2846
-
Betyar070 #2034 Egyetértek, Elég furcsa a történelem hűsége a Cod WW2-nek. Thomson M1928A1 géppisztolyon red dot. ( Gondolom örültek volna abban az időben az amik. ) Pontosan erről van szó. A mai fiatal gémer generáció számára a lehető legegyszerűbbre szabni a harcrendszert, kihívást.....mindent. pl. BF3-ban egy spot elég és máris lehetett látni az összes ellenfelet a pályán. ( normál mod ) Először sokkolt ez a fajta célkijelölés a BF2 után.. vagy A célt automatikusan megkereső gránátok, falon átlátó hőkamerák, kütyük...stb. ( Cod_AW, Crysis3 ) Mind mid semmi mást nem szolgál csakhogy leegyszerűsítsék a kihívást. Ezáltal a lehető legtöbb embert bevonzna a játék a könnyíttet siker elérés révén. Sajnos egyre kevesebb az igazi kihívás a mai játékokban. Elég régóta nyomon követem a számítógépes játékipart (kb.25éve) Személy szerint azt látom, hogy a mai húzónevek bár jóval összetettebbek mint elődeik még sincs akkora kihívás bennük. ( egy-két kivételt leszámítva ) Emlékszik itt még valaki a commandos-ra, vagy a legelső R6-ra? Rendesen oda kellett tennie az embernek magát, hogy végig tolja. ( Természetesen egy multijátéktól nem ezt a nehézségi szintet várom el én se, tönkretenné az egészet. )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2017.08.27. 13:35:02 -
#2033 Nekem tetszene , ha lenne olyan jatekmod ahol nincs ez a varazskartya rendszer, nincsenek repkedo, mindenfele woodoo varazslatot hasznalo emberek, stb....
Siman a lezerstuki es ket granat :))) -
ratgab #2032 Annó a Star Wars Republic Commando se lett anyagi siker pedig akkoriban nagyon jól nézett ki és nagyon szórakoztató volt. A túl bonyolult játékmenet, vagy nehéz játék nem jön be a játékosoknak. Sajnos ez van. -
ratgab #2031 Erre még mindig nem kaptam választ (mitől lesz jó a Battlefront számodra), de a Cod WW2-es topikban (amit egyébként én is várok) már megvilágosodtam:
Neked sok a nagy terület, sok a 40 játékos és sok az a sok kütyű amire esetleg figyelni kell.
Cod videók alapján legalább annyira kaotikus mint egy Battlefront 1-2, a hangulat meg mindkét játéknál rendben van.
Ellenben az új codba is bele lehet kötni, ha már itt a Battlefront kapcsán ment a fikázódás (mi az hogy gránátoznak, meg repkednek a Battlefront 1-ben). Ennyi erővel cod-ban meg mi már, hogy scope-ok, távcsövek vannak a géppisztolyokon meg bármikor felszerelhető hangtompító. Ugyanolyan illúzióromboló a dolog kb mint az általad említett sírámok korábbról azzal ellentétben, hogy tudtommal a valóságban géppisztolyokon nem volt tényleg scope, hangtompító meg végképp nem abban az időszakban (egyszerűbb bakáknak semmiképp). Csak ugye amivel tudsz azonosulni ott nem probléma, hogy ellentmond a megszokottnak ugyebár.
Kis terület, 2 vh-s korszak, totál ugyanolyan káoszos harcrendszer és már rögtön megfelel.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.08.27. 11:33:24 -
Betyar070 #2030 "Ezzel a motorral kellene egy uj TIE Fighter" Az évtized játéka lenne. Kizárt, hogy ez a kiadónak érdeke legyen. Inkább sok kicsi ocso kínai váza, abban van a nagy zsozsó.
