2846
swbw.jpg
  • gebali
    Igazából ez így van tervezve. Egy év múlva kutyát sem érdekli, lehet vele promozni az Origin Accesst azoknak, akik eddig drágállották. Mire meg az is kifúj, már úgyis a BF3-hoz kellenek az aktív játékosok...
  • lac coo
    Bárhogy is, azt a nagy energiát amit a vásárlós kártyarendszerbe öltek, mehetett volna a játékra is, és akkor nem egy abszolut középszerű fps született volna ismét, mint BF1 , ami egy év alatt halott lesz ....
  • wollnerd #2436
    De ami tény: Az EA-nak köszönhető az hogy ennek a magyar fórumának (is?) a játék topicjában gyakorlatilag semmi másról nem szól, csak a P2W és annak körülvevő hatásainak vitatémájáról szól.
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.11.26. 15:21:35
  • Vicodine
    De ertem, miert picsognak a nepek, de szerintem te nem akarod megerteni, hogy amiert picsognak, ami miatt telefostak az egesz netet a negativ hangvetelu emberek, egyszeruen semmiben nincsen igazuk, olyan messze nem p2w ez a game, hogy az manapsag, amikor a jatekok 90%-a p2wes microtranzakciokkal van tele, egy igazan udito folt. Azzal meg, hogy mielott kiadtak volna, milyen volt, nem hinnem, hogy foglalkozni kellene, de aki ilyenekre ad, arra nem tudok mit mondani, egyszeruen vicc kategoria. Az rngs boxok meg mas teszta, hogy az rng miatt szerencsejateknak titualjak, errol le is irtam lejebb a velemenyemet. A fejlesztot megertem amugy, hogy telepakoltak a jatekot ilyen dolgokkal, hiszen sokan vannak, akik szeretnek a semmiert fizetni.

De ha te ugy erzed, p2w a game, akkor vagy fogalomzavarban vagy, vagy egyszeruen keptelen vagy meglatni a puszta tenyeket, nem is jatszol, csak mivel nagyon sokan picsognak a neten, ezert inkabb arra adsz, mint hogy kitapasztald magadnak mi is van.

Emlekszem BDO-ban is mennyien sirtak, hogy p2w, mai napig is sokan fossak a netet a hulyesegeikkel tele, hogy az egy full p2w jatek, ezrek tiltakoztak az ellen, hogy ne legyen p2w, mikozben nalunk soha nem is volt az, de valaki elkezdte, es mai napig is ezt hajtogatjak, es mivel sokan mondjak, akkor biztosan igaz :D
    Szerintem jatszani kell, nem pedig a sok hulyeseggel foglalkozni, mert altalaban a legtobb, alapbol jo jatekot a sok hulye rinya miatt modositanak-rontanak el kesobb a fejlesztok, hogy pont azok velemenye szerint valtozzon egy jatek, akik a legkevesbe szamitanak, mivel csak rinyalni tudnak..
  • gebali
    Így lenne értelme a rendszernek, de az a baj hogy nem ez történik, hanem az ellenkezője.
  • __Jacek__
    Most leirtad mi is tortent:)))) ezert sirtak a nepek.. de meg mindig nem erted vagy ha jol sejtem nem is akarod. Sajna tele a net szajkokkal.
  • Vicodine
    A p2wt most is arra mondjak, ha olyan itemet tudsz venni real maniert, amit ingame nem lehet beszerezni (vagy annyira horror nehezen, hogy az mar tenyleg durva), es erosebb lesz tole a karid fightban.
  • ximix #2431

