Star Wars: Battlefront I - II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄 Ez engem is meglepett erősen, úgy 5 óra játék után. De nem baj, mert annyi craft pontot meg pénzt gyűjtöttem addigra, hogy szinte az összes jó card-ot megtudtam venni.

Hát ja csak azok a pályák szarok sztem, nincs olyan nagy nyílt terep csatamezőn vagyok érzésed mert vhova mindig be vagy szűkitve. A mostaniban részben a Hoth pálya az jó, az Endor vhogy az előzőben jobban bejött, de a régiben a sivatagos is jó volt. Igazából nekem mind1 mi a játék módja csak legyen jó nagy pálya és járművek dögivel mintha egy csatamezőn lennél nem ilyen kaminós fos kis pálya, hogy mindenki kempel.

__Jacek__
Azt a k.... ezt észre sem vettem😄DDD Mostmár értem az első nap 29-es Heavy csavót😄D JA akkor még lehetett vásárolni pffff ez egy vicc..
Az EA erőltethette ezt, mert a NFS Payback is kártyás rendszerben megy, és a kiadó a közös pont.
azt a tervezőt meg felettesét is jól pofánbaxnám akik kiadták úgy a játékot,hogy vannak pályák amit szó szerint 2-2,5 perc alatt szétlehet zergelni annélkül,hogy az ellenfél kpni-nyelni tudna! Most ezeknek is mi a picsa értelme van? elindítod a játékot, bekapcsolod a keresőt, betölt, bemész játékba majd BAMM már vége is, tölti a végeredményt, nézed a scoretable-t, tölt újra.......
5-7 percnyi köztes időre jut 2 perc játék! hát kurvajóbazdmeg
o yeah! ez egy akkora elbaszott faszság,hogy még!
a kártyákat tudod upgradelni,zöldkéklilára...illetve megtudod venni 40-ért ami nincs meg
A crafting pontokat hol, hogyan és mire tudom felhasználni? Már van majdnem 300 pontom.
A játék egyik legnagyobb fassága, amitől alapvetően el van krva az egesz: Minden class csak és kizárólag az arra az osztályra nyitott lapok alapján lép szinteket. Szóval nem az számít hogy te 100+ órát játszottam egy classal, hanem hogy az abban a 100+ órában farmolt kreditekért vett ládákból esik-e véletlenül az osztályhoz tartozó lap.
Hát bazz nem ATAT van benne hanem ATTE meg MTT, pont ugyanaz a három csak más skinnel. Ja meg amúgy az Endoron pont ATAT van.
lac coo
Az assault rang az mitől megy feljebb ???

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Igen, de az Endor, Naboo, Kashyyyk pályák nem walker assault mod-ok, mert nincsenek benne ATAT-k 😄 meg szinte 75%-a közelharc és nem nagy nyílt terep, mint a BF-ben. Nekem ez tetszett az egész battlefrontba, arról nem is beszélek, hogy a régi battlefrontok is ilyenek voltak szal nem kéne eltérni a gyökerektől, nem tudom mi ez a zsúfoljuk össze 40-50 embert egy kis helyre. Egyedül egy havas pálya van benne ami walker assault-os az ez. https://www.youtube.com/watch?v=LKU5vVpzCZA

Nekem az is furcsa, hogy nem látom mi lesz a következő pálya töltéskor.
Utoljára szerkesztette: janik, 2017.11.19. 21:53:02

lac coo
Igazából szinte mindegy milyen játékmód, mindenhol egy kupacra tereli a játékosokat ....

