) -
Gauge #2146 Szeritem a bf2 a beta alapjan az elso resznel is szarabb lesz. Szep grafika, nulla jatekmenet. Szornyu... -
Tirion #2145 LIRIK chatjében pont a p2win a téma -
ratgab #2144 Hát figyelj. Tévedtem. Nem voltam elég tájékozott. Ez van. :-) Béke -
Tirion #2143 és igen ez a dolog pszichés, tudományos része! és azt a lábánál fogva lógatnám fel aki ezt a telefonos lehúzós szart behozta a PC-s játékok világába! Amióta ez a trend nincs egy éppkézláb játék csak a pénzlehúzás megy átbaszással,kicsalva
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2017.10.09. 20:37:48 -
Tirion #2142 na jófej vagy nem szívom a véred :) -
ratgab #2141 Hát ha pesszimistán számolod akkor sok, de ha van már jó sok kártyád és sok helyett kapod a crafting materialt akkor nem biztos, hogy olyan sok lesz az. Nyilván nem két perc lesz mire megszerzed majd őket az biztos. Ha jól emlékszem amúgy a bronz kártyából ezüst készítése 80 CM (crafting matéria) volt, ezüstből aranyat csinálni meg 120 (gondolom aranyból platinát meg majd valami 200 körül lesz).
Nyilván mesterségesen fogják húzni, hogy minél többen vásároljanak. Valószínűleg ebben igazad lesz.
#2140 Én csak pc-n próbáltam, de most így utólag visszagondolva a jobb felső sarokban három féle fizetőeszköz volt látható: Kredit egy ismeretlen valami (gondolom ez lesz akkor a prémium fizetőeszköz) és a craftolási matéria.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.10.09. 20:33:42 -
#2140 Ps4-en már a bétában is ott volt rá az opcio ha jol emlékszem -
#2139 Szerintem jól számolta, hogy mennyi idő megszerezni a gold kártyákat = kurvasok. azért kurvasok, hogy arra ösztönözzenek, vegyed pénzért a ládákat -
ratgab #2138 Nem...nem bullshit a 75%-a,. Nem tudtam az EA bejelentéséről. Elnézést kérek érte. Én tévedtem.:-)
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.10.09. 20:23:56 -
#2137 akkor mégse 75% bullshit? ... -
ratgab #2135 Arról nem tudtam, hogy az EA megerősítette a fizetős ládákat. Ettől függetlenül szerintem nem akkora nagy probléma, de elhiszem, ha titeket zavar.
1. Amúgy nem gondolnám, hogy alap loottal is ne lehessen könnyedén nyerni. Bétában is ment.
2. Igen ezt benéztem.
3. Igen erről sem tudtam, elnézést érte.
4. Ha te mondod, hogy OP akkor tőlem legyen úgy. Ettől függetlenül a játék szerencsére nem csak a killről szól és 1 fecske nem fog tudni nyarat csinálni (ha másik 19 gyenge játékossal van attól még a droidok betörnek a palotába és elfoglalják ha a bétából indulok ki)
5. Harmadszorra is jogos. -
#2134 Badarsag, ket azonos kepessegubol az a nyero akinel a kezi ionagyu van.... ;) -
Tirion #2133 :D :D
akkor foglaljuk össze még egyszer ennek tudatában!:
1: nem teljesen random csak 90%-ban....,de jó hurrá,hogy legalább 2x nem osztja ki ugyanazt,de így is macera lesz mire a neked megfelelő 3-as kombó összejön /persze ha fizetsz majd gyorsabban/
2:na itt egyetértesz,hogy a jutalmazás szar
3:PAy 2WIN confirmed
4:BOBO háti rakétája pedig nagyon is OP a 100% reductionnal nézd csak SACRIEL miket művel vele, ha ésszel tartod a levegőben konkrétan örökéletü, a paytowin ismét confirmed
5:paytowin confirmed
nos végül is semmi pozitívat nem mondtál -
#2132 Dunkey már a nyáron megmondta:
-
Daditsx #2131 p2w ennél a játéknál nincs. Ha egy noob-ot felcuccolsz a legjobb motyókkal akkor se fog sokkal jobban szerepelni. A pro-k meg tök mindegy mivel nyomják. -
ratgab #2130 Most olvasom, hogy megerősítették, hogy lesznek fizetős ládák...Ennek függvényében a pay to win részt tekintsétek tárgytalannak. -
ratgab #2129 Veled azért nincs értelme beszélgetni erről a témáról, mert neked a játék alapjaival vannak gondjaid. Nem neked való. -
ratgab #2128 Az okfejtés rossz, mert tárgyi tévedésekre alapul. Nagyon megtévesztő, de totál fals kitaláció az egész...Persze holnap bejelenthetik, hogy fizetős ládák is lesznek. Ezt én se tudhatom előre. Jelen pillanatban ami a videóban elhangzik az bizony hazugság. -
#2127 Szerintem meg eleve ez a kartya rendszer fasz..ag ugy ahogy van, nem a video ! :)))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.09. 19:19:47 -
ratgab #2126 Amit elmond Joe az 75%-ban baromság. A Pay to Win része meg teljes mértékben. Teória! Vagy lesz belőle valami vagy nem. De hát ennyi erővel kimész az utcára vagy felrohan a járdára és elcsap egy autó vagy nem.
Klikkbait videó. Ne vegyétek komolyan.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.10.09. 19:18:18 -
ratgab #2125 Ide is bemásolom egy másik topikba írt véleményem ugyanerre:
Mi a faxról beszél ez az ember most komolyan???