A szintezés, régen a kezdőket és a gyakorlottakat volt hivatott szétválasztani, egy kezdő be sem tudott jutni egy magasabb szintű instába, csatába ezzel nem rontotta el mások játékát akik lehet már hónapokat vagy éveket fecöltek a gémbe.
    Lehet mindenki egyenlő csak akkor ha pl 5-en összeálltok csapatni a haverokkal, majd már a 10. játéknál is full kezdőket kaptok a nyakatokba akik szét"barmolják" a játékotokat akkor hamar elszáll a lelkesedés.
    p2w-nek azt nevezték régen ha olyan itemet tudtál venni amitől erősebb lettél, ha csak gyorsabban fejlődtél azért nem hurrogtak.
  • toza #2430
    l o l
  • Vicodine
    El van nezve, toled mar megszoktam, hogy jokat irsz... o.O
  • gebali
    Itt van a probléma, amikor 10 évvel később "valóságtól elrugaszkodott" egy lootbox és XP mentes multi. Én kérek elnézést.
  • lac coo
    Regen orokos bann jart egy wallhackert, vagy hp , sebzes piszkalasert, itt gyarilag tok elfogadott ! :))))
  • Vicodine
    Ja, tok folosleges, igazabol az egyik end game contentet nyilvanitod semmisnek, innentol kezdve asszem tenyleg nincsen tobb kerdesem :) Lehet en vagyok nagyon berugva, vagy nalam nem jon at az ironia, de tenyleg nem tudom eldonteni, hogy jatszod a hulyet, vagy komolyan gondolod, amikor ilyen hajmeresztoen nagy baromsagokat irsz?? :D Nehez eldonteni, mert annyira valosagtol elrugaszkodott hulyesegeket irsz, hogy az komoly nem lehet, viszont semmi ironia nem jon at...
  • gebali
    Köszönöm hogy elismered :3 A többire ne is reagálj, a hallgatást úgy veszem higy elfogadod hogy mennyire fölösleges a fejlődésrendszer a multi játékokba.
  • Vicodine
    Most elkepzelem, milyen jo dolog az, hogy belogolok a jatekba, es azon agyalok, hogy
    "Basszus, ez a kocsog EA csak a negativ hozzaszolasok miatt szedte ki a p2wt a jatekbol, amugy benthagyta volna, leszarom, hogy nem p2w, de kiadas elott 2 nappal meg p2w lett volna, ki is logolok"
    Tok igazad van amugy :D
  • gebali
    Hagyjad már, ezt nem érti, az ő gondolatvilága szerint az EA belerakta a fizetős lootoxokat csak azért hogy megjelenés utáni második nap kivehessen belőle :D Olyan érvek sem siklatják ki a hülyeexpresszt, mint hogy maguk a készítők jelentették be, hogy a "cry" miatt veszik ki a lootbox vásárlás lehetőségét.
  • gebali
    Nyilván a CoD2 és az eredeti SWBF2 multi is a fejlődésrendszere miatt lett klasszikus. Ja várj, nem :D Szóval jah, totál fölösleges és értelmetlen. Mindneki megvolt nélküle, egyenlő pályák egyenlő esélyek. De neked lehet magyarázni, inkább beszélek a falnak, az többet megért belőle ;)
    Utoljára szerkesztette: gebali, 2017.11.25. 20:59:19
  • __Jacek__
    Pl hogy azert nem p2w(egyenlore) mert sokan sirtak mint az a bizonyos furdos:)))) most akkor hogy van ez?:)
  • Vicodine
    pl..?
  • lac coo
    Atyaeg, van baj rendesen....
  • Vicodine
    13 eve mmozom, lattam sok jatekot megjelenni, sok indulasnal ott voltam stb..Mindig mindenhol volt egy cryolos reteg, akik mast sem csinaltak, mint telesirtak a forumokat, aztan gyorsan rauntak es leaveltek. Itt is ugyanez lesz, van egy reteg, akik mast sem csinalnak, mint picsognak egy olyan jatekban, aminel az adott picsakolas nem indokolt, max az, hogy nem az adott ember izlesenek megfeleloen van a jatek megcsinalva, de hat az izlesek es pofonok ellen sokat nem lehet tenni, ez van. Nyilvan van olyan game, aminel indokolt a konnyhullajtas, de itt ez messze nem az, es egy reteg meg fog maradni, illetve mindig lesznek ujak, mert mindig vannak ujak, foleg, ha a sok picsogos fulebe is eljut, hogy megsem lett se p2w, se azok a negativumok, amikkel remisztgettek az embereket.

