2846
-
gebali #2198 Kövezzetek meg, de az EA pofátlanásgánál már csak a (magyar) sajtó reakciója az undorítóbb. Azt mondják, hogy ó, semmi nem történt, minden legnagyobb rendben van, vegyétek meg (lúzerek). -
Tirion #2197 -
Tirion #2196 aztasúlyos!!!!!!! ez geciundorí☺tó
A játékosok arról számolnak be, hogy az Electronic Arts eltávolította a pénz-visszafizetés gombot a vásárlói portálról. Így egyetlen módja a rendelés visszavonásának, ha élőben, chaten keresztül beszél a felhasználó a vevőszolgálattal, erre azonban akár órákat is kell várni. Valószínűleg rengetegen kezdték el visszamondani a előrendelést, és az kiadó talán arra számít, hogy inkább nem szórakoznak ezzel az egésszel, ha sok időt kell várni a vevőszolgálatra. -
gebali #2195 A Gamestar meg lehozta a kritikát és szépen elbagatellizálja az egészet azzal, hogy a lootboxok nagy része csak cosmetic.. ok :D Amikor rámutattam, hogy talán a játékosok védelme lenne a feladatuk nem a kiadó kiszolgálása, akkor törölték a kommentet és bannoltak Facebookon és a GSO-n is :D -
#2194 https://m.ipon.hu/hir/felhaborodas_a_battlefront_2_korul___frissitve!/42633?&rewrited=yes -
#2193 Origin Access vásárlása mellett (havonta 5$) lehet 10 órát játszani az új Battlefronttal, illetve az NFS Payback-el megjelenés előtt. -
Vicodine #2192 Gyanitom 17.-e utan tobben lesznek :D -
#2191 Mi ez a 10 órás trial? -
Gucsek #2190 Én tolom neki a 10 órás trialt, még 5 órám van vissza. Aki szintén trialozik küldje privátba origin nevét és felveszem. Megjelenéskor természetesen mehet tovább a csapat. -
gebali #2189 Szerintem érdemes lenne megvárnod a megjelenést. -
Tirion #2188 senki nem játszik innen sem???
mondjuk elég elszomorító,hogy egy csomó játéktípus üres a gameben online is:( illetve szerintem nagyon kevés a playerbase -
Gucsek #2187 Sziasztok, SWBF2-ben ha van kedve valakinek közösen menni írjon. -
Tirion #2186 de nem törölhetem,mert soldierben is az a mozgásgomb......... -
#2185 De ha kitorlod eloszor ami dupla lenne, akkor sem...? -
#2184 SWGEmu majdnem teljesen kész, 1-2 ezer játékos folyamatosan online évek óta. -
Tirion #2183 megint nem lehet configurálni a billentyűzetet :D
"duplicate" minden......nyomathatom WASD-al a repülést a nyilaim helyett :( -
gebali #2182 Rebellion: Kimaradt.
SWG: Említem a videóban de az már szinte alig kipróbálható.
FUI: Jó volt de nekem agyonütötte az élményt hogy az utolsó tradoshan szemétbúvárt is vagy ötször meg kellett csépelni a fenykarddal hogy megmurdeljen.
FUII: Ez egy vicc volt de annak is gyenge.
Empire az War: Kétségkívül a legjobb stratégia próbálkozás de váratlanul unalmas és semmilyen lett. -
#2181 Rebellion, SWG, FU I-II, Empire at War közül valamelyik? -
Tirion #2180 közben kinyomoztam :P van 10 óra gametime TRIAl lehetőség :) és a statok nem vesznek el!! juhuuu -
Tirion #2179 DrDisrispect streameli és játszik vele! WTF?? hogyhogy? már kijött???? nem nov17? -
Betyar070 #2178 Gameplay
limk -
gebali #2177 Kipróbáltam az újabb trialt, a kérdésem az, hogy szerintitek az instant action offline módban ennyi az összes pálya, tehát nem kerül bele mind, illetve nem lesznek űrcsaták, vagy még csak nem oldották fel? -
gebali #2176 A SWBF2-re várva csináltam egy videót a legjobb SW-játékokról:
-
Tirion #2175 lassítottak,de én még lejjebb tekerném....,de így már nem rossz -
Califa #2174 Ez is olyan ugri bugri ,lő,lő ,head shoot, instant kill ,fut,ugrál, lő ,mind ez felgyorsítva játék ? Vagy lassitottak az egyhez képest rajta??? -
Tirion #2173 korrekt -
gebali #2172 Újabb változások a loot crate systemben:
- Epic Star Cards, the highest tier of Star Cards available at launch, have been removed from Crates. To help keep everyone on a level playing field, these Star Cards will primarily be available through crafting, with the exception of special Epic Star Cards available through pre-order, deluxe, and starter packs.
- You'll need to reach a certain rank to craft upgraded Star Cards. You won't be able to buy a bunch of Crates, grind everything up into crafting materials, and immediately use them to get super powerful Star Cards. You can only upgrade the ability to craft higher tier Star Cards by ranking up through playing the game.
- Weapons are locked behind specific milestones. While a select few will be found in Crates, the rest can only be attained by play. Want to unlock a new weapon for your Heavy? Play as a Heavy and you’ll gain access to the class’s new weapons.
- Class-specific gear and items can be unlocked by playing as them. As you progress through your favorite class, you’ll hit milestones granting you class-specific Crates. These will include a mix of Star Cards and Crafting Parts to benefit your class’s development. -
#2171 -
kovi75s #2170 Sziasztok! Remélem kérdezhetek a BF1-el kapcsolatban, és van aki tud is, akar is, mer is válaszolni.
Nemrég megvettem az első részt, mert eléggé akciós volt. Kb 90%-osan már megcsináltam mindent, szeretném kimaxolni.
