2846
swbw.jpg
  • Tikal #2318
    vagyis akkor lehetséges... nem lehet hogy még nem tanultad meg a játékot? Én nem vagyok egy nagy fps játékos, de mikor elkzdtem játszani az elsővel elég sokszor meghaltam, aztán belejöttem jobb lettem.. ugyanez volt a BF1-gyel...
  • Tirion
    nagyon hektikus.....tegnap csináltam 20-as streaket 38 killel aztán meg alig jön össze 6-8kill
  • Tikal #2316
    és a scoreboard-on mindenkinek ilyen szar az aránya vagy csak neked?
  • Tirion
    le kell lassítani és bemanőverezni egy aszteroida mellé vagy egy nagyobb hajó/bázis mellé alá, két oszlop közé stb...te sokkal lassabb vagy , nem tud követni a vadász

de nyílt terepen valaki úgyis szétlő mint a szar :D hiába vagy penge :P
  • janik
    Igen az űrharcnál én is észrevettem, de ha interceptorral mész az gyors és alig tudnak elkapni ott már tudtam 20kill/5halál arányt csinálni. De ha bomberrel megyek főleg hogy abba nincs is gyorsító skill semmi esélyem.
    Utoljára szerkesztette: janik, 2017.11.19. 10:31:32
  • janik
    Ez hülyeség a bf1-be lehet rusholni rá az ellenre itt meg nem lehet mert megdöglesz mint a szar. Pont ezt hiányolom belőle. A heavy egy rakás szar sokat ráküldeni mire megpusztul az ellen bármelyik kaszt.
  • Tirion
    nyugodj bele űrharcban meg még ennyire se......hiába vagy nagy ász valaki úgyis leszed a semmiből...egyszerűen így van kitalálva,hogy 1 percnél tovább úgyse nagyon élsz
  • janik
    Én is észre vettem hogy abszolút nem balanszos az erő viszonyok.
  • janik
    Igen azért szar. Semmi élvezetes nincs a multiban, ha minden 10 percbe 4 kill meg 8 halál arányom van, mert abszolút nem vok szar fpsbe, de ennél vmi kurvára el van baszva technikailag(netcode) vagy tele van csalóval.
  • Bagoly81
    akkor vagy megszokom vagy megszökök
  • Tikal #2308
    ez eddig is ilyen volt, sőt, a játék testvére, a Battlefield1 is ilyen :)
  • Bagoly81
    nekem pl a fedezék mellé belövünk, ( nemtudom mi az kék fény vesz körül, és valamilyen távcsöves puska csinálja ) Csubakkába egy teljes tár ráeresztés után elfut, másoknak jobb gránát, nem tudom sokszor megkülönböztetni a ellent a csapattárstól, ha meglátok egy hőst, vagy ilyesmi inkább elfutok nincs esélyed győzni , az egészet hetelésnek érzem, pár perc alatt több halál , és ha befutottál a harcmezőre futhatsz újra és újra, ha leállok egy ponton csipázni és csak fedezékből akkor sikeresebb vagyok.. én még nem találtam meg a játék élményem.
  • Tirion
    a napi ládát megkaptátok már mára? nekem nem adja be,pedig nyomtam fél órát és 2x logoltam be
  • AnuluWork #2305
    Végre lett időm, és végigtoltam a kampányt. Szerintem teljesen rendben van. Tökéletes a VIII. rész előtt.

Az bizti, hogy gyönyörű ez a játék.