gebali#2416 Te figy mar, ettol hulyebb es semmitero hozzaszolast regen nem olvastam mar, ezt honnan szulted, hogy jott ki beloled?:D Ezen a gondolatsikon vegigmenve eljutunk odaig, hogy egyetlen jatekban sincsen ertelme fejlodni, tapasztalni... Ha nem erzed ebben a baromsagot, akkor sajnallak :D De segitek, eleve ott kezdodik az okfejtesedben a hulyeseg, hogy nem is volt szo arrol, hogy ugyanolyan eselyekre varunk...Az egesz egy nagy semmi katyvasz amit idefingtal basszus :D
  • lac coo
    Annak tobb ertelme van, hogy ne azonos eselyekkel jatszanak ? :)))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.11.25. 17:15:54
  • gebali
    Vagyis amikor olyan lesz a játék amilyen kártyák nélkül első napon lenne? :D Ezért sok értelme volt bevezetni a kártyákat, hogy azt várjuk, mikor lesz meg mindenkinek, és ugyanolyan esélyekkel zúzhassa az összes játékos.
  • lac coo
    Nyilván vannak olyanok is, de szerintem nem sok. a pályák rohadt sűrűek, sok élmény nincs messziről kempelni, kivéve Jakut, de az meg azonnal skippelős is emiatt! :)
  • Zarache87
    Hat altalaban messze az objectivtol probalnak sniperkedni assaultal vagy heavyvel. :D
    Persze van olyan is aki folkapja neha az ion blaster, hogy az enemy koze berohanjon.
  • lac coo
    Addigra már sokan ráunnak, új játékos meg nem jön mert rohadtul értelme nem lesz becsatlakozni ...
    Első rész is onnantól halt be, BF1 úgyszintén ....
  • MerlinW
    :D

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.11.25. 13:13:42
  • lac coo
    De hová mennek ??
    Én a galaktikus vackot játszom általában, ott nem is igen lehet menni máshová mint az objektivekhez...max az üres pályára.
  • Zarache87
    Nem ertem akkor. Mi altalaban isten barmait kapjuk akik nemcsinalnak semmit :D
  • Vicodine
    En most ugy erzem, az igai fun akkor jon majd, amikor mar a csapatban es az enemynel is legtobb ember jo jatekos lesz, jo kartyakkal, megfelelo ismeretekkel, es akkor mar nem lesz olyan nagy agyatlansag, kuszasag, hanem celiranyos henteles. De fene se tudja, az egesz a jatekosokon mulik.
  • lac coo
    Pc.
  • Zarache87
    En meg nem lattam, hogy kovetnek :D
    Altalaban csak rohangalnak ossze vissza nemelyik oda tolja a kepet, de nem csinal semmit :D

Aztan van par alkalom amikor sok normalis kerul a csapatba es csinaljak az objectivet,fedezik egymast es hoznak megfelelo tamogato skilleket. Nem csak sniperkodni probalnak assualtal vagy Heavyvel.

Amugy te melyik platformon jatszol? Csak a kivancsisag miatt. :D
    Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2017.11.25. 00:55:34
  • lac coo
    Szerintem követik, épp ez a baj, egy rakáson megy a hent, szörnyű ! :))
  • Zarache87
    Szerintem nem a jatek agyatlan max a jatekosok :D
    Eszmeletlen, hogy mennyire nem kovetik az objective gameplayt. Tisztara olyanok mint a cod playerek.
  • lac coo
    így 10-en valahány óra után azt kell mondjam ilyen agyatlan multit én még életemen nem láttam ! :)))

Ez a játék valóban csak a fizetős kártya rendszer mellé készült .
    BF1 se húzta sokáig, hát én csodálnám ha ez fele annyi ideig bírná ...
  • Betyar070
  • Vicodine
    Fuggetlenul attol, hogy p2w-e egy adott jatek, vagy sem, keveset, vagy sokat kell-e fizetni egy rng microtranzakcios tartalomert(loot box, vagy barmi mas), egyet kell ertsek, es en is betiltanam, mert az utobbi idoben sok jo jatekot ezek tettek tonkre, es valahol megalljt kellene parancsolni, ha mashogy nem, hat torvenyileg. Ha fizetek, akkor pontosan tudjam, miert fizetek.
  • lac coo
    https://www.gamestar.hu/uzlet/star-wars-battlefront-2-loot-box-belgium-240331.html
  • Tirion
    valami történik

nemzetközi szinten is!

Utoljára szerkesztette: Tirion, 2017.11.22. 08:43:45
  • Bagoly81
    ja igen, eltaláltátok, meg volt hozzá még vader és darth maul is , nagyon izgalmas volt. XD