Star Wars: Battlefront I - II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk elég elszomorító,hogy egy csomó játéktípus üres a gameben online is😞 illetve szerintem nagyon kevés a playerbase
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"duplicate" minden......nyomathatom WASD-al a repülést a nyilaim helyett 😞
SWG: Említem a videóban de az már szinte alig kipróbálható.
FUI: Jó volt de nekem agyonütötte az élményt hogy az utolsó tradoshan szemétbúvárt is vagy ötször meg kellett csépelni a fenykarddal hogy megmurdeljen.
FUII: Ez egy vicc volt de annak is gyenge.
Empire az War: Kétségkívül a legjobb stratégia próbálkozás de váratlanul unalmas és semmilyen lett.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
- Epic Star Cards, the highest tier of Star Cards available at launch, have been removed from Crates. To help keep everyone on a level playing field, these Star Cards will primarily be available through crafting, with the exception of special Epic Star Cards available through pre-order, deluxe, and starter packs.
- You'll need to reach a certain rank to craft upgraded Star Cards. You won't be able to buy a bunch of Crates, grind everything up into crafting materials, and immediately use them to get super powerful Star Cards. You can only upgrade the ability to craft higher tier Star Cards by ranking up through playing the game.
- Weapons are locked behind specific milestones. While a select few will be found in Crates, the rest can only be attained by play. Want to unlock a new weapon for your Heavy? Play as a Heavy and you’ll gain access to the class’s new weapons.
- Class-specific gear and items can be unlocked by playing as them. As you progress through your favorite class, you’ll hit milestones granting you class-specific Crates. These will include a mix of Star Cards and Crafting Parts to benefit your class’s development.
Nemrég megvettem az első részt, mert eléggé akciós volt. Kb 90%-osan már megcsináltam mindent, szeretném kimaxolni.
Nagy problémám, hogy a földi csatákban alig tudok valakit is lelőni. Minimum 4x-5x annyiszor halok meg, mint ahányszor lelőnek. Rendben, beismerem béna vagyok. Nagyon béna.
De azt magyarázza már meg nekem valaki, hogy lehet az, hogy pl. a Hero Hunt játékban, amikor nagy nehezen hős lehetek (eddig csak 2x voltam) 3 lövéssel leszed ugyanaz a játékos egy pillanat alatt. Amikor én lövöm a hőst bármivel, folyamatosan, két méterről telibe elég hosszan, majd komótosan megfordul és lelő, akkor látom kb 5% veszített.
Hogy lehet, hogy a futó játékosomat leszedik olyan messziről, hogy amikor mutatják, hogy ki lőtt, akkor kb 3 pixelnek látszik. Én észre sem vettem volna.
Vagy amikor egyszerre látjuk meg egymást, mindketten egyszerre kezdünk el tüzelni, és amikor meghalok azt látom, hogy szinte el sem találtam, pedig tuti célkeresztben volt.
És még hosszan sorolhatnám…
A légi csaták nem problémák, ott a jobbak közé sorolnám magam. Bár itt is van, amikor 3x eltalálnak meghalok, amikor meg én végigsorozom az iménti illetőt, akin nincs pajzs simán túléli. Tudom, hogy eltaláltam, mert másokat ennek a találatmennyiségnek a töredékével kinyírok.
Szóval az a kérdésem, hogy létezik-e, hogy valamilyen módon csalnak?
Nem azért kérdezem, mert csalni akarnék, hanem azért, hogy mennyire erőltessem a dolgot. A T-47 Airspeeder dioráma megszerzéséhez 10x kellene megnyernem a Hero Hunt mission-t. Egy megnyeréstől is fényévekre vagyok. Elég zavaró, hogy szinte mindig ugyanaz a 2-3 játékos nyer.
Egy kollégám is megvette, neki is hasonló tapasztalatai vannak, bár ő nem játszott annyit.
Egy youtube videón láttam, hogy valaki bekapcsolt valamit, amitől mindenkit látott a térképen.
A Bespin-es küldetéseken többször megjelent egy játékos, aki olyan gyorsan mozgott, mint Sonic. Átlőtt a falon stb. Úgy hullottak az emberek, hogy csak na. Ha jól emlékszem 1 perc alatt már 80 killnél tartott. Én ilyenkor inkább kiléptem a játékból.
Remélem válaszol valaki. Előre is köszi.
Bocsi a hosszú írásért.
És hogy kapcsolódjak a BF2-hőz: úgy vettem észre az egyben nincs játékon belüli vásárlás, tehát ezt kizárnám, de az eléggé aggaszt, hogy a 2-ben van. Ha ez igaz, akkor tuti felejtős részemről.
Privátban is válaszolhattok.
Utoljára szerkesztette: kovi75s, 2017.10.25. 13:19:38
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2017.10.20. 21:14:47
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Meglátjuk mi lesz.
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2017.10.20. 19:35:56
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Jobban örülnék ha nem így lenne, de valamiért nagyon nem akar senki egy normális birodalmi oldalt bemutatni. A legutolsó jó sztorik ahol nem csúnya, rossz, köpködnivaló volt a Birodalom az a TIE Fighter játék volt.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: ricsei50, 2017.10.16. 18:32:33
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Tervezem megvenni a gamet, a bétával nem játszottam, se az ez előtti játékkal.
A régi Battlefront 2-vel játszottam singlebe és kb ennyi.
És találhatnék valami magyar útmutatót, hogy mit mire használjak majd a game-be?
Olyanra gondolok, hogy mik ezek a kártyák, mire lehet használni őket? Melyik mit jelent?
Ezek a nyitogatós dolgok is újak, szval jó lenne úgy kezdeni, hogy tudjam legalább azt, hogy mire számítsak 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2017.10.09. 20:37:48
Nyilván mesterségesen fogják húzni, hogy minél többen vásároljanak. Valószínűleg ebben igazad lesz.
#2140 Én csak pc-n próbáltam, de most így utólag visszagondolva a jobb felső sarokban három féle fizetőeszköz volt látható: Kredit egy ismeretlen valami (gondolom ez lesz akkor a prémium fizetőeszköz) és a craftolási matéria.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.10.09. 20:33:42
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.10.09. 20:23:56