A multi pedig se több, se kevesebb, mint az első részben.
  • Tikal #2304
    szóval szar a game mert sokszor meghalsz? cool story bro :D
  • janik
    Most komolyan vkinek tetszik ez a game? Sztem az első rész sokkal jobb volt. Nem érdekel a kredit szerzési faxság csak maga a játékmenet. Egyszerűen hányingerem van ettől a játéktól. Az hogy vkit 4 mp-ig kell lőni folyamatosan úgy hogy végig eltalálom, és nem döglik meg. Az ellen meg 3x meglő és végem. Arról nem is beszélve, hogy az ellen mindig olyan pontosan lő vagy 40mről is hogy nem akarom elhinni. 10 perc játékmenetbe van vagy 5 killem. A többi fps-be pl. cod, bf-ben stb. mindig első kb. ötben benne vok de vhogy nekem ez kurvára nem megy. Ebben vmi kurva nagy cheat van vagy nem tudom de ez így egy rakat köpet az egész. Na a pályákról nem is beszélek fos az összes az 1be voltak jó nagy mapek ebbe meg alig van. galactic assault-ba vmikor nincs is nagy map egyszer kicsi egyszer nagy. A grafika az kurva jó a hangulat a légi csaták, de a földi csaták szarok. Sztem aki még nem vette meg ne tegye.
  • retroid
    Megvettem..... CDKEYS.COM
    (kuponnal 41 euro)
    PC tábort erősítem.
    Valaki game?
  • Rony94
    Reménykedek hogy tényleg igazad legyen. Only cosmetic legyen és karácsonykor talán el is gondolkodok rajta hogy megvegyem a játékot.
  • Tikal #2300
    Próbáld már meg értelmezni amit írtam. Nem a jelenről beszéltem, hanem arról ha visszahozzák a rendszert, ugyanis ahogy most volt, úgy már biztos nem fogják visszahozni, változtatni fognak, és annak az egyik lehetősége az az hogy skin-eket fogsz vásárolni vagy más hülyeségeket, mint pl Overwatch, és nem balance befolyásoló cuccokat.
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.11.18. 13:34:12
  • Zegi Norbi HUN
    Ren és Rey rendelkezik egy-egy skinnel jelenleg :D
  • AnuluWork #2298
    Ma egy Darth Maul kártyát dobott, meg 325 kreditet és 10 crafting partsot.
  • Rony94
    Milyen skineket? Jelenleg a játék 0 kozmetikai itemet tartalmaz. :'D
  • __Jacek__
    Nem, elöbb nyitottam kaptam valamit:) Lehet hogy ritkább.
  • Gen Veers
    Aki szeretné csapatni, vegyen fel origin-en, a nevem veers87
  • Tirion
    viszont a férgek ninjában a napi ládát jól lebutították!! fixen 5db :D crafting part és 125 credit...más semmi
  • Tirion
    ezt nekem is csinálja!

i4790k 16g ram 1070gtx
  • gebali
    Hátha ebből tanulnak :D Szerintem aki ekkora idióta az meg is érdemli.
  • AnuluWork #2291
    Nem próbáltam, de mivel deluxe előrendelőim volt, pár napig láttam a lehetőséget, hogy vehetek ládát real maniért. Pl. azokkal, akik vettek, na azokkal mi lesz? Ha elköltöttek többezer dollárt, és még bele is öltek kb. 60 órát?
  • ChipHazard
    lol Az semmi, én egyik mecssen frankon tök utolso lettem, szerintem még ölésem sem volt és 385 kreditet kaptam, többet mint mikor jol ment XD. Ezen azért van még mit javítani. Amugy eszméletlen szép a játék, ha épp nem pörgeti cafrangosra a procimat, és kezd el dobálozni az fps számláló, van hogy szabályosan lefagy pár másodpercre a game, de kvázi beálítástol függetlenül.
  • soo277
    Hali all
    érdeklődnék
    Intel 3770K, 16gb ram,nv670gtx sli,
    ezen a vason azért eldöcög?
  • Tirion
    18-as killstreak 30 kill 12000 pont= 305 credit :D ANYÁD
  • Tikal #2287
    ma kötötték be a netet nálatok vagy mi? :DD
  • Tikal #2286
    persze, csak nem ilyen formában, max skin-eket fogsz pénzért venni vagy más hulyeségeket, amik nincsenek befolyással a játékmenetre.. gondolod a Disney véletlenül szólt rájuk? kurvára nem hiányzik nekik a shitstorm pont most, mikor jön a mozikba az új film, mikor éppen masszivan lovagolják a star wars brandet... kapott a játék elég sok negativ kritikát már egyszer az első részre, szerintem már ők is látják, hogy ez kurva gáz, hogy már megint ők vannak terítéken.
  • Tikal #2285
    pont nem az a pár millió ember emelte fel a hangját most? :D
  • Tikal #2284
    ez továbbra is egy multi játék, nincs mit foglalkozni a single részével, olyan amilyen, a játékosok többsége telibe fossa ahogy te a lootbox-ot :)
  • gebali
    Egyébként a "fejlődési rendszer" még mindig hihetetlen gáz. Nem az van hogy szépen egyre jobb vagy, hanem reméled, hogy hátha dob valamit a gép. Remek játékmechanika.
  • VO101Tom
    Elolvastad a #2275-öt? Tudsz angolul? Mármint, meg is érted a mondatokat, nem csak a szavakat külön külön? Ha szerinted az egész rinyálás hiába volt mert úgyis megváltoztatták végül, akkor hogy van az, hogy az EA General Managere azt nyilatkozza tegnap, hogy a rinyálás MIATT változtatták meg a játékot? Ha senki nem panaszkodik, akkor hogy a picsába találták volna ki, hogy sokaknak nem tetszik az egész? Nem szólsz hozzájuk és majd kitalálják, hogy valami baj van? Vagy hogy?