Legalább három Walker Assault szerű pálya van (Endor, Naboo, Kashyyyk).
Hát igen nincs benne normális mode ennek a játéknak nem áll jól a cqb (kis pályák) játékmenet szinte csak az van. Az 1be be volt walker assault sztem attól lett jó az 1 is nem a kis pályáktól ebben meg van itt 1 walker assaultos pálya. Ha tudtam volna ezt hogy nincs benne walker assultos pálya nem vettem volna meg. Számomra egy csalódás a játék a graf az kurva jó. Kb 5 óra alatt meg is untam a multit.

lac coo

Szokásos dedó, de talán lesz valami normálisabb játékmód is nem csak ez a hent egymás hegyén hátán, varázskártyákkal ... 😊)

__Jacek__
Én gondolkodtam hogy megveszem, de😊 Hát van trialom😊) Elsőre bődület a graf meg szép szines, na de ha ez elmúlik... siralom völgye az egész multi..
Sziasztok! Lehet, hogy amatőr a kérdésem, de sehol nem találtam róla információt. Szóval, megvettem a Star Wars Battlefont Ultimate Edition-t konzolra (xbox). Letöltöttem a Season Pass-t a 4 plusz cuccal (Bespin, Death Star, stb.), de amikor elindítanám valamelyiket, mindig az xbox live gold-dal nyaggat, pedig érvényes előfizetésem van. Mi az, amit rosszul csinálok vagy valamit nem vettem észre?
😄 ez jó 😄
lac coo
Egyszerűbb lenne ez a játék, ha az elején kiírná, hogy új vagy, semmid sincs, meghaltál ! 😊)

azért nem véletlen lett ez vásárolgatásra tervezve, nem a semmiért akartak pénzt kérni ...?)

Tikal
vagyis akkor lehetséges... nem lehet hogy még nem tanultad meg a játékot? Én nem vagyok egy nagy fps játékos, de mikor elkzdtem játszani az elsővel elég sokszor meghaltam, aztán belejöttem jobb lettem.. ugyanez volt a BF1-gyel...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

nagyon hektikus.....tegnap csináltam 20-as streaket 38 killel aztán meg alig jön össze 6-8kill
Tikal
és a scoreboard-on mindenkinek ilyen szar az aránya vagy csak neked? <#ravasz1>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

le kell lassítani és bemanőverezni egy aszteroida mellé vagy egy nagyobb hajó/bázis mellé alá, két oszlop közé stb...te sokkal lassabb vagy , nem tud követni a vadász

de nyílt terepen valaki úgyis szétlő mint a szar 😄 hiába vagy penge 😛
Igen az űrharcnál én is észrevettem, de ha interceptorral mész az gyors és alig tudnak elkapni ott már tudtam 20kill/5halál arányt csinálni. De ha bomberrel megyek főleg hogy abba nincs is gyorsító skill semmi esélyem.
Utoljára szerkesztette: janik, 2017.11.19. 10:31:32

Ez hülyeség a bf1-be lehet rusholni rá az ellenre itt meg nem lehet mert megdöglesz mint a szar. Pont ezt hiányolom belőle. A heavy egy rakás szar sokat ráküldeni mire megpusztul az ellen bármelyik kaszt.

nyugodj bele űrharcban meg még ennyire se......hiába vagy nagy ász valaki úgyis leszed a semmiből...egyszerűen így van kitalálva,hogy 1 percnél tovább úgyse nagyon élsz
Én is észre vettem hogy abszolút nem balanszos az erő viszonyok.

Igen azért szar. Semmi élvezetes nincs a multiban, ha minden 10 percbe 4 kill meg 8 halál arányom van, mert abszolút nem vok szar fpsbe, de ennél vmi kurvára el van baszva technikailag(netcode) vagy tele van csalóval.

akkor vagy megszokom vagy megszökök

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Tikal
ez eddig is ilyen volt, sőt, a játék testvére, a Battlefield1 is ilyen 😊

nekem pl a fedezék mellé belövünk, ( nem<#alien>tudom mi az kék fény vesz körül, és valamilyen távcsöves puska csinálja ) Csubakkába egy teljes tár ráeresztés után elfut, másoknak jobb gránát, nem tudom sokszor megkülönböztetni a ellent a csapattárstól, ha meglátok egy hőst, vagy ilyesmi inkább elfutok nincs esélyed győzni , az egészet hetelésnek érzem, pár perc alatt több halál , és ha befutottál a harcmezőre futhatsz újra és újra, ha leállok egy ponton csipázni és csak fedezékből akkor sikeresebb vagyok.. én még nem találtam meg a játék élményem.