Tömeg termelés, ez a lényeg, nem a réteg játék. Mai generáció vajon mit kezdene egy szimulátor játékkal? Ne viccelj már! ( tisztelet a kivételnek )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2017.08.26. 20:00:23 -
#2029 Ááá, túl nagy siker lenne, nem bírnák azt a nyomást, hogy valami bejön... -
#2028 Ezzel a motorral kellene egy uj TIE Fighter, nem ez a rongyrangatos urhajo fizika :)))) -
#2027 Ez a motor egyszerűen tökéletes választás az SW világára. Film színvonal. -
#2026 -
ratgab #2025 Ez lesz a 2. Battlefront. Ha jön jövőre a harmadik rész (amennyi tartalmat beleraknak ebbe a részbe én kizártnak tartom...mit raknak a 3-ba ha ebbe mindent belepakolnak?) akkor igazad lesz a játékkal kapcsolatban. Egyébként meg jelen pillanatban erre a játékra egyelőre ez nem igaz. -
ratgab #2024 Jöhetnének ezek is, de nem csinálják meg sajnos (főleg a Kotor 3). A Battlefront 2 meg mindig is multis játék volt már a kezdetektől fogva. Semmi mástól nem veszi el a helyet. -
ratgab #2023 Pont erre irányult a kérdésem. Azt írtad korábban: "Nincs az a penz, hogy láttatlanban megvegyek meg egy dice jatekot :))"
Ok vársz vele 2 hónapot és akkor mi lesz? Akkor már látod, láttad, hogy milyen? Honnan?
Tehát azt akarod mondani, hogy videók alapján fogod eldönteni, hogy neked játék közben mennyire fog tetszeni a Battlefront 2? Az úgy azért legalább olyan kockázatos, mintha előrendelnéd azt remélem érzed. Az koránt sem biztos, hogy ami videók alapján neked tetszik az játék közben nem fog halálra untatni az első 2 óra után.
Egyébként ha már eldöntötted, hogy szar és videók alapján se jön be, akkor meg nem tudom mit vársz megjelenéskor vagy 2 hónappal utána. Nem gondolnám, hogy más lesz, mint amit videókban is látni.
Mitől tudna megváltozni a véleményed a 2. részről? Mi olyat tudnak neked mutatni, mondani a tesztelők amitől azt mondanád, hogy mégis megveszed? Van egyáltalán ilyen?
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.08.26. 12:40:36 -
#2022 Természetesen mindenkinek szíve joga mit vesz a saját pénzén , csak hát minden évben ugyan ez van.
-
#2021 Jó sok rókabőrt le lehet húzni a star wars-al. Kár, hogy az előző két film egy kalap szar volt. -
#2020 Kotor-nak vagy a Dark Force vagy a Tie Fighter -nek és még lehetne sorolni minek kellene folytatás. De nem! A multiszarra van igény! -
Betyar070 #2019 Személy szerint engem ez a része a dolognak nem érdekel. Ha valaki csak azért vesz meg egy terméket mert SW matrica van rajta az ő dolga.
Attól még, hogy az SW világból egy giccset fabrikáltak a marketing tudorok még a világot feldolgozó játék lehet jó. Persze, ha van rá igény a vásárlói oldalról, hogy ne egy gagyival szúrják ki a szemüket. Erre most kevés az esély az SWB1 után. Ha ez is olyan lenne mint az elődje igencsak lehúzhatnák a készítők magukat. ( bár fanatikus ember mindig akad kinek mindegy a minőség, mivel ő márka, termék függő )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2017.08.26. 11:34:17 -
#2018 van valami infó a kampány mód hosszáról? -
#2017 Ez egy óriási biznisz nem véletlenül nem lesz battlefield ebben az évben , lapátolni fogják a pénzt mindenhol ahol csak feltűnik a star wars logó.