Van Crate a játékban? Van.
Kell érte fizetni? Igen, ingame creditet és semmi mást.
Van bármi befolyással a játékmenetre? Hát egy árnyalatnyival, de semmi jelentős.
Annyi tárgyi tévedés van a videóban, hogy az félelmetes.
1. Nem teljesen random a kártyanyitás, mert egyrészt amit már nyitottál abból nem kapsz még egyet (ha mégis akkor azt a rendszer átszámolja crafting matériába). Egy tegyük fel bronz kártyának csak az ezüst verzióját vagy annál jobb verzióját kaphatod meg (és egyébként tudod fejleszteni crafting matériából így senki nem kerül igazi hátrányba).
2. Az a körönkénti credit számítás szintén fals, mert én úgy figyeltem meg minél hosszabb a kör annál több kreditet ad a játék (ami egyébként így is szar, mert nem teljesítmény alapú...Azt jól látta Joe, hogy a top játékos és a legrosszabb játékos is ugyanannyi kreditet ad). A jutalmazás így tényleg rossz. Feltételezem, hogy ez még csak a Béta állapot miatt van és nem marad így a végleges játékra. Mondjuk az az előnye megvan, hogy az igazán jó játékosok nem fognak nagyon hamar mások számára csak hosszú grinddal elérhető fegyverrel szaladgálni. Ez a melyik ujjam harapom tipikus esete lenne.
3. Pay to winről szó sincs, a ládák ingame creditből nyithatóak, ergó nem értem milyen centekről meg dollárokról beszél. Semmi ilyesmi nem volt a játékban.
4. Egyik mondatban azt mondja a crate-k nem adnak csak szar dolgokat, másikban meg paytowinezik ,meg azt ecseteli mennyivel op-bb mondjuk egy bobba fett ládából nyitott skillel. Hát most akkor mi van? Kevés a nézettség Joe és kell a cirkusz? Annál a kártyánál amúgy tudni kell, hogy bobba fett nem fog tudni nonstop a levegőben maradni szóval azért az nem lesz olyan hűűde durva képesség.
5. Aztán elkezd megint sírni a paytowin miatt, mellesleg hozzáteszi, hogy manapság a béták már nem is béták, mert ő még egy alkalomra se emlékszik amikor a végleges játékban másképp lett volna valami, mint a bétában....Akkor honnan az anyádból szeded Joe, hogy lesz bármilyen fizetős láda???? Honnan????
Ez a videó egy az egyben egy klikkbait faszság. Semmi más.
Az én véleményem: A játék önmagában jó, nagyon jó! Iszonyat jó. A fejlődésrendszer pedig az amit láttatok a videóban. Kreditet kapsz meccsenként nem teljesítmény alapján, kreditből ládát vehetsz, melyből nyitsz skill kártyát, fegyvert vagy modifikációt, vagy scrapet random módon. Ezeket fejlesztheted scrappel. Minél több és minél magasabb szintű kártyád van annál többet használhatsz,de max 3-at egyszerre.
A fejlődésrendszer el van cseszve! Tény! Paytowin? Távolról sem és szó se volt még csak hasonlóról sem. Egy szavát se higyjétek el ennek a hatásvadász videónak.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.10.09. 19:18:50 -
#2124 Elég szomorú hogy már a PC játékok is ebbe az irányba tartanak... Mindez azért mert először valami ki*****tt idióta kitalálta ezt a modellt a mobilos játék(ok)hoz... Ha nem találta(k) volna ezt ki, akkor ez a PC játékokkal se lett volna sose talán... De az biztos hogy még nagyobb idióta az a pc fejlesztő (cég) aki átvette.
Innen szép lassan a PC játékokból is eltűnik a "szépen, becsületesen gyakorolva és fejlődve végig játszom" trend a játékosoknál.
Nem is találom már itt az SG-n a "PC játékoknak leáldozott! Vol. 2" topikot... Még a Google keresővel sem. -
#2123 Ez a rendszer mar "mukodik" nehany jatekban. Foleg Battlefield 3ban es 4en. Szamoljatok ossze, hogy mennyi penzert lehet unlockolni a karaktereket, fegyvereket es jarmuveket. Vagy tobb szaz ora jatek (igaz ott teljesitmeny alapjan kapjuk a cuccokat), vagy tobb szaz euro originen.. -
Tirion #2122 detto....durva micsoda háttérmunka van egy játékkésuítő cégnél,mert eddig 100%-ra elvarázsolódtunk -
#2121 Elsőre nekem se tűnt fel, mert elvarázsolt a játék és ezzel biztos sokan így voltunk... day1 biztos nem lesz, talán pár hónappal később megveszem, mert a single érdekel. -
#2120 Nem tudom, nem ismerem az ottani rendszert.. ott nem csak skineket lehet venni? -
#2119 Ez egy nagyon jó videó. És ezeket észre sem vettük volna időben ha nincs AngryJoe. Az EA most új szintre emelte a lehúzás címszót. Ez egy nagyon durva csapda. -
gebali #2118 Nagyon gáz, de mivel én 90%-ban SP-ben meg modok ellen tolom majd, teljesen tökmindegy. -
Tirion #2117 hatalmas csalódás ez az okfejtés! mármint csalódás a játékban nem az okfejtés a rossz! igazából a 3 nap alatt észre se vettem,de sokat mond,hogy 3db fejlesztést sikerült vennem ennyi idő alatt :D élesben ez baszott mód frusztráló lesz.....a skillek mire random összejönnek az egy örökkévalóság lesz -
#2116 Akkor gondolom a CSGO is xd