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

a napi ládát megkaptátok már mára? nekem nem adja be,pedig nyomtam fél órát és 2x logoltam be
AnuluWork
Végre lett időm, és végigtoltam a kampányt. Szerintem teljesen rendben van. Tökéletes a VIII. rész előtt.

Az bizti, hogy gyönyörű ez a játék.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A multi pedig se több, se kevesebb, mint az első részben.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Tikal
szóval szar a game mert sokszor meghalsz? cool story bro 😄

Most komolyan vkinek tetszik ez a game? Sztem az első rész sokkal jobb volt. Nem érdekel a kredit szerzési faxság csak maga a játékmenet. Egyszerűen hányingerem van ettől a játéktól. Az hogy vkit 4 mp-ig kell lőni folyamatosan úgy hogy végig eltalálom, és nem döglik meg. Az ellen meg 3x meglő és végem. Arról nem is beszélve, hogy az ellen mindig olyan pontosan lő vagy 40mről is hogy nem akarom elhinni. 10 perc játékmenetbe van vagy 5 killem. A többi fps-be pl. cod, bf-ben stb. mindig első kb. ötben benne vok de vhogy nekem ez kurvára nem megy. Ebben vmi kurva nagy cheat van vagy nem tudom de ez így egy rakat köpet az egész. Na a pályákról nem is beszélek fos az összes az 1be voltak jó nagy mapek ebbe meg alig van. galactic assault-ba vmikor nincs is nagy map egyszer kicsi egyszer nagy. A grafika az kurva jó a hangulat a légi csaták, de a földi csaták szarok. Sztem aki még nem vette meg ne tegye.

Megvettem..... CDKEYS.COM
(kuponnal 41 euro)
PC tábort erősítem.
Valaki game?

Reménykedek hogy tényleg igazad legyen. Only cosmetic legyen és karácsonykor talán el is gondolkodok rajta hogy megvegyem a játékot.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tikal
Próbáld már meg értelmezni amit írtam. Nem a jelenről beszéltem, hanem arról ha visszahozzák a rendszert, ugyanis ahogy most volt, úgy már biztos nem fogják visszahozni, változtatni fognak, és annak az egyik lehetősége az az hogy skin-eket fogsz vásárolni vagy más hülyeségeket, mint pl Overwatch, és nem balance befolyásoló cuccokat.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.11.18. 13:34:12

Zegi Norbi HUN
Ren és Rey rendelkezik egy-egy skinnel jelenleg 😄

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

AnuluWork
Ma egy Darth Maul kártyát dobott, meg 325 kreditet és 10 crafting partsot.

Milyen skineket? Jelenleg a játék 0 kozmetikai itemet tartalmaz. :'D

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

__Jacek__
Nem, elöbb nyitottam kaptam valamit😊 Lehet hogy ritkább.
Aki szeretné csapatni, vegyen fel origin-en, a nevem veers87
viszont a férgek ninjában a napi ládát jól lebutították!! fixen 5db 😄 crafting part és 125 credit...más semmi
ezt nekem is csinálja!

i4790k 16g ram 1070gtx
Hátha ebből tanulnak 😄 Szerintem aki ekkora idióta az meg is érdemli.
AnuluWork
Nem próbáltam, de mivel deluxe előrendelőim volt, pár napig láttam a lehetőséget, hogy vehetek ládát real maniért. Pl. azokkal, akik vettek, na azokkal mi lesz? Ha elköltöttek többezer dollárt, és még bele is öltek kb. 60 órát?

lol Az semmi, én egyik mecssen frankon tök utolso lettem, szerintem még ölésem sem volt és 385 kreditet kaptam, többet mint mikor jol ment XD. Ezen azért van még mit javítani. Amugy eszméletlen szép a játék, ha épp nem pörgeti cafrangosra a procimat, és kezd el dobálozni az fps számláló, van hogy szabályosan lefagy pár másodpercre a game, de kvázi beálítástol függetlenül.
soo277
Hali all
érdeklődnék
Intel 3770K, 16gb ram,nv670gtx sli,
ezen a vason azért eldöcög?

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"