Az a lényeg hogy megvegyétek játszatok 3 max 6 hónapot , azt kész , jövőre úgyis jön a másik legjobb, legszebb játék -
Betyar070 #2016 Még 83nap Játszunk már, játszunk már, játszunk már!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2017.08.26. 09:16:07 -
#2015 akkor-fel-ev-mulva-ujra-itt-csa- -
#2014 Ugy, hogy varok vele ket honapot, ha szokasos kuka akkor nem kell megvennem. Majd mas teszteli helyettem :)))
De amit eddig lattam az alapjan felejtos, total sw1 dedo...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.08.24. 22:12:08 -
ratgab #2013 És hogy fogod kivitelezni hogy ezúttal lásd? Videó gondolom nem elég, nyílt béta gondolom nem elég. Akkor? -
#2012 Nem a gyerkocok barmoltak szet, hanem eleve a gyerkocoknek szant jatekmenet.:) -
Bagoly81 #2011 szeretek fedezékbe vonulni :D , vagy elbújni akár
-
yossarianHUN #2010 Dettó. A BF1 életre szóló lecke volt. -
ratgab #2009 Állítólag a frissítések ingyenesek lesznek. -
#2008 Guggolás? De mi lenne a cél vele? Gombásznál vagy mi?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.08.24. 14:48:44 -
Bagoly81 #2007 szevasztok! kérdésem volna a nemsokára megjelenő battlefront 2 vel kapcsolatban
1 DLC : fizetősek lesznek? vagy ingyenesek?
2 guggolás van a játékban? -
Betyar070 #2006 Nagyon nem lőhetsz most mellé mivel lesz kampány is. A multi részét meg valószínűleg ennél a játéknál is a gyerkőcök szétbarmolják majd,de ez már szinte alapnak számít. (lásd. COD, R6 siege...) Sajnos nem lehet korhatárt szabni, így sok pelyvát összehord a szél. Az ilyen jellegű multi játékok egyre inkább az idétlenkedésről szólnak. Evvel érdemes tisztában lenni. Technikailag meg nagyon ott lesz a játék, igazi Star Wars filling szagú, ez a látottak alapján vitathatatlan.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2017.08.23. 22:58:33 -
#2005 Nincs az a penz, hogy latatlanban megvegyek meg egy dice jatekot :)) -
Betyar070 #2004 Ilyen látványosak lesznek az űrcsaták a SWB2-ben.
link
Jó lesz ez emberek, jó lesz ez!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2017.08.21. 10:45:05 -
Pongyi #2003 Ugy értem konkrétan bugos. http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=980HF474Ui.jpg Ezt látom. De ezt kéne, http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=852maxresdefault.jpg 46 új cuccos van megnyitva, de csak az első képen látható fejet tudom változtatni. A legördülő menüsort kise adja nekem.
Utoljára szerkesztette: Pongyi, 2017.07.24. 17:08:04 -
ratgab #2002 Fejlődni kell. Gondolom sokáig nem jutottál még. Ahogy fejlődik a szinted oldódnak majd fel újabb kinézetek. Addig meg marad az alap kinézet.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.07.24. 16:53:37 -
Pongyi #2001 Hali. Két napja vettem meg az SWB 1-et, Win1064bit Nvidia 1060 configra. Van ez a bug, "character appearance" azaz nem tudom customizélni a karaktereimet, csak a sisakot tudom. Ultra beállítással játszom. Akárhogy túrtam a netet, nem találtam rá sehol megoldást. Van megoldás, vagy így jártam? Nem látfontosságú ha jól látom, mert nem befolyásolja a játékmenetet de azért csak jó lenne ha tudnám customizélni a karijaimat. -
#2000 -
#1999 -
ChipHazard #1998 Nekem igen sak tetszett amit eddig láttam, szerintem sok mindenben előrébb léptek az első részhez képest, ez igy a videokbna lejött, és ha tényleg a multis dlc-ket inygen nyomatják, akkor igen elégedett lezsek. Az első részt is elég sokági toltam, ott pont a dlc-k miatt száltam, ki és azoakt már nem vettem meg, ha itt nem lessz iylen gond akkro sokkal tovább el lezsek vele :) -
#1997 -
#1996 -
#1995 igen, a létszám marad, ha minden igaz