Elhiszem azt is, hogy sokan lehetnek olyanok, akik már előre fenték apuci MasterCard Gold-ját, ők most koppantak, hogy mégis játszaniuk kell.

@adam46. Nem mindent vontak vissza, a pénzért megvehető fejlődési rendszert vonták vissza, és áttervezik az úgy tervezett jutalmazási rendszert, hogy vásárolandó ládák nélkül 4000 óra játékkal tudd unlockolni a tartalmakat. Kártyák és egyéb cuccok megmaradnak. És ez jó is így, a pay to win képességek, és a pénzért vásárolható véletlenszerű loot volt a gond (kvázi szerencsejáték), nem a kozmetikai elemek. PONT ezzel a fizetős rendszerrel lehetett megúszni a játékot, aki akart, az fizetett, és DAY0-nál olyan ellenfelekkel kellene szembenézned, akik pénztárcával fejlődtek, nem azzal, hogy végigseggelik azt az időt, amíg mindent megkaphatsz. Az csak a probléma része, hogy a pénz nélküli fejlődés olyan nevetségesen hosszú idővel volt tervezve, hogy épeszű körülmények közt fizetned KELL azért, hogy előre juss. De elvileg a fizetős ládák megszűnésével ezen is alakítanak.
    Battlefield 4-ben a fejlődés nem volt ennyire kritikus, a fegyverek sebzése és a karakterek életereje nem lootoktól meg szintektől függ. 140-es csókába is pont ugyanannyit kell lőnöd mint az 1-es szintűbe. A tőle felvett fegyvered sem fog fele annyit sebezni mint nála, csak azért mert te még nem vásároltál meg valami DLC-t. Nincs felvehető pajzs meg extra sisak, ami az első fejlövést elnyeli. satöbbi. Nagyon más a kettő (hozzáteszem, hogy sajnos, nekem a BF4 mai napig nagy kedvenc).
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.11.17. 22:06:51
  • gebali
    Megjelent, te kétbites idióta. Már kint volt két napja, mert a Deluxe-osok hamarabb megkapták. Előtte meg egy hete jelent meg az Origin Access-eseknek. Azt meg hogy a botrány hatására volt változás, végülis csak maga a DICE fejese ismerte el, tényleg, senki nem mondta, csak a nagyfőnök...

Neked amúgy mid fáj?
    Utoljára szerkesztette: gebali, 2017.11.17. 21:57:17
  • Tirion
    ultra hc fanboi detected
  • adam46
    Egyetértek, szánalmas volt így letámadni a játékot. Jaj, 60 ezerbe kerül Véder, bazki játszatok vele, ez a lényege, hogy nem adnak egyből mindent a szátokba. BF4-ben 1000 órám van és még mindig vannak olyan dolgok, amiket nem unlockoltam ki. Mégsem sírok az EA-nek, hogy mekkora geci. Viszont az, hogy pénzért több sebzést kapsz és más egyéb ilyen tulajdonságot, az gáz. A többi viszont közönséges rinyálás magasiskolája.
    Utoljára szerkesztette: adam46, 2017.11.17. 21:20:21