Nagy problémám, hogy a földi csatákban alig tudok valakit is lelőni. Minimum 4x-5x annyiszor halok meg, mint ahányszor lelőnek. Rendben, beismerem béna vagyok. Nagyon béna.
De azt magyarázza már meg nekem valaki, hogy lehet az, hogy pl. a Hero Hunt játékban, amikor nagy nehezen hős lehetek (eddig csak 2x voltam) 3 lövéssel leszed ugyanaz a játékos egy pillanat alatt. Amikor én lövöm a hőst bármivel, folyamatosan, két méterről telibe elég hosszan, majd komótosan megfordul és lelő, akkor látom kb 5% veszített.
Hogy lehet, hogy a futó játékosomat leszedik olyan messziről, hogy amikor mutatják, hogy ki lőtt, akkor kb 3 pixelnek látszik. Én észre sem vettem volna.
Vagy amikor egyszerre látjuk meg egymást, mindketten egyszerre kezdünk el tüzelni, és amikor meghalok azt látom, hogy szinte el sem találtam, pedig tuti célkeresztben volt.
És még hosszan sorolhatnám…
A légi csaták nem problémák, ott a jobbak közé sorolnám magam. Bár itt is van, amikor 3x eltalálnak meghalok, amikor meg én végigsorozom az iménti illetőt, akin nincs pajzs simán túléli. Tudom, hogy eltaláltam, mert másokat ennek a találatmennyiségnek a töredékével kinyírok.
Szóval az a kérdésem, hogy létezik-e, hogy valamilyen módon csalnak?
Nem azért kérdezem, mert csalni akarnék, hanem azért, hogy mennyire erőltessem a dolgot. A T-47 Airspeeder dioráma megszerzéséhez 10x kellene megnyernem a Hero Hunt mission-t. Egy megnyeréstől is fényévekre vagyok. Elég zavaró, hogy szinte mindig ugyanaz a 2-3 játékos nyer.
Egy kollégám is megvette, neki is hasonló tapasztalatai vannak, bár ő nem játszott annyit.
Egy youtube videón láttam, hogy valaki bekapcsolt valamit, amitől mindenkit látott a térképen.
A Bespin-es küldetéseken többször megjelent egy játékos, aki olyan gyorsan mozgott, mint Sonic. Átlőtt a falon stb. Úgy hullottak az emberek, hogy csak na. Ha jól emlékszem 1 perc alatt már 80 killnél tartott. Én ilyenkor inkább kiléptem a játékból.
Remélem válaszol valaki. Előre is köszi.
Bocsi a hosszú írásért.
És hogy kapcsolódjak a BF2-hőz: úgy vettem észre az egyben nincs játékon belüli vásárlás, tehát ezt kizárnám, de az eléggé aggaszt, hogy a 2-ben van. Ha ez igaz, akkor tuti felejtős részemről.
Privátban is válaszolhattok.
Utoljára szerkesztette: kovi75s, 2017.10.25. 13:19:38 -
ChipHazard #2167 Leia segge azért kapott egy kis át dolgozást, igen igen formás lett XD, komoylan azt hittem előszőr hogy Padme-t látom XD
-
gebali #2166 Ezt hívják karakterfejlődésnek. Annyival pontosítom, hogy sanszos, hogy nem a lázadókhoz áll át hanem az Ellenálláshoz, mikor látja az Első Rend embertelenségét. -
Zozzancs #2165 Biztos hogy nem fog lázadó lenni. Olvasd el a könyvet. Az lehet, hogy az Operation cinderrel nem fog egyetérteni. Valamint a First order nézeteivel, de most megmondom neked, hogy elég kevés rá az esély hogy átálljon. Ez kiderül a könyvből. Ízig vérig birodalmi a csaj aki hidegvérű terroristáknak gondolja a lázadókat akik ártatlanokat ölnek.
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2017.10.20. 21:14:47 -
gebali #2164 Akarsz fogadni? :D Már változatosság szempontjából is tuti volt hogy lesz oldalváltás de a legutóbbi trailer is tele volt erre utalásokkal. Szerintem az lesz hogy eleinte lelkesen toljuk a Birodalmat aztan egyre több megkérdőjelezheti parancsot kapunk, és egyszer betelik a pohár. Engem nem zavar, de most 100%ra tudom mondani, hogy ez lesz. Vissza lehet majd keresni ezt a kommentet. -
Zozzancs #2163 Nem confirmált semmit a trailer, ne dőljetek be neki:D. Bárki aki azt állítja, hogy 100%, hogy átáll az csak tippel. Fogalmunk sincs mi lesz a kampányban Idennel. Olvastam az inferno Squad könyvet és azt biztosan kimerem jelenteni, hogy iden ízig vérig birodalmi.
Meglátjuk mi lesz.
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2017.10.20. 19:35:56 -
#2162 Remek ... -
#2161 Pont erre gondoltam, bár ezt a Rebellionnál már elsütötték 1x. -
Bandras DaSilva #2160 Remek:( -
gebali #2159 A legutóbbi trailer confirmölte hogy így lesz, valamikor a felénél átállunk majd. -
Bandras DaSilva #2158 Gondolom majd ez is úgy lesz, hogy Birodalommal kezd aztán a sztori folyamán majd megint ráébred a főhősnő, hogy hát eddig rosszul gondolta a dolgokat és onnantól majd lázadó lesz.
Jobban örülnék ha nem így lenne, de valamiért nagyon nem akar senki egy normális birodalmi oldalt bemutatni. A legutolsó jó sztorik ahol nem csúnya, rossz, köpködnivaló volt a Birodalom az a TIE Fighter játék volt. -
#2157 Lesz külön reb és imp kampány?